KERESÉS search-close

zebra

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zebra"

Nem adott elsőbbséget a zebrán, kis híján elütötte a két lányt

Kishíján elütött egy autós két kamaszt a zebrán Kecskemét belvárosában, mindezt felvette egy közeli térfigyelő kamera is. Az autós lassítás nélkül hajtott keresztül a zebrán. A két lánynak hátra kellett ugrania, hogy az ütközést elkerüljék. Az autós nem jutott messzire, néhány méterrel odébb már várták a rendőrök. 30 ezer forintos bírság mellett 5 hónapra bevonták a jogosítványát.

Rendész segített egy idős férfin Miskolcon

Térfigyelő kamera vette fel, ahogy egy önkormányzati rendész egy bajba jutott idős férfi segítségére siet Miskolcon. A férfi egy zebrán akart átmenni, amikor rosszul lett és elesett. Beverte a fejét, erősen vérzett, erre figyelt fel egy önkormányzati rendész, aki azonnal odarohant hozzá. Rögtön hívták a mentőket.

Kis híján még egy biciklin utazó gyereket is elgázolt a zebrán

Kis híján még egy biciklin utazó gyereket is elgázolt a zebrán, egy autós Kiskunfélegyházán. Az esetről egy másik sofőr készített felvételt, amit elküldött a vezess.hu-nak. Ezen látszik, hogy a szabálytalan autós hibába fékezett, már csak a zebra közepén tudott megállni. Egy gyalogos az utolsó pillanatban ugrott el a kocsi elől. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint, a rendszeresen szabálytalankodó sofőröknél csak idő kérdése, hogy mikor okoznak balesetet.

 Két autós is átment a piroson, miközben még egy babakocsi is a zebrán volt!

Újabb durva közlekedési szabálysértésről készült videó: Még egy babakocsi is a zebrán volt, amikor két autós is áthajtott a piros lámpán a gyalogosok között Székesfehérváron. Egy nézőnk küldte el az általa készített felvételt. Ezen látszik: a szemből szabályosan kanyarodó autósok is veszélyben voltak.

Életveszélyben az elütött férfi

Betört a feje, életveszélyesen megsérült egy gyalogos, akit Makón gázoltak el. Információink szerint a férfi szabálytalanul ment át az úton. Egy korábbi, nagykanizsai gázolás ügyét pedig most zárta le a rendőrség. Vádemelést javasolnak egy 19 éves fiatalember ellen, aki tavaly karácsonykor a zebrán ütött el egy nagymamát és unokáját.

Egy hónapon belül két gyalogosgázolás ugyanannál a zebránál

Egy hónapon belül két gyalogosgázolás is történt egy kapuvári zebránál. Februárban egy 27 éves helyi fiatalt ütöttek el, aki hetekig volt kómában, de nem tudták megmenteni. Kedden volt a temetése. Március elején pedig ugyanezen a zebrán egy 58 éves, szintén helyi férfit ütöttek el, ő azóta is kórházban van. 2016-ban pedig egy nyugdíjas férfit gázoltak halálra ugyanott. A Magyar Közút egy lámpás csomópont építését tervezi a zebrához.

Későn vette észre a gyalogost, megpördült a zebrán

Későn vette észre a szaladó gyalogost, megpördült a zebrán - különös jelenetet rögzített egy autós fedélzeti kamerája Kazincbarcikán. Egy négysávos úton, a zebrán átkelő gyalogost csapott el majdnem egy autó, végül megpördült, amikor elrántotta a kormányt. Az utóbbi időben több olyan felvétel is készült, ahol a zebrán a gyalogosokat veszélybe sodorták autósok.

Felvételek alapján büntetik az autósokat, ha nem engedik át a gyalogost

Térfigyelő kamerák segítségével büntetik mostantól azokat az autósokat, akik nem adnak elsőbbséget a gyalogosoknak Kecskeméten. A súlyos szabálytalanságokat elkövető sofőröknek akár a jogosítványát is bevonhatják egy időre. Megnőtt a zebrán történt balesetek száma, ezért van szükség a szigorúbb fellépésre.

Áthajtott a zebrán átkelő, babakocsit toló pár előtt

Nem törődött a gyalogosokkal a sofőr. Néhány méterre egy babakocsit toló pár előtt hajtott át a zebrán Nyíregyházán. Az esetet felvette egy másik sofőr fedélzeti kamerája, amin látszik, hogy bár ő szabályosan megáll, a szemből érkező fékezés nélkül hajt a zebrára a család elé. A helyiek szerint ebben a kereszteződésben gyakran előforul ilyesmi.

