KERESÉS search-close

visszatérés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "visszatérés"

KISS RAMÓNA: „Dolgozom, anya is vagyok és jól vagyok”

Kiss Ramóna 5 hónap igazolt távollét után visszatért a Reggelibe! Mostantól hetente egyszer újra vele ébredhetnek a nézők! Rami nem titkolja, hogy kezdetben tartott attól, hogy megszólják majd, amiért ilyen gyorsan visszatér a képernyőre, de Noé születése mindent felülírt, és most már csak azt csinálja, ami neki és a fiának is jól esik. A Fókusz riportját ITT nézheted meg.

KULKA: Így ünnepelte a közönség!

Kulka János újra színpadon! Óriási volt az érdeklődés, a közönség nagy szeretettel fogadta a betegsége után a Trafóban, Móricz Zsigmond: Árvácska című darabjában a színpadra visszatérő művészt, aki exkluzív interjút adott stábunknak.

SZABADSÁG: Visszatért a vadonba Alba, az albínó orangután

Szabadon engedték a világ egyetlen ismert albínó orangutánját, Albát. Tavaly áprilisban az indonéz hatóságok siettek segítségére, mert a helyi lakosok rossz körülmények között, ketrecbe zárva tartották. Kiszabadítása után olyan rossz állapotban volt, hogy egy állatmentő állomáson kellett gondját viselni. Nemrég azonban visszatérhetett a vadonba.

Miley Cyrus visszatért, és nem is akárhogyan!

Az énekenő még júliusban tűnt el a közösségi odalakról, de most azonban megtörte a csendet, és üzent is a rajongóinak.

Visszatér Magyarországra a Backstreet Boys!

A Backstreet Boys 21 év után újra Budapesten ad koncertet - nyár elején magyar rajongók ezreire számítanak a fiúkra.

VISSZATÉRÉS: ennek a darabnak a kedvéért fog újra a színpadon állni Kulka János

Kulka János két és fél éve agyvérzésen esett át, azóta nem is szerepelt színpadon. A színész januárban tér vissza a Dollárpapa Gyermekei című darabban. Hogy, milyen szerepben? Ördög Tamás, rendező –többek között- erről is mesélt a Híradó stábjának!

Legyűrte betegségeit és visszatért Avril Lavigne!

Az énekesnőnek több, igencsak kemény betegséggel kellett megküzdenie az elmúlt öt évben, legújabb albumával azonban üzeni: visszatért!

Feladta, most visszatért az X-Faktorba!

Nagy Krisztián, a 2017-es X-Faktor nagy reménysége még az élő show-k indulása előtt feladta a versenyt az előző évadban. Most azonban újult erővel tért vissza a tehetségkutató színpadára. Vajon ezúttal meddig juthat el a srác?

 

Nézd meg újra Krisztián produkcióját!

Kozso szinte újjászületve tér vissza!

Több év kihagyás és egy botrányokkal övezett időszak után új albumot adnak ki az Ámokfutók.

X-Faktor: itt a nagy visszatérés!

Láttunk már példát arra, hogy megnyerte az X-Faktort az, akit korábban a Mentor Házból küldtek haza. Danics Dóra két évvel ezelőtt például arról mesélt, hogy a mérhetetlen szomorúság, és csalódottság után újra felépítette önmagát és pontosan úgy, és annyit változott, amire szüksége volt ahhoz, hogy képes legyen a győzelemig menetelni. 2016-ban egy volt vetélytársa tért vissza, a tett helyszínére, aki nem volt más, mint Jáger Kinga.

Kozso ismét a régi lendületével tér vissza!

Sok év kihagyás után Kozso, vagyis az Ámokfutók október végén visszatér, ennek apropóján beszélgetett vele a Fókusz stábja, szó szerint ügyes-bajos dolgairól.

Elindult a Showder Klub legújabb évada!

Hétfő este új évaddal jelentkezett a stand-up comedy show az RTLII-n! Lemaradtatok róla? Ne izguljatok, összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatait.

Nagy visszatérés az X-Faktor színpadán!

