KERESÉS search-close

zsarolás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zsarolás"

Vitya megzsarolta Tamást

Vitya felhasználta Tamás titkát a férfi ellen…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali bemutatta legújabb klipjét!

Vitya megzsarolta Tamást. Bagolyban kavarogtak az érzelmek, miután lefeküdt Bencével. Lalit apró baleset érte a szoláriumban.

Zsarolhatott a volt fideszes politikus

Volt fideszes önkormányzati képviselő ellen emelt vádat az ügyészség zsarolás miatt. A vádirat szerint a kormánypárti politikus elhitette egy kerületi házfelügyelővel, hogy neki köszönheti az állását és a lakását és ezért 100 ezer forintot kért. A volt képviselő akár 8 év börtönt is kaphat a zsarolásért.

Márk Karolának: „Ha nem fizetsz többet, apránként töröm össze Adri szívét…”

Márk ismét megfenyegette Karolát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Flóra gyengéd érzelmeket táplál Tamás iránt

Karola megtudta, kivel randizik Adri. Lili munkát kért Bécy-től. Flóra rájött, hogy érez valamit Tamás iránt.

Adri gyanakodni kezdett Karola alkoholproblémáira

Adri gyanakodni kezdett Karolára. Lili visszaköltözött a hajóra. Közeledett Joe szülinapja.

Örül a magát boszorkánynak valló magyar nő, hogy ismét önmaga lehet

Örül a magát boszorkánynak valló 43 éves magyar nő, hogy ismét önmaga lehet - ezt mondta osztrák ügyvédje az RTL Híradónak. Az asszony - aki egy 3 fős szekta tagja – ugyanis azt állítja, azért gyilkolt meg egy 73 éves nőt a dél-ausztriai Villachban, mert irányítójuk hipnotizálta és átvette felette a hatalmat. A börtönben azonban megszabadult befolyásától. A trió a gyanú szerint 2013 óta csalt ki idősektől pénzt okkult szolgáltatásokat ígértek nekik. Később azonban zsarolták és megfélemlítették áldozataikat.

Ellenzékisége miatt névtelen levélben zsarolták meg

Szabó Richárd sokgyerekes apa, hívő keresztény, van egy lángosozója Baján, és többször is segített a szegényeknek és az elesetteknek. Emellett nyíltan ellenzéki szimpatizáns. Valaki névtelen levélben zsarolta meg, hogy kiteregeti a magánéletét, ha nem áll le a Fidesz támadásával. Ő lépett, és maga állt a nyilvánosság elé.

Zsarolás! Hatalmas összeghez jutott a Drága örökösök szereplője!

Hoppá-hoppá: úgy tűnik Kristóf nem hagyja annyiban azt a múltkorit, és végre a sarkára áll! Na de mit szól vajon mindehhez Attila...?

Homoszexualitásával zsarolták meg

Névtelen levélben fenyegették meg, hogy nyilvánosságra hozzák homoszexualitását, ezért Facebook videón jelentette be másságát a bajai jótékonykodó lángossütő. Szabó Richárd azt mondja, azért fenyegették meg, mert indulni akar az őszi polgármester választáson.

Boszorkányvezér irányította, amikor gyilkolt - ezt mondta a gyanúsított

Nem volt ura saját testének, egy boszorkányvezér irányította, amikor gyilkolt - ezt mondta az a magyar nő, akit zsarolással, csalással, gyújtogatással és egy 72 éves asszony megölésével gyanúsítanak Ausztriában. Az osztrák rendőrök szerint az asszony egy szekta tagja volt, és azért végzett áldozatával, mert nem akart fizetni nekik.

Gyárfás Tamás a Fenyő-gyilkosságról

A Fenyő-gyilkosság felbujtásával gyanúsított Gyárfás Tamás őszintén beszél a médiacézárhoz fűződő kapcsolatáról és, hogy szerinte ki és miért zsarolja őt - és persze a nemrégiben kiszivárgott hangfelvételekről is. A mai napig retteg, de most megtöri a csendet. A teljes interjú: ITT!

Gábor megzsarolta Evelint

Evelinnek lehetősége nyílt bemenni Joe-hoz a börtönbe, ami Gábornak nem tetszett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bécy Borinak: „Hol van a női önbecsülésed? A tartásod?”

