Mielőtt azt hinnéd, hogy megint valami borzalmas franchise-ról van szó, megnyugtatunk, ettől neked is jobb kedved lesz, sőt tutira már most beváltanád a mozira a jegyed!

Romkom rajongók figyelem! Hatalmas kedvencünk kap folytatást!

Úgy tűnik, még van remény! Hiszen Ethan Hawke nemrég egy interjú során kotyogta el, hogy bízik abban, hogy Céline (Julie Delpy) és Jesse (Ethan Hawke), azaz a Mielőtt trilógia párosának még van jócskán a tarsolyában. A színész állítólag már össze is ült filmbeli kolléganőjével, Delpyvel, valamint a rendezővel, Richard Linklaterrel is.

Ez pedig nem mást jelent, mint hogy hamarosan kaphatunk egy negyedik részt is!

Mi nem is csodálkozunk, hiszen a kultikus romantikus történetek világszerte nagy sikert arattak. Ráadásul nekünk személy szerint az egyik nagy kedvencünkről van szó, így már csak, abban bízunk, hogy Delpy is rábólínt, ahogyan a filmek rendezője, Linklater is vállalja majd negyedik fejezet irányítását.

Romkom rajongók figyelem! Hatalmas kedvencünk kap folytatást!

Nos, a Mielőtt trilógia, mindhárom része között eddig kilenc év telt el, így gyanús, hogy a 2013-as Mielőtt éjfélt üt az óra után még legalább öt évünk van, arra hogy megkapjuk a legújabb filmet. 

„Jesse-n kilenc évente kellett dolgoznom, mikor legelőször eljátszottam huszonöt éves voltam, amikor pedig legutóbb, akkor negyvenegy, mondhatni együtt nőttünk fel, szerves részei lettünk egymás életének!” - nyilatkozta a színész.

Egyébként Hawke pár éve még azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy folytassák a Mielőtt-filmeket.

Ennek ellenére egyre jobban reménykedhetünk, hogy  2022-re mégis kapunk egy újabb sztorit kedvenc párosunkról!

Forrás: indiwire.com
Képek: tumblr.com