Az évek során egyre több szuperhőst láthattunk megelevenedni a szélesvásznon azok után pedig, hogy bejelentették minden évben három alkotással örvendeztetik meg a nézőket, nem gondoltuk volna, hogy ezt tudják még hova fokozni. De úgy tűnik, mégis!

A 2017-es év a Marvelé lesz?!

A 2014-es évben az Amerika kapitány: A tél katonája és A galaxis őrzői-filmek  akkora sikert arattak, hogy mindkettő megérdemelte a folytatást, előbbi az Amerika kapitány: Polgárháborúval már bizonyított is, míg A galaxis őrzői 2-t már alig várjuk, hogy láthassuk.

Hiszen kevés olyan szórakoztató képregény filmet láttunk, mint amilyen az első rész volt és, ha a mostani csak fele annyira lesz vicces vagy izgalmas, még akkor is simán a jobb Marvel-filmek közé sorolhatjuk majd.

Az imádni való Baby Groot és a Kurt Russel által játszott Star-Lord-apuról pedig már nem is beszélünk!

A 2017-es év a Marvelé lesz?!

Az előzetesét elnézve pedig egyre csak azt érezzük messze még az a május, ahogyan július is, hogy végre láthassuk a Spider-Man: Hazatérés című mozit, a Polgárháborúban cameózó fiatal Peter Parker-re, akit Tom Holland alakít, majd és akinek a mentora Tony Stark, azaz Vasember!

El tudtok képzelni valami ennél is menőbbet?

A 2017-es év a Marvelé lesz?!

Talán csak a harmadik és egyben utolsó Thor-filmet, ami a Thor:Ragnarok címet kapta és, amiben Chris Hemsworth, Tom Hiddleston és Mark Ruffalo is odacsap, hogy a végső megmérettetés igazán ütős legyen!

A készítők célja ugyanis az, hogy egy rendhagyó szuperhős filmet és a legjobb Thor-filmet készítsék el!

A 2017-es év a Marvelé lesz?!

Ehhez pedig bedobták a nagy cselt azzal, hogy már most újra láthatjuk újdonsült kedvencünket a Benedict Cumberbatch által alakított Doctor Strange-et, aki a későbbre várható Avengers: Infinity War-filmekben is már biztosan feltűnik majd.

Nehéz eldönteni, mi tudna ezekkel a hősökkel szembeszállni már csak a mozik terén is és ez még csak az idei év!

2019-ig még rengeteg további képregény kalandot várhatunk a Marvel Kapitány, Ant-Man 2, Fekete Párduc, Avengers: Infinty War I-II. és a Spider-Man 2 filmekkel!

Forrás: hollywoodreporter.com
Képek: tumblr.com