KERESÉS search-close

visszaélés

72 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "visszaélés"

Kövér László: Az ellenzéki képviselők visszaélnek jogaikkal

Visszaélnek jogaikkal az ellenzéki képviselők, ezért felül kell vizsgálni az országgyűlési törvényt - így válaszolt Hadházy Ákos független képviselő kérdésére Kövér László. Hadházy Ákos azért írt levelet a házelnöknek, mert őt és több ellenzéki képviselőt decemberben kidobták az állami televízió székházából, ahol a követeléseiket akarták beolvastatni.

TÓTH BERTALAN: a Fidesznek sokkal több eszköze van arra, hogy eljusson az emberekhez

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, a közös lista vezetője nem tart a visszaélésektől az EP-választáson, mégis azt mondja: mivel a Fidesz és a kormány lényegében korlátlan pénzzel rendelkezik és a média jelentős részét is befolyásolja, ezért nem lesz tiszta a voksolás. Az MSZP elnöke legalább 3 mandátumot remél, és abban bízik, hogy minél többen elmennek majd szavazni május 26-án.

CSOK: sok kisvállalkozó kizárva

Kamatostul kell visszafizetnie a CSOK-ot annak, aki a támogatásból vásárolt ingatlanba később vállalkozást jegyez be. A támogatást meg sem kaphatja, ha a lakása vagy háza egyben a vállalkozásának telephelye is. Egy egyéni vállalkozó a 24.hu-nak arról számolt be, hogy a bank emiatt utasította el a CSOK-igénylését. A kormány szerint a cél az otthonteremtés támogatása, ezért nem végezhető ott semmilyen gazdasági tevékenység. Ezzel viszont sok kisvállalkozót eleve kizárnak a rendszerből.

Mit tehetsz, ha visszaélnek a képeiddel?

Három éve számoltunk be róla: mit tehet a celeb vagy akár a civil ember, ha egy ismeretlen valamilyen megfontolásból létrehoz a nevében egy oldalt a közösségi oldalon, vagy éppen illetéktelenül használja fel a fotóit? Főleg akkor, ha ezt a sértett azonnal jelenti is az oldalnak, de vagy nem kap választ, vagy éppen azt írják neki, hogy ez semmilyen jogait nem sérti.

Túlóratörvény: Képtelenség lesz kiszűrni az új szabályok visszaélőit

Képtelenség lesz kiszűrni az új túlóra-szabályok visszaélőit - a Magyar Szakszervezeti Szövetség szerint. Úgy számolnak, átlagosan 84 évente egyszer vizsgálhat egy céget a munkaügyi hatóság, annyira kevés az ellenőr. A vállalkozók érdekképviseletének korábbi főtitkára pedig úgy tudja, egyre több cég készül a 400 óra túlmunkáról szóló szerződésmódosításra. A kormány fél éve hatékonyabb ellenőrzéseket ígért.

Magyar hírességek, akiknek visszaéltek az adataikkal

Előfordult már önnel, hogy a közösségi médiába feltöltött képeit egy ál profilon látta viszont? A legtöbb híresség átesik ezen, sőt a nevükben randi applikációkon beszélnek meg találkát. Ha pedig az adott felületen jelenti a sztár a csalót, az nevetve készít egy következő hamis oldalt. Nagy Alexandra és Zimány Linda többször átélt hasonlót.

Veszekedések miatt bontották el a pécsi ételdobozt

Elbontották a pécsi ételdobozt, amit hét évvel ezelőtt helyzetek ki, hogy bárki élelmiszert tehessen bele a rászorulóknak. Az adományokkal az elmúlt időszakban többen visszaéltek, ami hangos vitákhoz és szemeteléshez vezetett, ezért az ötletgazda úgy döntött, felszámolja a kezdeményezését.

Börtönbe kerül a pártelnök

Három és fél év börtönre ítélték Romániában az ország legbefolyásosabb politikusát, a kormányfő erejét adó Szociáldemokrata Párt elnökét hivatali visszaélésért és okirat-hamisításra való felbujtásért. A Liviu Dragnea elleni ítéletet csütörtökön hozta meg a Legfelsőbb Bíróság, kétszeri halasztás után. A verdiktet követően újabb korrupció-ellenes tömegtüntetések kezdődtek szerte Romániában.