Kárász Ervin először úgy döntött, nem folytatja a versenyt húga nélkül, de végül két testvére mégis meggyőzte arról, hogy neki igenis itt a helye az X-Faktorban!

Hihetetlen, de igaz: Jim Carry újra a régi!

A világ egyik legnépszerűbb filmsztárja nehéz időszakon van túl, volt barátnője 2015-ös öngyilkossága miatt gyakorlatilag évekre eltűnt a nyilvánosság elől. A híres színész viszont egy évvel ezelőtt tűnt fel újra a Velencei Filmfesztiválon, egy dokumentumfilm premierjén. Tökéletesen kiszolgálta a fotósokat – előbb megvillantotta korábban is sokat szerepeltetett hátsóját, majd le is ült a fényképészek mellé – bátran állíthattuk tehát róla, hogy továbbra is rendkívül kamera érzékeny.

Kiss Ramóna visszatért!


szerző:
2018.08.31. 05:00
Kiss Ramóna visszatért!

Egy évvel ezelőtt rendkívül felgyorsult a színésznő élete: lánykérés, amerikai álomutazás, és X-Faktor forgatás. Ramóna számára a tavalyi év minden bizonnyal örökké emlékezetes marad. A veszprémi lány, 16 Barátok köztben eltöltött év után köszönt el a stábtól, de a képernyőre most szombaton tér vissza, ezúttal már, mint az X-Faktor műsorvezetője.

Rékasi Károly nagy bejelentést tett!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be a hírről, hogy véget ért Rékasi Károly kényszer száműzetése. A színész 2015-ben egy súlyos motorbaleset után, azaz két év után térhetett a Barátok köztbe és a színpadra is. Arról mesélt a Fókusznak, hogy élte meg a felépülést, és a baleset utáni időszakot.

 

Dolhai Attila négy év után visszatért

A színész több év kihagyás után ismét musical szerepet vállalt, de vajon milyen darab csábította őt vissza a musical műfajához?

Dolhai Attila visszatér!


szerző:
2018.08.24. 17:06
Dolhai Attila visszatér!

A színész 4 év után újra musicalben játszik. De miért hagyott fel vele, és most miért döntött a visszatérés mellett? Elmesélte nekünk!

Kiss Ramóna ma estétől újra Szentmihályi Zsófi bőrébe bújik!

Kiss Ramóna rajongók, figyelem! Szentmihályi Zsófi visszatér. Alig egy év telt el azóta, hogy Rami elköszönt a Barátok közt stábjától, mégsem tudott teljesen elszakadni. Hamarosan ismét láthatjuk majd a képernyőn.

KISS RAMI: „Úgy izgultam, mint amikor először léptem be a Barátok közt ajtaján”

A Reggeli háziasszonya egy rövid időre visszatér a Barátok köztbe, a nézők már ma este újra láthatják Zsófit, aki alaposan összekuszálja majd a történet szálait! De vajon hogy érezte magát forgatás közben Rami?

Visszatér egy népszerű karakter a Barátok köztbe!

2018 tényleg a nagy visszatérések éve a Barátok közt rajongók számára! Ma este is besétál egy népszerű karakter a Mátyás király térre. És hogy ki ő? Magyarország egyik legjobb kézilabdázójának menyasszonya és nem csak csinos, de még tehetséges is! Mostanában pedig műsorvezetőként bontogatja a szárnyait.

Barátok közt: Kiss Ramóna lesz a ma esti meglepetésvendég!

A gyönyörű színésznő újra Szentmihályi Zsófi bőrébe bújik, így nemcsak Tóbiásnak és Kristófnak, de a nézőknek is meglepetést fog okozni. 

Bréking! Ma este tér vissza Berényi Claudia a Barátok köztbe!

Ahogy ígértük, idén bármi megtörténhet a sorozatban, és lám-lám, meg is történik!

Új időpontban a Barátok közt! Ne maradj le róla!

Örömhír a Barátok közt nézőinek, hogy június 11-től minden hétköznap este korábban kerül képernyőre az RTL Klub nagysikerű sorozata!

Te vajon kitalálod, ki tér vissza a Mátyás király térre? - VIDEÓ!

