Nagyon úgy néz ki, hogy ismételten konstans sírás várható és nem csak a kamaszok részéről. Ha szereted Hazel és Augustus történetét ezt egyenesen imádni fogod!

Zsepiket elő, jön az új Csillagainkban a hiba!

Ezúttal azonban nem az ő történetükről, van szó hanem egy teljesen más párost ismerhetünk meg!

Az Everything, Everything című drámát Nicola Yoon regénye alapján, Stella Meghie rendezte és két olyan fiatal tehetséget láthatunk benne, mint amilyen Az éhezők viadala sztárja, Amandla Stenberg, valamint a Jurassic World című filmből már ismert, Nick Robinson. Egyébként pedig a film forgatókönyvét az Adaline varázslatos élete című alkotás forgatókönyvírójának, J. Mills Goodloe nevéhez fűződik.

Zsepiket elő, jön az új Csillagainkban a hiba!
 


A történet főhőse Maddy egy okos és fantáziadús tinédzser, akinek azonban egy ritka betegség korlátozza az életét, annyira, hogy valójában hermetikusan el van zárva az otthonában, félve attól, hogy, ha ki merészkedik onnan, az az életébe kerülhet. A fiatal lány persze kétségbeesetten szeretné megismerni a külvilágot, valamint a szomszéd fiúval Olly-val, akivel ahogyan az a film előzeteséből is sejthető egymásba szeretnek. A kamaszok kezdetben, csupán írásban kommunikálnak és telefonon keresztül, de aztán egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg nem elhatározzák, hogy azzal, hogy együtt lehessenek, még azt is megkockáztatják, hogy végül mindent elveszítsenek!

Tehát minden adott, hogy egy igazi érzelmekkel tarkított történetet kapjunk, amit aztán unásig nézhetünk, amikor csak ahhoz van kedvünk, hogy a szoba melegében depizhessünk.

Ha pedig kíváncsi vagy, hogyan is fest mindez, akkor nézd meg az alábbi trailer-t, amihez ráadásul Beyoncé szolgáltatta az aláfestő zenét!

Az Everything, Everything című mozit májusban mutatják be a tengerentúlon!

Forrás: deadline.com
Képek: tumblr.com