 

 Meghalt a zebrán elütött a nő, sokan a közvilágítást okolják

Meghalt a kórházban az a 67 éves nő, akit kedd este ütött el egy kisbusz Pécsen. Az asszony a zebrán kelt át, amikor elgázolták. Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet, még vizsgálják. A kereszteződés világítására már évekkel ezelőtt is panaszkodtak a környéken élők, szerintük az Elios Zrt. által felszerelt új lámpák nem adnak elég fényt.

Ellökte az autó elől gyerekeit az apa, őt gázolta el a kocsi

Csak az járt a fejében, hogy megmentse gyermekeit – ezt mondta az a férfi, aki az utolsó pillanatban lökte el lányait egy autó elől a Borsod megyei Sajószögeden. Az apának már nem volt ideje elugrani, elgázolta az autó. A baleset tegnap délután történt. A 11 éves kislány és 13 éves nővére könnyebben megsérült, míg apjukat súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A család épp bevásárlásból ment haza, amikor egy autós nem adta meg az elsőbbséget a zebrán. Híradónknak az apa mesélt a történtekről.

Szilveszter a Grévy-zebrabébi

Szilveszter, a grévy-zebrabébi a Nyíregyházi Állatpark első idei csöppsége. Későbbre várták az érkezését a gondozók, de a szilveszteri durrogtatás miatt hamarabb megindult a szülés a zebramamánál. Makkegészséges a kiscsikó. A grévy-zebrákat messziről ki lehet szúrni a sűrűn csíkozott bundájukról és a csupasz hasukról. Afrikában őshonosak.

 

BRUTÁLIS: gázolásos videót hozott nyilvánosságra a rendőrség

Kommentár nélkül közölt egy gázolásos videót a rendőrség. A felkavaró képsorokról egyelőre nem tudni, hogy prevenciós jelleggel osztotta-e meg a police.hu. A videón az látható, ahogy egy autós négy embert sodor el a zebrán, szerencsére nem történt halálos gázolás.

Forrás: police.hu

 

Ma keresztelik hazánk egyik legkülönlegesebb csikóját, a zebmárt!

A Magyar Nemzeti Cirkusz pénteki műsorának keretein belül Balatonlellén tartja különleges csikójának keresztelőjét. A kis zebmár egy szamár egy és egy zebra nem várt frigyéből született. A csikónak egyelőre még nincs neve, a társulat a közönség bevonásával fog nevet választani neki.
 

Fura jövevény: zebra vagy szamár? mindkettő!

Furcsa állat született a Magyar Nemzeti Cirkusz balatoni turnéja alatt. Anyja zebra, apja szamár, azaz egy zebra-szamár hibrid jött világra. Még a cirkusz dolgozói is meglepődtek, amikor ez kiderült, hiszen ilyet még sosem láttak.

HIBRID: Zebrát vártak, félig szamár lett

Különös románc zajlott a Magyar Nemzeti Cirkusz színfalai mögött. Levente, a szamár egyik este átszökhetett Kenyához, a zebralányhoz, néhány hónap múlva ugyanis megszületett a kis szambra – vagy mi…

Szamár-zebra szerelemgyerek született

A szerelem nem ismer határokat. A Magyar Nemzeti Cirkusz új jövevénye egy igazi szenzáció. Zebrát vártak, de egy foltos-csíkos hibrid szamár-zebra született.

 

Centiken múlott az élete


szerző:
2018.08.01. 18:15
Centiken múlott az élete

Centiken múlt, hogy nem gázoltak el egy gyalogost Pécsen. Egy busz fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy autós majdnem elsodorja a zebrán átkelő nőt. Pár nappal korábban egy másik pécsi gyalogátkelőhelyen is csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Lélegeztetőgépen van az elütött kislány

Túl van az életveszélyen, de továbbra is lélegeztetőgépen tartják azt a 4 éves kislányt, akit családjával együtt tegnap gázoltak el Keszthelyen. Strandra menet egy zebrán történt velük a baleset. Anyja és nővére is kórházba került. Egy 86 éves német férfi volt a gázoló, ő azt mondta, nem vette észre az úton átkelő családot.