2018: A nagy visszatérések éve! Hamarosan egy régi ismert arcot köszönthettek a képernyőn.  Van tippetek? ;)

A Backstreet Boys még ma is menő!

Sokan aggódtak, mikor kiderült, a Backstreet Boys visszatérésre készül, de nem lett igazuk: a fiúk sikere a 90-es éveket idézi. Az utóbbi pár évben mérsékeltebb erővel nyomultak a zenei színtéren: bár néha voltak koncertjeik, 5 évet kellett várni legújabb albumukra.

Fábry Sándor és Puzsér Róbert visszatértek!

Rendhagyó adással ünnepelte a Showder Klub a 10 éves születésnapját, hiszen tegnap este mindkét ikon színpadra állt!

Sárközi Ákos visszatért a Konyhafőnökbe

A versenyzőknek vele kellett szimultán főzniük. Ákos mellé szegődtünk, bekísértük a forgatásra, nosztalgiáztunk, megtudtuk, hogy szerinte min dől majd el, hogy az esti finálé után Zsófi vagy Máté fog konyhafőnökként lefeküdni, de saját életéről, kislányáról, céljairól és vágyairól is megtudtunk egy csipetnyit.

Sárközi Ákos szándékosan tesztelte a versenyzőket!

Gyorsan elkaptuk a Séfet miután letelt az idejük, hogy meséljen egy picit a rohanós szimultán főzésről. Elárulta, hogy direkt olyan ételt talált ki a döntősöknek, hogy kihívást állítson eléjük. Rugalmasságra volt szükségük, hogy helyt álljanak mellette a konyhában.

Berényi Claudia ma este visszatér a Barátok köztbe!

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon tért vissza a milliomos nő, aki csak rövid ideig volt látható, annyi azonban bizonyos volt, hogy igencsak meg fogja kavarni a ház lakóinak az életét. De nemcsak Berényi Mikiék mindennapjait forgatta fel Claudia hazatérése, hanem a karaktert játszó színésznőét, Ábrahám Editét is, aki a sorozat után új életet kezdett.

Barátok közt: Ludwig mégis életben van?

Emlékeztek arra, hogy Schneider Ludwig hányszor "támadt fel"? Pont egy évvel ezelőtt, miközben Vida Rudi egy pompás dalt dúdolt, addig a nézők láthatták, ahogy feltűnik egy fura alak. Az illető pedig nagyon hasonlított arra a Ludwigra, aki oly sokszor bántotta Berényi Ágnest. Később persze kiderült, hogy valóban őt láthattuk a padon ülve.

Wossala Rozina újra a Konyhafőnökben!

Ma este négy gasztronómiai szaktekintély értékeli majd a versenyzők ételeit, köztük az egykori zsűritaggal. Még a feladat elkezdése előtt meglestük Rozinával, hogy milyen pult is vár majd a középdöntősökre. Nézz bele itt az esti adásba!

Visszatér az X-Faktoros MDC!


szerző:
2018.04.24. 08:04
Visszatér az X-Faktoros MDC!

Az MDC nevű fiúbanda 2013-ban tűnt fel az X- Faktorban. Azóta is voltak kiugró és emlékezetes dalaik, de az idei évre tervezik az igazi nagy visszatérést - ennek részleteiről meséltek nekünk!

Több mint 2 éve nem látott szereplő tért vissza az Éjjel-Nappal Budapestbe

Bizonyára sok rajongónak okozott örömöt a tegnapi Éjjel-Nappal Budapest epizód. Több, mint két éve nem látott karakter tért vissza a sorozatba. Regina a semmiből bukkant fel újra, és azt sem tudjuk, hogy meddig marad.  Az biztos, hogy a következő pár hétben újra láthatjuk az albérletben

Nagy meglepetést fog okozni egy régi-új szereplő a Mátyás király téren!

Nemcsak a nézők fognak nagyot nézni a váratlan vendég láttán, hanem Balogh Nóra is.

Visszatért Kero az Operettszínházba

Kerényi Miklós 150 nap után először jelent meg az Operettszínházban. Felesége és fia alakítását nézte meg a színpadon. Most nézőként érkezett az állásából egykori igazgató.