Joe behívta Evelint a börtönbe. Ákos visszautasíthatatlan ajánlatot kapott. Tamásban felébredt a bűntudat Pamacs miatt.

Reni Ádámnak: „Először elveszed tőlem a fiam, aztán zsarolsz vele?!”

Ádám megdöbbentő ajánlatott tett Reninek. Karesznek segítséget ajánlottak. Roland rémálomszerű napja hatalmas fordulatot vett.

Bori öltánccal zsarolta meg Bécy-t

Bécy nem volt hajlandó kifizetni Erikát, ezért Bori tőrbe csalta a főnökét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Intim képeket kért a lányoktól a videoblogger?

Kiskorú lányoktól csalhatott ki meztelen fotókat egy népszerű magyar videoblogger - írja a 444.hu. A portál úgy tudja, a férfi 2015 óta legalább tíz lánytól kért intim képeket. A férfi a legnagyobb videómegosztó oldalon működtet csatornát, több százezren követik a bejegyzéseit. Híradónknak megszólalt az egyik lány, aki akkor 14 éves volt, és állítása szerint cicanadrág nélkül akarta látni a férfi.

Ádám hárommillióval zsarolta meg Joe-t

Ádám megjelent Joe műhelyében és váratlan ajánlatot tett a férfinak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Megosztja a pártokat a jelentés

A Fidesz szerint Soros György bosszúja a Sargentini-jelentés elfogadása. Kocsis Máté frakcióvezető azt mondta, nem engednek a milliárdos zsarolásának. Az MSZP európai parlamenti képviselője szerint a kormánynak le kellene mondania

Ellenzék: zsarolás volt

Zsarolással érte el a Fidesz, hogy az ellenzék is támogassa a képviselők fizetésemeléséről szóló javaslatot - ezt mondta a Híradónak a Jobbik szóvivője. A kormánypárti képviselők javaslatának az lett volna a következménye, hogy az ellenzéki pártok jóval kevesebbet költhettek volna a frakciójukra. Ebből csak azután engedtek, hogy a képviselők fizetésemelését az ellenzékből is támogatták a Törvényalkotási Bizottságban. Kerestük a Fideszt, azt írták, kompromisszum született.

Dani Lilinek: „Fent van az interneten, ahogy terhesen összevered egy diákomat…”

Dalma jobban megismerte Laura és Gábor kapcsolatát. Joe és Teó között elszabadultak az indulatok. Danit zsarolni akarta egyik diákja.

Riadalom az élelmiszer-terrorizmus miatt

Valaki 3 áruházláncot is megzsarolt azzal, hogy néhány tartós tej dobozába mérget tett. De hogy lehet ezeket megtalálni? Mintha tűt keresnénk egy szénakazalban! 

Zsarol az öcsém!


szerző:
2018.05.17. 18:00
Zsarol az öcsém!

Zsolt sosem hitte volna, hogy a saját testvére fogja hátba szúrni. Öccse ugyanis egy hangfelvétellel zsarolta a fiút, ami miatt össze is verekedtek...

40 ezer doboz tejet vontak ki

Eddig több mint 40 ezer doboz tejet vontak ki a boltok a forgalomból a tejbotrány miatt. Szombaton több áruház kapott fenyegető üzenetet azzal, hogy megmérgezik a tartós, vagyis UHT tejeket, ha nem fizetnek több millió forintot. A tej terméktanács elnöke Híradónknak azt mondta, 3 kiskereskedelmi láncot érint a zsarolás.

Kertész Vilmos: „Köszönöm, Magdusom!”

Úgy tűnt, Vilmos végképp lemondhat a díszpolgári címről, és engednie kell a zsaroló Urbánnak. Aztán egy váratlan csoda hirtelen mindent megoldott…

Mégsem lesz díszpolgár Kertész Vilmos?

Hiába próbálták eltitkolni Bözsiék, hogy mivel kereskednek az interneten, úgy tűnik, napvilágra kerülhet az igazság.

Elítélték a zsaroló diákot

Elítéltek egy 14 éves fiút, aki veréssel fenyegette és zsarolta osztálytársait az ófehértói általános iskolában. A gyerek 100, 200 forintot követelt, ahogy ő mondta védelmi pénzt akart beszedni.

Angéla zsarolással került ismét nyeregbe

Mivel Szilvia már nem tudja sarokba szorítani a gyámüggyel, ezért ismét harcba szállt, hogy megkapja, ami jár neki. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz Szilvia következő lépése...

