KERESÉS search-close

villalakó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "villalakó"

Ezért híznak meg látványosan a villalakók

Öt éve mutatta be a Fókusz: VV Charlotte alakja egyre kevésbé hasonlít egy aerobik edzőjéhez. Dorka is megindult a lejtőn, VV Iza pedig ha így folytatja, csak plus size modellként kap majd munkát.

KommentSzerda: Mi minden történt Zsuzsu visszatérése óta?

A nézők ismét kérdezhettek, a villalakók pedig válaszoltak a kommentben feltett kérdésekre! Íme a KommentSzerda legfrissebb része!

Boom a fejbe! Így ébredtek a villalakók a bokszmérkőzések napján!

Így indult a bokszgála napja a Villában! A villalakók a Boom a fejbe! című dalra keltek, és egyből bokszolni kezdtek a zene hallatán.

KommentSzerda: Mi van Adri és Roli között? Vajon kit hív ki Zsuzsu?

A nézők ezen a héten is kommentben kérdezhettek a villalakóktól. Mutatjuk a KommentSzerda válaszait!

Új lakókkal bővült a Villa

A játékosok hatalmas meglepetésre ébredhettek a minap, hiszen két váratlan vendég ácsorgott az udvaron...

Megérkezett a KommentSzerda ünnepi kiadása!

Ezen a héten is beküldtük kommentben feltett kérdéseiteket a villalakóknak. Mutatjuk a válaszokat!

Új lakó költözött a Villába!

Habár Krisztián számára tegnap véget ért a játék, a villalakók száma mégsem csökkent. Ismerd meg az új "beköltözőt"!

KommentSzerda: Te kérdezz, a Villalakók felelnek!

Az esti Összefoglalókat nézve benned is megfogalmazódnak olyan kérdések, amiket legszívesebben egyenesen a VV9 játékosainak tennél fel? Akkor itt van a Te helyed is!

Vivien


szerző:
2018.11.11. 20:00
Vivien

„Teljesen más karakter vagyok, mint az eddigi széria játékosai. Rafináltak a 2000-esek.”

Beköltözött az első hét villalakó - ott voltunk!

2 év után ismét felvillantak a fények a ValóVilág Villájában! Beköltözött az első hét villalakó, hogy 36 millió forintért hónapokig benne legyen a tévében.

Roli


szerző:
2018.11.05. 09:30
Roli

"Hátha valaki meglát bennem valamit, és a média közelében maradhatnék."

Hunor


szerző:
2018.11.05. 09:06
Hunor

"Kos vagyok. Ha egyszer valamit kitalálok, az általában úgy is történik!"

Era


szerző:
2018.11.05. 09:00
Era

"Cuki vagyok, és van egy eccavum."

Ginu


szerző:
2018.11.05. 08:34
Ginu

"Sose lehet tudni, mikor mi jár a fejemben. Mindenki kiszámíthatatlannak tart."

Radics


szerző:
2018.11.05. 08:19
Radics

"Nyerni jöttem!"

Cintike

"Megnyerem, és a sok pénzzel elkezdem az igazi életet."

Zsuzsu


szerző:
2018.11.04. 17:00
Zsuzsu

"Kell végre egy női győztes. Eléggé tudnám szórakoztatni az embereket, és érzéseket kiváltani belőlük. Színes egyéniségnek tartom magam. A külsőm és az arcom is kitűnik a tömegből." 

Csoki


szerző:
2018.11.04. 17:00
Csoki

"Ahhoz értek, hogy szórakoztassam az embereket. Soha semmiben sem vesztettem. Nem most akarom elkezdeni."

Adri


szerző:
2018.11.04. 17:00
Adri

"Itt az ideje, hogy egy nő nyerjen. Mutassuk végre meg, hogy mire képes egy 21. századi nő! Nincs több elnyomás!"

Greg


szerző:
2018.11.04. 17:00
Greg

"Az a fajta ember vagyok, aki mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Van, aki azért fog nézni, mert imád, valaki meg azért, mert utál. De pont ezért szép az élet!"

Reni


szerző:
2018.11.04. 17:00
Reni

"Szerethető ember vagyok, és a legfontosabb, hogy ezt a játékot csak az nyerheti meg, aki önmagát adja."

