A sármos színész megint megváltozott egy szerep kedvéért, sőt, rá sem lehet ismerni! Most összegyűjtöttük legdurvább átalakulásait és azt is eláruljuk, melyik film miatt formálódott át!

Christian Bale ismét sokkolta rajongóit!

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész szinte bármit hajlandó megtenni azért, hogy hitelesen alakítson egy rábízott karaktert.

Brad Anderson A gépész című filmje miatt, képes volt 30 kilótól megszabadulni, hogy eljátszhassa az inszomniás főszereplő karakterét. A súlyvesztés mögött állítólag az áll, hogy naponta csupán egy almán és néhány szál cigarettán élt.
Christian Bale ismét sokkolta rajongóit!
A 2013-as Amerikai botrány kedvéért hajlandó volt arra is, hogy egy kopasz foltot borotváljon a fejére, ráadásul körülbelül 20 kg-ot hízott, hogy hitelesen hozhassa Irving Rosenfeldet.

Az Amerikai pszichó őrült főszerepéért kitartóan edzett, diétázott és szolizott, ugyanis a készítők egyértelműen közölték vele, hogy mást szánnak a filmbe. A sors mégis úgy hozta, hogy a produkció által kijelölt színész lemondta a felkérést - egyébként mai napig tisztázatlan okok miatt - így övé lett Patrick Bateman karaktere. Sokan azt állítják, a visszalépéshez köze volt Balenek is.
Christian Bale ismét sokkolta rajongóit!
Most az egyik legbefolyásosabb amerikai alelnök, Dick Cheney bőrébe bújik, aki George W. Bush jobbkeze volt! Ráadásul nemcsak a súlya gyarapodott több mint 20 kilóval, hanem az egész arca átalakult! Leborotválta a szakállát, a szemöldökét pedig kiszőkíttette, hogy még nagyobb legyen a hasonlóság.

 

A post shared by Start a Tab (@start_a_tab) on


Az egyelőre még cím nélküli Cheney-filmet most kezdik el majd forgatni, és Adam McKay rendezi majd, akivel Bale már A nagy dobásban is együtt dolgozott. Szerepel még a filmben Amy Adams, aki az alelnök feleségét játssza és Steve Carell is, aki a védelmi minisztert, Donald Rumsfeldet alakítja majd.

Forrás: Variety
Képek: Tumblr