KERESÉS search-close

világ

50 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "világ"

Ezt nem hiszed el! Fővárosok okoztak fejtörést a villalakóknak

Az iskola hét még nem ért véget? A villalakók egymást leckéztették. Szerinted ki tudott több helyest választ adni?

SZILVESZTER: Így ünnepelt a világ

Dubajban a világ legmagasabb épületének, a Burdzs Kalifának minden szintjéről lőttek rakétákat. A színpompás tűzijátékot a 828 méter magas épület oldalán kivetített fényjáték egészítette ki. Párizsban, a Champ's Elyséet szegélyező fák vörös fénybe borultak, miközben a diadalívre látványos lézershow-t vetítettek. Londonban pedig az első robbanások idején nem zene, hanem a híres londoni toronyóra, a Big Ben harangjainak hangja hallatszott.

Világutazó családok elképesztő történetei

Három világutazó családhoz látogatott el a Fókusz riportere: egyikük körbevitorlázta világot, a másik Grönlandot és Alaszkát fedezte fel, míg a harmadik csapat hat év alatt harminckilenc országban járt.

 

Ez a magyar fiú hódította meg a világot

A Fókusz nézői két éve ismerhették meg az akkor 33 éves Molnár Péter amatőr testépítő világbajnok nevét. Épp akkor Hong Kongban megnyerte első profi testépítő megmérettetését a 80 kiló feletti kategóriában, ő lett az abszolút nyertes is.

Nagyobb biztonságban leszünk, ha több fegyver véd minket?

Az elmúlt években ismét fegyverkezési verseny kezdődött el a világban és sok ország mintha háborús készültségben lenne. Tavaly a világ kormányai összesen 1686 milliárd dollárt költöttek védelmi kiadásokra. A legnagyobb fejlődés a Közép és Kelet-európai hadiiparban történt, és úgy tűnik, Amerika szeretne kihátrálni a világ védelmezője szerepből.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Hová menjünk nyaralni?


szerző:
2017.05.18. 17:35
Hová menjünk nyaralni?

Horvátország, Görögország, Olaszország és Spanyolország – ha nyáron útra kél a magyar, döntő többségében ezekbe az országokba indul el. Hogy a fantáziánk kevés vagy a pénzünk, az változó, de tény, hogy a lehetőségek ennél azért jóval szélesebbek. Jó néhány félreértés, tévhit van az úti cél kiválasztásával kapcsolatban, amiket érdemes tisztázni.

A magyar énekes meghódítja a világot?!

Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere egy igen őszinte interjút készített hazánk egyik legismertebb énekesével. Ákos akkor koncertturnéra indult, és Párizsban, Rómában meg Moszkvában is fellépett az ott élő magyarok előtt.

Mitől lehetne jobb a világ?


szerző:
2016.06.07. 18:00
Mitől lehetne jobb a világ?

Azon agyalni, hogyan tehetjük jobbá környezetünket, vagy akár az egész világot, hasznos időtöltés. Hogy a magyar hírességek gondolkodnak-e ilyesmin, nem tudjuk, de mi azért nekik szegeztük a nap kérdéseként.

Milyen lesz a világ 20 év múlva?

Van, aki szerint 20 év múlva a világ sokkal hangosabb és pörgősebb lesz, mások szerint pedig még digitálisabb lesz, és az emberi kommunikáció szinte teljesen megszűnik majd.

Az embereket a sör, a prostituáltak és az esküvők árai érdeklik a leginkább!

Egy kereskedelmi felmérésnek köszönhetően kiderült, hogy az emberek valójában mit keresnek először egy adott országban.

Magyarul Balóval 2015-11-23

A világvége-forgatókönyvek elterelik a figyelmet a valódi gondokról, mondja mai vendégünk, aki szerint minden országban el kellene dönteni, hogyan lehet a legolcsóbban és leghatékonyabban a legtöbb jót elérni. Vezető brit és amerikai lapok szerint a dán Björn Lomborg egyike azoknak a tudósoknak, akik a legtöbbet tehetnek a világ megmentéséért.

Bárki megtanulhat rajzolni!

Nagyon sokan hisszük magunkról, hogy nem tudjuk megörökíteni papíron a körülöttünk lévő világot, pedig bárki képes lehet rá. Mint minden, ez is fejben dől el! Ehhez nem kell mást tenni, csak másképp látni, mondjuk az agyunk jobb agyféltekével! Vendégünk Tokaji Melinda, rajz oktató, tréner volt.

Lukáts Andor egyszerre képes elhallgattatni egy világot?

Lukáts Andor Kossuth-díjas színész, rendező és nem mellesleg adjunktus 25 évvel ezelőtt egy nagyot álmodott. E szerint azt szeretné, ha évente legalább csak egy órára, de elnémulna a világ és csak a csendre figyelnénk. Honnan jött neki ez a nem mindennapi ötlet, és mit szól ehhez a családja, erről mesélt nekünk reggel.

Miért fontos világot látni?