A teljes adásért kattints IDE!

Teó kikészült Marci döntésétől

Amikor Ayse újra feltűnt a hajón, Milán és Guszti elkezdtek versengeni a lány mobilszámáért. Ayse kihasználta, hogy balhéznak egymással a fiúk és elhúzott, ekkor azonban Milán és Guszti titokban követni kezdték a lányt, aki végül egy török teázóban kötött ki. Ayse újra felültette a fiúkat, de este mégiscsak megjelent a hajón és feladatot adott a srácoknak, amivel megszerezhették a telefonszámát.

Bianca ultimátumot adott Márknak

Márk besokallt Biancától, aki mindig ügyesen és éppen időben játsza ki a "Noémi ütőkártyát". Ha a zenei producer látni akarja saját lányát, annak mostantól megvannak a feltételei.

A teljes adásért kattints IDE!

Börtönbe kerül Viki, ha nemet mond Bélának?

A lány már nem bírja a sok hazugságot, amibe Béla kényszerítette bele. Ezt közölte is zsarolójával, aki kifejtette, hogy mi vár rá, ha nem engedelmeskedik neki.

Bartha Zsolt: „Most megöllek, te szemét!”

Hiába a megfélemlítés, a zsarolás, a Rózsa tulajdonosát nem lehet csak úgy eltántorítani a céljától…

Nem lehet bizonyítani a kényszerítést, felmentették őket

Könnyes szemmel hallgatta az egyik vádlott, amint felmenti a bíróság. Őt és három társát azzal vádolják, hogy 2014-ben hónapokig zsaroltak és munkára kényszerítettek két nőt a Borsod megyei Csernelyen. A fedél nélkül maradt asszonyt és lányát befogadták, de a vád szerint elvették a pénzüket és ház körüli munkára kötelezték őket. A bíróság nem jogerősen úgy döntött, ezt nem lehet bizonyítani.

Kabát Petinek meg kellett vennie a saját képeit a hackerektől

Már lassan egy éve, hogy ellopták Petiék fotóit a laptopjáról egy zsarolóvírus segítségével, ezek között voltak intim, családi és nyaralós fotók is. A dzsungelkirály most elmesélte, hogy azóta 500 dollárjába került az ügy, és még így sem kaptak vissza mindent.

Roland Borinak: „Végre egymásra találtunk…”

Roland a pletykák középpontjába kerül. Joe Evelin segítségére sietett. Tivadar meglepte kolleganőit.

Bálint végignézi, ahogy Joci

Noémi elment a Kanlakba, hogy beszéljen az apjával, de Dávid helyett Jocit találta otthon. Egy érzelmes pillanatban aztán elcsattant köztük egy csók, amit Bálint végignézett. Bálint kisomfordált a házból, és épp az ajtóban futott össze Dáviddal, akinek megpróbálta elterelni a figyelmét, nehogy olyat lásson, amit nem akar. Bálint zsarolni kezdte Jocit a látottakkal, és rátolta az összes házimunkát a titoktartásért cserébe. 

Veintraub Barna: „Mocskos, szemét állatok!”

A férfi egy pillanatra azt hitte, hogy a markában van a Berényi család, mikor egy váratlan dolog történt.

Előzetesben az ügyvéd, képviselő

Előzetes letartóztatásba helyezték azt az ügyvédet, aki - a gyanú szerint- zsarolással és fenyegetéssel kényszerített egy embert arra, hogy a piaci árnál jóval olcsóbban adja el ingatlanrészét. Az ügyvéd az Óbudai Önkormányzat képviselője, és az MSZP etikai bizottságának is tagja. A szocialisták pénteken felfüggesztették a párttagságát.

MSZP-s politikust vettek őrizetbe

Őrizetbe vett egy budapesti ügyvédet a nyomozó ügyészség zsarolás és más bűncselekmények miatt. A férfi a III. kerületi önkormányzat egyik szocialista képviselője, akinek párttagságát az eset miatt felfüggesztette az MSZP. A gyanú szerint egy örökölt lakás felét próbálta megszerezni egyik ügyfelétől, akinek hatmillió forintot ígért az üzletért. Végül nem kapta meg a pénzt, és jelezte a hatóságoknak, hogy mire kényszerítették. Ezután fogták el az ügyvédet, akinél drogot is találtak.

