Kedves King-rajongók, karikázzátok be ezt a szent dátumot a naptárotokban, ugyanis a Warner bejelentette: 2019. szeptember 6-án érkezik az Az második része!

Kiderült, mikor jön az Az folytatása!

A sztori 27 évvel később folytatódik, amikor a gyerekek már felnőttként néznek szembe a gonosz bohóccal. A Krajcárost alakító Bill Skarsgard ismét felölti majd a bohócjelmezt, és a gyerekszereplők is visszatérnek.

Arról még nem érkezett hivatalos információ, hogy kik játszhatják majd a felnőtté vált gyerekeket, de egy név már felmerült ezzel kapcsolatban. Az a hír járja, hogy a felnőtt Beverly-t nem más, mint Jessica Chastain fogja alakítani!

A színésznő egyébként szoros barátságot ápol a rendezővel, akivel dolgozott már korábban, így jó esély van rá, hogy valós alapja van a pletykáknak.

Kiderült, mikor jön az Az folytatása!

Stephen King nemrég ünnepelte 70. születésnapját, és nem is lehetett volna nagyobb születésnapi ajándéka, minthogy vadonatúj filmadaptációja közel egy hónap alatt minden idők legsikeresebb horrorfilmje lett!

Az Az-nak William Friedkin klasszikusát, az Ördögűzőt kellett leköröznie, ami 441 millió dolláros bevétellel büszkélkedhetett. A gyilkos bohóc története jelenleg már 478 millió dollárnál jár, és ki tudja még, hol a vége…

A második mozifilmig sajnos még két évet kell várnunk, de az első film zsenialitása jogosan enyhítheti türelmetlenségünket! Biztosak vagyunk benne: érdemes lesz kivárnunk!  

Addig is lessétek meg a mémeket, amik ellepték az internetet! Kíváncsi vagy, hogyan ropja Krajcáros a Uptown Funk-ra vagy a Gangnam Style-ra? Lesd meg itt: