Az RTL Klub az egész vasárnap estéjét a színésznőnek szenteli: így kiderül, milyen az, ha Adam Sandler és ő közös hazudozásba kezdenek, valamint az is, hogyan lesz egy sztriptíztáncosnőből igazi családanya!

Kellékfeleség

A nőcsábász Danny (Adam Sandler) áljegygyűrűvel vadászik a nőkre, és hihetetlen sikereket arat. Ám a szép Palmer esetében csődöt mond a taktika, a nő ugyanis rendkívül erkölcsös. Danny jobb híján újabb hazugságra ragadtatja magát, megkéri a gyermekeit egyedül nevelő titkárnőjét, Katherine-t (Jennifer Aniston), játssza el a válófélben lévő felesége szerepét. Miközben igyekeznek kitartani a mese mellett, a hazugság újabb hazugságokat szül, és a végén már senki sem tudja, ki igaz, és mi nem.

A Kellékfeleséget 18:50-től láthatjátok az RTL Klub műsorán!

Családi üzelmek

David (Jason Sudeikis) megértő szívű díler, és bízik benne, hogy ha mindig kispályás marad, nem érheti baj. Miközben éppen jót cselekszik, kirabolják, így nem tud elszámolni sem az anyaggal, sem a pénzzel. Kénytelen elvállalni egy rázós melót a mexikói drogkartellnek. Családapának álcázza magát, és a tuti álca kedvéért leszerződtet még pár családtagot. Hamarosan a szomszéd sztriptíztáncosnővel (Jennifer Aniston) és két züllött kiskorúval családi túrára indul Mexikóba. Az ötlet jó, a kivitelezés azonban elképesztő következményekkel jár.

A Családi üzelmek című vígjáték pedig 21:20-kor kezdődik szintén az RTL Klub-on!