Teply Tamás igazi világpolgár. Nemcsak rengeteget utazott a nagyvilágban, hanem élt és dolgozott is külföldön, közben persze mindig visszatért a gyökerekhez, szülőföldjére, Magyarországra. Az elmúlt évtizedek tapasztalatait most papírra is vetette, mi most arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen útravalót adna a mai fiataloknak.

Fókusz 14-02-06


szerző:
2014.02.06. 19:55
Fókusz 14-02-06

Fókusz: Csodabogáréknál - Családi körben fogadott minket VV Simon. A nagymama beolvasott a Villalakóknak. Meglepő fordulat - 24 év a korkülönbség, de hatalmas a szerelem. A teniszcsillag Szávay Ágnes, és DJ Dominique vallomása. Bátraké a világ - Krokodilok mellett úszott, fogolytáborból szabadult. Egy magyar férfi hihetetlen kalandjai Dél-Szudánban.

Fókusz 13-07-01


szerző:
2013.07.01. 20:55
Fókusz 13-07-01

Fókusz: Egy úr az űrből - Kameránk elé állt a Föld leggyorsabb embere. Felix Baumgartner, űrutazásáról is mesél. Halálos lendület - Tragikus rallybalesetek nyomában. Megszólal a Nagykállói versenyen elhunyt férfi nagybátyja. Sztárok mentorai - A hírességek is tőlük tanulnak! Nálunk jártak a világ legmenőbb tánctanárai.

Ennyi helyen jártunk 2012-ben


szerző:
2013.01.03. 19:00
Ennyi helyen jártunk 2012-ben

A Fókusz 2012-ben is ott volt, ahol fontos dolgok történtek, ahol idegenbe szakadt honfitársaink élnek, vagy ahová ismert magyarok látogattak el. A Karib - tengertől Japánig, az Egyesült Államoktól Bangladeshig.

Fókusz 12-12-11


szerző:
2012.12.11. 20:55
Fókusz 12-12-11

Fókusz: Váltania kellett! - Hazakísértük Szabó Dávidot, aki rácsodálkozott a világra és a téli gumikra is jutott ideje. Hátborzongató történet - Megszólal annak az asszonynak a lánya, akit a közelmúltban az élettársa késelt meg Máltán. Legnépszerűbbek - Csobot Adélra, VV Verára és a Gangnam style-ra kerestek rá a legtöbbször a magyar netezők.

Fókusz 12-12-10


szerző:
2012.12.10. 20:55
Fókusz 12-12-10

Fókusz: Babaarcú szépség - Az ukrán Barbi akciója az egész világot meglepte. Vannak követői szép számmal! Véghajrá - Dráma és könnyek az X-Faktor stúdiójában. Miért sírtak a versenyzők és hogyan látja a versenyt Szabó Dávid? "Haláli" tréfa - Összeomlottak a rádiósok, akik miatt öngyilkos lett egy ápolónő. Mit mondanak az ügyről a magyar műsorvezetők?

Fókusz Plusz 12-10-06


szerző:
2012.10.06. 19:30
Fókusz Plusz 12-10-06

Fókusz Plusz: A világ kicsiben - Tankok, repülők és hajók - amikor a felnőttek gyerekek maradhatnak. Egy költséges hobbi kulisszatitkai. Szerelem másként - Down-szindrómás fiatalok, akik teljes értékű életet tudnak élni. A házasság és gyerekvállalás sem lehet akadály.

Egy hátizsákkal a világ körül

Kíváncsiság, kalandvágy vagy csak az ismeretlen vonzása? Vajon mi kell ahhoz, hogy valakiből világutazó legyen? Hogy körbehajózza, autózza, stoppolja a földet, vagy egyszerűen csak idegen földrészen tegye a tiszteletét?

Cannes-i küldetés Palvin Barbarával

Palvin Barbarát nem csak az érettségi állította próba elé, hanem a világ egyik legelőkelőbb és legtöbb szemet vonzó vörös szőnyege is, a cannes-i filmfesztiválon. Fotósok és operatőrök százai voltak a vizsgabiztosok, akik minden mozdulatát árgus szemmel figyelték.

Exkluzív világkörüli turné a bombázó DJ-vel

Amerika, Dubai, Hong Kong, Mexikó, Törökország vagy Egyiptom –csak néhány olyan hely, ahová Voksán Virág már haza jár, és ahol legalább annyi rajongóval büszkélkedhet, mint itthon.

Testvérháború a Tóth lányoknál

Tóth Gabi vérig sértődött nővére új menedzserére, amiért az nem engedi, hogy közös koncertet vállaljanak. Gabi igazi lázadóként közösségi oldalán panaszkodott, ott robbant ki a vita.

Moszkva és a táncegyüttes nyomában a Fókusz

A Fókusz riportere próbálta felvenni a 12 milliós világváros, Moszkva lüktetését. S mindent megtett, hogy felfedezze a világhírű, stílusteremtő Mojszejev táncegyüttes titkait.

