KERESÉS search-close

zaklató

53 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zaklató"

Evelinék bosszút álltak Laura perverz zaklatóján

Evelin, Niki és Laura visszamentek Ottóhoz, hogy bosszút álljanak rajta…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szembe kell néznie zaklatójával Pásztor Annának

A férfi a vád szerint hónapokon keresztül naponta üzenetekkel bombázta az Anna and the Barbies énekesnőjét, és később megfenyegette, hogy megöli. Végül az együttes egyik tavaly augusztusi, budapesti koncertjére egy cipőjébe rejtett késsel érkezett. A férfi pénteken először a bíróságon beismerte bűnösségét, aztán azt mondta, hogy az énekesnő is akarta a kapcsolatot.

Akár két évre is börtönbe kerülhet Pásztor Anna énekesnő zaklatója

Az ügyészség most emelt vádat erőszakos zaklatás miatt a 40 éves férfi ellen. A vádiratban az áll, hónapokon keresztül naponta üzenetekkel bombázta az énekesnőt, később megfenyegette, hogy megöli. Végül az Anna and the Barbies egy augusztusi, budapesti koncertjére egy cipőjébe rejtett késsel érkezett.

 

VV Anett a Fókusz segítségét kérte

Három évvel ezelőtt a valóságshow ex-játékosa a Fókuszhoz fordult segítségért, ugyanis kiderült, hogy a lányt egy ideje rendszeresen zaklatta valaki. Anett a kameránk előtt hívta fel a zaklatóját, hogy számon kérje rajta, miért csinálja ezt.

Rékasi Károlyt egy rosszindulatú rajongó zaklatta

Három évvel ezelőtt a zaklató olyanokat irogatott, hogy a súlyos motoros balesete után otthon gyógyuló Rékasi másik lábát is eltöretné. Károly ezek után letiltotta. A nő a saját üzenőfalán folytatta a posztolást.

Ugyanaz az ember zaklatja Facebookon Tóth Gabit és Peller Annát

A titozkatos férfi előszeretettel küld képeket a talpáról és a meztelen testéről Tóth Gabinak és Peller Annának.

Se munkája, se jövedelme Pásztor Anna zaklatójának

Se munkája, se jövedelme, az édesanyja tartja el. Úgy tudjuk, hogy ezt mondta a kihallgatásán az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy meg akarta késelni Pásztor Anna énekesnőt.

Nagyobb baj is történhetett volna Pásztor Anna koncertjén

Pásztor Anna hétvégi koncertjén nagyobb baj is történhetett volna, de a biztonsági őrök közbeléptek és megfékezték az énekesnő zaklatóját.

 

Tragédia történhetett volna, ha nem kapják el Pásztor Anna zaklatóját

A rajongó az elején még csak levelekkel bombázta az Anna and the Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát, de amikor a sztár egyértelműen visszautasította az udvarlásba átcsapó közeledést, fenyegetőzésbe csapott át. Azt írta, ott lesz a tömegben a koncertjén és megöli.

Annával készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszaban.

PÁSZTOR ANNA: Azt írta, be fog teljesedni a végzetünk

A zaklató 9 hónappal ezelőtt kezdett el írogatni az énekesnőnek, aki ahogy minden rajongójának az elején még kedvesen válaszolt, később azonban 4 különböző profilját volt kénytelen letiltani.

Exkluzív: vallásos életet élt a zaklató

Minden nap bibliát olvasott és rendszeresen járt templomba az a hitoktató, akit nemrég gyanúsítottak meg azzal, hogy kislányokat zaklatott. Korábbi nevelt fia mesélte ezt róla, akit a férfi szintén szexuálisan molesztált. A fiatalember azt mondta, esténként azért imádkozott, hogy aznap ne erőszakoskodjon vele nevelőapja. A 22 éves fiú új részleteket mesélt gyerekkoráról és zaklatójáról az RTL Híradónak.

Hobbija a zaklatás?


szerző:
2018.03.12. 18:00
Hobbija a zaklatás?

Zita a zaklatójától, Bencétől szeretne megszabadulni, aki arra is képes, hogy egész álló nap hívogassa a lányt. De vajon mi lehet ennek az oka?

Rács mögött Miley Cyrus rajongója

Veszélyes megszállottá vált Miley Cyrus egyik rajongója, ezért a Los Angeles-i rendőrség őrizetbe vette. A férfi hetek óta bombázza az énekesnő Instagram profilját üzenetekkel: azt írta, imádja és meg fogja látogatni: sőt, azt is tudja, hogy juthat be a házába: így végre "együtt lehetnek".

