KERESÉS search-close

zenélés

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zenélés"

Ilyen volt a Rapülők gigashow-ja!

A tavalyi év egyik legmeghatóbb pillanatát hozta a Rapülők koncert. Geszti Péterék szerettek volna méltóképpen megemlékezni a nemrég elhunyt Somló Tamásról, ezért felkérték a néhai zenész két fiát, hogy lépjenek fel velük egy dal erejéig. A méltó búcsú után aztán fergeteges bulit varázsoltak a Sportarénába, pont egy évvel ezelőtt.

Story Extra 2018-02-05


szerző:
2018.02.05. 15:40
Hamarosan jön Alexa legújabb dala!

Alexa januárja zenével telik, hamarosan elkészül vadonatúj dala, hiszen folyamatosan zenélnek a zenekarával. De hogy mi lesz a banda neve? Még ők sem tudják, várják az ötleteket. Emellett persze a mongol hagyományok, édesanyja és párja, Bence is szóba kerültek.

Justin Timberlake ehhez is ért!

Sok popsztárról gondolják, hogy a zenéhez nem értenek, épp csak az énekléshez. Nos, Justin TImberlake biztos nem ilyen sztár. Felesége, Jessica Biel otthonukban vette videóra a pianínón gyakorló énekest - épp egy fülbemászó dallamot játszott le.

Kovács Dóri: „Nagyon sikeres évet zártam, rengeteg munkával”

Dórival rengeteg minden történt ebben az évben, és mindenre nagyon szívesen emlékszik vissza. Legyen szó a műsorvezetésről vagy éppen a zenélésről. Szusszanás? Majd decemberben.

Maszkura nemcsak a színpadon zenélt együtt a Ham ko Hammel

Bíró Szabolcs, azaz Maszkura az X-Faktor negyedik élő showjában a Ham ko Hammel együtt lépett fel. Maszkura nagyon élvezte a közös munkát, ugyanis amíg a srácok nem léptek színpadra, örömzenéltek az öltözőjükben.

Így készültek kedvenceid: örömzenélések és gyakorlások a Táborban

Amikor sok jó énekes egy helyre kerül, teljesen természetes, hogy előkerül egy-egy gitár, és rövid időn belül szinte mindenki dalra fakad. Az örömzenélések után pedig jöhetnek a tudatos gyakorlások a nagy megmérettetésre.

Megmutatjuk, hogyan teltek az X-Faktor versenyzőinek napjai!

Elsősorban sok-sok gyakorlással, hiszen mindenki nagyon komolyan vette azt az esélyt, amit a mentoroktól kapott. A próbák mellett pihenésképpen jutott idejük egy kis örömzenélésre, vagy éppen bűvésztrükkök elsajátítására is.

Látnotok kell: VV Béci klippremier

Négy éve már, hogy Béci otthagyta a villát és elkezdte saját karrierjét építeni. A fiútól nem állt messze soha a zenélés, így fogta magát és a horvátországi és egyiptomi nyaralását összekötötte a hasznos dolgokkal, és menetközben leforgatta új videoklipjét.

Elkészült Béci videóklipje!

A ValóVilág egyik nagy esélyese nem hátrált meg, mikor kiesett a játékból, és nem adta fel álmait. Öt évvel ezelőtt történt, hogy Bécinek kijött a legfrissebb videoklipje, melyben énekelt, rappelt és táncolt. A valóságshow-hős egész jól vette az akadályokat, és karrierjéért keményen megdolgozott.

Újra Metal Ladyként tombolna Bíró Ica!

Visszatérne klasszikus szerepéhez, amivel országszerte ismertté vált a fitnesz szakértő! Bár a zenéléssel sosem állt le teljesen, az utóbbi időben egy olyan formációval próbál és lép fel, amik régi rock slágereket adnak elő.

Istenes Bence a Neoton Família legújabb tagja?

Dávid, Évi és Bence mielőtt elküldték Pierre-nek az elkészült kókusztejes csirkét, rögtönzött zenei bemutatót tartottak. Lehet, hogy a közeljövőben a Neoton Família újabb taggal bővül?

