KERESÉS search-close

zseraldin

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zseraldin"

Tivy csúcsra repítette Zseraldint

Az utóbbi napokban Tivy és Zseraldin vitatkozás helyett minden éjjel egymást kényeztetik, most sem volt ez másképp...

Zseraldin Micit hívta Párbajra

Zseraldin három dolgot vett figyelmbe, hogy kit visz ki magával, és végül Mici nevét mondta ki. Micit nem lepte meg, hogy őt hívta ki Zseraldin, korábban is mondta már, hogy ő is hasonlóképp döntene egy ilyen helyzetben.

Evelin:

Az éjszakai kéjes masszír-parti után Evelin teljesen kikészült másnap reggel. Élete legcikibb élmények nevezte az esetet, és ezt Somának is elmondta. Persze, közben felmerült egy másik titok is: Zseraldin elmondta Evelinnek, hogy lefeküdt Tivyvel.

Krisztián most először hatódott meg a Villában!

Minden villalakó teljes eróbedobással készült Krisztián szülinapjára, mindannyian külön-külön megajándékozták az ünnepeltet. Krisztián pedig mindennek szívből örült.

Zsolti egy beöltözős öltánccal lepte meg a szülinapos Krisztiánt

Nagy nap jött el, hiszen elérkezett Krisztián születésnapja! A villalakók pedig nagyon készültek, hogy meglephessék a srácot, hiszen mindenki nagyon szereti. Zsolti egy külön kis produkcióval is készült.

Vajon ki lett a csábító táncok királynője?

Vivi fölényes győzelmet aratott a sziluett táncával, mögötte Dina, Evelin, Mici és Zseri jöttek - ebben a sorrendben. Azonban Krisztiánnak már a bejelentés közben feltűnt, hogy valamit elszámoltak, mivel Mici lett az utolsó, nem pedig Zseraldin.

A fiúk már a vásznat féltették Zseri táncától

A fiúk szerint Zseri túlságosan közel táncolt a paravánhoz, utána pedig még a cipőt is kénytelen volt ledobni magáról, miután picit megbotlott.

Kiderült, hogy Vivi az utánzás-paródiák hercegnője

A villalakóknak ki kellett figurázni a két párbajozót, Dinát és Dávidot. Vivi Dávid személyiségét öltötte magára, amivel minden társát lenyűgözte, még magát a kiszemeltet is.

Zsolti lett a Villa brandmestere!

Miután új szót tanulhattunk Tivytől - hierchia -, kiderült: Zsolti lesz a villamester. Nem volt nagy az öröm, inkább csak a káröröm, Zsolti ki is fejtette miért. Ez a fogalom valójában a Villa csicskáját takarja.

A villalakók szexi naptárfotózást tartottak!

Mindenki megadta a módját, hogy a legjobb formáját hozza a fotókon. A párok egy-egy hónaphoz készítettek kis családjukról képeket: volt, aki szexire, mások szerelmesek csókolózosra vették a figurát.

Zseraldin:

A szülői feladatok mellett elhatalmasodott a feszültség a párok között: az Evelin-Dávid, Vivi-Zsolti harcok után Zseraldinnak is elege lett Tivy-ből.

Több pár is küszködött a babájával

Először Somának tűnt fel, hogy Zseraldin és Tivy babája túlságosan csöndes. Ezután Zseraldin is mondta, hogy a baba meglepően sokat alszik, nem igazán értették, hogy miért. Eközben Zsolti egy kicsit pihent volna, ezért rábízta a kicsit Vivire, sikertelenül.

Édes éjjel: a villalakók álomba ringatták a babáikat

Mindegyik pár cuki altatót írt a saját babájának: volt, aki szívet melengető sorokat, más pedig vicces teremtéstörténetet kreált a kicsi álomba ringatásához.

Jövő-rajzok: így képzelik el a babák életét a szülők

Mindegyik párosnak utaznia kellett egyet gondolatban és el kellett képzelniük: vajon mi lesz a babájukkal, ha felnő. Tersmészetesen mindenki más-más életet és jövőképet álmodott meg a gyermekének.