 

Fókusz 2017-11-07


szerző:
2017.11.07. 17:20

Fókusz 2017-11-03


szerző:
2017.11.03. 17:20
Zaklatással vádolják, szabadlábon védekezhet

Szabadlábon van a gyerekek zaklatásával gyanúsított pilisi fiatalember. Korábban a Házon kívülben egy depressziósokat összefogó Facebook csoport kezelői állították azt, hogy a 20 éves fiú, kiskorú lányokat zaklatott és volt, akit öngyilkosságra buzdított. A rendőrség lefoglalta a fiatalember számítógépét és  kihallgatták, de néhány óra után elengedték.
 

Öngyilkosságra buzdított és fiatalokat zaklatott a Facebook-on

Egy depressziósokat tömörítő Facebook csoportban buzdított öngyilkosságra és zaklatott kamaszokat egy 20 éves fiatalember. Ezt állítja a csoport adminisztrátora. A lány szerint az egyik 13 éves csoporttaggal le is feküdt a zaklató. Az RTL Házon Kívül című műsorának stábja megtalálta a zaklatót. Semmit nem tagadott, arra hivatkozott, hogy skizofrén. Az ügyben a ceglédi rendőrség nyomoz szexuális visszaélés gyanúja miatt.

Idős férfi zaklathatta a kisfiút

Hatéves kisfiút zaklathatott szexuálisan egy 78 éves férfi a Zemplén megyei Vajdácskán. A férfi azzal hívta át a szomszédjában lakó gyereket, hogy mutatni akar neki valamit, majd a gyanú szerint a kerti fészerbe vitte és molesztálta. A kisfiú otthon sírva mesélte el, hogy mi történt vele, azóta pszichológus kezeli, mondta az RTL Híradónak családja. A 78 éves férfi előzetes letartóztatásban van.

Házon kívül 2017-09-06


szerző:
2017.09.06. 23:50
Alvó pár ágyába bújt a zaklató

Bizarr történet Borsodban. Egy alvó pár ágyába bújt be egy férfi Nyékládházán még tavaly novemberben. A zaklató beosont a házba és befeküdt a nő mellé, aki felébredt, amikor a hívatlan látogató molesztálni kezdte. Ijedtében kiabálni kezdett, amire felébredt a párja is, aki kizavarta a láthatóan részeg férfit az ágyukból. A molesztáló erre kést rántott és fenyegetőzni kezdett. Végül sikerült elkergetni, eljárás indult ellene.

Durva sztorit árult el Józan László!

A Barátok közt Tóbiása éppen a konyhában sürgött-forgott Annával és Mikivel, amikor megdöbbentő történetet mesélt el a házigazdáknak. A színházból tartott hazafele, amikor egy nő odalépett hozzá...

Szexuális zaklató a nőgyógyász

Tagadott, perelt, de már a bíróság is kimondta: igaza volt mindazoknak, akik azt állították, szexuálisan zaklatta őket saját nőgyógyászuk. A Házon kívül forgatott két éve egy orvosról, aki szexuális szolgáltatásokat kért volna műtétért vagy vizsgálatokért cserébe. Mivel az Orvosi Kamara szerint jelenleg is tart egy etikai vizsgálat ellene, így nem lehet tudni, hol és meddig dolgozhat orvosként tovább. Megrázó történet következik!

Zaklatótól félnek az iskolások

Zaklatótól félnek egy pécsi iskola környékén. Úgy tudni, a férfi a napokban rátámadt egy kislányra, megragadta a karját, és azt mondta neki, hogy magával viszi. Az esetet egy szülő is látta, aki szerint a férfinak zavart tekintete volt, alkoholt vagy kábítószert fogyaszthatott. A kislánnyal az iskolai pszichológus foglalkozott, már részt tud venni az órákon.

Rettegésben él Sharon Stone!


szerző:
2016.09.05. 17:25
Rettegésben él Sharon Stone!

Négy hónap múlva szabadul a pszichiátriáról a színésznő elmebeteg zaklatója, ő pedig attól tart, újra veszélyben az élete. Philip Barnes 5 évvel ezelőtt annyira a megszállottja lett Stone-nak, hogy még a házába is betört.

Következő rész (2016. augusztus 03.)

Sallai rájön, hogy rossz túszt ejtett. Vajon mit tesz a lánnyal? Bözsi otthon is ugyanolyan magatehetetlennek érzi magát, mint a kórházban. Vajon hová tűnt Zsolt? Emília és Ágnes viszonya egyre jobban elmérgesedik.

Elrabolták Hannát! – Mi fog történni a lánnyal?

Váratlan és tragikus dolog történik az újságírólánnyal. A békés sétálgatás szörnyűséggel végződik.

Hannát elrabolják!


szerző:
2016.08.02. 13:57
Hannát elrabolják!

