KERESÉS search-close

zsákmány

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zsákmány"

Különleges felvétel a vacsorázó hiúzról

Zsákmányát vacsorázó hiúzt vett filmre egy vadkamera az Aggteleki Nemzeti Parkban. Az éjszakai felvételen az látszik, ahogy az állat jóízűen lakmározza az elejtett vadat.

Emese kezébe került Fanni és Eszter sorsa!

Emese nyerte a zsákmányszerzést, így ő dönthetett arról, hogy kit tart bent a Bayani törzsben.

Felvétel buktathatta le őket

Videofelvételek buktatták le a tolvajokat. Egy raktárra való elektromos szerszámot és kerti gépet loptak el még tavaly Csepelen. A negyvenöt millió forint értékű zsákmányt bérelt teherautókkal szállították el és egy bérelt raktárban rejtették el. Öt nappal később már el is kapták őket. Akciójukat ugyanis több ipari kamera is felvette. Akár öt évre is börtönbe kerülhetnek. 

Csaknem 3 millió forintot zsákmányolt két zsebes

Csaknem 3 millió forintot zsákmányolt két zsebes Budapesten még októberben. Egy 6-dik kerületi boltban csaptak le. Az üzlet biztonsági kamerájának felvételét most hozta nyilvánosságra a rendőrség. A tolvajokat azonosították, de csak az egyikük van meg. Társát még körözik.

 

Fél évig élhettek a zsákmányból

Aranytömbök, ékszerek és készpénz volt a lopott széfben, amit két abonyi férfi vitt el egy ismerősüktől. Azonnal költekezni kezdtek. Luxus órákat, autókat és drága háztartási gépeket vettek a zsákmányból. A rendőrök hat hónap alatt elkapták őket. Az ügyészség pénteken emelt ellenük vádat. Börtönbüntetést és teljes vagyonelkobzást indítványoztak. 

Jól élt a család a betörésekből

Az apa betört, az anya és a lányaik pedig rejtegették és eladták a lopott holmit. Az rendőrség most az egész család ellen vádemelést javasol. Az apa, aki korábban lovas artista volt, pár év alatt szerte az országban 78 családi házba tört be, és összesen körülbelül 300 millió forintnyi értéket lopott el. Tavaly júniusban fogták el, azóta előzetes letartóztatásban van.

Mackónadrágból csináltak maguknak csuklyát

Melegítő nadrág szárából vágtak csuklyát maguknak a benzinkút rablók. Hiába takarták el az arcukat, nem sokáig örülhettek a pénznek, mert négy nappal később már el is fogták őket a rendőrök. Egy gumilövedékes fegyverrel fenyegették meg a kúton dolgozókat, így szerezték meg a bevételt. Úgy tudjuk, hogy mindössze néhány 10 ezer forintot zsákmányoltak.

49 lakásba tört be a testvérpár

Betörőnek állt egy budapesti testvérpár. Az volt a módszerük, hogy miután bejutottak a lakásokba, az egyikük összeszedte bent az értékeket, a másik pedig az utcán figyelt, nehogy lebukjanak. Fél év alatt majd nem 50 helyre törtek be így, és csaknem 50 millió forintnyi értéket és pénzt zsákmányoltak. A napokban emeltek ellenük vádat.

Brutálisan megverte és kirabolta volt szerelmét

A 25 éves támadó nem egyedült rabolt. Neki nem nyitott volna ajtót a volt szerelme, ezért társa csengetett be a lakásba. A zsákmány nagyrészét - 100 ezer forintot - menekülés közben elveszítették. A most elkészült vádirat szerint akár húsz év börtönbüntetést is kiszabhat a bíróság.

Autós üldözés után kapták el a rablókat

A bandatagok Veszprémben, Szentesen, Salgótarjánban és Nyíregyházán is loptak. A sorozatos betörésekben több mint két millió forint volt a zsákmány. Hármat budapesti rejtekhelyükön, kettőt pedig autósüldözés után fogtak el. Ők egy hónapja az M3-ason akartak elmenekülni, de a forgalommal szemben hajtottak a pályára.

Felvétel a trükkös lopásokról


szerző:
2015.11.20. 18:20
Felvétel a trükkös lopásokról

Egyszerű volt a képlet: hárman lefoglalták az eladókat, míg negyedik társuk elemelte a bevételt. Így zsákmányolt több százezer forintot egy fiatalokból álló banda Győrben. Lopásaikat több helyen is biztonsági kamera rögzítette. A társaság tagjait nemrég fogták el. Híradónknak nyilatkozott egy nő, aki elkapta egyiküket.

Több mint 30 boltba, patikába törtek be

Több mint harminc dohányboltba, gyógyszertárba és kisboltba tört be az a banda, akik ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. A vádlottak több mint 45 millió forintnyi pénzt és cigarettát zsákmányoltak, amit később egyik társuk adott el, féláron. A banda profi módszerekkel dolgozott, lopott rendszámokat szereltek autójukra, amit egy gyömrői telephelyen rejtettek el. Csuklyát és maszkot viseltek és percek alatt végeztek egy-egy betöréssel. Akár 12 év börtönt is kaphatnak.

Klapka Györgyöt ismét megpróbálták kifosztani

Klapka György úgy tűnik felkerült a betörők céltáblájára, ugyanis két év alatt már harmadszorra próbálták meg kirabolni. Ezúttal a lakásába surrantak be, de az értékes zsákmány helyett szinte üres kézzel kellett távozniuk az ismeretlen tetteseknek. Hogy pontosan mire fájt a foguk és mit sikerült végül elorozni, arról most Klapa György maga mesélt nekünk!
 