Ez történik, ha a Berényi testvérek összefognak!

Budai Valentin azt hitte, hogy nagyon ügyesen játszik, és senki nem sejti, hogy ő valójában Veintraub Barna.

Nézd meg te is Berényi Bandi ámokfutását!

Miklós biztosan nem sejti, hogy egy szörnyű lavinát indított el.

Ilyen az igazi Berényi Miki módszer!

Miklós nem viccel, ha a cég sorsáról van szó. Még akkor sem, ha Bandival kell szembemennie.

Liza: „ha nem akarod, hogy meghaljak, teljesítened kell egy feladatot”

Ludwig kezd tényleg becsavarodni? Egyre durvább üzenetekkel bombázza Ágit.

Előző rész (2017. augusztus 01.)

Roland megint megpróbálja visszaszerezni Bécytől a régi állását. Totó megzsarolja Gábort, hogy összehozza Zoéval, ha szerez neki egy helyet az albérletben. Karola nem is veszi észre, hogy reggel mennyire megbántja Szilárdot.

Következő rész (2017. augusztus 01.)

Roland megint megpróbálja visszaszerezni Bécytől a régi állását. Totó megzsarolja Gábort, hogy összehozza Zoéval, ha szerez neki egy helyet az albérletben. Karola nem is veszi észre, hogy reggel mennyire megbántja Szilárdot.

Következő rész (2017. július 31.)

Vajon hogyan reagál Ágnes Ludwig zsarolására? Miért költözött haza Hanna ilyen hirtelen? Hogy alakul Vilmos békítő akciója? Az őszintesége bajba sodorja Pirost.

Előző rész (2017. július 28.)

Sikerül-e Vilmosnak kibékítenie a régi jó barátokat? Vajon enged-e Tóbiás Ádám zsarolásának? Pétert és Natasát egy váratlan látogató lepi meg. Vajon sikerül-e leszámolnia Ágnesnek Ludwiggal?

Fókusz 2017-07-28


szerző:
2017.07.28. 19:00
Következő rész (2017. július 28.)

Sikerül-e Vilmosnak kibékítenie a régi jó barátokat? Vajon enged-e Tóbiás Ádám zsarolásának? Pétert és Natasát egy váratlan látogató lepi meg. Vajon sikerül-e leszámolnia Ágnesnek Ludwiggal?

Előző rész (2017. július 27.)

Attila és Péter elfogadják Júlia döntéshozó szerepét. Emília és Natasa egy lépéssel közelebb kerülnek a béküléshez. Ágnes halálos csapdát állít Ludwignak. Ádám megzsarolja Tóbiást Aliz és Kristóf érdekházasságával.

Következő rész (2017. július 27.)

Attila és Péter elfogadják Júlia döntéshozó szerepét. Emília és Natasa egy lépéssel közelebb kerülnek a béküléshez. Ágnes halálos csapdát állít Ludwignak. Ádám megzsarolja Tóbiást Aliz és Kristóf érdekházasságával.

Tóbiás Ludwig csapdájába esett!

A gyanútlan Tóbiás sose gondolta volna, hogy a szokásos edzés közben az egyik rémálma válik valóra…

Miklós megfenyegeti Renátát

Renáta nem sejtette, ha Berényi Bandival húz ujjat, akkor magával Berényi Miklóssal kell szembeszállnia. Úgy tűnik, a fiatal lány gyorsan megtanulta a leckét. 

Trump az interneten fenyegetőzik

Donald Trump az interneten fenyegette meg az FBI nemrég kirúgott főnökét. Az amerikai elnök azt írta: ne merészeljen róla információkat szivárogtatni a sajtónak, mert nem tudhatja, hogy Trump nem vette-e fel titokban kettejük beszélgetését. Az elnök kritikusai szerint ez nyílt zsarolás, és a maffia módszereit idézi. Célja pedig az, hogy gátolja az FBI nyomozását legközelebbi munkatársai szoros orosz kapcsolatai ügyében.

Bori rástartol Danira, de a srác kikosarazza őt

Roland arra kényszeríti Borit, hogy kísérje el Danit a hajóra, mivel Gréti nem tud elmenni. Bori elmegy Danival, és a közös nap végén rányomul a fiúra, de durva kosarat kap.

Juli olyannal szembesül, amivel még soha! – VIDEÓ!

