Bizony, Vin Dieselék felrobbantották az internetet, ám ezúttal nem menő járgányaikkal, hanem sokkal apróbb dolgokkal! Vajon min ügyködik az akciócsoport? Most kiderül!

A Halálos iramban csapata újra együtt, de most inkább cukik, mint kemények!

A negyvenkilenc éves színész a napokban a Facebook-jára posztolt egy képet, amin nem mással látható, mint magával Csodanővel, azaz a harminckét éves Gal Gadot-tal!

A fotó apropója pedig csupán az volt, hogy az akcióhős és a szuperhősnő - akik egykor együtt is szerepeltek több Halálos iramban filmben is - játszódélutánt tartottak csemetéiknek!

„Mikor nem szuperhősöket játszunk…!”

Bár, Diesel kilenc éves kislánya valószínűleg még nem igazán tudott játszani Gadot három hónapos gyermekével - aki a Maya nevet kapta - a sztárszülők láthatóan mégis nagyon jól érezték magukat.

Ezen pedig nincs is nagyon mit csodálkoznunk, hiszen a két színész jó barátságot ápol, így az sem meglepő, hogy Vin Diesel egy, az Instagramjára posztolt képpel gratulált Gal Gadot-nak, a Wonder Woman című film sikeréhez!

„Nincsenek szavak rá, hogy mennyire büszke vagyok rád!”

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Egyébként mindkét hírességnek vannak még gyermekei.

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Diesel háromgyerekes apuka, aki boldog párkapcsolatban él barátnőjével, Paloma Jimenez-zel. Míg Gadot férje, Yaron Versano, akivel az újszülött csöppségen kívül, van még egy öt éves lányuk, Alma.

Forrás: usmagazine.com
Képek: Facebook, Instagram