KERESÉS search-close

zenekarok

50 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zenekarok"

Így születnek az új USNK-dalok!

Kund és Nimród beavattak minket az alkotói folyamatukba!

Klippremier - USNK: Posztolj


szerző:
2018.11.18. 12:33
Klippremier - USNK: Posztolj

Zene: Somogyvári Dániel

Szöveg: ByeAlex

Klip: Tembo

USNK klippremier: Továbbjutás és vadonatúj videoklip az 1. Élő Show után

ByeAlex mentoráltjai halmozták a sikereket a szombat esti show-val. Az USNK fergeteges produkciójához nem régiben klipet is forgattak, amit szintén tegnap hallhattak először a rajongók.

Irány az Élő show! - ByeAlex és a zenekarok

ByeAlex elvitte egy körre mentoráltjait. Nézd meg a USNK, a Stolen Beat és a Ricky and the Drunken Sailors útját az élő show-ig!

X-Stage Szabó Zsófival és ÉNB Lalival (6. rész) – X-Búcsú az Élő show előtt

Az X-Stage házigazdái kielemezték a Mentorházban zajlott vitákat, megnézték együtt az idei év legjobb 12 előadóját, Zsófi egy troll videóval is készült Lalinak. Az utolsó X-Stage adása pedig rendhagyó módon ért véget....

ByeAlex biztos benne, hogy lesz dobogós zenekara

Alex a mentorházas versenyzői közül van, akiben kételkedik, de ha három zenekarban gondolkodik, akkor már biztos benne, hogy jó esélyekkel indulnak a döntőbe, akár a dobogós helyekért is. 

Így állt össze ByeAlex csapata az élő show-ra!

ByeAlexnek hazai terepen kellett döntést hozni, ami nem is volt olyan könnyű, mint ahogy elsőre tűnhetett, de végül összeállt a zenekarok csapata is, akik az élő show-ban küzdhetnek tovább a legtehetségesebb előadója címért. Az USNK, a What'sUpCi, a Stolen Beat, a Ricky and the Drunken Sailors, a The Gentleman Band és a Helo Zep! mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Alex először csak a Stolen Beatet és a USNK-t vitte magával, két versenyzője számára véget ért a verseny, a másik kettő sorsáról pedig a mentorok döntöttek.

 

Kattints ide az összes produkcióért!

Úgy jöttünk ide, hogy oda fogunk ****ni a színpadon mindenkinek!

Habár ezek a zenekarok utólsokként álltak színpadra, mégis az elsők között végeztek!

 

Nézd meg a Helo Zep!, a Ricky and the Drunken Sailors és az USNK produkcióját!

Dinamic Duo jött, és szétpusztított mindent!

Ez olyan volt, hogy borzalom! Lehet, hogy az X-Faktor egy intergalaktikus utazás?

Nézd meg a produkciót!

Kiderült, melyik csapatokat kapták a mentorok!

Laci remélte, hogy végre összejön és a lányokat kapja, Alex a fiúktól ódzkodik a leginkább, Gigi pedig úgy érzi, idén a 25+-osk állnak a legközelebb hozzá stílusilag. Lássuk, mi lett a leosztás!

ByeAlex: ˝Mehettek is az élő show-ba!˝

Zenekarok, akik azonnal megvették a mentorokat!

 

Nézd meg újra a What'sUpCi, és a Ricky and the Drunken Sailors produkcióját!

Fellépéseid legnagyobb kellemetlensége?

A különböző zenekarok frontemberei komoly munkát végeznek a fellépéseken, így benne van a pakliban, hogy valami hiba csúszik a gépezetbe. A nap kérdése rovatunkban megtudhatják, hogy ki mikor követett el emlékezetes bakit.

Óriási bulival kezdődött a tavalyi Sziget Fesztivál!

Szatmárnémetiből - életében először - jött a Sziget Fesztiválra az a szerencsés, aki a nyolcmilliomodik látogatóként örökös fesztiválbérletet kapott ajándékba. Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy milyen meglepetéssekkel indult el a világ egyik leghíresebb fesztiválja.

Fókusz 2017-12-01


szerző:
2017.12.01. 17:20
Magyar zenekarok, irány Kelet-Európa!

Hányszor hallottuk már, hogy egy magyar zenekar szeretne az USA-ban vagy a nyugat-európai piacon is berobbanni. Eddig ez még nem nagyon jött össze senkinek, de jó hír, hogy egészen új területeken viszont nagy perspektíva áll a hazai bandák előtt.

Story Extra 2017-10-20


szerző:
2017.10.20. 15:40
Exkluzív interjú a mentorokkal a zenekarok kategóriájáról!

A London Kids, a Radio Mobster, valamint Ricco&Claudia alkotják Gáspár Laci csapatát az Élő show-ban. Most kiderül, mit gondolnak a zsűritagok a Mentorházból továbbjutó zenekarokról.

 

Megvan Gáspár Laci csapata!


szerző:
2017.10.01. 19:18
Megvan Gáspár Laci csapata!

„Ez egy nagy zenei utazás lesz nekem is.” – Nem volt könnyű a döntés, de kiderült, hogy melyik hat zenekarral megy tovább Laci a Mentorházba.

 

Nem fogod elhinni mivel kereste a kenyerét Hollywood apraja-nagyja!

Mint tudjuk a sikerhez vezető út nem egyszerű! Így voltak ezzel kedvenc sorozatsztárjaink és színészeink is, éppen ezért a legtöbbjük mielőtt befutott volna, különleges ugródeszkára lépett! Te vajon emlékszel, hol láttad őket a csillogás előtt?

#Beszélő: Megjelent a Soulbreakers zenekar új videó klipje!