Hanna mit sem sejtve, szépen lassan, sétálgatva indult el a Mátyás király térről, jókedvűen és vidáman. Egy darabig nem is történik semmi, minden a megszokott módon halad, mikor hirtelen egy zsákot húznak a fejére és betuszkolják egy autóba. Mi fog történni a lánnyal? 

Előző rész (2016. július 29.)

Egy régi ismerős siet László segítségére. Vajon hogy boldogul Zsófi egyedül a gyerekkel? Vajon milyen színész Attila? A zaklató ügyes csellel megtudja, hol lakik Emília.

Következő rész (2016. július 29.)

Egy régi ismerős siet László segítségére. Vajon hogy boldogul Zsófi egyedül a gyerekkel? Vajon milyen színész Attila? A zaklató ügyes csellel megtudja, hol lakik Emília.

Következő rész (2016. július 26.)

Vajon milyen következményei lesznek Máté erőszakos viselkedésének? Valóban hatásos Aliz és Rudi „csodaszere”? Vajon hogyan sikerül Kristóf és Margó első találkozása? Vajon mit akar a titokzatos Hárs Félix Emíliától?

Emília: „Meg akar öletni”

A pszichológusnő és családja kezdi rendbe tenni szétzilált életüket. Persze adódnak gondok, de egyik sem vészes. Aztán érkezik egy telefonhívás, ami mindent felborít.

Lebukott a celebeket zaklató hacker

Letartóztatták a celebekről pucér képeket kiszivárogtató hackert. 2014 végén Jennifer Lawrence, Emma Watson, Rihanna és még sok más híresség felhőit feltörve egy akkor még ismeretlen hacker meztelen képek hadát tette közzé az interneten.

Autóba tuszkolt és elrabolt egy 18 éves lányt az ámokfutó szerelmes

Autóba tuszkolta, és elrabolt egy 18 éves lányt egy ámokfutó, aki már korábban is üldözte a szerelmével. A férfi először telefonon és interneten zaklatta a lányt, majd családját is, aztán a tettek mezejére lépett és úgy döntött elrabolja. MIkor a lány ki akart szállni a kocsiból menet közben egy fa felé irányította, a fiatal lány lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia. Az eset nem mindennapi, viszont hasonló, mint pl., hogy valakit elkezdenek követni az utcán, vagy egy bokorból előugorva megtámadjanak, sajnos viszonylag gyakori. Hogyan tudunk felkészülni ezekre a helyzetekre és mit tanácsos ilyenkor tenni? Ezekre kerestük a választ Balogh Kamilla, klinikai szakpszichológussal.
 

Gábor mindenáron megvédi Alexát

Gábor aggódik Alexáért, és hogy megmutassa Bécy nem tudja megvédeni a lányt, Gábor elkezd őrködni az ajtó előtt, hogy megvédje Alexát.

Alexa eltávolodik Bécytől

Bécy pedig a becsületén kívül még valamit elveszít: Alexára nincs hatással a zaklatás, és egyre jobban eltávolodik Bécytől.

Bécy helyett Szúnyog menti meg Alexát

Bécy meg akarja leckéztetni Alexát, ezért ismét megbízza Tibort, a zaklatót, hogy Alexában tudatosuljon, Bécy nélkül mennyire kiszolgáltatott!

Évek óta zaklatják Béres Anettet

A ValóVilág egykori szereplője, Béres Anett képtelen megszabadulni attól a beteges férfitól, aki hosszú ideje megkeseríti az életét.  A mániákus rajongó kinyomozta a telefonszámát, SMS-eket írogat neki, üzenget a Facebookon, sőt olyan is előfordult már, hogy személyesen kereste meg Anettet egy nyilvános rendezvényen. Hogy mit tud erről a férfiról és vajon miért nem hagyja békén Anettet, erről beszélgettünk.

Tibor megleckézteti Bécyt!

Bécy elhiteti a többiekkel, hogy Jenő a zaklató, de Tibor keresztbe húzza a számításait.

ZAKLATÁS: VV Anett 7 éve nem tud megszabadulni a férfitől

VV Anett megelégelte, hogy 7 éve folyamatosan zaklatják, ezért a Fókusz kamerája előtt hívta fel a titokzatos férfit, hogy számonkérje.

Bécy romantikus útra viszi Alexát!

Bécy kirándulni viszi Alexát, és titokban abban reménykedik, hogy végre ágyba viheti a lányt.

