Pár napja már megtudtuk, hogy DiCaprio igent mondott Tarantino ajánlatátára, de most a szerepére is fény derült. Sőt, nagy valószínűséggel egykori filmbeli partnere, Margot Robbie is csatlakozik hozzá!

Újra együtt a Wall Street farkasa sztárpárja?

Tarantino már gőzerővel készíti elő legújabb, 1969 című alkotását, amiben ismét együtt dolgozik Leóval. Na de kit játszik pontosan az Oscar-díjas színész? Nem is kell nagyon elszakadnia a szakmájától, hiszen a filmben is egy színészt fog alakítani, akinek saját western filmsorozata is volt a televízióban, később viszont Hollywood felé is kacsingatni kezdett. Mivel azonban nem igazán sikerül elérnie álmát, Olaszországot veszi célba, ahol kis költségvetéssel is készíthet westernfilmeket.

Nem igazán lepődtünk meg a témát illetően, hiszen tudjuk jól, hogy a rendező is nagy rajongója a műfajnak, és több filmjében is merített a westernből, nem is beszélve előző nagyjátékfilmjéről, az Aljas nyolcasról!

Ha ez viszont nem lenne elég, Tarantino jelenleg Margot Robbie ügynökével tárgyal, hiszen a színésznőt képzelte el Sharon Tate szerepére! Szerintünk tökéletes választás lenne:

Újra együtt a Wall Street farkasa sztárpárja?
 

 

Tiszta szívből szurkolunk neki, hiszen elképesztő volna, ha a sztárpáros ismét együtt játszana! Martin Scorsese filmje ugyanis a mai napig hatalmas rajongótábort tudhat magáénak, így biztosak vagyunk benne, hogy Tarantino neve mellett az ő jelenlétük is nagyban hozzájárul majd a sikerhez.

A színésznőt addig is a Viszlát, Christopher Robin című filmben tudjátok megnézni, majd hamarosan az Én, Tonya életrajzi alkotásban láthatjátok, ami február elsején debütál a hazai mozikban!