Júlia pontosan tudja, hogy nem könnyű a Berényi cégben érvényesülnie. Arra viszont álmaiban sem gondolt volna, hogy az üzleti életben is kemény akadályokba fog ütközni.

3 év alatt 60 milliót zsaroltak ki

60 milliót zsarolt ki egy jómódú debreceni családtól 3 év alatt egy férfi. A 31 éves nyírmihálydi gyanúsítottat tavaly márciusban fogták el. A következő nagyobb összeg átadására érkezett, de a pénz helyett kommandósok várták a nyilvános parkolóban. A gyanúsított közel egy éve van előzetes letartóztatásban. Most fejezte be ellene a nyomozást a rendőrség és zsarolás miatt vádemelést javasolnak az ügyészségnek.

Dia Gábornak:

Este Gábor el akarja csábítani Diát, de a sokat ígérő kezdet után Dia hirtelen mégis visszatáncol. Gábor semmit sem ért és teljesen le van törve, míg végül Dia beismeri neki, hogy mégsem tartja magához való partnernek.

Hét évet ült ártatlanul, tönkrement az élete

Soha nem volt még hasonlóra példa a magyar kriminalisztika történetében. Hét évet ült ártatlanul az az öt gyerekes férfi, aki nem volt hajlandó védelmi pénzt fizetni, szembeszállt az őt zsaroló, és a családját rendszeresen zaklatókkal. Egy ilyen támadás estéjén önvédelmi fegyverével lelőtte az egyik bandatagot. Ezért került börtönbe és most ezért kapott százmillió forint kártérítést. És további százmilliókra perli a magyar államot.

Negyedmilliót zsaroltak ki

Veréssel fenyegették, negyedmillió forintot zsákmányolt egy fiútól két másik fiatal. Alkalmanként 20-30 ezer forintot követeltek tőle. Ha nem volt elég a fiú zsebpénze, telefonját és játékkonzolát is elvették tőle. Az áldozat három hónapig bírta, majd elmondta szüleinek mi történt, így a következő pénz átadáson a rendőrök is ott voltak.

Ludwig maga az ördög? – Újból megzsarolta Ágit!

Nem tudjuk elfelejteni, amit Ludwig a saját feleségével tett. A férfi agressziójáról és féktelen haragjáról már többször meggyőződhettünk, így nem csoda, hogy Ági úgy fél tőle, mint a tűztől.

Telefonon zsaroltak a börtönből

Zsarolás börtönből. Alkalmanként 30-50 ezer forintot kért az a két fogvatartott egy szegedi nőtől, akinek élettársa hivatásos katonaként dolgozik. Egy becsempészett telefonon hívogatták a nőt, magukat az élettárs felettesének adták ki. A nő feljelentette a zsarolókat, most akár újabb 12 év börtönt kaphatnak. Híradónk úgy tudja, két sopronkőhidai elítélt ellen indult eljárás.

Bécy mindent megtesz, hogy megsemmisítse Letturát

Bécy egy kémkamerát helyezett el Lettura irodájában, hogy megzsarolhassa őt, mivel biztos volt abban, hogy így rajtakaphatja a táncosnővel szex közben...

Lalinak választania kell: Vilma vagy Luna!

Vilma közli Laliékkal, hogy feljelentette őket, de Lali beszél az anyjával, aki ugyan megígéri, hogy visszavonja a feljelentést, de érzelmileg megpróbálja zsarolni.

Rüsztem: „Az életedet kérte cserébe”

A pasa meglátogatja a szultánát szörnyű száműzetésében. A találkozó igen érdekesre sikeredett, és Hürrem élete került veszélybe.

Ági megzsarolja Mikit?!


szerző:
2016.09.15. 22:05
Ági megzsarolja Mikit?!

Egyáltalán nem meglepő, hogy Berényi Ági igen csúnya dologra használja fel a kezébe került információt, vagyis azt, hogy Juli babát vár és nem a férjétől. Könyörtelenül megzsarolja Miklóst azzal, hogy elmondja Attilának a súlyos titkot. 