Anya lesz a hisztis villalakóból

VV Kinga alaposan megváltozott a valóságshow óta: első babáját várja. Az anyaszerepre tudatosan készül. Az egykori villalakót bababoltba kísértük el és kikérdeztük, hogyan készül kisfia érkezésére.

Miért jelentkeztél a Való Világba?

Híres szeretnék lenni! Sok pénzt nyerni! Szeretném, hogy szüleim büszkék legyenek rám! -ilyen és hasonló válaszokra számítottunk a kérdés feltevésekor. Nézzük, ki mit mondott!

Gina


szerző:
2016.10.09. 21:45
Gina

„2016 a nyár, a Ginuska castingokra jár. Láthatod te is hogy hol tartok most, mert a casting eredményt hoz. A nyolcadik VV készül, és megcsinálom a többiek segítsége nélkül, a Ginuska a VV8-ba készül. Ahha VV8, ahha VV8”

Ciciket és popsit

A szőke lány elárulta társainak, hogy mivel gazdagodott a ValóVilágnak köszönhetően. Erre biztos, hogy nem számítottak a villalakók...

Forró pillanatok a Villában! – Na de mit szólnak ehhez a kintiek?

Bár a ValóVilág powered by Big Brother csak nemrég indult, már most kialakulóban van több románc is a villalakók között. Ezt bizony sok kint maradt hozzátartozó nem nézi jó szemmel. Most megszólalnak! Lássuk, mi a véleményük a bent történtekről!

Zseraldin ki akar szakadni

A cserejátékos vasárnap költözhetett be a Villába tizenharmadikként a már távozó Zsófi helyére. Nézde meg, mit mondott a beköltözése előtt.

Zseraldin

„Itt van a VV, előtted a TV. Engem kell nézned, jó vagyok, azt érzed. Amit látsz, az nevetés, hogy meg legyen a pezsgés. Bent jobb nekem, vagy kint jobb nekem, rád bízom tes’, csak mindenki boldog legyen. ”

Krisztián

„Kamu villában kamu arcok, kamu szerelmek, kamu harcok. De valós kudarcok, de valódi csak én lehetek, győzni jöttem, rettegjetek! Ez itt a ValóVilág!”

Zsolti


szerző:
2016.08.31. 22:00
Zsolti

„Egész úton ide fele azon gondolkodám, mi lesz az, amit a szőrös Jeti nekem kitalál. Verset kell írnom, nagyon eredeti, de ehhez is értek, rajtam nem fog ki. Évek óta tudom, hogy világsztárnak születtem, bekerülésemmel az RTLII nézettségét az egekbe segítem. Számomra nincs lehetetlen, a Villa nem börtön, céllal jöttem, meglehetősen humánus, ha ezentúl homit látnak, ne csak azt gondolják ronggyá használt hús. Amit én tudok, nem tudja más, ész, tehetség humor 100% szórakozás. Nem kell, hogy döntsetek, döntök helyettetek. Villa ajtó nyílj ki, Isten veletek!”

Ismerd meg Evelint!

Megérkezett a 11. villalakó. Eddig egyik újonnan beköltözőnek sem volt könnyű helyzete. Vajon Evelint hogyan fogadják majd a többiek?

Evelin


szerző:
2016.08.30. 22:30
Evelin

„Evelin vagyok és nagyon menő. Nincsenek rá szavak, hogy mennyire szerethető. Belőlem csak egy van, ezt jobb, ha megszokod, kevés dolog van, amit én nem tudok. A bent maradásért bármit megteszek, engem nem fogsz kicsinálni, azt én teszem veled. Kösd fel a gatyádat, ha velem leszel!”

Ismerd meg Atit!

Beköltözött a ValóVilág powered by Big Brother tizedik lakója. Utoljára Viki lépte át a Villa küszöbét, ami hatalmas port kavart odabent, így izgalmas lesz, hogy vajon mit reagálnak majd Ati érkezésére.

Ati


szerző:
2016.08.29. 22:30
Ati

„Én vagyok Ati, egy igazi szentiváni macho, aki a villában van és bármit megtesz, azért, hogy a közönségnek csak ő tetsszen. Nem vagyok én semmiféle gengszter, csak Ati, kinek a célja, hogy a lányoknak tetsszen. Mert én nyerni jöttem, sohasem adom fel, ez az álmom, és valóra is váltom!!!”

