KERESÉS search-close

x-Akták

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "x-Akták"

Nálunk koncertezett az X-akták sztárja

David Duchovny, akit a legtöbben még mindig sorozatsztárként ismernek, budapesti koncertje után interjút adott stábunknak!

Véget ért az X-akták a Cool-on!

Magyarországon szinte a világpremierrel egy időben láthatták a nézők az X-Akták tizenhárom év után visszatérő új évadának epizódjait. A hat részből álló mini-széria viszont most befejeződött.

Mostantól bárki rátaposhat az X-akták sztárjára

David Duchovny nemrég avatta fel csillagát a Hírességek sétányán. Az eseményen szóba került kolléganője, Gillian Anderson is az X-aktákból, és a hozzá fűződő viszonya.

Tarolt az X-akták nézettsége


szerző:
2016.01.26. 17:16
Tarolt az X-akták nézettsége

Dana Scully és Fox Mulder űrlényes-kormányzati összeesküvés elmélete pont úgy meghódította a magyar nézőket, ahogy az amerikai, vasárnap esti premier tette. A 21 óra 10 perckor kezdődő sorozat itthon a 18-49-es korcsoportban 15,7 százalékos közönségarányt ért el, amivel sávjában,  a legnézettebb műsor lett.
 

Deadpool is hinni akar!


szerző:
2016.01.26. 15:56
Deadpool is hinni akar!

Hétfő este a Cool-on láthatták a nézők, ahogy Scully és Mulder újranyitják az X-aktákat. Deadpool pedig ha jól látjuk, a véleményetekre kíváncsi! Kinek hogy tetszett az epizód?

A Gillian-akta


szerző:
2016.01.26. 15:08
A Gillian-akta

A hétvégén szárnyra kapott a hír, miszerint az X-aktákban a Dana Scully, FBI ügynököt alakító Gillian Andersonnak, Emmy -és Golden Globe-díjas színésznőnek, a fizetése jócskán elmaradt férfi kollégája, David Duchovny-étól.

Az igazság és a nézettség a Cool-on volt hétfő este!

Tizenhárom év után visszatért az X-akták, a világpremierrel szinte egy időben a magyar rajongók szinkronosan láthatták a tizedik évad első epizódját a Cool-on. Sokan voltak odaát, és az igazság az, hogy a kereskedelmi célcsoportban kimagasló, 15,7 százalékos közönségarányt ért el.*

Eddig nem félt a sötétben? Most majd fog!

Egy nő különös zajokat hallott éjszakánként a hálószobájában, úgyhogy felállított egy kamerát az ágyával szemben. Amikor visszanézte a felvételt, sokkot kapott a látottaktól!

X-akták premier: az igazság megint odaát van?

Lehet-e valóságalapja az X-aktákban szereplő titkos FBI aktáknak? Igazuk lehet-e azoknak, akik szerint a tévétörténelmet írt sorozatot azért találták ki, hogy a kormányzat ki tudjon szivárogtatni bizonyos titkos információkat, UFO észlelésekről, földönkívüli találkozásokról?

14 év után visszatér az X-akták

Így kezdődött. 23 évvel ezelőtt, 1993-ban mutatkozott be egymásnak az X-akták két főszereplője, Mulder ügynök és Scully ügynök. A két FBI nyomozó paranormális jelenségek kivizsgálásával foglalkozott. Főleg UFO ügyekben nyomoztak. Munkájuk magas szintű kormánytitkok és leleplezések körül bonyolódott.

Fókusz Plusz 2016-01-23


szerző:
2016.01.23. 18:50
Mulder és Scully 13 év után újra együtt nyomoznak

Az idegen élet és a kormány-összeesküvések után nyomozó páros visszatér a képernyőkre. 9 éven át elválaszthatatlanok voltak, 2002-ben mégis búcsút kellett inteni az X-aktáknak, de csak mostanáig. Január végén folytatódik a kultikus sorozat!

Világpremierrel szinte egy időben jön a Cool-ra az X-Akták

Az X-Akták a '90-es évek egyik legsikeresebb sorozata volt, a széria 202 epizódja alatt 16 Emmy-díjat kapott. Tizenhárom év után a készítők most visszahozzák a sorozatot, amely egy 6 részes új évadot kapott. A világpremier után alig 24 órán belül már a szinkronizált magyar verziót is láthatják a nézők január 25-én, este 21.10-től a Cool-on.

Idegeneket látnak a Marson készült fényképeken az ufókutatók

A NASA önjáró robotja, a Curiosity által készített fotókat óriási érdeklődés övezi, az űrlények rajongói pedig folyton találnak rajtuk valamit, amit aztán az idegen létformák biztos jelének gondolnak. Megmutatjuk a legnépszerűbb "ufós" fotókat - Ön látja rajtuk az idegent?

A roswell-i incidensért nem is az ufók, hanem a nácik felelősek

Legalábbis egy nemrég készült német dokumentumfilm szerint a második világháborús német szuperhatalom vezetőinek kísérlete áll a 70 évvel ezelőtti rejtély mögött. Kár, hogy Mulder és Scully ügynök kitalált karakterek, mert akkor ennek az ügynek is a végére járhatnának.

Jártak-e UFÓ-k a Földön?


szerző:
2011.03.08. 20:05
Jártak-e UFÓ-k a Földön?

Lehullott a lepel a legnagyobb összeesküvés- elméletekről. Megszólalt az UFÓ-pápa, az egyetlen kormányhivatalnok, aki a világ összes jelentős földönkívüli észlelését vizsgálta, és akiről az X-Akták ügynökét is mintázták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való