KERESÉS search-close

viselkedés

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "viselkedés"

VV Adri: „Nem mindegy, hogy milyen példát mutatunk az embereknek”

A lány szerint Krisztián nem méltó a 36 millió forintra, hiszen a durva viselkedése többször is kicsapta nála a biztosítékot. De vajon mi történik akkor, ha a fiú tér vissza győztesként a közelgő Párbajról?

Shane Tusup magyarul kért bocsánatot

Magyarul és könnyekkel küszködve, nyilvánosan kért bocsánatot Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője korábbi viselkedéséért. A páros külön érkezett az Év Sportolója Gálára. Hosszú Katinka kapta meg az Év Sportolója díjat, férje és edzője Shane Tusup lett az év edzője. A háromszoros olimpiai, többszörös Világ- és Európabajnok úszónő egyelőre nem árulta el, hogyan és kivel folytatja a felkészülést.

Előző rész (2017. augusztus 14.)

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Következő rész (2017. augusztus 14.)

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Szabi:

Timi és párja 10 hónapja vannak együtt, de Szabi sokat féltékenykedik. A szerelmesek folyton ellenőrizgetik egymás telefonját, és bár nagyon szeretik egymást, a lánynak kezd terhes lenni Szabi viselkedése.

Következő rész (2017. július 20.)

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. Evelin rádöbben, mennyire magányos, és aklubban pont Andrással jön össze. Barbi megtáltosodik a felvétel során, és gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja.

Minden, amit Fodor Ibolyáról tudunk

Fodor Ibolya attól még nem feltétlenül lenne országosan ismert politikus, hogy sikkasztás miatt felfüggesztett börtönt kapott. A nagyobb ismertséget inkább a stílusa hozta el neki.

 

Előző rész (2017. március 31.)

Vajon rendeződik Kristóf és Frédi kapcsolata? Irma megbántódik Emília és Natasa viselkedésén. Miklós kimenti Nórát egy kínos helyzetből. Vállaja Rudi Ágnes megbízását?

Trump csak megjátssza magát?

Zongorázni, vagy ha úgy tetszik, harmonikázni lehet a különbséget Trump és Obama között. Míg az utóbbi egy kommunikációs szupersztár volt, a másik inkább ámokfutásnak tűnő stratégiát követ. De vajon mennyire tudatos ez a minden eddigi normát felrúgó viselkedés, tényleg ilyen ember Trump, vagy megjátssza magát?

Lehet egy kutya féltékeny?

Tele az internet a bűnbánó kutyákról készült videókkal, de tényleg lehet-e bosszúálló, vagy féltékeny egy kutya? Megsértődhet, mert otthon hagyjuk egyedül és ezért tépie szét a cipőket, rámolja ki a szemetest? Vagy csak mi emberek képzeljük ezt?

Kutyabolond etológus, raprajongó és a nők bálványa

Riportunk főszereplője a kutyák miatt lett világhírű. Ma épp ezért sok kutyát láthatnak még. De a következő riportot nem csak kutyabarátoknak ajánljuk. Hanem azoknak, akik szeretik a vicces embereket. Az okosakat. Akik kíváncsiak arra, hogyan lehet másként gondolkodni. Akik büszkék arra, hogy van egy valóban világhírű tudósunk, aki itthon dolgozik. Csányi Vilmos következik és az élet, a világmindenség, meg minden.

A vonzó férfi többet megtehet

Egy kutatás szerint nagyban befolyásolja a férfi viselkedésének megítélését mennyire találják vonzónak a külsejét a nők. Míg a nők a nekik külsőleg kevésbé megfelelő férfiakkal kevésbé elnézőek, addig jóképű társaiknál ez fordítva működik. Vendégünk Pali Róbert, testbeszéd szakértő volt.

Mit tegyek, ha komplexusokkal küszködik a gyerek?

Elég egy rossz szó az iskolában vagy gúnyolódás és a gyerekek máris befordulhatnak tőle, hiszen szívükön viselik mindazt, amit társaik mondanak róluk. Király L. Norbival és Szél Dávid gyermekpszichológussal utánajártunk, hogy mit tehet a szülő, ha komplexussal küszködik a gyermeke és vajon mennyire befolyásolhatja ez felnőttkorát.

Nem a származás a fontos, hanem az ember

Voltak, akik kifordultak az étteremből, amelyikben egy asztal kivételével csak roma vendégek ültek. Egy figyelemfelhívó kampány videójából jól látszik, hogy viselkednek az emberek ilyen helyzetben. A Jövőkerék Alapítvány uniós pénzből készített több kisfilmet, amelyeknek célja, hogy a romákban ne a származásukat, hanem az embert lássa mindenki.

A bennünk élő gyermek és sérülései

Mindenkiben él egy gyermek, és ez felnőttként is bennünk él, akárhány évesek is vagyunk. Gyakran előfordul, hogy a belső gyermekünket fájdalmak érik, félelmek gyötrik, sérülést szenved, ami tudat alatt kihat felnőttkori viselkedésünkre. Érdemes a belső gyermekünkkel és sérüléseivel foglalkozni, és természetesen lehetőség van azok gyógyítására is.

Reggeli - Csak csajok 12-01-23

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Delfinmamáról csemetéjére száll az „étkezési szokás”

Egy friss kutatás eredményei szerint a delfinek azért rázzák a csigaházat, hogy szájukba essen a benne rejtőző hal.

Húsz késszúrással végezte ki húgát

Halálra késelte húgát, majd a nő fejét egy kővel verte be egy jordániai férfi.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való