KERESÉS search-close

vida rudi

55 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vida rudi"

Következő rész (2016. november 02.)

Mit szól Júlia Attila kéréséhez? Zsófi és Ádám nem értenek egyet Ádám munkáját illetően. Rudi szeretne visszaköltözni Zsolt lakásába. Milyen újabb csínyt eszel ki Milán?

Story Extra 2016-09-20


szerző:
2016.09.20. 16:55
Előző rész (2016. március 29.)

Attila és Nóra végső búcsút vesznek Róberttől. László meggyanúsítja Gizellát, hogy megint iszik. Vajon igaza van? Sikerül Rudinak és Aliznak elmenekülni? Vajon mitől lett rosszul Máté?

Előző rész (2016. március 23.)

Rudi megszegi a Zsolttal kötött megállapodását. Júlia rájön, hogy a gyerekei már nélküle is boldogulnak. Tóbiás végre segítséget kap a gyerekneveléshez. A cégtársak Miklós ellen fordulnak.

Rudi nem örül Zsolt hírének

Zsolt örömmel újságolja Rudinak Nórától kapott jó híreket. Rudi viszont egyáltalán nem lelkes, és el is árulja, miért nem.

Krisztián életjelet adott magáról?

Hatalmas meglepetés fogadja Nórát, mikor megtalálja a levelei közé rejtett titkos üzenetet. Ez a névtelen iromány rendesen felforgat mindent.

Mindeközben vajon Krisztián életben van még?

Jobban zajlik az élet, mint valaha a Mátyás király téren: Nóri és Miki folyton szerepjátékoznak, Bözsiék külföldi vendégeket fogadnak, Rudi és Aliz menekülnek, Tóbiás pedig magára maradt a babával. Na, de mindeközben túl nagy a csend Krisztián háza táján. Vajon életben van még a fiú?

Ez történt a 10. héten


szerző:
2016.03.11. 21:30
Ez történt a 10. héten

Júliára nehéz idők várnak. Vajon megbirkózik mindazzal, ami rá vár? Zsófiékat nem várt meglepetés fogadja, amikor hazaérnek, ami rossz hatással van Zsófi hangulatára, és így a családi kapcsolatokra is. Az időjárás egyre rosszabb, és Vilmosnak lelkiismeretfurdalása lesz Cuki miatt. Próbálja megkeresni a parkban, majd egy saját készítésű plakáttal is, de sikertelenül. Péternek és Ottónak egy kis iszogatás után „korszakalkotó” ötlete támad, amiben a lakóközösség egy része is támogatja őket. Úgy tűnik, hogy Alizéknak ismét menekülni kell. Hanna és Ádám kapcsolata egyre hullámzóbb, amióta megjelent Lili. Ágnes mindent megtesz, hogy alibit biztosítson Lizának. Nóra látszólag kiheverte Róbert elvesztését, és újult erővel veti bele magát a munkába. Miklós kénytelen rájönni arra, hogy Nórával kapcsolatban kezd kicsúszni az irányítás a kezéből.

Következő rész (2016. március 10.)

Ágnes extra feladatot szán Rudinak. Nóra valóban rendbejött? Péter és Ottó remek mókát találnak ki maguknak. Vajon Hanna tényleg biztos lehet abban, hogy Ádám és Lili csak barátok?

Előző rész (2016. március 09.)

Tóbiás nehezen boldogul a kis Bencével. Vajon mitől értékelődik fel Júlia a börtöntársai szemében? Mit szól Hanna, amikor megtudja, hogy Lilivel szomszédok lesznek? Rudi és Aliz még kitérőt tesznek a nagy út előtt.

Csórics Balázs dalban üzen a rajongóinak

Köszönjük Balázsnak az újabb zenei összefoglalót. Hiányozna, ha nem így indulna a hét. Persze, mint mindig, most is van egy kis csavar az előadásban.

Előző rész (2016. március 03.)

Nóra szerepjátéka veszélyessé válik. Rudit majdnem maga alá gyűri a bűntudat. Andrea ultimátumot ad Zsoltnak. Ágnes Ottó ellen kitalált terve fordítva sül el.

Következő rész (2016. március 03.)

Nóra szerepjátéka veszélyessé válik. Rudit majdnem maga alá gyűri a bűntudat. Andrea ultimátumot ad Zsoltnak. Ágnes Ottó ellen kitalált terve fordítva sül el.

Következő rész (2016. február 24.)

Sikerül Rudinak kimenteni a túszul ejtett Alizt Nikol karmai közül? Ágnesnek máris van egy terve, hogyan terelje el Lizáról a gyanút. Hogy reagál Tóbiás Sesztákné indiszkrét kérdéseire? Vajon hova szökik Máté?

Krisztiánt meglövik Rudi szeme láttára

Krisztián eldöntötte, hogy maga helyett Rudit küldi a túlvilágra, közben egy lövés dördült el. Hogy mi történt? Krisztiánt meglőtték.

Meglőtték Bartha Zsolt testvérét! Krisztián vajon túléli?

Krisztiánnak élete egyik legnehezebb döntését kellett meghoznia. Bajtárs lesz a bajban, és megmenti Rudi életét, vagy túllép a lelkiismeretén és sajátkezével vet véget a fiú életének? Aztán egy nem várt dolog csapott le a fiúkra.

Rudi mentőakciója


szerző:
2016.02.10. 21:20
Rudi mentőakciója

Rudi mégis jó barátja Krisztiánnak? Titokban segíteni szeretne neki?

Rudi mégiscsak igaz barát a bajban?