Fókusz 15-08-24


szerző:
2015.08.24. 19:25
Fókusz 15-08-24

Fókusz: Visszaesett- Újra elvonón a győri férfi, aki két éve hatszázharminc milliót nyert a lottón. Felesége kitart mellette! Cserbenhagyás - Halálra gázoltak egy 19 éves fiút Tápióbicskén. A sofőr eltűnt, az áldozat apja az ország segítségét kéri. Zaklatás - Durva fenyegetést kapott Rékasi Károly. Utolértük a nőt, aki rajta kívül több ismert embernek is bosszúságot okoz.

Rékasi Károly közösségi oldalon üzent zaklatójának

„Kértelek már, hogy takarodj a környezetemből! Te beteg vagy! Miért nem orvoshoz fordulsz?! Rosszindulatoddal miért tűnsz fel állandóan az oldalamon?! Kért valaki rá? Elég, letiltalak!” - így kérte meg Rékasi Károly internetes zaklatóját, hogy hagyja őt békén végre.

Előző rész (2015. június 3.)

Vajon Luca tényleg csak Aliz miatt kapott jó jegyet? Miért nem akar Hanna segíteni Péternek? Mit szól Nóra ahhoz, hogy tényleg Brúnó a zaklató?

Következő rész (2015. június 1.)

Sikerül Aliznak segítenie Lucának? Ki Nóra zaklatója? Milyen balesetbe keveri Bözsit a kiújult gyűjtögető szenvedélye?

Fókusz 15-05-15


szerző:
2015.05.15. 17:55
Fókusz 15-05-15

Fókusz: Szuperhős humorista - Dombóvári István senkit sem kímél és azt ígéri, ma este szem nem marad szárazon. Veszély a felhők felett - Gond van a milliárdos repülőkkel! Egy oknyomozó újságíró leplezte le a hibákat, mit mondanak az illetékesek? Lelepleztük a zaklatót - Az egri lányok régóta panaszkodnak az őket követő furcsa férfira. Mit lehet tenni ilyen esetben?

Lelepleztük a zaklatót


szerző:
2015.05.15. 17:30
Lelepleztük a zaklatót

Zaklató férfi tartja félelemben a fiatal lányokat Egerben. A város több pontján is felbukkan, például parkokban, tereken. Egyik állandó helye a megyeszékhely főiskolájának környéke. Az intézmény épületeiben már a fotója is kint van, a napokban pedig egy közösségi oldalon közzétett kép és néhány sor hívja fel a figyelmet a leselkedő veszélyre. Elmentünk Egerbe és rövid várakozás után a város főterén bele is futottunk az említett férfiba. Forgó Viktor riportja.

Rejtett kamerával az egri zaklató nyomába eredtünk

Zaklató férfi tartja félelemben a fiatal lányokat Egerben. A város több pontján is felbukkan, például parkokban, tereken. Egyik állandó helye a megyeszékhely főiskolájának környéke. Az intézmény épületeiben már a fotója is kint van, a napokban pedig egy közösségi oldalon közzétett kép és néhány sor hívja fel a figyelmet a leselkedő veszélyre. Elmentünk Egerbe és rövid várakozás után a város főterén bele is futottunk az említett férfiba. Forgó Viktor riportja.

Miért nem segítünk, ha látjuk, hogy valakit zaklatnak?

Hónapok óta nőket inzultál egy férfi a 4-6-os villamoson. Felpofozza őket, kiabál, vagy csak lökdösődik, miközben a bántalmazottak környezetében lévő emberek semmit nem tesznek. Vajon miért nem segítünk egymásnak, és hogyan lehet eredményesen fellépni egy zaklatóval szemben? Belső Nóra pszichiáterrel kerestük a válaszokat.

Előzetes: Zaklatótól rettegnek a XVIII. kerületben a szülők

Azt mondják, az elmúlt napokban több általános iskola környékén is feltűnt egy fekete autó, amelyben egy, majd később már két férfi ült. A gyerekek elmondása alapján azt állítják, több diákot is megpróbáltak beültetni a kocsijukba. Felajánlották nekik, hogy hazaviszik őket. Az egyik férfi arcán állítólag tetoválás van. A környékről több bejelentés is érkezett a rendőrségre. Hogy mit tesz a hatóság, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Lali életét zaklató keserítette meg

Alaposan ráijesztett valaki Lalira, miután felvette a mulatós sztár szunyókálását, majd kedvenc dolgait is ellopta! A rémület pedig tovább fokozódott, mikor emailt is kapott a zaklatótól, hogy találkozzanak...

Rekord mennyiségű pedofil bukott le

184 pedofilt tartóztattak le egy világméretű hálózat felszámolásakor, így 230 gyermeket mentettek meg a zaklatóktól.

Vert és fenyegetett a székesfehérvári zaklató

Fogságba ejtette barátnője rokonát, vert és fenyegetőzött az a fiatalember, akit a hétvégén fogtak el a székesfehérvári rendőrök.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való