Nem takarja semmi Lóri és Dávid férfiasságát...

Mici árgús szemekkel figyelte a Dávid és Lóri tusolását. Biztosan azért, hogy mindenhol alaposan tiszták legyenek a srácok...

Viki


szerző:
2016.08.28. 20:55
Viki

„Itt egy Viki, ki egy kicsit kicsi, 165 helyett csak 163 lett. A villában lehet, hogy én leszek a mini, de semmi esetre sem a ciki. Lesz ott mindenféle jó dolog, s meglásd én leszek a legfőbb ok.”

Ismerd meg Vikit!

A nyolc villalakó új játékost kap Viki személyében. A lány egyelőre visszafogottnak tűnik, de lehet, hogy csak taktikázik?

Ismerd meg Zsófit!

Zsófi legnagyobb álma, hogy híres szupermodell legyen. Kukkants be a bombázó fotózására!

Dávid már az első pillanatban hatalmas sikert aratott a lányok körében

A jóképű és szerény fiú ahogy belépett a stúdió ajtaján, minden szempár rá szegeződött. Újdonsült lakótársai sem tudták levenni a tekintetüket róla. Lehet, hogy hamarosan cicaharc folyik majd Dávid kegyeiért?

Istenesen: Miiivaaan negatííív?

"Miiivaaan stúúúdióóó?" - az internet császára birtokba vette a stúdiót. Az online jelenség részletesen elmagyarázta a műsorvezetőknek, hogy ki is ő valójában...

Ismerd meg Tivyt!

Íme a netes szupersztár, az online császár, a mém, a jelenség…

Dina kamerák előtt fogadott hűséget párjának a stúdióban

Habár a műsor kezdete előtt összezörrentek barátjával, mégis úgy érzi, kitart mellette a Villában is. Vajon tényleg ellen tud majd állni az esetleges kísértéseknek? 

Ismerd meg Dávidot!

A testépítő srác orvostanhallgató volt, de rájött, hogy ez nem neki való. Gyerekkorában zsírkockának csúfolták, ezért összekapta magát, ám érthetetlen módon a csajozással még mindig hadilábon áll. 

Soma félmeztelenül bizonyítaná be, hogy jobb pasi, mint Istenes Bence

Hihetetlen magabiztossággal érkezett a stúidóba a ValóVilág powered by Big Brother negyedik beköltözője. Vivient már most teljesen levette a lábáról...

Ismerd meg Somát!

A hódításairól híres villalakó rendkívüli magabiztossággal érkezett a stúdióba. A srác biztos benne, hogy ő lesz a befutó, és azt is elárulta, hogy miért.

Ismerd meg Micit!

A lány most van túl egy szakításon. Vajon mire készül a beköltözés után?

Ismerd meg Lórit!

A megfontolt villalakó szívét teljesen összetörte egykori szerelme, aki összesen 12 alkalommal csalta meg a srácot. A csalódás után egyéjszakás kalandokkal vígasztalódott, de most már valami másra vágyik...

A férfifaló Viviennek Istenes Bencére fáj a foga?

A ValóVilág powered by Big Brother első beköltözője alig jutott szóhoz az izgalomtól. Helyette inkább a kisfilmje beszélt, amiben nemcsak gátlásait, de ruháit is levetkőzte. Számára a nemzetközi kapcsolatok, vagyis a külföldi férfiak izgalmasabbak, ennek ellenére Istenes Bence nagyon bejön neki...

Lóri


szerző:
2016.08.27. 18:50
Lóri

„Jött egy ötlet, nem tudom hogyan, jelentkeztem a műsorba, pedig nem vagyok olyan. Két heteket vártam, hogy érkezzen a hívás, pedig tudtam, kit hívnának, ki mást. Már átlépném a küszöböt, belépnék pár hónapra, de még azt se tudom, mi a tervem holnapra. Részt vettem a castingon, voltam már pucér, voltam közhelyes, de a villára tartogatom mind azt, amitől én nem vagyok közepes.”

