Már volt szó arról, hogy a bohóc saját filmje is elkészül, ahogyan Bumeráng kapitány történetét is megismerhetjük. Most pedig a legutóbbi Joker, Jared Leto latolgatta a mozi esélyeit!

Úgy tűnik, önálló Joker-filmet kapunk végre!?

„Azt gondolom, rengeteget tettem le az asztalra. Minden egyes jelenetben fontosnak éreztem, hogy az elmebaj érzékelhető legyen és rengeteg variációját meg akartam mutatni az őrületnek. Ezért azt gondolom, a kihagyott részek elegendőek lennének egy Joker-filmhez!”

Bizony kivágott jelenetekről beszélünk, hiszen ahogy már említettük, Jokert kevesebb, mint 15 percig láthatjuk a mozivásznon, aminek okát mi Batman távollétében láttuk, de simán lehet, hogy a fel nem használt felvételek egy Joker-mozihoz vezetnek, ahogyan Zack Snyder is besegített egy cameóval a Suicide Squad rendezőjének.

Úgy tűnik, önálló Joker-filmet kapunk végre!?

A színész egyébként azt is megemlítette, hogy szerinte az Öngyilkos osztag rossz besorolás alá került:

„Mindig mondtam a rendezőnek, hogy egy ilyen gazfickókról szóló filmnek R-rated-nek kellene lennie!”

Jude Apatow rendező is egyetértett Jared Letóval, szerinte ugyanis a besorolás a készítők kezében van és mivel az erőszak eladható, az alkotók fogták a fegyvereket, valamint a szexet és elegyítették ezeket az ijesztő dolgokat, amiket aztán mégis cenzúráztak, ahelyett, hogy R-rated lett volna a mozi.

Úgy tűnik, önálló Joker-filmet kapunk végre!?

Akárhogy is, rengetegen voltak kíváncsiak már a nyitóhétvégéjén a Suicide Squad – Öngyilkos osztagra, hiába a sok negatív kritika, a film 135 millió dolláros bevétellel indított a mozikban.

Forrás: Variety.com
Képek: tumblr.com