„Indokolt volt az akció”

Zárt ülésen órákon át tárgyalt a nemzetbiztonsági bizottság arról, hogy a 444.hu korábban arról számolt be: a titkosszolgálatok zsarolással akartak beszervezni egy magyar újságírót. Az ülés után az ellenzéki képviselők viszont azt mondták: a titkosszolgálat beavatkozása indokoltnak tűnt, bár azt kifogásolták, hogy szerintük nem ismerhetik meg az ügy minden részletét. A Fidesz szerint a szolgálatok cáfolták a beszervezésről szóló történetet, további vizsgálatot pedig most nem tartanak indokoltnak.

Már mindent értünk! – Ági ilyen mélyre süllyedt?!

Hiába, az információ az egyik legnagyobb kincs, de nem mindegy, hogy kinek a birtokában van az a bizonyos titok. Arról nem is beszélve, mi történik akkor, ha rossz kezekbe kerül.

Bori nem hagyja nyugton Tamást

Bori továbbra is zaklatni próbálja Tamást, a fiú pedig egyre kétségbeesetten menekül a lány elől…

Bori végül megkapja, amire vágyott

Tamás és Paula turbékolására, Bori Tomi provokálásával válaszol. Később aztán meg is zsarolja a fiút, aki így kénytelen-kelletlen, de megadja a lánynak, amit akar.

Kósa Lajost szórakoztatja a történet

A Rákosi és a Kádár-korszakra jellemző az a módszer, ahogy a 444.hu információi szerint zsarolással próbált beszervezni egy újságírót az Alkotmányvédelmi Hivatal – mondta Híradónknak Ungváry Krisztián történész. A Főszerkesztők Fóruma szerint ijesztő, hogy ilyen ma megtörténhet Magyarországon. A Fidesz frakcióvezetője viszont remekül szórakozik a történeten.

Barbinak sikerült hatnia Gyuszira?

Barbi nagyon aggódott Joe miatt, akit láthatóan megviseltek a szexuális zaklatás miatti vádak. Amikor azonban felbukkant Gyuszi a szépségszalon előtt, Barbiban remény ébredt és sikerült rábeszélnie, hogy vonja vissza a vallomását a rendőrségen. Mindazonáltal amikor a rendőrség felé tartottak, az útjukba állt József.

Joe akciójának a rendőrség vet véget

Amikor Joe arra akarja késztetni Gyuszit, hogy mondja meg végre az igazat, Gyuszi anyja, Hajni közbelép, és kihívja a rendőrséget, akik nem sokkal később elviszik a feldúlt Joe-t.

Vajon Joe enged József zsarolásának?

Gyuszi apja felajánlja Joe-nak, hogy 3 millió forintért cserébe visszavonják a vádakat. Joe először felháborodva kidobja a férfit a műhelyből, de később elhatározza, hogy elfogadja Gyuszi apjának ajánlatát.

Gyusziék 3 millióért ejtenék a vádakat

Joe-nak be kelletett látnia, hogy Gyuszi apjának a mocskolódása egzisztenciálisan is veszélyezteti őt, és emiatt az ügyfeleit is elveszítette. Később megérkezett Gyuszi apja, és felajánlotta Joe-nak, hogy 3 millió forintért cserébe visszavonják a vádakat...

Valami készülődik - mi fog történni a Barátok köztben?

Igazából ezen nincs semmi meglepő, ugyanis a Mátyás király téren nem először fordul elő, hogy valaki megfenyegeti a másikat. Két évvel ezelőtt történt, hogy Nikol felbukkanásának elég nagy bonyodalmat okozott. Sőt! A nő első lépése nem volt más, mint megfenyegetni Nádor Kingát.

Emília: „Az életedért a csillagokat is lehazudom az égről”

Sallai komolyan a fejébe vette, hogy minden áron megbünteti a pszichológusnőt. A férfi meg akarja bosszulni az öccse halálát.

ELFOGÁS: Éveken át tartották rettegésben a környékbelieket

Éveken át fenyegette és rettegésben tartotta  a helyieket egy putnoki család. Most a rendőrség elkapta őket. Tizenketten előzetesben vannak, ketten pedig az otthonukat sem hagyhatják el. Bár a családot mindenki ismeri, a helyiek nem mernek beszélni róluk, bár mindenki tudja, hogy volt, akinek a házát is elvették és utána rabszolgaként dolgoztatták. Ha bűnösnek találják őket, fejenként akár 20 évet is kaphatnak.

Kötelező toborzó közmunkásoknak?

