KERESÉS search-close

visszaadják

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "visszaadják"

Bayer Zsolt nem érti a tiltakozókat

Eszébe sem jutott, hogy visszaadja a lovagkeresztet- ezt mondta Bayer Zsolt az RTL Híradónak. Az újságíró azt is mondta: sajnálja azokat, akik az ő kitüntetése miatt visszaküldik az államtól kapott elismeréseiket. Az újságírót augusztus 20-án a köztársasági elnök javaslatára Lázár János tüntette ki a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével. Azóta már több mint 40 korábbi díjazott küldte vissza a lovagkeresztet, mert nem akarnak egy névsorban szerepelni a szerintük uszító és rasszista cikkeket író Bayer Zsolttal.

Nem vonják vissza Bayer kitüntetését

Nem merült fel Bayer Zsolt kitüntetésének visszavonása. Így reagált a Miniszterelnökség a Híradó megkeresésére, miután újabb kitüntetettek közölték: visszaadják az államtól kapott elismerést az újságíró lovagkeresztje miatt. Legutóbb Tóth Bálint matematika professzor és Rózsa Péter újságíró is bejelentette, nem akar egy névsorban szerepelni Bayer Zsolttal. A Raoul Wallenberg Egyesület is tiltakozik a jobboldali publicista kitüntetése miatt, mert szerintük elfogadhatatlan, hogy olyan újságíró kapott állami elismerést, aki nyíltan gyaláz nemzeti és vallási közösségeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való