Készül az első #metoo film


szerző:
2018.04.12. 07:40
Készül az első #metoo film

Puszild meg! - ezzel a mondattal kezdődött Magyarországon a #metoo botrány. Mára viszont már egy könyv és hamarosan egy film is foglalkozik ezzel a kérdéskörrel. A témával kapcsolatban Kovács Bálint, újságíró és Nagy Zoltán, rendező volt Anna és Gergő vendége.

„Nem kizárhatók a visszaélések”

Hiába a szigorúbb szabályok, az idei választáson is több mint 100 párt jelezte, hogy elindul. Amelyiknek sikerül országos listát állítania, az minimum 210 millió forint állami támogatást kap. Viszont ha nem szerez legalább egy százaléknyi szavazatot, akkor vissza kell fizetni a támogatást, amit a pártvezetőkön is behajthatnak.

RTLII Híradó 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 21:30
Fesztiváljegyeket meztelen fotókért

Ezt ígérte egy magyar nyelvű honlap, ahová több száz fiatal lány töltött fel teljesen meztelen fotókat, úgy, hogy az arcuk és a városuk is látszik. Az oldalra az RTL Híradó egyik nézője hívta fel a figyelmet, azt írta, a lányának több barátnője is regisztrált. Az oldal üzemeltetője azt írta az RTL Híradónak, hogy figyeltek rá, hogy 18 év alattiak ne szerepeljenek a honlapon. A regisztrációkat és a fotókat végül törölték.

Kiáll Farkas Flórián mellett

Kiáll a miniszter amellett, hogy nem Farkas Flórián elnöksége alatt történtek visszaélések az Országos Roma Önkormányzatnál. Balog Zoltán Híradónk kérdésére megerősítette, hogy ezért kötött szombaton együttműködési megállapodást a fideszes roma politikussal

Visszaélnek a hírességek nevével!

Visszaélnek a nevükkel! Sztárok tucatjainak lopták már el személyazonosságát, majd vették a hatalmat közösségi oldalaik felett. De mit tehetnek ilyenkor a hírességek?

E-mailben akarnak pénzt kicsalni

Telefonszámla tartozásra hivatkozva próbálnak meg pénzt kicsalni gyanútlan emberekből hekkerek. E-mailben küldenek fizetési felszólítást, így próbálják megszerezni a felhasználók banki adatait. A Híradónk által megkérdezett internetbiztonsági szakértő szerint a csaló e-mail kis odafigyeléssel felismerhető.

4 év alatt 40 milliós kárt okoztak?

4 év alatt 40 milliós kárt okozhattak a szegedi önkormányzatnak. Szerdán kezdődött el annak a hat vádlottnak - köztük a város volt főjegyzőjének és alpolgármesterének a tárgyalása, akiket azzal vádolnak, hogy 2008 és 2010 között néhány általuk kiválasztott személynek ingyen adták az éves parkolóbérletet. A vádlottak mindent tagadtak.

Demszky: Hozzák nyilvánosságra!

Csaknem 167 milliárd forintos visszaélést tárt fel a négyes metró építésénél az Európai Csalás Elleni Hivatal. Ezt a Miniszterelnökség államtitkára közölte. Csepreghy Nándor szerint a metrókocsik beszerzésénél vagy az állomások kialakításánál is felvetődik a bűncselekmények gyanúja. Demszky Gábor volt főpolgármester az RTL Híradónak visszautasította a vádakat, és az OLAF jelentésének nyilvánosságra hozatalát követelte. Az Európai Csalás elleni Hivatal megerősítette, hogy a beruházás minden szakaszában súlyos szabálytalanságokat találtak.

Egyre több a szexuális zsarolás

Egyre több a szexuális zsarolás az interneten Nagy-Britanniában. Sokan - főleg a fiatalok - ugyanis meggondolatlanul kitárulkoznak a közösségi oldalakon, nem is sejtve, hogy a privátnak szánt felvételekkel meg lehet őket zsarolni. A szigetországban már többen öngyilkosok lettek szégyenükben.