Egy közös gyerekdallal ringatóztak a villalakók

Az újdonsült szülők egy gyerekdallal is megismerkedhettek, miközben mindenki a saját babáját ringatgatta. Vajon villalakó együttes alakul ezután?

Milyen volt a babázó villalakók éjszakája? Könnyes!

Síró gyerekhangok, gügyögés és még több sírás zengte be a villalakók éjszakáját. Volt, aki békésen továbbaludt, azonban a legtöbben fáradtan megküzdöttek a szülői feladatokkal.

Somát csúnyán megbántotta Zseri

Zseraldin értékelte Somát, azonban nem túl pozitívan nyilatkozott a kettejük között elcsattant csókról, amit az önbizalomhiánnyal küszködő fiú magára is vett.

Tivy:

Tivy megbánta, amiket Zseraldin fejéhez vágott Viki buliján, és behívta a lányt a sufniba, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Zseraldin már egy csóktol felizgul

Zseraldin megosztotta a fiúkkal a tökéletes szex titkát: szeretkezés keverve a b*szással. Hogy mit szólt ehhez Krisztián? Nézd meg a videót, és kiderül!

Tivyék átpártoltak Lórihoz?

A Viki pártján állók úgy tűnik, hogy elkezdtek jóban lenni Lórival és Dinával, ami egy kisebb vitát szült a villalakók között. A buli során Tivy és Zseraldin kaptak igazán hajba, a vége pedig mi más lett, mint sírás?!

Soma a Villa csókkirálya

Soma elhatározta, hogy ő lesz a Villa csókkirálya, és több lányt is lekapott az esti buliban, ráadásul a smacik után még pontozta is a csajokat!

A villalakók egyöntetűen kimondták kit támogatnak

A Kihívás után már biztos volt, hogy kik mennek párbajozni, a villalakók pedig döntöttek, hogy Viki vagy Lóri mögé állnak az összecsapásban. A lakók többsége ugyanazt az embert választotta.

Egy kicsit felkavarodtak az érzések a Kihívás után

Miután Viki meghozta a döntését, és Lórira tette a kék kendőt, mindenki elmerült a jövő latolgatásban.

A medencébe ugrani művészien is lehet, de ki benne a legjobb?

A villalakók felbátorodtak a jóidő miatt, és műugró versenyt tartottak. Mindenki más technikára esküdött, de Vivi volt a leglátványosabb, hiszen ő már a medencén kívül megkezdte a pózolást, a vízbe érve pedig a fehér fürdőruci is teljesen átalakult.

Vajon ki a legpazarlóbb villalakó?

A Villában elszabadultak a rendelések, miután a villalakók egy kicsit elszámolták magukat, hogy mennyi ételre-italra is lenne szükségük. Érkezett is a levél: el kellett dönteniük, hogy melyikük hibájából történt ez. Össze is ültek a nagy megbeszéléshez a játékosok.

Zseraldin: A nagyszájúak táborához fogok csapódni

A fiatal lány focicsaptaban kapitány, és a modellkedést is kipróbálta már. Szép is, sportos is, könnyen köt barátságot fiúkkal és lányokkal egyaránt. Szeretne bent incselkedni, bízik benne, hogy lesz erre alkalom, és partner is.

Egy focista lány került a ValóVilág Villába

Alig telt el egy hét a Való Világ villájában, de máris kibontakozó kapcsolatoknak lehetünk tanúi. Hogy szerelem vagy érdekkapcsolatok szövődnek éppen, még nem egészen tiszta, de tény, hogy egy áldozata máris van a sok szemezgetésnek. Zsófi modellkarrierjét szerette volna a villahírnévvel építeni, nem csoda hát, hogy óriásit csalódott, miután a nézők máris kiszavazták a valóságshowból. A villalakókat is megdöbbentette a döntés, az meg még inkább, hogy Zsófi helyett kaptak egy focista lányt új lakótársnak.

Ismerd meg Zseraldint!

A focipályán kemény csaj, ám ha az édesapjának kell búcsút mondania, könnybe lábad a szeme. Nézd meg a cserejátékos utolsó napját!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!