KERESÉS search-close

zsáner

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zsáner"

Máté gazda körülírta a jövendőbelijét: „Nekem legyen 10-es, a többi nem számít!”

Máté gazda egy vékony, de arányos testalkatú, sportos, mosolygós lányt keres. A műsorba egy barátja nevezte be, de nem bánja, hisz ez egy újabb lehetőség a pártalálásra.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Marci gazda elárulta, hogy milyen nők jelentkezését várja!

Marci gazda saját bevallása szerint sohasem fog városba költözni, és nagyon fontos szerepet töltenek be az életében az állatai, így olyan párt keres, aki ezt elfogadja!

Ha Ön elszánt és kitartó emberre vágyik, aki történetesen még vicces is, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/marci oldalon, vagy küldje Viberen Marci nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Zsolt gazda: „Ránézek, és tudom, hogy ő kell!”

Zsolt gazda szeretne már családot alapítani, és most azt is elárulta, hogy milyen nőt keres maga mellé!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Botond gazda nem lovas lányt keres!

Botond gazda számára sokkal fontosabb, hogy a jövendőbelije megértse azt az életet, amit él, mintsem hogy lovas lány legyen.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Niki gazdasszony nem csak egy kapcsolatra vágyik, hanem egy igazi társra!

Niki számára rendkívül fontos, hogy a párjának határozott véleménye legyen, amit ha kell, vállal is!

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ilyen lányok jelentkezését várja Misi gazda!

Misi gazda szeretné megtalálni az igazit, azonban nem rajong az internetes ismerkedésért. Extra videónkban elárulta, hogy milyen lányok tetszenek neki!

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!

Ilyen hölgyre vágyik Balázs gazda!

Balázs gazda elárulta, hogy miért jelentkezett a műsorba, és milyen társat szeretne maga mellé!

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ilyen férfira vágyik Magdi gazdasszony!

Magdi gazdasszony egy olyan férfit keres, aki bátor, mint egy oroszlán, kedves és szelíd, mint egy őzike, és kitartó, mint egy bivaly!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Mennyire hasonlít életünk szerelme a zsánerünkre?

Miért van az, hogy életünk szerelme legtöbbször teljesen máshogy néz ki, mint amilyenről mi mindig is álmodoztunk?

Sánta Lacinak nem a felesége a zsánere?

Bár Sánta Laci imádja a feleségét, mégis a szőke csajok a zsánerei. Ez azonban egy cseppet sem esett jól Juliskának, aki zokogva hagyta el a második játék helyszínét.

Garami Gábor az igazit keresi!


szerző:
2018.07.30. 10:34
Garami Gábor az igazit keresi!

A rádiós műsorvezető beavatta a nézőket a szerelmi életébe, és azt is elárulta: milyen a zsánere!

Táncosok a sötétben


szerző:
2018.04.30. 18:00
Táncosok a sötétben

Patrícia nemcsak egy fiatal táncoslány, de modellkedik és szépségversenyekre is jár. Imádja a magas fiúkat, de vajon a spanyol Marciano is a zsánere?

Íme Erdész Hajni álompasija!

A középső Erdész lány éppen egy online randioldalon keresgélt fiút magának, amikor Jani betoppant a Büróba. A fiú fel is tette a nagy kérdést: milyen a tökéletes pasi Hajni számára? A válaszok ráébresztették a titkon szerelmes srácot, hogy nem igazán felel meg a leírtaknak. Vajon Jani ezek után feladja a próbálkozást?

Vajon a fiatal énekesnőnek van zsánere?

Egy frissítő strandolás közben a pasikra terelődött a szó és az amerikai randikról csevegtek. Vajon milyen férfiak jönnek be Hiennek?

Voksán Virág zsánere vagy? Most kiderítheted!

A sztár DJ már esti buli szettjében fogadta a Story Extrát, és nemcsak élete legcikisebb fotóját mutatta meg a kamerának, de zsáneréről és a hódítási stratégiájáról is mesélt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való