A Disney sikerfilmjének folytatásában a szuperhősök filmuniverzumának egyik zseniális színésze is feltűnhet Angelina Jolie oldalán.

Gőzerővel castingolják a 2014-es Csipkerózsika előzményfilm, a Demóna folytatásába a szereplőket. Egy hónap alatt olyan új neveket jelentettek be a mozihoz, mint Michelle Pfeiffer (akit az új Hangya és Darázsban is láthatunk majd), illetve Ed Skrein, aki az első Deadpool mozi ellenlábasát, Ajaxot alakította.

A legutóbbi szóba került név pedig nem más, mint Chiwetel Ejiofor, a Doctor Strange és a 12 év rabszolgaság sztárja, aki a szóbeszéd szerint a szerelmi szálat csempészhetné a Demóna második részébe. Ejiofor jelenléte nem lenne meglepő abból a szempontból, hogy a színész számos Disney filmben vállal szerepet az utóbbi időben. Mordóként még visszatérhet a Doctor Strange folytatásában, az Oroszlánkirály „élőszereplős” változatában pedig Zordont szinkronizálja majd.

Marvel filmsztár szerepelhet a Demóna folytatásában

Ejiofor és az említett új színészek mellett visszatér még az első rész két főszereplője, Angelina Jolie és Elle Fanning is. A premier dátumáról egyelőre még nincs információ.

Forrás: Screenrant