Sir Paul újra a legendás zebrán

Csaknem ötven év után Paul McCartney újra átkelt azon a zebrán, ahol a poptörténelem leghíresebb lemezborítójának fotóját készítették: a londoni Abbey Roadon, ahol a Beatles stúdiója volt. A fotó helyszíne legendás lett, de még a borítón látható autók és személyek is halhatatlanná váltak.

Halálra gázolták a zebrán

Egy teherautó ütötte el a szerencsétlenül járt 50 éves férfit. A közelben élők azt állítják, azon az útszakaszon mindig gyorsan hajtanak.

ÉLETMENTŐ: Centiken múlott a tragédia

Lendületesen érkezik a busz a megállóba. A fedélzeti kamera felvételén jól látszik, ahogyan a babakocsit toló nő ezután a megálló előtti zebrához ér. A buszt balról előző autós alig néhány centire állt meg a fiatal nő és gyereke előtt. Nagyon siethetett, mert alig, hogy átmentek előtte, rögtön gázt adott, és tovább hajtott.

Nem tágít az anyja mellől a kis zebra

Még bújós, de már ismerkedik a csapat többi tagjával. Alig tágít anyja mellől a veszprémi állatkert kiszebrája. A kanca 1 hónapos múlt, hetedikként érkezett a csapathoz és most kezdik összeszoktatni a többiekkel.

CUKI: így szaladgál a veszprémi zebracsikó

A veszprémi állatkert legkisebb zebrája nagyon kíváncsi, hosszasan szemez az RTL kamerájával, de amint anyja eltávolodik tőle, már követi is. Míg szülő és kicsinye teljes összhangban járják körbe a kifutót, addig a csapat többi tagja vígan falatozik.

 

Két embert gázolt el a zebrán

Zebrán gázolt teherautójával egy sofőr Budapesten. Kanyarodás közben ütött el két embert, amikor neki és a gyalogosoknak is zöld volt a lámpa. Egy 41 éves nő a teherautó alá szorult, már nem tudták megmenteni az életét. A sofőrt őrizetbe vették a rendőrök.

Miért nem lehet figyelmeztető zászló a zebránál?

Kameránk előtt újra visszaszerelte a gyalogosokat védő zászlókat Gödöllő életveszélyes zebrájánál az a férfi, aki megelégelte, hogy sötétedéstől senki sincs biztonságban. Az sem érdekli, hogy több százezer forintos büntetést kaphat ezért. De ha bevált a módszer, akkor miért van belőle mégis ribillió?

Engedély hiányában leszerelték a zászlókat

A Kétfarkú Kutya Párt biztonságosabbá tette volna a zebrákat, a közútkezelőnek ez nem tetszett. A Kutyapárt a közelmúltban helyezett ki három településen is zászlókat a gyalogátkelőkhöz. Azért, hogy ezzel jelezzék az emberek, átmennének az úton.

Zászlókat rakott a zebrákhoz – így akar segíteni

Fényvisszaverős zászlókat rakott ki egy férfi zebrákhoz Gödöllőn. Az interneten gyűjtött pénzt az anyagra, volt, aki ingyen megvarrta azokat. A városban néhány héttel ezelőtt a zebrán ütöttek el egy asszonyt. Azután gondolkodott el azon, hogyan lehetne biztonságosabbá tenni az átkelőket. A zebra zászlókat külföldön, több helyen használják.

 

Nem állt meg a zebránál, botot hajítottak utána

Nem állt meg a zebránál, majdnem elgázolt egy póráz nélkül sétáltatott kutyát egy sofőr Nyíregyházán. Az esetet rögzítette egy másik kocsi fedélzeti kamerája. Felvette azt is, ahogy a kutya gazdája egy botot dobott a gyorsan elhajtó autó után. A Híradó által megkérdezett igazságügyi szakértő szerint mindkét fél hibázott.

A zebrán ütötték el a lányt

A külső sávban megálltak a gyalogosnak, a belsőben nem – súlyos koponyasérüléssel került kórházba egy fiatal lány Szombathelyen. A zebrán ütötte el őt egy autós tegnap este.