Kötelező katonai toborzóra hívnak közmunkásokat - tudta meg a Kisalföld.  A közfoglalkoztatottaknak azt írták, hogy aki nem fogadja el az állásajánlatot, azt 3 hónapra kizárhatják a közmunkaprogramból. A Honvédelmi Minisztérium viszont azt mondja, nem kötelező aláírni a katonai szerződést. A szocialisták szerint felháborító, hogy a kormány zsarolással akar katonákat toborozni. A Belügyminisztérium Híradónkkal azt közölte: nem lesz következménye annak, ha valaki nem jelenik meg a toborzáson.

50 milliót akartak a zsarolók

Megzsarolták az egyik debreceni közintézmény vezetőit. A gyanú szerint két férfi 50 millió forintot követelt, azt mondták, ha nem fizetnek, a családjukat is megölik. Azt nem közölték, hogy melyik intézményről van szó. A rendőrök heteken át figyelték a két férfit, azt gyanították, egyiküknél fegyver is van. Már őrizetben vannak.

Roland csapdát állít Róbertnek

Roland Edinával együtt elhatározza, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. A terv érdekében Edina kikezd Róberttel, Roland pedig videó felvételt készít az esetről.

Navracsics: Brüsszel nem zsarol

Szembement egy fideszes politikus a miniszterelnökkel. Navracsics Tibor a menekültkvótával kapcsolatban azt mondta: Brüsszel nem zsarolja Magyarországot. Az uniós biztos erről a Klubrádiónak nyilatkozott. Szerinte csak a politikai kommunikáció részeként beszélnek egyesek zsarolásról. Márpedig a miniszterelnök korábban úgy fogalmazott: Magyarországnak zsarolással kell szembenéznie. Közben a déli határnál jelenleg is legalább kétszáz menekült vár arra, hogy legálisan beléphessen Magyarországra.

Pornográf felvételeket zsarolt ki a fiútól

Pornográf felvételeket zsarolt ki az interneten egy férfi egy 16 éves tatabányai fiútól hónapokon keresztül. Arra kényszerítette, hogy küldjön videókat és fotókat magáról. A fiú azután mondta el anyjának a történteket, hogy a zsaroló azt üzente a szülőknek, hogy megöli gyereküket. A rendőrök kiderítették, ugyanaz a zsaroló, aki korábban bombával fenyegetőzött a tatabányai középiskolákban.

Bécy megzsarolja Alexát

Bécy döntés elé állítja Alexát: Alexa vagy lefekszik Bécyvel, vagy lőttek a zenei karrierjének. A lány alig tér magához és elküldi Bécyt a fenébe.

Szexvideóval zsarolhatta a diák a tanárnőt

Újabb részletek derülnek ki a Hajdúnánáson megvert tanárnőről és 19 éves támadójáról. Közös ismerősük állítása szerint szexvideóval zsarolhatta a nőt. Aki arról is beszélt, a tanárnőnek és diákjának éveken át volt viszonya. Az egyik együttlétről videó készült. Az ismerős szerint egy millió forintnál is több pénzt szedett ki a fiú a férjezett nőből, aki fizetett, hogy ne derüljön ki korábbi kapcsolatuk. A titkos viszonyról a fiú anyja is tudott.

Előző rész (2016.január.22.)

Nikol, a bisztró új társtulajdonosa próbára teszi Aliz idegeit. Nórának nincs maradása Róbert halála után. Ágnes felveszi a kesztyűt Ludwiggal szemben, és megzsarolja.

Következő rész (2016. január 22.)

Nikol, a bisztró új társtulajdonosa próbára teszi Aliz idegeit. Nórának nincs maradása Róbert halála után. Ágnes felveszi a kesztyűt Ludwiggal szemben, és megzsarolja.

Ez történt a 45. héten


szerző:
2015.11.06. 22:00
Ez történt a 45. héten

Tóbiás veszélyes játékba kezd a gyorsabb felépülés érdekében, míg Zsófi pénzt akar kizsarolni Miklósból Tóbiás rehabilitációjára. Vajon sikerrel jár? Ádám hazajön és Hanna tartozik neki egy vallomással. Bár Liza eleget tett a megállapodásnak, amit az anyjával kötött, Ágnes mégsem akarja a döntését elfogadni. Liza az anyjával való veszekedés után a joghurtoskocsiban tölti az éjszakát, majd másnap, Péter elől menekülve belefut egy helyes fiúba. Ki lehet ő? Hanna újabb befektetést talál magának, ami komolyan érinti azt, hogy Ádám hol lakik a jövőben. Júlia és Nóra között nem enyhül a feszültség.
 

