KERESÉS search-close

villany

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "villany"

340 ezres villanyszámlát kaptak

340 ezer forintos tartozást számlázott ki az éves elszámoláskor az EON egy zalai családnak. Ők azt mondják, alig használnak elektromos eszközöket, szerintük rossz a villanyóra. A szolgáltató viszont azt mondja, az óra jó, vagyis ennyi áram fogyott a házban.

Ausztriából érkezett a segítség

Négy évig élt villany nélkül egy rokkantnyugdíjas férfi egy pécsi önkormányzati bérlakásban. Az áramot maga köttette ki, mert nem tudta volna fizetni a számlákat, és nem akart tartozást felhalmozni. Az önkormányzat és a szolgáltató nem segített. Egy civil szervezet gyűjtést szervezett, hogy visszaköthessék a villanyt. Az esettel Híradónk is foglalkozott, ennek nyomán egy Ausztriában dolgozó ápolónő pótolta ki a még hiányzó összeget. A pénzt vasárnap adták át a férfinak.

A kínai újévet egy óriási rizs-teknőssel ünneplik

Ha egy kis szerencsére lelne a kínai újévben, keresse fel hsziameni rizsteknős szobrot.

Nincs áram, esténként hegedül magának

Négy éve él villany nélkül egy rokkantnyugdíjas férfi egy pécsi önkormányzati bérlakásban. Az áramot maga köttette ki, mert nem tudta volna fizetni a számlákat, és nem akart tartozást felhalmozni. Ennek ellenére persze a villany már nagyon hiányzik az 57 éves betegeskedő embernek. Az önkormányzat és a szolgáltató nem segít, így egy civil szervezet próbál most valamit tenni.

Borkalandok Vilányban


szerző:
2015.02.25. 20:45
Borkalandok Vilányban

A villányi hazánk egyik legkisebb, de egyben egyik legismertebb történelmi borvidéke. Most ide utazunk, ahol Villány és a közeli Palkonya példaértékű turizmusával ismerkedünk. A középpontban persze természetesen mindvégig a bor lesz.

Törzsutas: Villány


szerző:
2011.10.09. 12:00
Törzsutas: Villány

Törzsutas: Villány hazánk egyik nagy történelmi borvidékének központja. Kitűnő kikapcsolódást, jó levegőt, nyugalmat, kulináris élvezeteket, na és persze mindenekelőtt kitűnő borokat ígér.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való