Ilyen az, amikor zebrák vágtatnak Sopron utcáin

Akik hétfőn Sopronban jártak, azok igazi filmben illő jelenetre lehettek figyelmesek, amikor hat zebra söpört végig a város utcáin. Nem ez az első eset, hogy cirkuszi vadállatok szabadulnak el. A rendőrség szabálysértés miatt eljárást indított a Magyar Nemzeti Cirkusz ellen.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-10-03


szerző:
2017.10.03. 17:20
Zebracsikó született a Veszprémi Állatkertben

A kis csődör anyja mellett érzi igazán biztonságban magát, időnként azonban a kifutó többi állatát is megkergeti. 10 hónapos koráig anyatejet iszik, de már kóstolgatja a fűféléket is. A kis jószág születését már nagyon várták az állatkert dolgozói.

Nem figyelt az autókra, halálra gázolták

Halálos baleset Püspökladányban. Nem figyelt az autókra és le sem szállt kerékpárjáról az a férfi, aki egy zebrán akart átgurulni egy kereszteződésben. Egy szabályosan közlekedő autós már nem tudta elkerülni az ütközést és halálra gázolta. Hétfőn délután Hódmezővásárhely mellett történt súlyos baleset. Ott egy figyelmetlen autós rohant bele két kocsiba. Egy 9 éves kislányt és édesanyját kórházba vittek a mentők, könnyebb sérülésekkel.

Átérni a zebrán öt másodperc alatt – önnek menne?

Szinte lehetetlen átérni az egyik pécsi zebrán - az ugyanis mindössze 5 másodpercig teljesen zöld. Erről elsőként a szabadpécs írt. Van, aki még pirosnál elindul, különben nem érne át. A gyalogosoknak csak a hétvégén kell rohanniuk, hétköznap egy kicsit jobb a helyzet. A városüzemeltetési cég szerint viszont 5 másodperc teljes zöld után még 5 másodpercig villog a lámpa, ami szerintük elég kell legyen az átjutáshoz.

Balesetveszélyes főúton sietnek át a táborozók

Gyerekeiket féltik a szülők Balatonszepezden. Azt mondják: zebra híján szinte lehetetlen átkelni a főúton, amikor lemennének a strandra a közeli táborból. Szerintük ez balesetveszélyes. Percekig kell várniuk arra, hogy átjussanak. A polgármester segítene, de szerinte a Magyar Közút az illetékes.

85 éves asszonyt loptak meg


szerző:
2016.12.26. 18:15
85 éves asszonyt loptak meg

Az ünnepi bevásárlásból tartott hazafelé, amikor meglopták. A 85 éves tatai asszony a zebránál várakozott, amikor egy nő mellé lépett és kivette a pénztárcáját a táskájából. Az asszony hiába kiabált, a tolvaj elfutott. Azonnal hívták a rendőröket, akik hamar elfogták a nőt.

Kamera rögzítette a gázolást

Nem haragszik a sofőrre, aki elgázolta, de soha nem felejti el a fájdalmakat – ezt mondta az RTL Híradónak az az egyetemista lány, akit egy héttel ezelőtt ütöttek el Nyíregyházán. Barátnőjével egy zebrán ment át, amikor egy fekete autó szinte fékezés nélkül elgázolta. A balesetet felvette egy biztonsági kamera – a felvételt a Blikk tette közzé. A lány csodával határos módon csak zúzódásokat szenvedett, a 88 éves sofőr ellen eljárás indult.

Bonyolult vizsgálat kezdődik

Elsőbbség csak akkor van, ha azt meg is adják. Az ismert állítás igaz a megkülönböztető jelzést használó járművekre is, melynek vezetője nem veszélyeztethet másokat – mondta az RTL Híradónak nyilatkozó közlekedésbiztonsági szakértő. Kedden gázolt halálra egy szirénázó mentőautó egy kerékpárost Békéscsabán. Szemtanúk szerint a lány akkor akart a zebrán átkelni, amikor zöldre váltott a lámpa. A mentő ekkor ütötte el.

Gyalogos halt meg a karambolban

Vétlen gyalogos halt meg két egymással ütköző autó miatt Budapesten. A férfi éppen egy zebrán akart átmenni nem sokkal éjfél után, amikor elsodorta az egyik kocsi. Egy rohammentő épp a közelben járt, pillanatok alatt elkezdték az újraélesztését, de már nem tudták megmenteni. A két autó vezetője könnyebben sérült meg, kórházba vitték őket.

Cukiság: Zebracsikók születtek Veszprémben

A Veszprémi Állatkert szavanna kifutó állománya két hím zebracsikóval bővült. A képen az egyikük látható a csorda többi tagjával.
 

