KERESÉS search-close

vs.hu

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vs.hu"

A bevétel nagy rész az alapítványoktól jött

A vs.hu kiadója több mint kétszer annyi támogatást kapott a jegybank alapítványaitól, mint amennyit hirdetésekből megkeresett. Ezt a 444.hu vette észre a cég most közzétett beszámolójából. Ebből az is látszik: a cég kiadásai épp az alapítványoktól kapott majdnem félmilliárd forinttal nőttek egy év alatt. A DK szerint ezt a köznyelv, lopásnak hívja. A vs.hu kiadója nem válaszolt a kérdéseinkre.

Wyomingi offshore cég állt a vs.hu mögött

Egy wyomingi offshore-cég volt tavaly a vs.hu többségi tulajdonosa – derítette ki másfél hónapos, határokon átívelő nyomozással az RTL- Híradó. Az internetes lap 2015-ben, több mint 500 millió forint közpénzt kapott a jegybanki alapítványoktól. Mivel Wyomingban egyáltalán nem kell megnevezni az alapításkor, hogy valójában ki áll a cég mögött, így lehetetlen megtudni azt is, ki gazdagodott a támogatásokból. Kerényi György, a lap korábbi főszerkesztője azt állítja, vele tulajdonosként Matolcsy György unokatestvére, Szemerey Tamás tárgyalt.

Exkluzív: Wyomingi offshore cég állt a vs.hu mögött

Egy wyomingi offshore-cég volt tavaly a vs.hu többségi tulajdonosa – derítette ki szlovák kollégák segítségével az RTL-Híradó. Ez az az internetes lap, amely 2015-ben több mint 500 millió forint közpénzt kapott a jegybanki alapítványoktól úgy, hogy erről csak egy nagyon szűk kör tudott. Mivel Wyomingban egyáltalán nem kell megnevezni az alapításkor, hogy valójában ki áll a cég mögött, így lehetetlen megtudni azt is, ki profitált a támogatásokból.

Újságírók, akik felmondtak a jegybanki alapítványok támogatása miatt

Mit tegyen az ember, ha azzal szembesül, hogy ahogyan kapja a fizetését, az – szerinte – vállalhatatlan? Elfogadhatja ezt a helyzetet vagy felállhat. Ez utóbbit választotta a a vs.hu nevű hírportál sok újságírója, akik elvi döntést hoztak, amikor megtudták, hogy a pénzük a nemzeti bank alapítványaitól érkezik. Serdült Szilvia hármukkal beszélgetett közülük, akik még nem tudják, miből élnek meg a következő hónapban, de képtelenek voltak maradni abban a szerkesztőségben, amely a korábban eltitkolt százmilliók miatt igencsak támadhatóvá vált.

Sorra mondanak fel az újságírók a VS.hu-nál

Felmondott a VS.hu internetes oldal 12 újságírója, miután pénteken kiderült, hogy a kiadót több mint fél milliárd forinttal támogatták jegybanki alapítványok. A Facebookon többen azt írták, vállalhatatlannak tartják, hogy a kiadó közpénzeket költött, úgy, hogy az újságírók nem is tudtak róla. Távozik a VS.hu főszerkesztője is.

Hivatalos: A VS.hu szerint is értelmes műsor a Szelfi

A VS. hu felfedezte magának a Szelfit. Pontosabban valószínű, hogy már korábban is követte, de néhány rész után döntött úgy, hogy elismerő kritikát hoz le róla.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való