Tivy


szerző:
2016.08.27. 18:50
Tivy

„Jön a Villa, de ez nem a málna, szökik a srác, semmi frász, bent leszek. Soha el nem veszek, minden nap málnát eszek, ez az én versem, várom, hogy a Villa már jöhessen. Szökik a málna, mikor melyik csaj az ágyba, bent leszek kis haver, nem vagyok rapper, szöktetem a szöktetni valót, megfogom a belevalót. csumi csá málna”

Mici


szerző:
2016.08.27. 18:50
Mici

„Itt a csinos szöszi, aki remélem meg is nyeri. Szórakozni vele nem érdemes, mert a végén kapsz egy nyaklevest. Csini rucik ide vagy oda, az őszinte szöszit mindenki imádja, megnyerni tehát én fogom, aki nem hiszi, szívesen várom.”

Soma


szerző:
2016.08.27. 18:50
Soma

„Villabeli Életem - A Villa egy nagyon nehéz dolog, de úgy érzem, bejutni azért befogok. Bejutni nagyon nehéz, de 1-2 csajt megbaszni nem elég. A játék során konfliktusokat keresni fogok, de bebaszni azért persze, hogy be fogok. Remélem, azért viselkedni jól fogok, de erkölcseimen változtatni nem fogok.”

Vivien


szerző:
2016.08.27. 18:50
Vivien

„Itt vagyok a castingon, majdnem VV Vivi. Nem izgultam szét magam a válogatókon, mert végig fogom csinálni.”

Dina


szerző:
2016.08.27. 18:50
Dina

„Dinuka a nevem, Abaráról jöttem, a Falusi élet nem soká mögöttem. A ValóVilág műsorába szerepelni jöttem, és megmutatom nektek a valódi énem. Remélem, hogy megismertek majd az utcán engem! Kértek majd sok-sok autogramot tőlem. Remélem a végén a fődíj az enyém, mert a ValóVilág egyenlő Én!”

Dávid


szerző:
2016.08.27. 18:50
Dávid

„Ez itt a ValóVilág powered by Big Brother, elviszem a fődíjat a többiek elől. Király verda, meg frankó kégli, irigykedve néz majd a szomszéd néni. Sok taktikázás, meg csalódás, a mostani évad se lesz más. A lényeg, hogy meglegyen a napi fehérje adag, és akkor a végére még az izmom is megmarad.”

Zsófi


szerző:
2016.08.27. 18:50
Zsófi

„Zsófi vagyok egy cuki csajszi, érdemes nekem esélyt adni, a villában jól helytállnék, talán szerelemre is találnék. Nem vagyok mű, nem vagyok buta, egy két csajt a testemtől biztos megüt majd a guta. Győzni jöttem, nem aludni, ha bekerülök, azon leszek, hogy meg tudjam mutatni. A ValóVilág régi álmom, tegyél érte, hogy ez valóra váljon.”

Bikinire vetkőzött a ValóVilág sztárja!

Öt évvel ezelőtt, pont ezen a napon csodás időnk volt. A forróság megolvasztotta az aszfaltot, és a nagy hőségben jól esett minden egyes ruhadarabtól megszabadulni. Így tettek a bikini szépségverseny lányai is, akik között az ex-villalakó is feltűnt. Veronika is fürdőruhára vetkőzött.

VV Zsófit ilyen helyzetben még nem láthattátok!

Sosem késő elkezdeni! Nagy lépés, ha az emberlánya főzni tanul. Nos, két évvel ezelőtt a Reflektor stábja részese lehetett az ex-villalakó első próbálkozásának. Az izgalmas események a bevásárlástól indultak…

VV Dennis nem tud leállni


szerző:
2016.07.26. 18:00
VV Dennis nem tud leállni

Vérszemet kapott VV Dennis: mióta elkezdte, nem tud leállni a tetoválásokkal. Egyre többet és többet akar, és a fejébe vette, hogy egy centi se maradhat tinta nélkül a testén. Az egykori villalakó azt is megengedte, hogy a Strory Extra stábja ott legyen, amikor ketten varrják a testét, mert ugye egyszerre egy tetoválás neki nem elég.

A ValóVilág powered by Big Brother válogatóján sokan gondolták azt magukról, hogy tényleg belevalók, mi pedig úgy tűnik, mégis megizzasztottuk őket. Nézd meg, hogy állták a sarat!