Állati újranyitás: benézett a boltba a szökött zebra

Megszökött egy zebra Nagykanizsán az éppen ott állomásozó vándorcirkuszból vasárnap. Egy hipermarket melletti területen voltak az előadások, és a zebra az üzlet felé vette az irányt és kis híján besétált a fotocellás ajtón. A jelenetet többen is megörökítették, a fotókat és a zebráról készült videót sok százan megosztották a Facebookon.

Moni, a zebra is vásárolni ment vasárnap

Szépen sütött a nap, kellemesen fújt a szél, és újra nyitva lehettek a boltok vasárnap. Ez a többszörösen idillikus helyezet ihlethette meg egy Nagykanizsán felállított vándorcirkusz zebráját. Moni úgy döntött, elballag a közeli áruházba. A polcokig végül nem jutott el, mert a biztonságiak megállították.

Fókusz 2016-04-18


szerző:
2016.04.18. 17:25
Lemondtak az orvosok az elütött lányról

Minden nap a lányánál van a kórházban az az asszony, akinek gyerekét február elején ütötte el egy autós a Pest megyei Szigethalmon. Azóta kómában van, az orvosok szerint kevés az esélye a gyógyulására. A baleset után mozgalom indult a Pest megyei településen. Azt szeretnék elérni, hogy zebra épüljön a helyi buszpályaudvarhoz. Erre azonban egyelőre kevés az esély. 

Zebrán gázolták el a babakocsis anyukát

Egy nyolc hónapos csecsemőt és édesanyját ütötték el délután Budapesten. A baleset a XIII. kerületben, a Váci út többsávos szakaszán történt, egy gyalogátkelőnél. Úgy tudjuk, hogy a csecsemő és édesanyja könnyebben megsérült, de kivizsgálásra kórházba szállították őket.

Zebrán gázolták halálra


szerző:
2015.12.12. 18:05
Zebrán gázolták halálra

Halálra gázolt, majd cserbenhagyott a zebrán egy 25 éves lányt egy autós a budapesti rakparton. A lány életéért majdnem egy órán át küzdöttek a mentők, de már nem tudtak segíteni. A gázoló nőt órákon belül elkapták a rendőrök, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Zebrán gázoltak el egy nőt Martfűn

A nőt előbb átengedte egy autó, de hátulról érkezett egy másik és előzés közben elütötte a gyalogost. A 23 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett, információnk szerint a gázoló először el akart menekülni, de az útpadkán megpördült, és szemben a forgalommal megállt. A 21 éves sofőr egyelőre szabadlábon védekezhet.

Halálra gázolta a megcsúszó motoros

Megcsúszott egy motoros és halálra gázolt egy gyalogost kora délután Budapest belvárosában. Úgy tudjuk, hogy a gyalogos a Király utcánál a zebrán szaladt a megállóban álló villamos felé, amikor a motoros elsodorta. A motoron ülő férfi és a barátnője is súlyos sérüléseket szenvedett.  Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki hibázhatott, ezt a rendőrség még vizsgálja.

Zebrán gázolt el egy másfél éves kislányt a kamionos!

Fékezés nélkül hajtott egy lengyel kamion a zebrán sétáló másfél éves kislány és nagymamája közé Tiszaújvárosban: esélyük sem volt a túlélésre. A kereszteződésben, ahol a baleset történt nincs lámpa, csupán egy gyalogátkelőhely. A járókelők szerint az autók gyakran nagy sebességgel, megállás nélkül áthajtanak rajta. Nem ez volt az egyetlen ilyen eset, sőt sajnos egyre több a gyalogosátkelőhelyen történt gázolásos esetek száma. Dr. Lak Edit közlekedési szakjogásszal kerestük a választ arra, hogy miért történik ennyi gázolás a gyalogátkelőknél, ki a hibás és hogyan előzhető meg a baj.

A zebrán gázolták őket halálra

Egy másfél éves kislányt és a nagymamáját a zebrán gázolta halálra egy kamion reggel Tiszaújvárosban. A kisgyerek édesanyjának szeme láttára történt a baleset. Az anya sokkot kapott. A baleset egy nagyáruház előtt történt, a kamion a parkolóból kanyarodott ki. A család szemtanúk szerint a zebra közepén járt, amikor elgázolta őket a teherautó. A helyiek szerint az út forgalma nagyon megnőtt az utóbbi időben, a kamionok szinte egymást érik az utcában.

