KERESÉS search-close

zsúfoltság

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zsúfoltság"

Zsúfoltság és káosz: teszteltük a Balatonra induló vonatokat és pályaudvarokat

Zsúfoltság, késő vonatok, és sorbanállás. Ezt tapasztaltuk amikor a legnagyobb melegben a Balatonra induló vonatokat és a vasútállomásokat teszteltük. Kelenföldön négyből csak egy pénztár volt nyitva, a Déli pályaudvaron pedig az okozott bosszúságot, hogy az indulás előtt csak pár perccel derült ki, honnan indul a vonat. A MÁV szóvivője bocsánatot kért az utasoktól, mert szerinte sem sikerült hibátlanul a nyári menetrendre való átállás.

Zsúfoltság a balatoni vonaton

Volt, aki az egész úton végig állt, más a padlón ült. Óriási zsúfoltságra panaszkodtak az egyik balatoni vonat utasai. Egy nézőnk erről felvételeket is készített. Sokan nem értették, hogy a hosszú hétvége utolsó napján miért nem volt több kocsi a járaton. A MÁV állítja, felkészültek a nagy utasforgalomra, minden működőképes vagont forgalomba állítottak.

Forgalmi dugó alakult ki a világ legmagasabb pontján

Valóságos forgalmi dugó alakult ki a világ legmagasabb pontján: szinte mozdulni sem lehet a csúcs felé vezető úton, annyian szeretnék meghódítani a Mount Everestet. A zsúfoltság miatt most többen haltak meg, mint a szél vagy a hideg következtében.

Zsúfoltság – elnézést kért a MÁV

Elnézést kért a MÁV, amiért többeknek órákig kellett nyomorogniuk egy szombati, Balatonra tartó gyorsvonaton. Az esetről akkor a 24.hu számolt be. Ma, a pünkösdi hosszúhétvége utolsó napján is rengetegen utaztak haza vonattal. Sokan panaszkodtak a zsúfoltságra.

Menekülteket zsúfoltak össze a kisbuszban

Mindeközben újabb embercsempészeket fogtak el az M5-ös autópályán péntek hajnalban. A négy román férfi 21 szír és afgán menekültet zsúfolt be egy kisbusz hátuljába. Valószínűleg Budapestre tartottak. A menekültek ellen idegenrendészeti eljárás indult. Az embercsempészek ügyét pedig szombaton tárgyalta a bíróság, előzetes letartóztatásba kerültek.

 

Zsúfolt táborokban a háború elől menekülők

Híradónk az osztrák menekülttáboroknál járt. Többek között Traiskirchenben, ahol az 56-os magyar menekülteket is befogadták. A táborokban hatalmas a zsúfoltság, van olyan hely, ahol már sátrakban szállásolják el a menekülteket. Többségük az Iszlám Állam, a hazájukban dúló polgárháborúk vagy a tálib elnyomás elől menekülnek. Vasárnap az osztrák belügyminiszter azzal fenyegetőzött, hogy leállítják a menekültügyek elbírálását. Johanna Mikl-Leitner ezzel azt szeretné elérni, hogy az Európai Unió tagállamai többet tegyenek a menekültekért.


 

Új börtön, több hellyel a raboknak

18 zárkában 126 rab fér el a felújított és most átadott martonvásári börtönben. Ezzel a fegyintézetek túlzsúfoltságát akarják enyhíteni. A tavalyi adatok szerint Magyarországon 12 és félezer férőhelyre több mint 18 ezer elítélt jut: így egész Európában nálunk a legzsúfoltabbak a börtönök.

Tumultus jellemzi az EU-s lakáskörülményeket

Minden hatodik uniós állampolgár túlzsúfolt helyen lakik. Problémát okoz emellett a beázás, a rossz fényviszonyok és a mellékhelyiség hiánya a falakon belül.

Teltház a börtönökben


szerző:
2009.10.02. 17:51
Teltház a börtönökben

Jelentősen, csaknem 900 fővel nőtt a fogvatartottak száma a börtönökben az idén.

Kevesebb magyar nyaral Horvátországban

Az év első hét hónapjában 20 százalékkal csökkent a magyar turisták száma.

Bedugulhatnak az utak a Forma-1 miatt

Ajánlott pihenten útnak indulni, és a hőség miatt mindenkinél legyen elég víz!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való