Adataink a neten: minden veszélyben

Oda jutottunk, hogy vigyázni kell, ha telefonálunk, számítógépet használunk, keresgélünk a neten, ott vagyunk egy közösségi oldalon – tetszés szerint megfigyelhetik, ellophatják adatainkat, így belenézhetnek a magánéletünkbe, megismerhetik szexuális életünket. A számítógépes hackertámadások ma már egy milliárdnál is több embert érnek el évente. Lehet-e, kell-e védekezni? Van, aki erre csak legyint, van, aki komolyan veszi és vannak, talán a legtöbben, akik előbb-utóbb kénytelenek lesznek komolyan venni ezt a kérdést. Ormós Zoltán ügyvéd, internetjogász, Krasznay Csaba, kiberbiztonsági szakértő és Jóri András, ügyvéd, korábban adatvédelmi ombudsman beszélnek a témáról.

Ki szerepel a képeken?


szerző:
2016.10.31. 18:35
Ki szerepel a képeken?

Visszaélt rég elhunyt unokatestvérének képmásával az 56-os Állami Emlékbizottság - ezt állítja Híradónk egyik nézője. Szerinte hozzátartozójának portréját festették a budapesti házfalakra 56' évfordulója alkalmából, nem pedig Dózsa László színművész-forradalmárét, akinek a nevét az óriásplakátokra írták. A Life magazin archívuma szerint is az unokatestvéréről készült a felvétel. Dózsa László viszont azt mondja, még a sapka is megvan, amiben az amerikai fotóriporter lencsevégre kapta.

Rendőrök vitték el a polgármestert

Letartóztatták Madácsi Imrét, Kisléta polgármesterét. Híradónk információi szerint múlt csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezték. A Fővárosi Törvényszék megerősítette, hogy az ügyészség jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével vádolja a polgármestert, de ennél nem árultak el többet. Madácsi Imre nem először áll bíróság előtt. Korábban ugyanezzel vádolták, akkor másfél év felfüggesztett börtönre ítélték, ami jövő januárban telne le.

Iparkamara: pénzmosás a felnőttképzés

Pénzmosásnak tartja a hazai felnőttképzést a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Parragh László az Index tudósítása szerint egy vidéki fórumon beszélt erről. Híradónknak pénteken azt mondta, hogy a teljes felnőttképzést át kellene alakítani, mert az abban résztvevők használhatatlan tudást szereznek. A kormány szerint, ha a felnőttképzésben csak állami intézmények vehetnének részt, akkor kevesebb lenne a visszaélés.

Csalástól tart az ellenzék a népszavazáson

Visszaélések lehetnek a levélben szavazó határon túliak között a kvóta népszavazáskor. Erre figyelmeztet az Együtt. Ha például valaki a 2014-es választások előtt Kolozsváron regisztrált, és időközben meghalt, attól még kap szavazólapot a kvótanépszavazáskor. Amit az Együtt szerint bárki kitölthet, így csalhat vele. A Választási Iroda vezetője azt mondja: erre nem nagyon van esély, de foglalkoznak a kérdéssel.

Recept nélkül adta a nyugtatókat

Visszavonta a vizsolyi gyógyszertár működési engedélyét az Országos Gyógyszerészeti Intézet, miután súlyos visszaéléseket tapasztaltak a patikában. A helyi gyógyszerész több mint 20 ezer doboz vényköteles gyógyszert, főleg nyugtatókat adott el recept nélkül, 26 millió forint értékben. Az úgynevezett pszichotróp szereket szorongás csökkentésére, feszültség oldására használják.

Magyar György hasonmása visszaél az ügyvéd úr hírnevével?

Egy skót villanyszerelő 26 nőt csábított el egy hasonlóságnak köszönhetően. A Heti Hetes asztaltársaságának egyik tagja az eset kapcsán mesélte el saját élményét...

Korrupció: Tehetetlenül nézzük

Egy friss felmérés szerint a világon sokfelé a politikusokat és a gazdasági élet szereplőit ha ugyan lassan növekvő mértékben is, de mégis egyre inkább foglalkoztatja a vállalati korrupció, magyarul a visszaélések, mutyik, csalások, az „elintézzük okosba” világa. Kell valami? Megoldjuk. Az országnak évente több ezer milliárdos veszteséget okoz a vállalati korrupció. Egy új kutatás szerint a cégek ezt érzik, tudnak róla, mégsem tesznek ellene, a munkavállalók viszont nem mernek fellépni ellene. Vegyük tudomásul? Vagy?

