KERESÉS search-close

vv soma

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vv soma"

Story Extra 2017-11-06


szerző:
2017.11.06. 15:45

Fókusz 2017-09-18


szerző:
2017.09.18. 17:20
Pumped Gabo:

Augusztus 21-én folytatódik a Pumpedék című reality az RTL Spike-on! A hétfői Reggeliben Pumped Gabo, VV Soma és Sebestyén Ági meséltek az új évadról, ami állításuk szerint sokkal fordulatosabb lesz, mint az előző.

Story Extra 2017-06-30


szerző:
2017.06.30. 17:25

Story Extra 2017-06-06


szerző:
2017.06.06. 17:25

Story Extra 2017-05-03


szerző:
2017.05.03. 16:55

Story Extra 2017-04-12


szerző:
2017.04.12. 16:55

Fókusz 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 19:00
Soma nem biztos, hogy visszanézi magát

Amíg bent volt a Villában sokat töprengett rajta, hogy ha vége lesz, vajon visszanézi-e a ValóVilág adásait, ám végül arra jutott, hogy inkább nem teszi, mert talán visszajönnének a régi sérelmek. A legszebb élménye az volt, amikor az anyukája üzent neki, a legrosszabb pedig, amikor Evelin kiesett a játékból.

Így fogadták a győztes Somát!

A beköltözéskor nem is gondolt arra, hogy ő nyerhet. 107 nap után úgy érzi, ezt a játékot nem taktikával kell játszani, hanem tiszta szívből. A legjobb, amit kapott a játéktól, hogy megismerhetettt nagyszerű embereket, főleg Tivyt és Evelint.

Soma nyerte a ValoVilág powered by Big Brothert!

Két barát ült a Fináléban, két szerethető, érzékeny karakter, akik a végjátékig elkerülték a Párbajt. Vivien is csak két nappal a Finálé előtt kényszerült arra, hogy megmérettese magát. Somának nagyon konfliktusai sem voltak, mindenkivel barátkozott, mindenkivel megtalálta a közös hangot.

Szavazz Somára!

A kis Somi úgy érezte, hogy nem szükséges már a kampányolás, hiszen 105 nap éppen elég volt arra, hogy megismerjék.

Kit támogatnak az ex-villalakók

Nagy meglepetések nem értek minket, amikor a kiesett játékosok elmondták, hogy kinek drukkolnak. Zsolti és Zsófi Vivient szeretné győztesnek, míg a többiek inkább Somát.

Soma és Evelin a ValóVilágban

Kezdettől fogva szimpatizáltak egymással, majd a barátsából csókcsaták és együttalvás lett. Aztán jött a szokásos húza-vona, féltékenységi jelenetek, majd amikor Evelin kiesett a Párbajon, Soma szívéből is kiesett kis darab.

Soma videói - amiket soha nem felejtünk

Vad csókpartyk a fürdőben Evelinnel. Hajfestés Zsoltival, aminek az eredményén csak a kis szőke herceg nem tudott nevetni. Soma volt a fiúk közül talán a legérzékenyebb.

Soma legjobb pillanatai a Villában!

Hárem megalapítását tervezte a Villában, és Vivien bőszen jelentkezett is nála folyamatosan, ám Som-Soma nem élt ezzel a lehetőséggel. Minden játékban a maximumot nyújtotta, ha bárki szomorú volt, Somitól mindig számíthatott néhány jó szóra, egy ölelésre.

Soma azt folytatta bent, amit kint elkezdett

Bízott abban, hogy ha már mindennapokban űzte-hajtotta a csajokat, akkor majd a Villában sem lesz ez másként. Az első hetekben csalódnia kellett, mert nem igazán töltötte be a szívtipró szerepet. Majd Eveleinnel egyre közelebb kerültek egymáshoz, és nemcsak a szerelem talált rá, hanem új barátokat is kapott a játéktól.

Soma kortesbeszéde

Gina mellett sok érv szól: összeszokott közösségbe érkezett, de mindent megtett, hogy hamar beilleszkedjen és ezzel egyidőben rengeteg oldalát megmutatta.

Vivi nem tehet róla, hogy tengnek a hormonok

Épphogy csak odabújt az ő kis Som-Somájához a Sufniban éjjel, a fiú azonnal visszautasította és kérte, hogy fejezze be a nyomulást. Vivi másnap reggel Atiéknak méltatlankodott, ám nemigen talált megértő fülekre.

Soma kortesbeszéde

Kismálnák, Tivy-rajongók, vagy aki nem ismerte volna ostorlábat, annak most sikerült, hiszen rengeteg arcát megmutatta. Bár a barátai kiesései megtörték, mégis helye van a Villában.

A felülések tették próbára a fiúk barátságát

Az egészben az volt a baj - Tivy szerint -, hogy Soma túl komolyan vette a tesiórát és a felüléseket. Ha elengedte volna, hogy ki mennyi felülést csinált, nem indult volna el a lavina. Azóta már lenyugodtak a kedélyek a két barát tisztázta a szituációt.

Soma nyerte az iskolahetet

Bár Dávid és Zsolti is oklevelet kapott, a hét győztese Soma lett, mivel ő fejlődött a legtöbbet az egy hét alatt. Mici annyira belejött a tanulásba, hogy akár újra visszaülne az iskolapadba. A banketten koccintottak, fotózkodtak, Krisztián viszont félrehúzta Micit, mert ismét bepöccent a lány viselkedésén.