Bajnokok kísérték az ovisokat


szerző:
2015.06.18. 18:25
Bajnokok kísérték az ovisokat

Bajnok kosarasok kísértek át a zebrán óvodásokat Szolnokon. A rendőrség pedig egy zebracsikót fogadott örökbe a Fővárosi Állatkertben. Mindkét akció a Vigyázz rám elnevezésű kampány része, ami év végéig tart. A közlekedők figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy vigyázzanak a gyalogosokra.

Tilosban a volt államfő


szerző:
2015.05.30. 18:45
Tilosban a volt államfő

Az Index egyik olvasója fényképezte le Schmitt Pál lemondott köztársasági elnököt, amikor szabálytalanul parkolt le kocsijával a belvárosban, Budapesten. Állítólag egy közeli boltba szaladt be vásárolni, miközben autója részben a zebrán várakozott.

Rendőr gázolt halálra a zebrán egy 47 éves asszonyt

Az RTL Híradó úgy tudja, a nő szabályosan kelt át a gyalogátkelőhelyen, a rendőr pedig a megengedettnél gyorsabban hajtott. A baleset egyébként a helyi rendőrségtől mintegy 80 méterre történt. Híradónknak egy nő azt állítja, hogy a szabadnapos rendőrök folyamatosan gyorsulnak motorjaikkal a városban és annak külterületén.

Előzetes: Szolgálaton kívüli rendőr gázolt halálra egy nőt

A 47 éves nő a zebrán akart átmenni, amikor a motoros elütötte. Azonnal jöttek a mentők, de nem tudtak segíteni, az asszony a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja. A helyi rendőrség épülete mindössze 80 méterre van a zebrától, ahol a nőt elütötték. Többen is látták a balesetet, a szemtanúk 6-kor az RTL Híradóban mondják el, mi történt.

Gázolás: nem a zebrán ment át a kisfiúval

Egy apát és neveltfiát gázolta el egy autó szombaton késő este Nagykanizsán. A 43 éves férfi két gyalogos-átkelőhely között az úttesten próbált átmenni a gyerekkel, ekkor ütötték el őket. Az apa súlyos koponyasérüléseket szenvedett, míg a kisfiú megúszta könnyű sérülésekkel.
 

Ismét zebrán gázoltak el egy iskolást

Megint iskolás gyereket gázoltak, ezúttal Zuglóban. Az iskolába sietett a kislány, átszaladt az úton, a zebrától nagyjából 100 méterre. Kórházba vitték. Kedden pedig pont a zebrán ütöttek el egy szintén iskolába siető kisfiút Szombathelyen. A közlekedési szakértő szerint a hirtelen jött tavasz miatt a gyerekek figyelmetlenebbek.

Három halálos gázolás fél óra alatt ugyanazon az úton

Ugyanazon az úton ugyanazon a reggelen három különböző zebrán átkelő embert gázoltak el fél órán belül Szolnokon. A mentőket azok értesítették először, akik ott voltak, amikor az első áldozatot, egy huszonkét éves fiatalembert ütött el egy autó. A szemtanúk azt mondják, a fiú negyed órán át még önállóan lélegzett, de senki sem értette, hogy a kilenc perce lévő állomásról miért csak harminckét perc alatt ért ki a mentő. A fiú gyászoló édesapja ügyvédet fogadott, hogy kiderítse mi és miért történt így.

A zebránál sodorta el a kislányt

Tizenhárom éves iskolába igyekvő lányt sodort el a zebrán egy taxi Zalaegerszegen.  A gyanú szerint a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott miközben két ápoló ült a kocsijában.

Körülnézett Pécsen egy zebra


szerző:
2014.10.30. 19:00
Körülnézett Pécsen egy zebra

Hihetetlen látvánnyal találkozhattak szerda este a pécsiek, ugyanis egy zebra sétált az autók között. Az állat egy áruház parkolójában baktatott, több fotó is készült róla.
 

Zebrán gázolták halálra az idős asszonyt

A mentősök már nem tudtak segíteni. Az asszony évek óta egyedül ápolta magatehetetlen férjét. Szomszédja elképzelni sem tudja, mi lesz a családdal ezután.

A természet szeretnivalóan furcsa szülöttei

Miből lett a zebroid, kire hasonlít a leopon és veszélyes-e a dupla liger? Mi történik, ha egy delfin és egy bálna szeret egymásba, és milyen állati vegyes házasságból születtek utódok Magyarországon?

