Mostanság nem új keletű, ha arról olvashatunk, hogy Az ébredő Erő ifjú felfedezettjei egyre több filmben szerepelnek. Daisy Ridley után most John Boyegát is szárnyára kapta a hírnév.

A Star Wars sztárjai mindent meghódítanak!

Mióta J.J. Abrams sikerre kormányozta az újonnan felélesztett Star Wars világot, és bemutatták a hetedik részt, a főszereplők mindenhol ott vannak. Eddig főleg a női főhősről, a Rey-t alakító Daisy Ridley-ről hallhattuk a legtöbb filmes pletykát: akadt itt Lara Croft, sőt sci-fi romkom egyaránt. A semmiből feltűnt színésznőben van energia bőven, úgyhogy egy percig sem csodálkoztunk ezen.

A fiúknál már picit más volt a helyzet: a Poe Dameronként bemutatkozó Oscar Isaac maximum a mainstraimebb filmeket fogyasztó nézők körében lehetett új név, hiszen már több produkcióhoz is a nevét adta, sőt, Golden Globe-díjas! Úgyhogy ő némileg tapasztalt kivételt képezett az új hármasban.

A Star Wars sztárjai mindent meghódítanak!
Azonban John Boyega – aki Finnt keltette éltre – Ridley-hez hasonlóan viszonylag frissnek számít még a filmiparban. A Star Wars-nak köszönhetően most azonban sikerült egy újabb nagyköltségvetésű filmet leakasztania: ő lesz a Tűzgyűrű 2 főszereplője, leváltva ezzel az első rész rosszfiúját, Charlie Hunnamet.

A hírt az első rész rendezője, Guillermo del Toro jelentette be:

„Nagyon örülök, hogy John-t is a csapatban üdvözölhetem. A Tűzgyűrű univerzuma most őt szerezte meg főszereplőjeként. És nem is tudtam volna jobb embert találni erre a feladatra!” – nyilatkozta.

A Star Wars sztárjai mindent meghódítanak!
A második rész rendezője azonban már nem del Toro lesz, csupán a produceri teendőkben vesz majd részt. A film történetéről azonban még semmit sem tudni, azon túl, hogy még több lesz benne a szörny és a robot, meg a zúzás…


Forrás: Empire Online
Képek: Tumblr