KERESÉS search-close

villamosmegálló

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "villamosmegálló"

Villamosmegállóban verekedett

Megvertek egy utast egy budapesti villamosmegállóban! Támadójával már a villamoson összevesztek, a vita akkor durvult el, amikor leszálltak.

KERESIK: megverte a villamosmegállóban, majd elmenekült

Az elkövető még június nyolcadikán, Budapesten, az esti órákban egy második kerületi villamosmegállóban többször megrúgta és megütötte a sértettet. A verekedő elmenekült, de felvette a villamos biztonsági kamerája. A rendőrség keresi.

Villamosmegállóban verte agyon

Féltékenység miatt agyonverte egy villamosmegállóban ismerősét az a férfi, aki ellen most emeltek vádat. Az ügyészség szerint a vádlott élettársával és alkalmi ismerőseivel italozott, amikor az egyik férfi szexuális ajánlatot tett a nőnek.

 

Szemtanú: „Nagyon gyorsan ment”

Nagyon gyorsan ment a BKV-s autó - ezt mondta az RTL Híradónak a pénteki halálos baleset egyik szemtanúja. A megkülönböztető jelzést használó zavarelhárító kocsi egy 39 éves férfit ütött el, aki a helyszínen meghalt. A gázolás után többen számon kérték a sofőrt, hogy miért ment olyan gyorsan a villamosmegállónál. A gyalogos valószínűleg szabálytalanul akart átmenni az úton, közben nem vette észre a menetiránnyal szemben érkező kocsit.

A megállónál gázolták halálra

Halálra gázolt egy férfit a BKK egyik megkülönböztető jelzést használó forgalomirányító kocsija egy Róbert Károly körúti villamosmegállónál péntek délután. A balesetben két nő is megsérült, őket az elütött áldozat sodorta el. Az RTL Híradó információi szerint a férfi át akart menni a síneken, amikor elütötték. Jobbra nézett, de a BKK-s kocsi a másik irányból, a forgalommal szemben jött.

Megállóba csapódott a furgon

Elgázolt két embert egy villamosmegállóba csapódó furgon, Budapesten. Úgy tudjuk, egy figyelmetlen autós hirtelen sávot akart váltani a Nagykörúton és nekiment a furgonnak, ami ezután csapódott a megállóba. Ott épp sokan voltak, mert alig egy perccel korábban érkezett a villamos. Az egyik szemtanú azt mondja: a furgonos sokkot kapott.

Nincs árnyék a megállókban

Hiába a modern busz- és villamos megállók, semennyi árnyékot nem adnak a várakozóknak. A főváros egyes megállóiban ugyanis olyan váróhelyek vannak, amelynek átlátszó üvegteteje van – erről a 24.hu írt. Azaz a nap, akadálytalanul süti az ott állókat. A BKK azt mondja, szerződés írja elő, hogy nézhetnek ki a megállók, ettől csak egyedi esetekben térhetnek el.

Megállóban gázolták el


szerző:
2016.12.09. 18:05
Megállóban gázolták el

Villamosmegállóban gázoltak el egy gyalogost reggel Kispesten. A szerencsétlenül járt nő a villamosra várt, amikor egy autó felrohant a megállóba, kidöntött egy jelzőlámpát és elütötte. Az autó alá szorult, járókelők próbáltak segíteni neki, de hiába.

HALÁLOS GÁZOLÁS: Villamosmegállóban ütötték el

Villamosmegállóban gázoltak el egy gyalogost reggel Kispesten. A szerencsétlenül járt nő a villamosra várt, amikor egy autó felrohant a megállóba, kidöntött egy jelzőlámpát, és elütötte. Az autó alá szorult, járókelők próbáltak segíteni neki. Oldalára borították a kocsit, hogy ki tudják emelni, de hiába. A mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani. A sofőr ellen eljárás indult.

Az utcán szült egy nő, rendőrök segítettek neki

A nyílt utcán, egy villamosmegálló melletti zebrán szülte meg a gyermekét egy 18 éves nő szombat éjjel Miskolcon. A babát rendőrök segítették világra – őket járókelők hívták ki a vajúdó asszonyhoz.
 

Azt állítja, nem ő késelte meg a rendőrt

Megszökhet, vagy újra késelhet, erre hivatkozva előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a kőbányai késeléssel gyanúsított férfit. A rendőrség szerint kedden este egy villamosmegállóban szúrt nyakon egy szolgálaton kívüli rendőrt, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba.

Szolgálaton kívüli rendőrt késeltek meg Kőbányán

Minden előzmény nélkül, egy villamosmegállóban szúrták meg a rendőrt, akit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. A támadóról felvétel készült a megállóban. Azon jól látszik a baseball sapkás, rövid ujjú pólót viselő férfi.

A villamosmegállóban verték halálra

Halálra vertek egy férfit csütörtök hajnalban egy budapesti villamosmegállóban. Nem sokkal éjfél után három középkorú férfi a nyílt utcán keveredett heves szóváltásba. Ketten közülük, egyelőre ismeretlen okokból olyan súlyosan megverték a harmadik társukat, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Nem emlékszik semmire a négy embert gázoló sofőr

Mintha lekapcsolták volna a villanyt. Ezt mondta a bíróságon az a sofőr, aki 2013 augusztusában négy embert gázolt el az Örs vezér téren egy villamosmegállóban. Azt állítja, hogy semmire sem emlékszik, epilepsziás rohama volt, ezért történt a baleset. Egy 4 gyermekes anya meghalt, többen súlyosan megsérültek.

Sok volt a súlyos baleset


szerző:
2015.01.24. 18:05
Sok volt a súlyos baleset

Villamosmegállónál csapódott villanyoszlopba egy autó az este Budapesten. A kocsi nagyon összetört. Az autóban 5 fiatal ült, hárman súlyosan megsérültek. Kecskeméten az út közepén gázolt halálra egy gyalogost egy autó reggel. Budapesten pedig autó gyulladt ki, miközben a sofőr vásárolni ment.

Előzetes: Sok súlyos baleset történt az elmúlt 24 órában

Kecskeméten az út közepén gázolt halálra egy gyalogost egy autó reggel. A mentők már nem tudtak rajta segíteni. Budapesten villamosmegállónál csapódott villanyoszlopba egy autó az este. Részletek az esti RTL Híradóban.

Előzetes: Fordulat a soroksári gázoló ügyében

Két év nyolc hónap fogházra ítélte a bíróság azt az egyetemista fiút, aki 2011–ben elgázolt hat embert az egyik budapesti villamosmegállóban. Megszólalt az egyik áldozat rokona is, aki már nem haragszik a fiúra. Ezután szokatlan dolgot kért a bírótól. Hogy mit, megmutatjuk hat órakor az RTL Híradóban.
 

Villamosmegállóban végezte az autó

Villamosmegállóba hajtott egy autós szerda este Budapesten. Ketten sérültek meg.

Villamosmegállóba hajtott egy autós

Két nő sérült meg Budapesten, hétfőn délután, amikor egy autós a villamosra várakozók közé hajtott.

Halálos gázolás a villamosmegállóban

Az autó teljesen keresztülszelte a Róbert Károly körutat. Egy halott, két súlyos sérült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való