KERESÉS search-close

zúztak

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zúztak"

Buszt akartak lopni a részeg, német fiatalok

Szórakozásból akart buszt lopni két német fiatal szerda hajnalban Koroncón. A 15 éves fiú és 16 éves társa miután nem tudta beindítani a helyközi járatot, törni-zúzni kezdett. Annyira lármásak voltak, hogy a szemközt lakó férfi kiment, hogy megnézze, mi történik. Azonnal hívta a polgárőröket, ők pedig a rendőrséget.

Nyíregyházán törtek zúztak az utcán

Videóra vették, ahogy három férfi őrjöngött szombat hajnalban Nyíregyházán. A felvételt egy blogger készítette és megosztotta az interneten. A férfiak valószínűleg a közeli kocsmában iszogattak, majd az utcán törni-zúzni kezdtek. Úgy tudjuk, egy másik társasággal vesztek össze, velük akartak verekedni. A dühüket végül inkább mégis a járdán lévő kukákon vezették le.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való