Alig pár napja kaptuk meg az új plakátot, valamint a legújabb igencsak sokkoló előzetest, de a műfajteremtő rendező még mindig meg tud lepni bennünket! Miről van szó? Eláruljuk, mert nagyon jó hír!

Figyelem Alien rajongók, Ridley Scott hatalmas bejelentést tett!

Régóta tudni lehet, hogy a Prometheus csupán csak a kezdete volt, annak a mozifilmekből álló szériának, amivel az Alien alkotói megörvendeztetik a nézőket. Éppen ezért várjuk már évek óta, hogy az Alien: Covenant című folytatást is láthassuk!

Most pedig Ridley Scott elárulta az ezt követő fejezetre már nem is kell sokat várnunk, ugyanis a forgatókönyvét már megírta, és ha rajta múlik már jövőre neki is állnak a forgatásoknak!

„Számítunk egy bizonyos fogadtatásra, a siker érdekében pedig jobb lenne, ha minél előbb elkészülne, nem akarjuk, hogy két év különbség legyen a filmek között, ezért én már jövőre belevágok!”

Nincs mit tenni, Scott egy zseni, de arra legmerészebb álmainkban sem mertünk volna gondolni, hogy az eredetileg négy részesre tervezett spin-off-ból még többet akarjon kihozni a rendező:

„Ha valóban franchise-t akarnak, azzal sincs baj, már megvan a tervem a további hat mozira! Nem akarom ismét abba hagyni ezt a nagyszerű történetet, biztosan nem!”

Az Alien: Covenant májusban érkezik a magyar mozikba!

Forrás: comingsoon.net
Képek: twitter.com