Nem elég, hogy Johnny Depp-et láthatjuk az új Harry Potter-filmben, de egy másik nagy név is csatlakozik a történethez, amit már a rendező David Yates is megerősített!

Régi kedvencünk tér vissza a Legendás állatok moziban!

A Legendás állatok és megfigyelésük című film előzetesében már felfigyelhettünk egy ismerős névre: a Roxfort igazgatójáéra, Albus Dumbledoréra.

Így nem csodálkozunk, hogy a Harry Potter-filmek alkotója, Yates is elárulta, bizony láthatjuk a nagy varázsló egy fiatalabb változatát!

„A második részben Dumbledore visszatér, és lesz jó pár szuper jelenete Göthe Salmander-rel (Eddie Redmayne)! Egyelőre azon tanakodunk, hogy ki játszhatná el a fiatal varázslót, ezért bármilyen javaslatot szívesen veszünk, ugyanis nehéz feladat lesz megtalálni Michael Gambon utódját.” - nyilatkozta a rendező.

Régi kedvencünk tér vissza a Legendás állatok moziban!

Mindez pedig csak még inkább alátámasztja, hogy Johnny Depp valószínűleg Gellert Grindelwald-ot alakítja majd a moziban, hiszen akkor a varázsvilágnak szüksége lesz arra, hogy Dumbledore összemérje erejét Grindelwald-dal! Gellert ugyanis egy sötét varázsló, aki Albus Dumbledore fiatalkori barátja - akit Jamie Campbell Bower játszott a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részében.

Ti kit látnátok szívesen a bölcs varázsló fiatal kiadásaként?

Mindenesetre legkésőbb 2018 novemberében kiderül a Legendás állatok 2-ben!

Forrás: empireonline.com
Képek: tumblr.com