Ha már a Dr. titulus nem jött össze, legalább a VV megvan!

Mici földrajzból jeleskedett, Somától pedig egyszerűen nem tudtak olyat kérdezni a tanárok, amivel megfoghatták volna. Dávid sem volt rest felkészülni, könnyen vette az akadályokat, nem úgy mint Gina, akinek az erkölcsi idealizmusba tört bele a bicskája, de az USA fővárosa se volt meg elsőre.

Soma kortesbeszéde

A fiú szerint Evelin egy igaz személyiség, nem pedig egy összerakott karakter, mint a párbajellenfele. Szerinte azért is kell rá szavazni, mert mindenben száz százalékosan odateszi magát.

Soma közel jár a szerelemhez

Miután a kampányhajrában egy játékot Evelinnek is sikerült megnyernie, a jutalma az volt, hogy kettesben tölthette az estét valakivel a Sufniban. Ez a valaki nem volt más, mint Soma, aki mindent elkövetett, hogy a lány kedvében járjon, és még közelebb kerüljön a szívéhez.

Soma és Gina a porondon

Gyönyörű kék ruhában, megindító zenére, profi módjára emelte fel a fiú Ginát, aki kecses mozgásával lenyűgözte a nagyérdeműt.

A dühöngések és békülések reggele

Borúsan indult a buli utáni reggel: mivel mindenki berágott valakire, a Villa különböző pontjain duzzogtak egymásra a lakók. Vivien a kertben szidta Somát, aki a szobában szintén méltatlankodott a lányokra. Mici pedig Atit vette elő, hogy miért is itatták, amikor tudják nagyon jól, hogy szegény lány nem bírja a piát.

Somát és Dávidot szétszedték a csajok

Amint az alkohol hatni kezdett, a lányok magasabb fokozatra kapcsoltak: Vivien betáncolta magát Dávid nyakába, majd elkapta szívszerelmét, Somát, aki azonban nemigen tudott Vivi ostromával foglalkozni, hiszen éppen Evelinnel évődtek.

Meglepő fordulat a Kiválasztáson

A jelrakás előtt biztosan lehet számítani egy-két villalakónál, hogy kire teszik, illetve kitől kaphatnak kiválasztó jelet. Ám Somától senki nem várta, hogy Evelint látná a leginkább a Villán kívül.

Nem lesz folytatása az Evelin-Soma románcnak?

Elhagyta a szállodát az utolsó vendég, végre a villalakók lazíthattak egy kicsit, sőt Soma ünnepelhetett is, hiszen a nézők őt szavazták meg a legszorgalmasabb alkalmazottnak. Ám a szőke herceg buliját beárnyékolta, hogy nem tudta tisztázni viszonyát Eveleinnel.

Ki is kérte akkor azt a masszázst?

Miután Norbi, a vendég komótosan elfogyasztotta a reggelijét és a kávéját, Soma volt olyan készséges, hogy felajánlotta a hotel adta masszázs lehetőségét. A vendég természetesen élt vele, ám Zseri nem ugrott ki a bőréből örömében.

Heves smárparty a fürdőben

Soma már napok, (vagy talán) hetek óta nem udvarolt senkinek a Villában, és úgy gondolta, hogy a buli a legjobb alkalom arra, hogy a tettek mezejére lépjen. Miközben Evelin átadta magát a tánc örömeinek, Soma beinvitálta a fürdőbe, és ami azután kezdődött, arra még a szőke szívtipró sem számított.

Dina betolta a nyelvét Soma szájába

Már megszokhattuk: ha buli, a lányok nem szégyenlősködnek, sőt! Mikor ki az ügyeletes party-királynő. Ezúttal Dina tette oda magát, és a vécében elkapta Somát egy laza kis smárra. Bár a fiú ezt csak "baráti csóknak" tekintette, mégis lelekiismeret-furdalása volt Lórival szemben.

Dina közel került a kizáráshoz

Amióta beköltöztek a Villába, a Dina-Soma-Tivy hármas folyamatosan heccelte egymást. A fiúk ezúttal is mindent elkövettek, hogy Dina kárára szórakoztassák magukat. Ám ezúttal Dina nem csínnyel viszonozta a bolondkodást, hanem hátba vágta Tivyt. Ezt viszont tiltja a Villa-szabályzat, a lány sorsáról a társai döntöttek.

Hol volt, hol nem volt...

Véget ért az iskola, véget ért a tanulás a szülőkkel, megkezdődhetett a készülődés a lefekvéshez. És hogy a kis lurkók igazán szépet álmodjanak, és jól aludjanak, elengedhetetlen volt az esti mesélés. Vivi nem örült, hogy nem kaptak babaágyat: így veszélybe kerülhet a szülők meghitt párkapcsolata.

Vivi popómasszázzsal kedveskedett Somának

Ha Vivien örömet akar szerezni valakinek, mindent bevet. Rávette Somát, hogy vonuljanak be a szaunába, és masszírozzák meg egymást. Tették mindezt természetesen meztelenül. Soma pedig nem egyszer jött zavarba a kényeztetés közben.

Fókusz 2016-08-26


szerző:
2016.08.26. 18:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való