 

Wossala Rozina visszatér a Barátok közt-be!

Az étteremtulajdonost ezúttal nem ínycsiklandozó falatok között csodálhatjuk meg, hiszen hamarosan a Mátyás király térre költözik be.

Meczker Tomi újra a konyhában!

Tomi sokaknak ismerős lehetett, hiszen a negyedik évadban egészen a középdöntőig jutott. Akkor azonban fel kellett adnia a versenyt. Az eltelt időszakban az újabb kihívásokra készült, most pedig meg sem akar állni a fináléig.

Deutsch Anita ma este tér vissza a Barátok köztbe!

Szilágyi Andrea garantáltan nagy meglepetést fog okozni a Mátyás király téren…

Feltörték és törölték Kiss Ramóna Instagram oldalát!

Közel 164 ezer rajongó szembesülhetett tegnap azzal a ténnyel, hogy nem látja a gyönyörű műsorvezetőnő posztjait a közösségi oldalán. Ez azért történt, mert valaki eltüntette a fiókját. Ezért Kiss Ramóna új oldallal tér vissza követőihez.

 

Szabó Zsófi bomba formában! A műsorvezető készen áll a munkára!

Az újdonsült anyuka úgy döntött, hogy három hónappal kisfia születése után visszatér a képernyőre. Hogyan fogadták őt a munkahelyén, és ki fog Mendelre vigyázni, amíg Zsófi dolgozik? Többek között ezekre is választ kaptunk.

Bianca nem szereti Noémit?


szerző:
2018.01.26. 20:30
Bianca nem szereti Noémit?

Danics Dóra elárulta, hogy mit gondol visszatérő karakteréről.

Visszatért: de hol volt eddig és mi jöhet még?

Tegnap este egy rég nem látott ismerős gördült vissza piros sportkocsival a Barátok közt rajongók életébe. Berényi Balázs pusztán betoppanásával is nagy port kavart, de a sorozat készítői szerint, a java még csak ez után következik!

Jön az új Justin Timberlake album!

A zenész 5 év után új lemezzel tér vissza, a bejelentésben ráadásul még felesége, Jessica Biel és kisfia is besegített neki. Kíváncsi vagy, mire számíthatunk tőle? Kaptunk egy kis ízelítőt.

27 hónap után visszatér Rékasi Károly a Barátok köztbe!

A történet szerint Bartha Zsoltot a börtönben csúnyán összeverték, lábsérülését pedig Mexikóban kezelték. Valójában is a színész lába volt az ok annak, hogy ilyen sokáig a távolmaradt a sorozattól: 2,5 évvel korábban épp a Barátok közt stúdióból ment haza, amikor a motorjával súlyos balesetet szenvedett.

 

Visszatér az RTL Klub képernyőjére Rékasi Károly!

A színész még 2015-ben szenvedett motorbalesetet, melyben súlyosan megsérült. De péntek este végre megkönnyebbülhetnek a rajongók: 27 hónap lábadozás után, végre ismét megformálja nekünk a sorozat rosszfiúját.

 

Bréking: Bartha Zsolt ma este tér vissza a Mátyás király térre!

Izgalmas jelenettel ér véget a Barátok közt szezonzáró része, ugyanis egy rég nem látott ismerős bukkan fel végre.

Bartha Zsolt újra a Mátyás király téren

Rékasi Károly 27 hónap után tér vissza a Barátok köztbe, és a héten már láthatják is a nézők. A színész őszintén vallott a mögötte lévő nehéz időszakról, valamint családról, szerelemről és a közelgő karácsonyi terveiről is mesélt.
 

Szabó Simon visszatért a konyhába!

Mivel a színész ismét megmérettetheti magát a versenyben, már sokkal otthonosabban mozgott a konyhájában, és az idővel is ügyesebben tudott bánni. Simon önfeledten mesélt új versenytársairól, és az is kiderült, hogy egy jó barátja is ott van vele a konyhában…

A TOP 3 mit sem sejtve főzőcskézett, amikor a háttérben megjelent valaki...