Molnár Anikó büszkén vállalja a testét

Az ex villalakó állítása szerint ő az akiről a súlya miatt cikkeztek a legtöbbet. Persze valahol érthető, hiszen sokan nem szívesen beszélnek a testük változásáról. Anikó viszont mindig őszintén mesélt arról, hogy őt bizony még a levegő is hizlalja. És bár tavaly még duci modell karrierje kezdett szárnyalni, fél év alatt jelentős, mintegy 17 kiló feleslegtől szabadult meg.

Reflektor 2015-11-02


szerző:
2015.11.03. 01:55

Reflektor 15-07-30


szerző:
2015.07.31. 01:55
Reflektor 15-07-30

Reflektor: Hamarosan kiderül, ki a Balaton királynője. VV Maci és Cooky nagy dobásra készül.

Reflektor 15-07-16


szerző:
2015.07.17. 01:45
Reflektor 15-07-16

Reflektor: Cristofel modellként szeretné meghódítani a világot. Hámori Eszter másfél évtizedet várt az esküvőre.

Van élet Aurelio után! – állítja VV Zsófika és Dóri

A két ex-villalakót már nemcsak Aurelio, hanem barátságuk is összeköti. Beszélgettünk a görög helyzetről és túlélési tippeket adtunk a hőségriadó idejére. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Aurelio hozta össze VV Zsófikát és Dórit?

Van élet Aurelio után, állítják az egykori villalakók, akiket most már nem csak Aurelio köt össze, hanem a barátságuk, erről meséltek nekünk.

Reflektor 15-06-01


szerző:
2015.06.02. 01:35
Reflektor 15-06-01

Reflektor: Domi lett a Konyhafőnök győztese. VV Iza újra szerelmes.

Reflektor 15-02-06


szerző:
2015.02.07. 01:30
Reflektor 15-02-06

Reflektor: Szerednyey Béla búcsút intett az agglegényéletnek. VV Gigi összeköltözött a szerelmével.

„Szeretnék sokkal tündérfalvibb lenni”

Ez ugyan Fanni fogadalma volt, de nagyjából minden villalakó kívánsága az volt a jövőre nézve, hogy ne veszekedjen annyit a másikkal. Zsu lobbizott Edina és Dani bizalmának visszanyeréséért, hogy ők hajlanak-e erre, a videóból kiderül.  

Cowboyok és indiánok lepték el a Villát

Két csapatra és két területre oszlott a Villa. Reniék kiszorultak a nyugiszobába, míg Daniék megtarthatták a nappalit és a hálót. A nagy ellenségeskedésben többen egymás torkának estek, főleg Fanni és Ádám között durvult el a vita.

Villalakók, akik féltékennyé tették otthon ülő párjukat

Félreérthető helyzetbe keverte magát VV Reni, akit a Villa falain kívül egyébként vőlegénye vár és aki a híresztelések szerint egyáltalán nem örül menyasszonya viselkedésének. Olyannyira, hogy még nyilatkozni sem akart nekünk. Már öt kilót fogyott a stressz miatt.

Zsu szuperképessége: VV Attila a Villában

A Villa feszültségmérője kiakadt az első Párbajra hívásnál. De ez a játék már csak ilyen, minden konkrét indok nélkül is Párbajra lehet hívni bárkit.

Vikcsu és Edina élvezi a házaséletet

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy alkossanak párokat, egészen pontosan a fiúk eldöntötték egymás közt, hogy ki kit választ. Ekkor azonban még senki sem tudta, hogy mire megy ki a játék: az így kialakult pároknak visszavonásig házaspárként kell viselkedniük, azaz mindent, de mindent együtt kell csinálniuk.
 

Dávid megtudja, hogy ő az első kieső

Vegyes érzelmekkel búcsúznak a villalakók Dávidtól, akinek elsőként kell elhagynia a villát.

VV-CSERE: Robin az új villalakó


szerző:
2014.11.26. 17:44
VV-CSERE: Robin az új villalakó

A 26 éves srác nemrég van túl egy komoly kapcsolaton, ami érzelmileg nagyon mély nyomokat hagyott benne. Úgy érezte, hogy szüksége van most a környezetváltozásra, és egy ilyen kaland belefér még a jelenlegi élethelyzetébe.
 

