A színésznőt nemrég láthattuk visszatérni egyik régebbi szerepében, ahogyan a Karib-tenger kalózainak legújabb fejezetébe is bele kukkanthattunk már! Knightley azonban nem látható a kalandos moziban, aminek okát most el is áruljuk nektek!

Kiderült, miért nem láthatjuk Keira Knightleyt a Karib-tenger kalózai 5-ben!

Az Igazából szerelem rendezője, Richard Curtis ugyanis nemrég egy rádió interjú során árulta el, hogy az angol szépség valószínűleg katasztrofálisnak tartotta a kalózos filmeket, ezért nem tért vissza a legutóbbi részekben és ezért nem láthatjuk majd a következő fejezetben sem!

Keira Knightley összesen három epizódban játszotta el Elizabeth Swann-t, 2003 és 2007 között, ahogyan 2003-ban láthattuk a karácsonyi romantikus film Juliet-jeként is, így nem meglepő, hogy Curtis visszaemlékezései, arról számolnak be, hogy a színésznő ki nem állhatta a kalandfilmeket.

„Amikor forgattuk az Igazából szerelmet, emlékszem, hogy Keira azt mondta a következő projektje valami kalózos dolog lesz, majd hozzá fűzte valószínűleg katasztrófa lesz. Most már tudom, hogy a Karib-tenger kalózairól beszélt.” - nyilatkozta a rendező.

Kiderült, miért nem láthatjuk Keira Knightleyt a Karib-tenger kalózai 5-ben!

Ezek után pedig nem csoda, hogy Knightley nem tért vissza a filmsorozat negyedik részéhez, 2011-ben, ahogyan a nem sokára bemutatásra kerülő ötödik részben sem láthatjuk majd, pedig még a mozikban a szerelmét alakító, Orlando Bloom is visszatért a franchise-hoz!

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című film, május végén kerül a magyar mozikba!

Forrás: NME.com
Képek: tumblr.com