Vajon mit fog szólni Barbi, Feri és Szandi, amikor észreveszik, hogy ki érkezett a szigetre?

RÉKASI KÁROLY:

Két év után Rékasi Károly újra visszatér a Mátyás király térre, hogy Bartha Zsoltként alaposan összekuszálja a szálakat. A színész visszatérésével kapcsolatos legnagyobb félelmeit is elárulta a Fókusz riporterének.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 Októberben már forgat a Barátok köztbe Rékasi Károly!

A színész a Reggeli csütörtöki adásában mesélt az elmúlt két év nehézségeiről Kiss Ramónának és Fehér Tibinek. A Barátok közt Bartha Zsoltja látszólag túl van a történteken, energikus, tettre kész. És bár az elmúlt két évben gyökeresen megváltozott az élete, Karcsi igyekszik a baleset pozitív következményeire koncentrálni. Állítja, hatalmas személyiség fejlődésen ment keresztül és nem érez haragot a baleset okozója iránt, noha az illető nem kereste fel őt a történtek után.

Bréking: Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe!

A színész a ma Reggeli műsorban elárulta, hogy hamarosan újult erővel forgathat a „Mátyás király téren.”

Feri csalódottan tért vissza a kórházból...

Feri kórházi látogatása után visszatért új törzsébe, ahol egy igencsak rossz hírrel fogadták a többiek... Barbarának azonban sikerült őt felvidítania tervével!

Mindenkit meglepett Nóri visszatérése

Mivel Tamás feladta a játékot, egy már kiesett szigetlakó térhetett vissza. Nóri érkezése azonban nem váltott ki felhőtlen örömöt a játékosokból...

Következő rész (2017. szeptember 05.)

Natasát zavarni kezdi, hogy még közel sem ismeri annyira jól Pétert, mint Hanna. Gizella és Piros között hamar feléled a régi konfliktus. Bandi visszatér a Berényi Kft-be. Ágnes élete új irányt vesz Ludwig halála után.

Rékasi Károly: ˝Bartha Zsolt visszatér a Barátok köztbe!˝

A színész őszintén vallott fájdalomról, örömről és az újrakezdés csodáiról.

Rékasi Károly visszatér!


szerző:
2017.08.30. 18:00
Rékasi Károly visszatér!

Véget ér Rékasi Károly kényszer száműzetése. A színész két évvel súlyos motorbalesete után tér vissza a Barátok köztbe és a színpadra is. Arról mesélt, hogy élte meg a felépülést, és mikor tér vissza? 

A teljes adást ITT nézheti meg!

RÉKASI KÁROLY: szeretnék ezerrel visszajönni

Két év kihagyás után tér vissza a Barátok közt rosszfiúja. Rékasi Károly most a nagy újrakezdés előtt a Fókusznak mesélte el, mit érez.

A Fókusz riportját nézze meg itt!

Fókusz 2017-08-30


szerző:
2017.08.30. 17:20
Krisz Rudi és Josh mulatós sztárokkal térnek vissza!

A 90-es évek nagy szívtiprói augusztus 20-án olyan énekesekkel lépnek majd fel, mint Győzike és Kaczor Feri. Rudi két éve tért vissza a popszakmába, Josh pedig a Muzsika TV roadshow-jával turnézik majd - erről is meséltek a Reggeliben.

Szavazd meg, hogy ki térjen vissza a Konyhafőnök VIP következő évadában!

Hamarosan jön a népszerű gasztroshow újabb évada, amelyben ismét sztárok mérkőznek meg egymással. Ráadásul ketten lehetőséget kapnak az előző szériából, hogy újra bizonyíthassanak a konyhában. Döntsd el, hogy kik legyenek azok!

Következő rész (2017. augusztus 08.)

Zoé reggel jelentkezni akar egy fitneszvideóba modellnek. Reggel Niki beállít az albérletbe. Bori próbálja rávenni a lányokat, hogy menjenek el strandra.

