KERESÉS search-close

volt férj

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "volt férj"

Saját életét kockáztatva mentette meg a megtámadott nőt

Saját életét kockáztatva mentett meg egy megtámadott nőt egy férfi Sopronban. Épp az utcán sétált, amikor segélykiáltást hallott a közeli lépcsőházból számolt be róla a Kisalföld. Berohant, azt látta, hogy a nő mellkasán egy férfi térdel, és késsel kétszer megszúrja. Lerángatta róla, majd üldözőbe vette. Közben ő is megsérült. Híradónknak azt mondta nem gondolkozott, tudta, hogy cselekednie kell, különben a nő meghalhat. Kiderült volt férje támadta meg az asszonyt, aki súlyosan megsérült, de már jobban van.

Sikítozott és kiabált, így menekült meg

Sikítozott, kiabált, ez mentette meg az életét - ezt mondta az RTL Híradónak az a nő, akit állítólag volt férje akart elrabolni.

EMBERRABLÁS: „Megpróbáltam ellenállni, akkor lefújt paprikaspray-vel”

Egy fehér furgonba próbálta betuszkolni a fiatalasszonyt kedd délután három órakor Budapesten, a XV. kerületben. A nőnek végül sikerült elmenekülnie, de azt mondta: halálfélelme volt. Állítása szerint a férfi már több mint 3 éve zaklatja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való