KERESÉS search-close

videóblog

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "videóblog"

VV Roli:

VV Roli legújabb vlogjában a Villában folyó taktikai harc rejtelmeibe avatott be minket. 

Dobó Ági és családja hatalmas kalandra készülnek!

A Konyhafőnök VIP második évadának nyertese már tűkön ül az izgalomtól, hiszen párjával idén tavasszal fognak először együtt utazni a picikkel, ráadásul repülővel! De vajon milyen nehézségekkel kell szembenézniük a szülőknek? Hogyan lehet egy másféléves, örökmozgó gyerkőcöt lekötni az úton? Ági őszintén mesélt a közelgő nyaralásról, amiről természetesen videóblogot is készít majd.

Igent mondott a gyönyörű műsorvezető!

Tücsi élete egy cseppet sem mondható unalmasnak. Amellett, hogy videóblogot indított, párja is feltette számára a kérdések kérdését. A szépséges modell persze egy percig sem habozott a válasszal!

Videóblogot vezet Robbie Williams

A gigasztár néhány hónapja saját maga tárja a világ elé magánéletét. Videóblogjában megmutatja milyen sanyarú a sorsa, mert alvajáró és édességet eszik éjjel, amire aztán nem emlékszik, hogyan utazik magángépével, és apjával, egyszóval milyen az élete koncerttől koncertig.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Istenes Bence mindent megoszt videóblogjában!

Istenes Bence kölni mindennapjai rendkívül pörgősek - közben pedig magánéletét is próbálja menedzselni. Videóblogjában őszintén mesél nemcsak az örömteli pillanatokról, hanem a nehézségekről is a műsorvezető.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való