Bonnie Tyler nem sieti el a visszatérést

Bonnie Tyler 66 évesen is aktívan turnézik, ráadásul jó ideje már egy albumon is dolgozik. A walesi születésű énekesnő szerint ez idén ugyan még nem jelenik meg, hiszen vadonatúj dalok lesznek rajta.

A színésznő ismét visszatér a Barátok köztbe!

Két éve derült ki, hogy a sorozat Nikolja hosszú idő után újra feltűnik a Mátyás király téren, és őt ismerve akkor már biztosak lehettünk benne, hogy alaposan felkorbácsolja majd a kedélyeket. Ágit és kislányát elkísértük az állatkertbe, ahol többek között az is kiderült, hogy a nyolcéves Emese miért nem szeretné édesanyját követni a pályán.

Barátok közt: Ez történt a 30. héten

Ágnes mindent megtesz legdrágább kincs védelmében, de könnyen lehet, hogy az adott helyzetben a minden sem biztosan elég. Júlia közreműködik Lászlónál Piros érdekében. Milán és Luca új esélyt kapnak. Ádám rájön Alizék titkára. Gigi szégyenében súlyos döntést hoz. Attila és Péter kérdőre vonják Júliát. Félix visszatér, és ez Natasa kíváncsiságát is felkelti, aki emiatt nem mindennapi dologra szánja el magát. Hanna fontos bejelentést tesz.

Előző rész (2017. július 27.)

Szilvi visszatér az albérletbe és megismerkedik Andorral. Reggel Paula és Tamás között ismét vita kerekedik. Dani és Evelin újra szexelnek.

Hét év után visszatérnek a Fűrész-filmek!

Horror szerelmesek éledjetek, idén októberben véget ér a várakozás, ugyanis új részt kapunk a véres, sokszor gusztustalan „játékból”, amiben állítólag a korábbi részek egyik legfontosabb karaktere is megjelenik.

Cserhalmi György nem szívesen beszél betegségéről

Cserhalmi György továbbra sem szívesen beszél betegségéről: mint ismert, tavasszal esett át gerincműtéten. A Kossuth-díjas színészt a Vörösmarty Színház tárt karokkal várja vissza egy Bertold Brecht darabba – kérdés, hogy a novemberi premierre teljesen fel tud-e épülni Cserhalmi. A nagysikerű Jupiter Holdjában rendőrt alakító színész azt mondta: visszatéréséről ő maga fog dönteni ősszel.

Újra képernyőn a Barátok közt színésznője!

Három éve annak, hogy ezen a napon Som-Balogh Edina ismét a Mátyás király térre költözött. A nagy debütálás okán a Fókusz stábja megkereste a színésznőt, és kifaggatta őt arról, hogy mi történt vele az elmúlt években.

Következő rész (2017. június 07.)

Gréti visszatér és még mindig meg van róla győződve, hogy Dani megcsalta. Hajni és Milán együtt töltik a napot. Alexa fellép Katalin irodájának a céges buliján, de rosszat sejt.

Istenes Bence ismét elhagyta az országot?

A sármos műsorvezető épp, hogy hazaért a Survivor forgatásáról, máris újra repülőgépre szállt. Ám most szerelme is elkísérte az úton!

Visszatér a képernyőre a Sebestyén-Vadon páros!

Sebestyén Balázs és Vadon Jani ismét előveszik humoros oldalukat. Három évvel ezelőtt kiderült, ősszel ők vezetik majd a Celeb vagyok, ments ki innen esőerdei valóságshow-ját. 

Előző rész (2017. május 29.)

Dani Gréti után megy Pilisszentlászlóra. Evelin teljesen ki van bukva a tárgyalás reggelén. Barbi visszaérkezik a Balatonról, és első útja a fodrászatban vezet.

Hajós András panasszal tért vissza a Showder Klubba!

Részlet a 19. évad 7. részéből:

Nyolc év után, újra a Showder Klub színpadán lőhette a poénokat Hajós András! A legfontosabb gondolatát a reklámozóknak üzente: tisztességes pornó fogyasztóként, ő miért nem kaphat ilyen spam leveleket? Minek neki a nyest űző?!