Mire számíthatunk Renitől?


szerző:
2014.11.19. 22:44
Mire számíthatunk Renitől?

Reni kortesbeszédében igyekezett minden szerettétől elbúcsúzni, ráadásul izgult is, de így is sikerült mindenkit szavazásra buzdítania.

 Maci azonnal bepróbálkozott minden lánynál

Amint beköltözött az új lakó, szemrevételezte a villát, majd a lányokat is. Akik szinte azonnal a szívükbe is zárták.

Edina: „Nagy a pofám és leszarom, ha megsértődnek az emberek

A hetedik lakó hosszú utat tett meg, hogy beköltözhessen a ValóVilág Villájába és állítása szerint mindent el fog követni, hogy ő legyen a nézők kedvence.
 

BeleValóVilág 14-02-13


szerző:
2014.02.13. 23:30
BeleValóVilág 14-02-13

BeleValóVilág: A csütörtöki adásban megnézhettük, hogyan képzelik el a tökéletes szexrobot a villalakók, emellett pedig Adél arra kereste választ, hogy ki nagyobb taktikus a Villában: Viki, vagy Dávid.

Miért híznak ilyen ütemben a villalakók?

VV Charlotte alakja egyre kevésbé hasonlít egy aerobik edzőjéhez. Dorka is megindult a lejtőn, VV Iza pedig ha így folytatja, csak plus size modellként kap majd munkát.

Fókusz 14-02-06


szerző:
2014.02.06. 19:55
Fókusz 14-02-06

Fókusz: Csodabogáréknál - Családi körben fogadott minket VV Simon. A nagymama beolvasott a Villalakóknak. Meglepő fordulat - 24 év a korkülönbség, de hatalmas a szerelem. A teniszcsillag Szávay Ágnes, és DJ Dominique vallomása. Bátraké a világ - Krokodilok mellett úszott, fogolytáborból szabadult. Egy magyar férfi hihetetlen kalandjai Dél-Szudánban.

Alexa búcsúzik, Zsófi és Krisztián pedig beköltözik

Épp csak elkezdődött, és máris fordulóponthoz ért a ValóVilág. Az elmúlt 10 napban a nézők a nekik legszimpatikusabb lakóra szavaztak, a legkevésbé szimpatikusabbnak pedig még szerda este el kell hagynia a Villát.

Íme a Villa első 6 lakója!


szerző:
2014.01.10. 19:00
Íme a Villa első 6 lakója!

Eljött a várva várt pillanat, vasárnap indul a ValóVilág 6! Mi pedig mindjárt bemutatjuk az első hat játékost, aki elsőként veheti birtokba a Villát!

Fókusz 13-09-12


szerző:
2013.09.12. 19:45
Fókusz 13-09-12

Fókusz: Tomboló düh – VV Zsuzsi most először nézett szembe azzal, hogyan viselkedett a villában, nem hitte el, amit látott. Szívszorító fájdalom – Beáta egy rutinműtétre feküdt be a kórházba. Mi történhetett, ami miatt nem lehet gyereke? Szatírvadászat – Üldözőbe vettük a Margitsziget mutogató bácsiját. Jó tanácsok azoknak, akik nem kívánnak találkozni a szatírral.

Fókusz 12-09-27


szerző:
2012.09.27. 20:50
Fókusz 12-09-27

Fókusz: Botrány - VV Annamari erotikus munkát vállal? Mi az igazság? Megszólal a villalakó! Szembesítés - Hogyan nézett ki Ákos, Lovasi, vagy Lukács Laci 20 évvel ezelőtt? Ősrégi felvételek magyar rocklegendákról. Életveszélyben - A nagy bejelentés a Dakar rallyról, a világ egyik legkeményebb versenyéről.

VV Veronika reagált a döbbenetes vádakra

Megdöbbentő állítások egy ismeretlen férfi szájából egy internetes portál videójában. Nem kevesebbet állít, mint hogy VV Veronika a testéből él, ráadásul 16 éves kora óta. A szőke lány a vádak miatt azonnal ügyvédjéhez fordult.

