Napokon belül megkapjuk a harmadik Amerika kapitányt, amelyben Tony Stark és Steve Rogers egy pöppet egymásnak feszülnek. Ennek kapcsán mindenki imádott Vasembere elkottyantotta, hogy simán érkezhet egy újabb önálló filmje is.

Mégis jöhet a Vasember 4?

Anthony és Joe Russo alkotása, az Amerika kapitány: Polgárháború nálunk május 5-én debütál a mozikban, úgyhogy minket sem érhet meglepetésként, hogy folyamatosan szórják az újabbnál újabb információkat a Marvel karakterekkel kapcsolatban.

Most Robert Downey Jr. izgatta fel a tömegeket, amikor egy következő Vasember film esélyeiről mesélt:

„Úgy érzem, egyet még simán megcsinálnék!” – nyilatkozta.
Mégis jöhet a Vasember 4?
Ez a kijelentés persze semmit se jelent a valóságban, hiszen konkrétumokról még nem esett szó. Downey egyébként eddig már hétszer öltötte magára a vasgúnyát, és az óriási Amerika kapitány „cameo” után az újjáélesztett Pókemberben – Spider-Man: Homecoming – vendégeskedik majd.

Ki tudja, hogy ezek után tényleg bevállalja-e Tony Starkot még egyszer?

Még 2014-ben amúgy, az Ellen DeGeneres show-ban pedzegette egy folytatás lehetőségét, utána pontosított, és elmondta, hogy nem feltétlenül egy újabb önálló filmről beszélt, inkább az Amerika kapitány 3-ról. Úgyhogy a jövőt még homály fedi, kíváncsian várjuk, hogy meddig húzza még a rajongók agyát ezekkel a kijelentéseivel. Annyi tuti, hogy Sherlockként triplázni fog!

Addig is hangolódjunk a Polgárháborúra:

Forrás: ComingSoon
Képek: Tumblr