Törzsutas: Kenya, 2. rész


szerző:
2011.11.27. 12:10
Törzsutas: Kenya, 2. rész

Törzsutas: A part Kenya egyik legfőbb büszkesége, a csodás homokos strandok láncolata a szomáliai határtól egészen Tanzániáig húzódik.

Törzsutas: Kenya


szerző:
2011.11.20. 12:00
Törzsutas: Kenya

Törzsutas: Végtelen szavannák, végtelen égbolt, lustán heverésző oroszlánok, bambán kérődző bivalycsordák, legelésző zsiráfok és zebrák, bennszülött törzsek, akik ma is úgy élnek, mint pár ezer évvel ezelőtt. És még sok minden más, minden, amit valaha a mesebeli Afrikáról képzeltek, egyetlen országban.

Szigarúan ellenőrzött bicajosok


szerző:
2011.10.18. 20:58
Szigarúan ellenőrzött bicajosok

Tucatnyi bírság, csaknem ugyanennyi figyelmeztetés, több tízezer forint helyszíni bírság.

Gyereket gázoltak a zebrán


szerző:
2011.10.10. 11:15
Gyereket gázoltak a zebrán

Zebrán gázoltak el egy 13 éves lányt Kecskeméten. A baleset nyolc óra előtt történt.

Láthatóbbá teszik a zebrát


szerző:
2011.10.05. 19:57
Láthatóbbá teszik a zebrát

Soron kívül felújítják azt a gyalogos átkelőhelyet Nyíregyházán, ahol három diákot gázoltak el.

Figyelmetlenségből gázolta el a gyerekeket

A környéken lakók szerint életveszélyes a nyíregyházi átkelőhely, ahol a baleset történt.

Gyerekeket ütöttek el a zebrán


szerző:
2011.10.03. 16:10
Gyerekeket ütöttek el a zebrán

A sofőr azt mondta a rendőröknek, hogy elvakította a Nap, ezért nem látta a három tinédzsert.

Zebrák készítik elő a „vacsorát”

Egy új kutatás szerint a vadon élő patások, különösen a zebrák felvirágoztathatják a gazdaságot.

Nem lesz zebra, amíg nincs tragédia?

Nem volt még halálos baleset, így nem jár a zebra az öttevényi ovisoknak. Az óvónők nap mint nap szenvednek, hogy átvigyék a forgalmas főúton a gyerekeket. A túloldalra, ahová – ahogy viccesen mondják a faluban – születni kell.

Házon kívül 11-08-30


szerző:
2011.08.30. 22:40
Házon kívül 11-08-30

Házon kívül: Káosz az árfolyamrögzítés körül: három hívás, három eltérő válasz ugyanattól a banktól. Amikor az utcaseprő többet keres, mint a tanár vagy az orvos. Nem csoda, ha Budapesten 100-szoros a túljelentkezés. De vajon hogy alakult ez így? Nem volt még halálos baleset, így nem jár a zebra az öttevényi ovisoknak.

Darázs okozott balesetet Kaposváron?

Gyalogátkelőn ütötték el anyát és lányát Kaposváron hétfő délután.

Zebrán ütöttek el egy nőt


szerző:
2011.08.26. 11:52
Zebrán ütöttek el egy nőt

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt az idős nőt, akit péntek reggel a zebrán gázoltak el Miskolcon.

Amíg nincs baleset, nem lesz gyalogátkelő?

Nem támogatják a zebra megépítését, mondván: kevés a baleset és nem elég nagy a forgalom Öttevényben.

Félig zebra, félig szamár, de teljesen elbűvölő

Szamár és zebra frigyéből született csikó egy kínai állatkertben.

Lóvá tettek egy zebrát


szerző:
2011.06.11. 23:00
Lóvá tettek egy zebrát

Lovaknak járó idomítást kapott egy zebra. Zacket gazdája tanította meg arra, hogyan kell akadályt ugrani lovassal a hátán.

Két gyerek meghalt, de nem veszélyes?

A közútkezelő nem tartja balesetveszélyesnek azt a helyet, ahol Lakitelekhez közel múlt csütörtökön két gyereket gázoltak el.

„Lelakatolt” aluljárók, sokasodó zebrák

Ahol lehetséges, éjszakára lezárnák az aluljárókat, mert a legtöbb rongálás ekkor történik.