Cristofel 3 évet is kaphat a verésért

Megilletődöttség és egy kis félelem is látszott Veronikán a rendőrségre menet. A nyomozók befejezték a munkát és vádemelési javaslattal zárták le a lány volt szerelmének ügyét. Cristofelt azonban hiába várták a nyomozók, nem jött el.

Csokira fel: fogyjunk édességgel


szerző:
2012.05.08. 21:00
Csokira fel: fogyjunk édességgel

Mi kell egy diétához? Rizs, tojás, tejszínhab, gyümölcs vagy akár sör. Egyre újabb és újabb divatos fogyókúrás módszerek bukkanak fel, ilyen a csokidiéta is, melyet most két egykori Villalakóval teszteltünk.

Fókusz 12-04-17


szerző:
2012.04.17. 20:50
Fókusz 12-04-17

Fókusz: Száz nappal később - Az X-Faktorosok még mindig a csúcson, a mentorok újra címlapon. Kivel mi történt a finálé óta? Elvitték - A rendőrök félbeszakították a forgatásunkat és magukkal vitték Cristofelt. Milyen büntetés vár rá? Verekedő Villalakók - Csaba és Kinga a ValóVilág után valódi bokszmeccsre vállalkozott.

Fókusz 12-02-29


szerző:
2012.02.29. 20:45
Fókusz 12-02-29

Fókusz: Búcsúbuli - Fergeteges partival búcsúztak a Villalakók és a műsorkészítők a VV5-től. Miért balhézott megint Cristofel? Fridi újrakezdi - A műsorvezető nem akar Vágó István lenni, elárulja, miben segít a játékosoknak. Hoppá-hoppá! - Szülinapi Republic-koncert a kör közepén állva, avagy kell a cirkusz 22 év után is.

Fergeteges bulin engedték ki a gőzt a Villalakók

A ValóVilág finalistái még csak 3 napja cirkálnak közöttünk. Ők csak most fogják fel, milyen hatalmasat változott az életük. Kedd éjszaka pedig még egyszer, utoljára összejöttek, hogy egy féktelen házibuli keretében kibeszéljék gondolataikat.

Fókusz 12-02-21


szerző:
2012.02.21. 20:15
Fókusz 12-02-21

Fókusz: Vili bácsi vallomása - Kis híján belehalt a szerelmes üzenetbe! Ott voltunk a Barátok Közt veszélyes jelenetének forgatásán! Telt ház! - Visszatért az összes villalakó! Van, aki ismét háborúra készül, Cristofel viszont történelmet ír. Keserves kezdetek - Hogyan fedezték fel a világ legnagyobb szupermodelljeit és miként a magyar szépségeket?

Régi Villalakóktól hangos a Villa

„Atika érdekes pasika” - mondta Szandika, aki tapasztalt Villalakóként már hétfő este Attila ágyában kötött ki. Négyen a VV 4-ből a Fókusz kamerája előtt készültek fel a bevetésre. Egy hetünk van arra, hogy a Villalakókat kizökkentsék napirendjükből.

Reggeli - Csak csajok 12-02-03

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Cristofelnek vetkőztek a szexi ex-Villalakók

Még szerencse, hogy a fehérneműs lányok nem hallották miket mondott róluk Cristofel, bár talán a humorérzékük felmentette volna a szülinapos szájhőst. Korábbi valóságshow-k szép lányai, fekete és szőke bombázói pózoltak együtt.

Fókusz 12-01-09


szerző:
2012.01.09. 20:20
Fókusz 12-01-09

Fókusz: Énekvizsga - A Villalakókat már nem zavarta, hogy nincs hangjuk. Muri Enikő elárulta, miért randizik Attilával. Dubaj-botrány - VV Gigiről azt állították, pénzért jár Dubajba. Elárulja, mi az igazság. Szívvel-lélekkel - Thomas Anders testközelből, ott voltunk vele a megérkezéstől a színpadra lépésig.

Farkasokkal „táncoltak” a Villalakók

A Villalakókat emberhez szelídített európai szürkefarkas falkába engedték, és figyelték, hogy az állatok ki iránt érdeklődnek a leginkább. Ki az, akit falkavezérnek is választanának akár, vagy akit a köztük lévő rangsor megváltoztatására alkalmasnak találnak?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való