Szabálytalanságok miatt nem fizet az unió

Az Öveges-programban talált szabálytalanságok miatt tart vissza az Európai Unió csaknem 40 milliárd forint támogatást - tudta meg az RTL Híradó. Az már két éve kiderült, hogy a környezetismereti tantermek korszerűsítését célzó programban visszaéltek a támogatással, a botrányba több kormánypárti többségű önkormányzat is belekeveredett. Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára arra számít, az ügy végén mindössze néhány száz millió forinttól eshet el az állam. Az LMP szerint a visszaélésekről a minisztériumoknak is tudniuk kellett.

Mit tegyünk, ha visszaélnek a képeinkkel?

Mit tehet a celeb vagy akár a civil ember, ha egy ismeretlen valamilyen megfontolásból létrehoz a nevében egy oldalt a közösségi oldalon, vagy éppen illetéktelenül használja fel a fotóit? Főleg akkor, ha ezt a sértett azonnal jelenti is az oldalnak, de vagy nem kap választ, vagy éppen azt írják neki, hogy ez semmilyen jogait nem sérti.

Fókusz 2016-02-18


szerző:
2016.02.18. 18:55
Polt: Politikus nem érintett a trafikbotrányban

Egyetlen politikus sem érintett a trafikbotrányban. Ez derül ki abból a válaszból, amit Polt Péter küldött a szocialistáknak és az LMP-nek. A legfőbb ügyész tájékoztatása szerint ugyan négy személyt gyanúsítottként hallgattak ki a trafikbotrány miatt, ők nem politikusok. Az ügyészség szerint Szekszárdon sem történt visszaélés, ahol még hangfelvétel is készült arról, hogy a fideszes polgármester a trafikok elosztásáról beszél. A szocialisták szerint kishalakkal vitetik el a balhét.

Harminc év börtön a fészekrakó-perben

Véget ért a gigaper: hét év börtönbüntetést kapott első fokon a miskolci, úgynevezett fészekrakó-per elsőrendű vádlottja, egy ügyvédnő. 277-en álltak bíróság előtt, majdnem mindenkit elítéltek. A nyolc fővádlott összesen több mint harminc év börtönbüntetést kapott. Az ügy 2009-ben robbant, amikor kiderült, ügyvédek, banki ügyintézők, értékbecslők éveken át visszaéltek az állam által nyújtott úgynevezett fészekrakó hitellel.

Visszavették a szemétdíjjal tartozó képviselőt

Tartozott a szemétdíjjal, ezért az önkormányzat egy új törvény alapján megszüntette a képviselői megbízását Kesznyéten egyetlen roma képviselőjének. Ő a Társaság A Szabadságjogokért nevű szervezethez fordult, az pedig a munkaügyi bírósághoz, ahol végül nyertek. A képviselő ezért mostantól újra dolgozhat. A TASZ arra figyelmeztet, hogy az új törvény visszaélésekre ad lehetőséget.

MNB: Éveken át trükközött a Széchenyi Bank

Éveken át gazdasági trükkök sokaságával tudták csak életben tartani a Széchényi Bankot - a HVG szerint ez derül ki a Magyar Nemzeti Banknak a pénzintézetről készült vizsgálati jelentéséből. A 100 oldalas dokumentum alapján azt írják: 2012-ben a bank a saját hiteléből hajtott végre fiktív tőkeemelést. A lap szerint a visszaélések azután is folytatódtak, hogy az állam is beszállt a pénzintézetbe. A bank Töröcskei Istvánnak, az Államadósság Kezelő Központ korábbi elnökének tulajdonában volt, most felszámolás alatt van.

Csalók vásároltak Balin a bankkártyákkal

Több magyar bank összesen 110 ügyfelétől lophattak el pénzt ismeretlenek. A bűncselekmény nem itthon, hanem a több ezer kilométerre lévő Balin történt. Korábban ellopott adataikkal éltek vissza, így férhettek hozzá számlájukhoz.

Szigorodhatnak a termékbemutatók szabályai

Számos probléma felmerült a múltban a termékbemutatókkal kapcsolatban. Rengeteg visszaélés és átverés történt már, ezért nyújtottak be törvényjavaslatot. Hogy pontosan mi ez a szabálymódosítás, arról Kiss Anitát, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivőjét kérdeztük.