Zebrákon vonultak a zebrákért a gyerekek

Az autósok figyelmét akarták felhívni arra, hogy tartsák be a szabályokat, és álljanak meg a zebránál, ha azon valaki át akar kelni.

Ha a hivatal nem segít, mi megtesszük!

Apró, de annál bosszantóbb dolgokat próbáltunk elintézni: rossz a közvilágítás, balesetek sora történik, mert hiányzik a zebra, és az életveszélyes utcakövek.

Gyilkossági krónika, családi kálvária és hivatali útvesztők

A Házon Kívül felkeresett egy bűnbánó börtönlakót és az áldozat családját, ellátogatott egy 4 gyermekes családhoz, ahol a legkisebb testvér megmentéséért mindenki összefogott és bemutatja, hogy mit tehetünk, ha a hivatal nem segít rajtunk.

Tinilányokat ütött el a busz


szerző:
2011.02.22. 14:20
Tinilányokat ütött el a busz

Testvérpárt sodort el egy autóbusz hétfőn délután a Fejér megyei Lepsényben. Az idősebb lány koponyacsonttörést szenvedett.

Zebrán gázoltak el két rendőrhallgatót

A fiatalok egy miskolci kollégiumból akartak iskolába menni, amikor egy autó elsodorta őket. Egyikük súlyosan sérült.

Stabil Bálint gazda állapota


szerző:
2011.02.17. 14:27
Stabil Bálint gazda állapota

A népszerű televíziós felesége azt kéri, szorítsanak férjéért, hogy ismét mosolyoghasson és adhasson tanácsokat az embereknek.

Felnőttként járni tanulni


szerző:
2011.02.10. 19:17
Felnőttként járni tanulni

Rubos Katalin, sokszoros fitnesz magyar bajnoknő, 10 métert repült, amikor egy terepjáró felhajtott a járdára, és elgázolta. Négy hónapot töltött a kórházban, aztán újra meg kellett tanulnia járni. Ma már személyi edzőként dolgozik.

Nem engedné, hogy a zebrán mobilozzanak

Megtiltaná a New York-i járókelőknek az állam egyik szenátora, hogy mobiltelefont használjanak, ha átkelnek az úttesten.

Akcióban a Fókusz zebrakommandója

A Fókusz a lámpa nélküli gyalogosátkelőket tesztelte. Kéthetente történik halálos baleset a zebrán, forgatásunk közben is egymásba rohant három jármű, és megszólal egy diáklány is, akit iskolába menet ütöttek el.

Cserbenhagyás újév hajnalán


szerző:
2011.01.02. 16:55
Cserbenhagyás újév hajnalán

A zebrán gázoltak el egy gyalogost szilveszter hajnalán Budapesten. A 32 éves nő életveszélyesen megsérült, a kisteherautó sofőrje elhajtott.

Megszaporodtak a halálos gázolások

Szegeden kedden reggel idős embert is halálra gázoltak, hétfőn pedig egy kecskeméti fiatalembert hagytak cserben.

Zebrán hajtott neki a kislánynak


szerző:
2010.09.28. 16:47
Zebrán hajtott neki a kislánynak

Elsodort egy kislányt, majd elhajtott a helyszínről egy 17 éves szegedi fiatal hétfő délután.

Holland zebralányok hódítanak Budapesten

Az állatok a kedden megnyílt új állatházak egyikében kaptak szállást.

Tolni tanítják a bringásokat


szerző:
2010.09.09. 14:29
Tolni tanítják a bringásokat

Zebrán nem lehet biciklizni. Erre a szabályra figyelmeztetik táblákkal a kerékpárosokat.

Ketten is elütötték a zebrán


szerző:
2010.04.01. 16:24
Ketten is elütötték a zebrán

Súlyos sérüléseket szenvedett egy gyalogos, akit egymás után két kocsi is elütött a zebrán szerda este Nyíregyházán.

Zebrák érkeztek Veszprémbe


szerző:
2010.02.17. 15:49
Zebrák érkeztek Veszprémbe

A lányok a fiatal zebra fiú, Gyula mellé jöttek vendégségbe.

Nyeregben érezhetik magukat a biciklisek

Az új KRESZ értelmében január elsejétől a biciklisták már akkor is bemehetnek az egyirányú utcákba, ha azokban nincs biciklisáv.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való