Ansel Elgort ismét nagyot alakít a Baby Driver című mozijának előzetesében! Ám ezúttal nemcsak szívfacsaró pillanatai miatt bőghetsz a fiatal tehetségen, aki mellett többek között Kevin Spacey és Jamie Foxx is látható lesz!

Sírtál a Csillagainkban a hibán? Most patakokban fognak potyogni a könnyeid!

Hogy miért mondtuk, hogy a Baby Driver című film trailer-jét megkönnyezed?

Először is, valahogy van az a pavlovi reflex, ami miatt, mi már szinte mindig bőgünk, ha meglátjuk az ifjú színészt, ha pedig ezen sikerült túl lendülnünk, akkor bekúszik a tudatunkba az a zseniális zene, ami Edgar Wright legújabb alkotásának előzetését jellemzi. Ekkor már sejtettük, hogy megjegyezzük a filmet, pedig még semmit sem láttunk abból az akció kavalkádból, amit a Fast8 és társai is megirigyelnének, valamint azokból a színészekből, akik csak mindezek után tűntek fel a képernyőn!

 

A post shared by anselelgort (@anselelgort) on

Mert, hogy Elgort mellett a másik nyomós ok, amiért megéri várni a Baby Driver-t az a sztár kavalkád, aminek Kevin Spacey és Jamie Foxx is a tagja! Rajtuk kívül pedig láthatjuk még, Lily James-t, Jon Hamm-et és Eliza Gonzalez-t is!

Végezetül pedig főhősünk neve - ahogyan azt már a mozi címéből is sikerült kikövetkeztetnünk - Baby! Hát kell ennél több?

Ha érdekel a vagány sofőr, akinek saját filmzene szól a fejében és, aki igencsak kihúzza a gyufát Kevin Spacey-éknél, nézd meg te is a Baby Driver előzetesét:

Az újra gondolt szállító, fekete humorral, pörgős zenékkel, látványos akciókkal és dögös csajokkal, nyár végén kerülhet a magyar mozikba!

Vigyázat, nagyon menő lesz!

Forrás: comingsoon.net
Képek: Instagram.com