Ian McKellen nem szereti fullba tolni a Gyűrűk urát, még akkor sem, ha baromi jól megfizetnék érte. Így esett, hogy egy eléggé menő meghívást utasított vissza.

Arra vágysz, hogy Gandalf adjon össze a pároddal? Buktad!

Vannak emberek, akiknek egyrészt bőven van rá pénzük, hogy hatalmas esküvőt dobjanak össze maguknak, ráadásul úgy, hogy minden részlet az egyik kedvenc filmjük – jelen esetben ez a Gyűrűk ura – látványvilágára hajazzon. És nemcsak a helyszín, a jelmezek is Peter Jackson Oscar-díjas filmjeit idézték egy konkrét esküvőn, még 2013-ban.

A Facebook egyik embere, Sean Parker rendezte meg magának az év buliját a fent említettek szerint. Minden a helyén volt, ami a külsőt illeti. A sztárvendégsereg jelmezeit egy Oscar-díjas jelmeztervező – Ngila Dickson – készítette el, a felszolgálók is végig az előírtaknak megfelelően adták elő a karaktereiket, ráadásul az egész úgy nézett ki, mintha egy erdőben lennének.

Arra vágysz, hogy Gandalf adjon össze a pároddal? Buktad!
Egy ekkora banzájnál – illetve rajongásnál – meglepő, hogy nem szerveztek be egy igazi szereplőt a Gyűrűk ura világából, hogy még menőbb lehessen a ceremónia. Nem kell félni, ez is megtörtént, mármint megpróbálták. Felkérték Ian McKellent – aki Gandalfot alakította –, hogy ő adja össze a párt, a már jól ismert szerelésében.

A színész annak ellenére, hogy jogosult arra, hogy párokat adjon össze – legjobb barátját, Patrick Stewartot, mindenki X professzorát is ő eskette – nemet mondott a felkérésre. Pedig nem kis összeget kapott volna a buliért: 1,5 millió dollár lett volna a fizettsége.


Hogy miért nem vállalta? Elmondta:

„Egy nagyon híres párt kellett volna összeadnom Kaliforniában, amit még meg is fontoltam volna, de kiderült, hogy Gandalfnak kellett volna beöltöznöm. Úgyhogy csak annyit mondtam: ne haragudjatok, Gandalf nem vállal esküvőket.”

És ha már megemlítettük nagy spanját, X professzort, akkor kalandozzunk el egy picit a meglepő színész-barátságok világában!

Forrás: Vanity Fair