Risztov Éva visszatér


szerző:
2017.05.12. 17:25
Risztov Éva visszatér

Risztov Éva olimpiai bajnokként vonult vissza nemrég: de a versenyek után sikerült új célokat találni magának.

Gáspár Laci:

Bár az még egyelőre titok, hogy Tóth Gabi helyét ki tölti be a mentorok között, az viszont már biztos, hogy Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti ismét mentor lesz. A srácok már nagyon várták, hogy újra kezdődjön az "őrület", és együtt keressék 2017 legtehetségesebb előadóit!

Egy régi arc tűnik fel a Mátyás király téren?

Két évvel ezelőtt a Barátok közt nézői megtudták, visszakapják az egyik kedvenc színészüket, Bozsek Márkot. A fiatal színész és a készítők akkor elérkezettnek látták az időt, hogy Márk több mint egy év után újra feltűnjön a Mátyás Király téren. A Fókusz az interjújára pedig nem egyedül, hanem szerelmével és egy különleges hírrel érkezett.

Visszatérésre készül!


szerző:
2017.04.26. 17:25
Visszatérésre készül!

A 2000-es évek közepén ő volt az egyik legnagyobb tini sztár, mára kicsit kevesebbet hallunk róla: Avril Lavigne-ről van szó. Az énekesnő négy éve jelentkezett utoljára stúdióalbummal, de már dolgozik a következő nagy dobáson. A stúdiómunkálatokat csak néha szakítja meg az énekesnő, akkor viszont gőzerővel pihen: Twitter-fotóján épp a medencében hűsöl.

Kulka János újra forgat!


szerző:
2017.04.21. 08:42
Kulka János újra forgat!

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész 1 év kihagyás után újra munkába állt. Kulka János tavaly áprilisban kapott agyi infarktust, a rehabitiláció szerencsére sikeres volt. Legújabb filmszerepében várhatóan 2018 elején láthatja majd a közönség.

Visszatér a képernyőre a Barátok közt Berényi Bandikája!

Berecki Gergő, a Barátok közt egykori Bandikája ma programozik, gördeszkázik és persze keresi a nagy Ő-t. A sorozatba is visszatér egy rövid időre, ezért jól kifaggattuk!

A nagy visszatérés!


szerző:
2017.02.20. 18:00
A nagy visszatérés!

Tizenöt éve nem lehetett hallani az *NSYNC-ről, de most úgy néz ki, megtörik a hallgatást. A 2002-ben feloszlott fiúbanda debütáló lemezét még 1997-ben adták ki, ennek pedig idén karácsonykor lesz a 20. évfordulója. A születésnapot méltóképpen szeretné megünnepelni Justin Timberlake egykori bandája: egy tévéinterjúban azt mondták, új zenékkel és fellépéssel is készülnek.

Visszatér a Reggeli című műsor az RTL Klubra

Teljesen megújult formában visszatér az RTL Klubra az ország egykori legnézettebb hétköznap reggeli műsora, a Reggeli. Vadonatúj stúdióval, műsorvezetőkkel, interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal érkezik a korábbi sikerműsor a piacvezető kereskedelmi csatornára.

7 év után térhet vissza a világsztár!

Jack Nicholsont utoljára a 2010-ben láthattuk a filmvásznon a Honnan tudod? Című alkotásban, nemrég azonban új főszerepre bólintott rá. A rengeteg rangos díjat besöprő, német-osztrák Toni Erdmann című filmet forgatják újra a tervek szerint az Egyesült Államokban, és Nicholsonra osztották a címszerepet.

Még nem térhet vissza!


szerző:
2017.01.30. 17:25
Még nem térhet vissza!

Törőcsik Mari betegsége miatt januárban nem lép színpadra a Nemzeti Színházban. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő szerepeit ebben az időszakban így mások veszik át – írta a színház közleményében. 

Mi lesz Nina Dobrev sorsa a Vámpírnaplókban?

A sorozat főszereplőnője lassan két évada letette a lantot, és maga mögött hagyta a vámpírok világát. Akkor azt ígérte, nem örökre távozik. Most úgy tűnik, tényleg visszatérhet Mystic Falls-ba.