Orbán: "Ez így törvényes"


szerző:
2015.05.17. 18:28
Orbán:

Hatalommal való visszaélés miatt feljelenti Orbán Viktort a Demokratikus Koalíció. A párt azután döntött így, hogy a volt amerikai nagykövet magyarországi éveiről is szóló könyve megjelent. Eleni Kounalakis a többi között azt írja: Németh Lászlóné, akkori fejlesztési miniszter azt mondta neki, hogy minden héten egyezetett Orbán Viktorral a középítkezési projektek listájáról és a pályázatok nyerteseiről. Orbán Viktor a híradónak azt mondta: ez teljesen természetes és ma is így van.

Bármikor lecsaphat a felügyelet


szerző:
2015.04.28. 18:45
Bármikor lecsaphat a felügyelet

Előzetes bejelentés nélkül is lecsaphatna a Magyar Nemzeti Bank azokra a brókercégekre vagy pénzintézetekre, amelyeknél piaci visszaélést gyanít - ez áll abban a törvényjavaslatban, amelynek parlamenti vitája kedden kezdődött el. Az MSZP szerint valóságos szuperhatósággá alakítaná a kormány az MNB-t, de ezzel együtt megakadályozza azt, hogy felelősségre lehessen vonni a korábbi mulasztások miatt. A döntéshez kétharmad kell, de erről az MSZP csak akkor hajlandó tárgyalni, ha előbb lemond Matolcsy György, az MNB elnöke.  

Mégis vizsgálódik a kormány


szerző:
2015.02.25. 19:00
Mégis vizsgálódik a kormány

Mégis vizsgálódik a kormány a Híd a munkába program miatt - tudta meg Híradónk. Korábban Lázár János mondta azt, hogy névtelen feljelentések és sajtóhírek nem indokolják, hogy a kormány vizsgálódjon az uniós program körül. Az LMP viszont közölte: név szerint tették a feljelentést és már büntetőeljárást is kezdeményezett a Legfőbb Ügyész.

Az autóját javíttatta a közmunkással

180 ezer forintos büntetés autójavításért. Jogerősen ennyi pénzbüntetésre ítélte a Szegedi Törvényszék a pitvarosi polgármestert, amiért munkaidőben egy közmunkással javíttatta törött autóját.

Magánnyomozók figyelik a parkolóőröket

Magánnyomozókkal figyelteti a XII. kerület önkormányzati parkolási cége a saját ellenőreit. Ahogy a cég vezetője fogalmaz, így szeretnénk elkerülni a más kerületekben korábban előfordult parkolási visszaéléseket.

Visszaéltek Müller Attila képeivel

A napokban derült ki, hogy visszaéltek a műsorvezető személyiségével és nevével álprofilt hoztak létre egy közösségi oldalon. Attila elárulta, hogy nem ez volt az első ilyen esete, és felhívta figyelmünket adataink védelmének fontosságára.

Csalók gyűjtenek az RTL Klub nevében

Budapesten több közlekedési csomópontban az RTL Klub nevében pénzadományokat gyűjtenek csalók sérült gyerekek megsegítésére.

Fókusz 13-04-03


szerző:
2013.04.03. 20:00
Fókusz 13-04-03

Fókusz: A csend hangjai - Oláh Gergő dalával egy autista kisfiú is kitört a csendből. Ott voltunk a megható találkozásnál. Nyers változat - Megmutatjuk, hogyan készülhet zöldségből bolognai spagetti, pizza és palacsinta, és kik azok, akik csak ezt eszik. Átverés - Ki élt vissza Kocsis Tibor nevével? Valaki egy videoklip-forgatást szervezett, és komoly gázsit ígért.

Csúszópénzt tettek zsebre a munkavédelmi felügyelők

Bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel és hivatali visszaéléssel gyanúsítanak két munkavédelmi felügyelőt.

Meggyanúsította Gyurcsány Ferencet a főügyészség

A volt miniszterelnök visszautasítja a vádakat és panaszt tett a gyanúsítása ellen.

Gyurcsány nem vallott, panaszt tett

A rendszerváltás óta először gyanúsítottként hallgatott ki az ügyészség egy volt miniszterelnököt.

Vérlázító feljelentés


szerző:
2011.09.13. 19:31
Vérlázító feljelentés

Példátlan szabálysértési ügyben próbáltuk kideríteni az igazságot. Tamás ügye ahhoz a rendőrhöz került, aki maga is érintett volt.

