Az Oscar-díjas színésznő jelenleg a legkeményebb nő Hollywoodban. Így nem is csodáljuk, hogy felvetődött, hogy milyen jó James Bond válna belőle!

Azta! Charlize Theron mint  James Bond?

Charlize Theron ezúttal egy vagány kémistennőként teríti földre nagydarab ellenfeleit a John Wick rendezőjének legújabb, eszméletlenül stílusos filmjében, az Atomszőke című akció-thrillerbe, melynek hazai bemutatója július 27-én lesz!

A színésznő, aki producerként is jegyzi a filmet, kezdetektől fogva valami olyan egyedülállót akart alkotni, amit eddig még senki nem látott a műfajban egy nőtől!

A kemény fizikai kiképzések alatt, három hónapon keresztül napi 5-6 órát edzett a végkimerülésig, és a fagyos budapesti forgatások idején is fáradhatatlanul dolgozott. Ahogy Keanu Reeves a John Wick-filmeknél alig használt kaszkadőrt, úgy Theron is maga hajt végre minden ütést, rúgást, esést, ugrást az Atomszőke szinte összes jelenetében.

„Még amikor megfázott, akkor is felkapta a miniszoknyáját és egy szó nélkül bunyózott.” - mesélte a szőkeség színésztársa, James McAvoy az egyik neves amerikai magazinnak, aki egyébként az ügynöknő szétcsúszott berlini kapcsolattartóját alakítja a filmben.

„Unalmas lenne, ha egy olyan kémnőt játszanék, aki csak arra vár, hogy egy pasi végezze el helyette a piszkos melót. Kihívás volt ez a sok közelharc, amit minden porcikámban éreztem az 50 napos budapesti forgatások előtt, alatt és után is. ”– árulta el a színésznő az egyik interjújában, aki egyébként nagy Die Hard-rajongó, és imádja az akciófilmeket.

Az alkotók a realitásra is nagy hangsúlyt fektettek, nem csak a nagyon menő, korabeli punkos hangulatot idézik meg a ’80-as évek végén játszódó Atomszőkében, de a megsebzett ügynöknő testén megjelenő véres zúzódások is visszaköszönnek egy-egy keményebb akció után.

„Azt akartuk, hogy a nézők érezzék a fájdalmat.”


Az egyik neves magazin ráadásul a színésznő karakterét, Lorraine-t, nem is akárkihez, mint James Bondhoz hasonlította, aki szintén egy érzelmileg és fizikálisan sebzett személyiség.

„Lorraine egy kicsit olyan, mint Bond, igen, de a 007-est még senki nem látta olyan forró szexjelenetben, mint amilyenbe ez a dögös csajszi kerül. Örülök, hogy semmit sem rejtetünk a takaró alá. Szerintem ezt a vadságot még Bond is megirigyelné.”

Azta! Charlize Theron mint  James Bond?
 


Charlize Theron vitathatatlanul egy igazi stílusikon, aki most már nem csak tehetségével és szépségével, de kemény öklével is beírja magát a filmtörténelembe.

Érdemes lesz szemfülesnek lenni, mert Ferihegy 1-et, a Néprajzi Múzeumot, vagy épp a Deák téri metrót is kiszúrhatjuk a pörgős események háttérben!

A nagyrészt Budapesten forgatott Atomszőke című filmet július 27-től láthatják a hazai rajongók a mozikban!

Forrás: FreemanFilm.com