Lada Vesta az év visszatérője


szerző:
2016.12.17. 12:30
Lada Vesta az év visszatérője

Bizonyára már mindenki eltemette magában a Ladának már a gondolatát is. Kár volt, ugyanis a nagy túlélő most jobban néz ki, mint valaha. Az orosz tervezésű autót élvezetes vezetni, igazán nem is lehet kihozni a „sodrából”, és ami a legfontosabb, erőtől duzzadva feszít az utakon.

Vivien végig hitt magában

A pénteki Párbajról Vivi térhetett vissza, és örömködésből nem volt hiány, miután átlépte a Villa küszöbét a lány. Nézd meg, hogyan élte meg Vivien a Párbajt!

Így fogadták Vivit a villalakók!

Vivi Soma nyakába ugorva tért vissza a Villába. A lánynak mindenki örült, bár Krisztián és Gina sajnálták Dávidot a kiesése miatt.

Így fogadták Ginát a villalakók

Soma és Vivien már reménykedni sem mertek, miután akit eddig ők támogattak, soha nem tért vissza a Párbajról. Érthető volt tehát részükről a feszültség, Dávid hiába várta porral oltóval szeretett barátját, az ő extázisa most elmaradt.

Hatalmas bejelentést tett a Jaggers!

A Jaggers visszatért az X-Faktorba. A srácok természetesen nem versenyzőként, hanem vendégként érkeztek a műsorba, de nagyon élvezték, hogy újra ismerős közegben lehetnek! A srácok nemcsak arról meséltek, hogy min dolgoznak éppen, de elárulták azt is, hogy kinek drukkolnak.

Rózsaszín unikornistól őrült meg Vivien

Visszatérése után teljesen bezsongott az újdonsült egyszarvú tulajdonos. Gina megpróbálta megnézni Vivien rózsaszín szerzeményét, amikor megtörént az őrület...

Fókusz 2016-11-17


szerző:
2016.11.17. 18:55
Ezekkel az újításokkal tér vissza a Gyertek át!

Sebestyén Balázs elárulta, hogy mire számíthatnak a Gyertek át! nézői a következő évadban. Az biztos, hogy érdemes lesz péntek esténként az RTL Klubot nézni!

Tivy visszatért a Villába!

A villalakók a Sufniban találkozhattak a Párbaj vesztesével, Tivyvel, és elmondhatták neki legmélyebb gondolataikat. Mici például azt, hogy Tivy egy világi bohóc...

Következő rész (2016. november 16.)

Vajon hogyan alakul a vízprojekt sorsa? Vajon Emília jól sejti, hogy Félix visszatért hozzá? Kirúgja-e Sepsi Rudit a Babából? Ádám modelljéről zavarba ejtő információ derül ki.

Előző rész (2016. november 14.)

Vajon hogyan reagál Nóra Liza visszatérésére? Attila rossz szemmel nézi Miklós és Júlia közös akcióját. Kristóf megtudja Emíliától, hogy mi akadályozza a munkavégzésben. Krisztián képtelen döntést hozni egy fontos ügyben.

Így fogadták Krisztiánt a villalakók

Két csoportban sorakoztak fel a villalakók a kertben, szó nélkül, síri csendben várták, hogy végre kinyíljon a Villa ajtaja, Mici szíve majd’ kiugrott az izgalomtól, de amint meglátta az ő kis csibészét, elszállt minden gondja.

Az előző évad döntősei újra meghódították a konyhát

Orbán Ági Márkkal, Kurucz Kolos Ádámmal, Sass Dani pedig Lászlóval főzött egy jót az első feladatban. A tapasztalt ex-versenyzők is izgultak ám, hogy jól teljesítsenek, de mindannyian nagy segítséget nyújtottak a Konyhafőnök döntőseinek.

Az előző széria döntősei visszatértek a Konyhafőnökbe!

Az első feladatban különféle tökökkel kellett dolgoznia a versenyzőknek: főételt és desszertet készítettek, persze nem egyedül! Az előző széria döntősei visszatértek és hárman besegíthettek Márknak, Ádámnak és Lászlónak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való