Rendőr rabolt ki egy idős asszonyt

Fegyverrel rabolt ki egy idős nőt egy rendőr a napokban Budapesten. Az őrmester egy ismerősével tervelte ki a rablást, akivel a rendőrségen ismerkedett meg, mivel a férfi egy korábbi bűncselekmény miatt lakhelyelhagyási tilalom alatt állt és emiatt rendszeresen jelentkeznie kellett a kapitányságon. A nőt fegyverrel megfenyegették és megbilincselték, de csak 3500 forintot zsákmányoltak.

Mire költötték zsákmányukat a leghírhedtebb rablók?

5 év után szabadult a börtönből az a miskolci vagyonőr, aki 650 millió forintot lopott el munkahelyéről. D. Jánost azóta senki nem látta és az eltűnt pénz sem került még elő. Utánajártunk, mire költötték a legnagyobb fogásaikat a legismertebb rablók. Kilyén Tamás riportja.

Hírhedt rablók: mire költötték a zsákmányolt pénzt?

A Viszkisnél is évekig próbálták kideríteni hova tűnt az összesen több mint 142 millió forint. A rendőrség hiába ásta fel a kertjét is, ő mindig azt mondta: elköltötte már a pénzt. De mi a helyzet a többiekkel?

Háromszor akart ugyanott rabolni


szerző:
2015.02.22. 18:05
Háromszor akart ugyanott rabolni

Háromszor rabolta ki ugyanazt az idős embert egy 24 éves férfi Kazincbarcikán. Magnót, hangfalakat, szerszámokat és kétezer forint készpénzt zsákmányolt. A kirabolt férfi egy garázsban él, rossz körülmények között, támadója napokon át fosztogatta, és megfenyegette, ha szól a rendőröknek, elvágja a torkát. A férfi mégis szólt, a rabló most előzetes letartóztatásban van, évekre börtönbe kerülhet.

Előzetes: Betegsége miatt nem volt magánál

Ezt mondta a bíróságon a rabló, aki társával együtt 38 milliós zsákmányt vitt el egy váci ékszerboltból négy éve. A két támadó fegyvert fogott az alkalmazottakra.

Házon kívül 12-04-25


szerző:
2012.04.25. 23:10
Házon kívül 12-04-25

Házon kívül: Amikor az állam mondja meg, hogy hol vásárolhatunk. Készpénz helyett jön az Erzsébet-utalvány. Kiszámoltuk egy családdal, mennyit buknak, ha nem ott vásárolnak, ahol szeretnének. - Három rablás, 22 milliós zsákmány, életfogytig tartó fegyház a „három csapás” törvény miatt. Egy botcsinálta bankrabló története, akit állítólag kényszerítettek a rablásokra. Összeomlás helyett segíteni kezdtek. A 20 évvel ezelőtti skálás gyilkosság egyetemista áldozatának szülei tízmilliós alapítványt hoztak létre, és fiatalokat segítenek.

Felvette a kamera a bolti rablást


szerző:
2011.10.12. 19:00
Felvette a kamera a bolti rablást

Fegyverrel fenyegetőzve rabolt ki két férfi egy élelmiszerboltot kedden Pécsen.

Kiraboltak egy győri pénzintézetet

Több mint egymillió forintot zsákmányolt az a férfi, aki kedd reggel kirabolta a Pilisvörösvári Takarékszövetkezet fiókját Győrben.

4 milliót zsákmányoltak az ínyenc rablók

Csak a legdrágább és a legnevesebb szeszes italokat lopták el egy floridai boltból.

Vadnyugati filmekre emlékeztető vonatrablás

Álarcosok megtámadtak és kiraboltak egy teherszállító vonatot a dél-franciaországi Marseille-ben.

Féregvírussal zsákmányoltak 72 millió dollárt

Hackereket vett őrizetbe az ukrán titkosszolgálat.

Zsákmánnyal a kezében bukott le a rabló

A férfi egy nő nyakából tépte ki a láncot, ami a markában volt. A rendőrség kezdeményezte a rabló előzetes letartóztatását.

Lábbal, kalapáccsal és puskával próbálkoztak

Zsákmány nélkül menekültek el azok a rablók, akik egy ékszerboltot próbáltak kifosztani a Hawaii-szigeteken.

5 milliárd forintnyi ékszer lapult az ereszben

Most találtak rá egy esőcsatornában egy három évvel ezelőtti ékszerrablás zsákmányára Franciaországban.

Pancser bankrablók Görögországban

Nagy sebességgel, hatalmas robajjal hajtott be egy bank üvegablakán keresztül kocsijával két férfi, és pénzt követeltek az alkalmazottaktól.

A Jobbiknak rabolt bankot?


szerző:
2010.04.01. 18:12
A Jobbiknak rabolt bankot?

Az elfogott férfi és családja azt állítja: a rabolt pénzt a Jobbik kampányára költötte. A Jobbik ezt tagadja.

Bankrablás a XVIII. kerületben


szerző:
2009.07.01. 19:37
Bankrablás a XVIII. kerületben

Még nem tudni, mennyi pénzt zsákmányolt a rabló az Üllői úti pénzintézetből.

Hal helyett rakéta akadt a horgára

Bármelyik pillanatban felrobbanhatott volna a különleges halászzsákmány.

Bűnbandát lepleztek le Szombathelyen

A társaság rendszeresen fosztogatott családi házakat és tört fel autókat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való