Az első rész aggódó nagynénije, akit a sármos Chris Pratt vesz le a lábáról, amik valljuk be, nem akármilyen lábak, főleg ha azokra a tűsarkúakra gondolunk, amiket Howard visel az egész film alatt és amikben különböző dinoszauruszok elől futkározik!

A Jurassic World sztárja már bekészítette futócipőit

Ez az igencsak különös és viccbe illő jelenség természetesen az internetes nép gúnyolódását sem úszhatta meg, amiről a vörös szépség el is mondta, hogy látta az összeset és valójában nagyon is tetszettek neki a GIF-ek és mémek:

„Úristen! Az a kedvencem, amikor a dinoszauruszokat beleértve mindenki magassarkút visel! Nyilvánvalóan váratlan dolog volt ez a moziban, de legalább van egy vicces dolog, amire életem végig hivatkozhatok.”

Nemcsak a színésznő, de kollégája Chris Pratt is tréfásnak találta az esetet olyannyira, hogy a humoros színész úgy döntött, kipróbálja milyen a színésznő cipőjében járni:

A Jurassic World sztárja már bekészítette futócipőit

Emellett A segítség című film sztárja már igent is mondott a Jurassic World folytatására, melyben azt tervezi, hogy a kényelmetlen lábbeliket - az utálkozók nagy örömére - ezúttal otthon hagyja.

Ugyanis ez a filmbeli megoldás annyira felháborította a nézőket, hogy hosszú ideig csak erről voltak hajlandóak véleményt alkotni a dinoszauruszos mű kapcsán, ami valljuk be, túlzás. Azonban van remény, hiszen a folytatás rendezőjének személye megváltozott az előző részhez képest, az új készítő J.A. Bayona, akinek meg kell találnia Bryce Dallas Howard karakterének, Claire-nek a megfelelő viseletet. Ez pedig nem kis feladat!

A Jurassic World sztárja már bekészítette futócipőit

Talán leszerződhetne egy menő sportcipőket gyártó céggel, aminek aztán készíthetne egy reklámot is, amiben a T-Rex elől menekülő színésznő a cég edzőcipőjének köszönhetően marad életben.

Ha már a rendező és a cipők le lettek cserélve, sejtésünk sincs, hogy mire számíthatunk még a Jurassic World 2-től amellett, hogy A galaxis őrzői sztárja, Chris Pratt és  Howard biztosan feltűnik majd a filmben!

A színésznőt egyébként láthatjuk a nemrég bemutatott Elliot, a sárkány című moziban is!

Forrás: cinemablend.com
Képek: tumblr.com