Whitney Houstonra emlékezünk


szerző:
2012.02.13. 19:20
Whitney Houstonra emlékezünk

A világ legtöbbet díjazott énekesnője: minden leszállóága, botránya és függőségei ellenére Whitney Houston több mint 400 díjat és elismerést kapott életében. Biztos, hogy a világ más lett volna Whitney Houston érdemei nélkül.

Bezártság, diktatúra és személyi kultusz a XXI. században

Észak-Korea igazi turistaparadicsom lehetne, ehelyett a földkerekség legzártabb országa. Mi lesz a világ utolsó diktatúrájával? Van, aki fél tőle, van, aki a civilizáció fehér foltjának tartja.

Még meg sem születtek, máris sztárok lettek

Nem csak szakításoktól és újdonsült szerelmektől volt hangos a világsajtó, hanem a szerelmek gyümölcsei is szép számmal láttak napvilágot 2011-ben is.

Életképek a Fókuszról, 2011-ből

A Fókusz a legszebb felvételeket gyűjtötte össze szerte a világból, ahol a kamerák megfordultak. Mi történt 2011-ben? A Fókusz életének klipje!

Kína, ahol a hagyomány és modern összeforr

Pezseg az élet Kínában, ahol az évezredes tradíció kéz a kézben jár a legmodernebb fejlődéssel, és ahol az emberek visszamosolyognak, ha valaki rájuk mosolyog.

Matt nálunk ropta világkörüli turnéján

Matthew az internetkorszak videómegosztós históriájának egyik első hőse, aki tényleg nem csinál mást, mint idétlen mozgással körbetáncolja a világot, szerdán a budapesti Halászbástyán ropta - a Fókusz kamerái előtt!

Kalapács alatt a világ egyik legnagyobb gyémántja

Akár 15 millió dollárt is adhatnak a világ egyik legnagyobb gyémántjáért.

Lépjenek be velünk Veca világába!

Az X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettje, Janicsák Veca ugyan már több tehetségkutatón részt vett, és saját együttest is alapított, de az igazi áttörést a 2010-es év hozta meg számára.

Megnyitotta „kapuit” a netegyetem

Legelső évnyitóját tartotta pénteken a világ „leghatártalanabb” egyeteme, a Giordano Bruno Virtuális Egyetem.

Kifőzték a rekorder szappanóriást

A világ legnagyobb szappanát főzték az ukrajnai Szevasztopolban.

Kiállításon a világ legdrágább festménye

Ötven év óta először lesz látható nyilvános kiállításon Picasso „Akt, zöld levelek és szoborportré” című festménye.

Fókusz 10-09-02


szerző:
2010.09.02. 20:40
Fókusz 10-09-02

Fókusz: Való Világ-lakó akar lenni Daróczi Dávid állítólagos szeretője. Nóra oda menekülne környezete elől. A világhírű Polgár-lányok édesapja unokáiból is zsenit faragott! Most Zsófi fiait oktatja. Az internetezők szerint ő a leggyönyörűbb európai művésznő. Bemutatjuk Valentin Titániát!

Nóci nem tudta, mire jelentkezik


szerző:
2010.08.28. 03:00
Nóci nem tudta, mire jelentkezik

Czifra Noémi az újonnan induló Való Világból is szívesen kivenné a részét.

Lilu szívesen emlékszik a Való Világra

Nagyot fordult a világ a műsorvezetővel a reality show 3. szériája óta.

Fél Kettő 10-08-18


szerző:
2010.08.18. 14:25
Fél Kettő 10-08-18

Fél kettő: Újra indul a reality, mi történt az előző szériák szereplőivel? Szándékosan fertőzte meg HIV-vel partnereit a No Angles énekesője? Zimány Linda rendszeresen tűnik fel ismert emberek oldalán. Szerencse?

Csak csajok 10-07-14


szerző:
2010.07.14. 09:00
Csak csajok 10-07-14

Az elmúlt napokban attól zeng a bulvársajtó, hogy Zimány Linda munkanélküli segély igényelt, mert megszűnt a munkahelye. Molnár Anikót és Sári Évit arról faggattuk a szerdai Csak csajokban, hogy ők mit tettek volna Linda helyében.

Megmenekült a világ legnagyobb könyve

Szerencsére a nagy könyvben sem az elmúlt hónapok heves esőzései, sem a Jósva patak áradása nem tett kárt.

15 év múlva a világ fele allergiás lesz

Csaknem hárommillió ember szenved a szezonális szénanáthától - vagyis allergiás - Magyarországon.

Meghalt a világ leghosszabb hajú embere

A sörény leginkább egy óriáskígyóra hasonlított és 6.8 méter hosszú volt.

Óriás Gyuri, a világ legnagyobb kutyája!

2 méter húsz centi az orra hegyétől a farkáig, 1 méter 9 centi a marmagassága, és 111 kiló Óriás György.

Közszemlén a legértékesebb gyémánt

A 17. századi ritkaságot 50 éve nem láthatta a nagyközönség.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való