Az X-Faktorból ismert zenekar két tagja, Pleszkán Écska és Ratkóczi Huba mesélt arról, mi történt velük a verseny óta, valamint szóbakerült az új klip, és az énekesnő megújulása is, ugyanis Écska nemcsak a frizuráját változtatta meg, hanem úgy döntött, újra leérettségizik!

Fókusz 2016-11-22


szerző:
2016.11.22. 18:55
ByeAlex bemutatta Lábas Vikinek a zenekarokat

Miután Lábas Viki és ByeAlex elfoglalták a "főhadiszállásukat", Alex elmondta Vikinek, hogy milyen produkciókra számíthat. Később megérkeztek a zenekarok is, és elkezdődött a meghallgatás!

Comet: Bemutatjuk a zenekarokat


szerző:
2016.09.29. 17:25
Comet: Bemutatjuk a zenekarokat

A Story Extrában bemutatjuk Önöknek az összes kategória jelöltjeit. Most nézzék meg, kik az esélyesek a legjobb zenekarok közül a díjra. A kategória jelöltjei: Irie Maffia, Margaret Island, Halott pénz, Quimby, Wellhello. Szavazz Te is kedvenc jelöltedre a Comet 2016.hu-n és szavazatoddal nyerj belépőt a díjátadóra!

Comet: Bemutatjuk a zenekarokat


szerző:
2016.09.29. 17:25
Comet: Bemutatjuk a zenekarokat

A Story Extrában bemutatjuk az összes kategória jelöltjeit. Lássuk, kik az esélyesek a legjobb zenekarok közül a díjra. A kategória jelöltjei: Irie Maffia, Margaret Island, Halott pénz, Quimby, Wellhello.

Istenes Bence elmondja, miért érdemes belépni az Elit Klubba

Mivel megszavaztad, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja, ezért ezen az oldalon exkluzív tartalmakat láthatsz! Az oldal folyamatosan frissül, és nemcsak a mentorokról, de hamarosan a versenyzőkről is láthatsz híreket, úgyhogy érdemes folyamatosan böngészni, frissíteni az oldalt, mert itt mindig exkluzív információkhoz juthatsz!

Story Extra 2016-07-27


szerző:
2016.07.27. 17:25
Gáspár Laci úgy érzi, a lányokkal tudna nyerni

Idén te döntöd el, hogy Gáspár Laci melyik kategóriát kapja. Már csak pár napod maradt szavazni, Laci pedig az utolsó előtti pillanatban úgy döntött: a fiúk mellett a lányokat is szívesen mentorálná, mert úgy érzi, velük képes lenne megnyerni a 2016-os X-Faktort.

Tóth Gabi nemcsak a lányokat, a 25 év felettieket is szívesen mentorálná!

Idén te döntöd el, hogy Tóth Gabi melyik kategóriát kapja. Már csak pár napod maradt szavazni, Gabi pedig az utolsó előtti pillanatban úgy döntött, hogy a lányokon kívül a 25 év felettieket is szívesen mentorálná, ugyanis ezzel a két kategóriával korábban még nem dolgozott.

Véget ért a Balaton Sound fesztivál!

Az utolsó napig ment a pörgés Zamárdiban. Még vasárnap is világsztárok léptek fel a Balaton partján. Most egy kis pihenő következik, de egy hónap múlva már újra lehet sátrazni, koncertezni és bulizni. Aki azonban ott volt Zamárdiban, biztos, hogy nem felejti el az átmulatott éjszakákat.

Hamarosan kiderül, kiket kap Gáspár Laci!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap Puskás Peti!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap ByeAlex!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap Tóth Gabi!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Kiket mentoráljon Puskás Peti?

Puskás Peti a zenekarokat szeretné a leginkább mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor mentora!

Kiket mentoráljon Gáspár Laci?

Gáspár Laci a fiúk csapatát szeretné mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor maximalista mentora!

Kiket mentoráljon ByeAlex?


szerző:
2016.07.06. 20:50
Kiket mentoráljon ByeAlex?

ByeAlex a zenekarokat szeretné mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor mentora!

Kiket mentoráljon Tóth Gabi?

Tóth Gabi a lányok csapatát szeretné a leginkább mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor egyetlen női mentora!

Elkezdődött a Balaton Sound


szerző:
2016.07.06. 18:00
Elkezdődött a Balaton Sound

Már a Balaton is fesztivál-lázban ég! Szerdán a nagyszínpadon hatalmas tömeg előtt a Punnany Massif fog fellépni. Zamárdiban most nincs rekkenő hőség, az első nap fellépői viszont mindent meg fognak tenni, hogy a fesztiválhangulat egészen forró legyen.

 

Hova tűntek? – Egykori bálványok a zene világából

Már négy éve annak, hogy a Fókusz Plusz stábaja utánajárt annak, hova is tűntek az egykor igen felkapott szemet és fület gyönyörködtető zenekarok. Egyszerűen nélkülük nem is lehetett bulizni. 

Elegük lett saját slágerükből

Jöjjenek azok a megaslágerek, amiket mi akár évtized múltán is szenvedéllyel énekelünk, előadóik viszont azt kívánják, bár soha ne léptek volna velük színpadra. Az Omega például a Petróleumlámpától mászik falra, és máris mutatjuk melyik Tankcsapda dal miatt telefonált Lukács Laci az egyik rádióba.

Mindeközben Sopronban…


szerző:
2015.06.28. 16:15
Mindeközben Sopronban…

Az időről-időre megújuló soproni Telekom VOLT Fesztivál az idei évben egy olyan újítással rukkol elő, amelyhez hasonlóval talán még európai nagyfesztiválok sem próbálkoztak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való