Vastag Csaba mindig a zene bűvöletében él

Ha nem a színpadon lép fel, vagy a stúdióban énekel Vastag Csaba, akkor is zenével foglalkozik. Legutóbbi Facebook képén, egy egyedi módon díszített zenegépet fedezett fel, aminek nem tudott ellenállni.

Közös próba a Hiperkarmával


szerző:
2015.06.23. 23:00
Közös próba a Hiperkarmával

Idén először a banda egy próba keretein belül találkozott, ahol jó pár felest elfogyasztottak. Robi édesanyja ezt kiszimatolta, majd kezébe vette az irányítást fia lakása és életvitele fölött. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kata végre beleveti magát a készülő dalba, azonban beéneklés nélkül hamar elfárad. Tomi szerint csak szimplán lusta és nem hajlandó több energiát belefektetni a munkába. Kata jogtalannak érzi a pasija viselkedését. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Király L. Norbi teljesen átalakult

Az X-Faktor legrekedtebb hangú felfedezettje egy ideje eltűnt a szemünk elől. Azt tudtuk, hogy gyermeke született, azt is, hogy párjával sajnos nem sikerült együtt maradniuk, de a teljes átalakulás eddig nem volt benne a pakliban.

Rá sem lehet ismerni az X-Faktor felfedezettjére!

Király L. Norbi nemcsak külsejében alakult át, teljesen új zenei műfajban próbálkozik.

„Ha Katának nem tetszik, összeverem”

A kínai bürokrácia annyira megihleti Tamást, hogy végre homlokon csókolja a Múzsa. Azonban a nagykövetségen nem szolgálnak jó hírekkel a fiatalok számára, a vízum elintézése bonyolultabb lesz, mint elsőre gondolták. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Beindult Takács Nikolas amerikai karrierje

Öt éve már, hogy Takács Nikolas ott állt Vastag Csaba oldalán az első X-Faktor döntőjében. Ők ketten történelmet írtak, és bár végül Csaba lett a győztes, nem kérdés, hogy mindkettejük karrierje azonnal beindult. Nikolast talán kevesebbet láthattuk itt a Fókuszban, amire most a magyarázatot is megkaptuk. Az énekes egy többéves amerikai álomszerződéssel a kezében olyan lehetőséget harcolt ki magának, amelyre talán minden előadó vágyik.

Csepregi Éva büszke a fiára


szerző:
2014.04.12. 00:30
Csepregi Éva büszke a fiára

Az énekesnő 22 éves fia, Dávid kiskora óta dobol, és már évek óta együtt játszik édesanyjával. Dávid barátnője, Emese is zenész, így ő is könnyen beilleszkedett a családba, amit néhány napja a 4N4LN vetélkedőben is bebizonyítottak.

Reflektor 12-03-20


szerző:
2012.03.20. 23:40
Reflektor 12-03-20

Reflektor: Lola és Brasch Bence nem titkolóznak tovább. Malek Andrea a fiaival zenél.

Sztárdömpinget varázsolt Karácsonyra a műsorvezető

A popzene színe-java közösen lép színpadra, hogy a karácsonyi klipek hangulatát is megidézze. Wolf Kati, Nikolas, Tóth Vera és Gabi, Zséda és Keresztes Ildikó ebben a buliban szakít a nálunk megszokott hagyományokkal. Gönczi Gábor legnagyobb megelégedésére.

Geszti Péter ismét a zene oltárán áldoz

Az X-Faktor mentora nem bírta tovább saját zenekar nélkül. Felesége engedélyével új bandát alapított. A Fókuszban bemutatjuk az új formációt, és nálunk hallhatják először az első dalukat.

Spontán nótázásra hív a Zene Világnapja

Budapesten három helyszínen és Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is lesznek programok október 1-jén, a Zene Világnapján.

Országos örömzenélés a Zene Világnapján

Utcán, boltban, munkahelyeken adnak minikoncertet ismert zenészek és amatőr előadók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való