Mozgás a tőzsdén a bejelentések előtt?

Bennfentes kereskedelem gyanúja miatt fordult a PSZÁF elnökéhez az MSZP.

Beosztottjai jelentették fel a parancsnokot

A vámospércsi rendőrök szerint volt parancsnokuk belerúgott egy gyanúsítottba és lopott is.

Nem kell fizetni a Down-kóros fiúnak?

Elengedi a bliccelés miatti büntetést a BKV, amennyiben vizsgálatuk is bizonyítja, hogy visszaéltek a Down-kóros fiatalembernek az adataival.

Down-kóros fiú adatait adta meg a bliccelő

Több mint 24 ezer forintot követel a BKV bliccelés miatt egy Down-kóros fiatalembertől.

Fél Kettő 11-08-03


szerző:
2011.08.03. 14:25
Fél Kettő 11-08-03

Fél Kettő: Veszélyes internet - Az egyik közösségi oldalon visszeéltek Pataki Zita nevével. Tiniszex - Hány éves korban kezdik a fiatalok és vajon tudnak róla a szülők? Vendégünk volt Rába Tímea. Meddig tart a szerelem? - Egy kutatás szerint reális esetben csak három évig.

Csaltak az igazolvánnyal


szerző:
2011.07.25. 11:33
Csaltak az igazolvánnyal

Csaknem kétszáz ember ellen javasoltak vádemelést a rendőrök az év első felében rokkantkártyával való visszaélés miatt.

Fél kettő 11-06-23


szerző:
2011.06.23. 14:20
Fél kettő 11-06-23

Fél kettő: Gólyahír - Megszületett Rippel Ferenc kisfia, Krisztofer Herkules Ferenc. Egy román egyetemi tanár szexért cserébe engedte volna át diákját a vizsgán. Örömapa - Koncz Gábor kisebbik lánya is férjhez ment, vendégünk a színész.

Rokkantkártya: Egyre többen buknak le

Az elmúlt két hétben csaknem megduplázódott a csalók ellen indított eljárások száma.

Gyanús utazások 500 millióért


szerző:
2011.04.21. 20:54
Gyanús utazások 500 millióért

Félmilliárd forintot fizetett ki szakszervezeti vezetők üdültetésére a Nemzeti Üdülési Alapítvány.

UD Zrt.: Mindenkit felmentettek


szerző:
2011.04.06. 15:46
UD Zrt.: Mindenkit felmentettek

A bíróság bűncselekmény hiányában minden vádlottat felmentett a hivatali visszaélés vádja alól.

Lebukott a kincskereső


szerző:
2011.03.18. 13:43
Lebukott a kincskereső

Mintegy 150 darabos római kori régészeti leletanyagot foglaltak le csütörtökön a veszprémi nyomozók egy nyirádi férfi házában.

Börtön a kárpótlással visszaélőknek

Huszonhat vádlottat összesen több mint 36 évre ítéltek el elsőfokon.

Visszaélhettek Edelényben a támogatással

Pénzügyi botrány lehet az edelényi árvízkárosultak megsegítéséből.

Kommandósok csaptak le az ügyvédre

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság pénteken a gyulai ügyvédet.

Botrány a pécsi püspökségen


szerző:
2010.10.27. 15:49
Botrány a pécsi püspökségen

40 rendbeli feljelentés érkezett a pécsi püspökség ellen a Nemzeti Nyomozó Irodához.

Visszaéléssel gyanúsítják Lakos Imrét

A gyanú szerint hivatali helyzetével visszaélve jogtalan előnyt szerzett egy kft.-nek egy Budafoki úti ingatlan eladásával kapcsolatban.

Nyomozás az exek szexi fotói miatt

Tiltott pornográf felvétellel való visszaélés miatt nyomoz a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az Andrássy útnál parkolók fele rokkantkártyás

168 parkoló autóból 79-en volt mozgássérült kártya egy átlagos hétköznap.

Taj-szám külföldieknek?


szerző:
2010.04.10. 18:46
Taj-szám külföldieknek?

Csalással gyanúsítja a rendőrség az Állami Egészségügyi Központ két dolgozóját és egy tolmácsot.

A rendőrség vizsgálja a kulturális projektet

A rendőrség nyomoz a pécsi kulturális évad egyik nagy beruházása, a városközpont átépítése ügyében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való