Veréssel fenyegetett, ha nem kap pénzt

Másfél éven keresztül több embert is zsarolt egy 47 éves férfi Gyöngyösön. Azzal fenyegetőzött, hogyha nem fizetnek, megveri őket. Volt, aki több mint egymillió forintot adott neki, hogy ne bántsa.

Előző rész (2015. szeptember 30.)

Sikerül megakadályozni, hogy Zsolt vallomást tegyen? Megtalálja Balázs a Ritától kizsarolt pénzt Róbertnél? Belenyugszik Zsófi abba, hogy Tóbiás elmegy három hónapra?

Következő rész (2015. szeptember 30.)

Sikerül megakadályozni, hogy Zsolt vallomást tegyen? Megtalálja Balázs a Ritától kizsarolt pénzt Róbertnél? Belenyugszik Zsófi abba, hogy Tóbiás elmegy három hónapra?

Milliókat fizetne az apa az eltűnt gyermekéért

Gyermekét és havi ezer euró (310 ezer forint) gyerektartást követel S. Klaudia, aki gyermekével már több mint három éve nyomtalanul eltűnt. Az olasz édesapa, Andrea Tonello mindent elkövet, hogy megtalálja gyermekét, akit párja annak ellenére vitt magával, hogy a bíróság mind Magyarországon, mind Olaszországban az apának ítélte a gyereket. Vendégünk volt az édesapa és az ügyvédje, Dr. Győrbíró Dorottya.

Előző rész (2015. szeptember 14.)

Vajon kaphat-e Miklós segítséget Róbert zsarolási ügyében? Timi hazugsága miatt Ágnes aggódni kezd Lizáért. Péter meglepő kéréssel fordul Nórához a bírósági tárgyalás előtt.

Következő rész (2015. szeptember 14.)

Vajon kaphat-e Miklós segítséget Róbert zsarolási ügyében? Timi hazugsága miatt Ágnes aggódni kezd Lizáért. Péter meglepő kéréssel fordul Nórához a bírósági tárgyalás előtt.

Ez történt a 37. héten


szerző:
2015.09.11. 22:00
Ez történt a 37. héten

Zsolték csapdába csalják Nikolt és Fasírtot, és remélik, hogy végre megszabadulnak tőlük. Vajon így lesz? Miklós zongorát vásárol a Svájcból hazatérő Lizának, de meglepetése eléggé furcsán hat Ágnesre. Ágnes szembesül Liza terveivel, aki zongorát szeretne tanulni itthon egy neves konzervatóriumban. A terveket ellenzi, mert Liza igazi apja is zongorista szeretett volna lenni, de Lizának erről nem beszél. Hanna rájön, hogy az anyja megint átverte őt. Miklós megpróbálja leállítani a Ritát zsaroló Róbertet. Zsófi és Tóbiás a fitnesz videójuk forgatásával foglalatoskodik. A lakógyűlésen megszavazzák, hogy kinek a szobra kerüljön az udvarra.

Előző rész (2015. szeptember 11.)

Zsolt megkönnyebbül, amiért Áron végre előkerül.  László szerint Gizellának fejébe szállt a hatalom.  Miklós megfenyegeti Róbertet, hogy fejezze be Rita zsarolását.

Miklós megfenyegeti a zsaroló Róbertet.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 11-i epizódjaiból!

Következő rész (2015. szeptember 11.)

Zsolt megkönnyebbül, amiért Áron végre előkerül. László szerint Gizellának fejébe szállt a hatalom. Miklós megfenyegeti Róbertet, hogy fejezze be Rita zsarolását.

 

Előző rész (2015. augusztus 31.)

Rita visszazsarolja Róbertet, és kimenti magát a kínos helyzetből. Zsolt egészen egyedi módon próbálja megoldani problémáját Nikollal. Aliz jól van, és visszaadja a Lucától elvett pénz egy részét Bözsinek.

 

Következő rész (2015. augusztus 31.)

Rita visszazsarolja Róbertet, és kimenti magát a kínos helyzetből. Zsolt egészen egyedi módon próbálja megoldani problémáját Nikollal. Aliz jól van, és visszaadja a Lucától elvett pénz egy részét Bözsinek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való