Krisztián elszántabb, mint valaha, hogy testvérét, Zsoltot kihozza a börtönből, magánakicóba kezd Haller és bűnbandája ellen. Rudi hiába figyelmezteti barátját, az elvakult fiúnak semmi se számít.

Előző rész (2016. január 29.)

Miklós összetalálkozik a nászútról hazatérő Nórával. Ágnes tovább nyomoz Nóra után, és ehhez Gizellát használja fel. Rudi féltékenységében hazudik Krisztiánról Aliznak.

Ez történt a héten (4. hét)

Gizella ismét inni kezd, így amikor a várandós Zsófinak sürgős szüksége lenne rá, akkor nem tud segíteni neki. Vajon Zsófival minden rendben lesz? Péter Renáta miatt megint összeveszik Hannával. Kiderül, hogy Nóra mit tett, de ez Ágnesnek gyanús és bizonyítékokat keres Nóra ellen. Rudi féltékeny lesz Alizra és Krisztiánra, ezért Lucát felhasználva próbálja összeugrasztani Alizt és Krisztiánt. Ludwig és Miklós között nem enyhül a viszony.
 

Következő rész (2016. január 29.)

Miklós összetalálkozik a nászútról hazatérő Nórával. Ágnes tovább nyomoz Nóra után, és ehhez Gizellát használja fel. Rudi féltékenységében hazudik Krisztiánról Aliznak.

Előző rész (2016. január 25.)

Ágnes megbocsájtja Ludwignak a tettét? Péternek randija lesz, amire Rudiék készítik fel. Gizella megiszik egy fél üveg vodkát, amikor Zsófi rosszul lesz, és neki kellene kórházba vinni.

Következő rész (2016. január 25.)

Ágnes megbocsájtja Ludwignak a tettét? Péternek randija lesz, amire Rudiék készítik fel. Gizella megiszik egy fél üveg vodkát, amikor Zsófi rosszul lesz, és neki kellene kórházba vinni.

Mi történhetett Róberttel? Nyomozzunk közösen!

Bőven zajlik a nyomozás Róbert halálával kapcsolatban. Mindenki gyanús, de egyelőre még senki ellen sincs bizonyíték. De vajon kinek állhatott az útjában Robi? Elkezdtünk nyomozni az ügyben!

Előző rész (2016. január 6.)

Rudit kihallgatják a nyomozók, szorult helyzetbe kerül. Ottó Péter segítségével távozik Liza életéből – vajon végleg? Megindulnak a találgatások, hogy vajon ki ölte meg Róbertet?

Előző rész (2015. december 23.)

Aliz és Krisztián egészen közel kerülnek egymáshoz, miután Rudi lemondta az esti programot Alizzal. Miklós szembesíti Nórát azzal, hogy Róbert Ágnesbe szerelmes, és nem belé.

Következő rész (2015. december 23.)

Aliz és Krisztián egészen közel kerülnek egymáshoz, miután Rudi lemondta az esti programot Alizzal. Miklós szembesíti Nórát azzal, hogy Róbert Ágnesbe szerelmes, és nem belé.

Előző rész (2015. december 14.)

Attila Ágnes érdekében letesz a Ludwiggal való konfrontációról. De vajon ezzel mennyire szolgáltatja ki magát és a céget? Rudi reménytelenül próbál szabadulni a Róbert-féle pénzügyi zsarolás terhe alól. Liza és Ottó fontos döntést hoz, mely teljesen új szintre emelheti a kapcsolatukat.

Következő rész (2015. december 14.)

Attila Ágnes érdekében letesz a Ludwiggal való konfrontációról. De vajon ezzel mennyire szolgáltatja ki magát és a céget?Rudi reménytelenül próbál szabadulni a Róbert-féle pénzügyi zsarolás terhe alól.Liza és Ottó fontos döntést hoz, mely teljesen új szintre emelheti a kapcsolatukat.

Ez történt az 50. héten

Ágnes próbálja titkolni, hogy mi történt közte és Ludwig között.  Zsófi ki akarja békíteni Ádámot és Hannát. Vajon helyrehozható a kapcsolatuk? Miklós bevallja Vilmosnak, hogy sosem fogja tudni elengedni Nórát. Gizella komoly elhatározásra jut a házasságával kapcsolatban. Nóra házassági szerződést kötne Róberttel. Egy új ügyfél jelenik meg, aki izgalmas lehetőséget ajánl Attilának, ám megdöbbentő információk derülnek ki róla. Krisztián és Rudi megfenyegetik Róbertet. Júlia meglepő felfedezésre lel a saját hitvesi ágyában.
 

Előző rész (2015. december 10.)

Ki tud-e állni Péter az anyjával szemben Renátával kapcsolatban? Vajon elfogadja Attila az üzleti ajánlatot? Hogyan fogja visszaszerezni Róbert a pénzét Ruditól?

Következő rész (2015. december 10.)

Ki tud-e állni Péter az anyjával szemben Renátával kapcsolatban?Vajon elfogadja Attila az üzleti ajánlatot? Hogyan fogja visszaszerezni Róbert a pénzét Ruditól?

Ez történt a 49. héten


szerző:
2015.12.04. 21:25
Ez történt a 49. héten

Nóra és Júlia kapcsolata rendeződni látszik. Liza karrierje komoly veszélybe kerül. Rudinak nem marad pénze az adóssága visszafizetésére, ezért Róbert azt veszi el tőle, amit valaki olyannak szán, aki nagyon fontos neki. Miklós és Róbert kapcsolata egyre feszültebb és minden eszközzel próbálnak elégtételt venni egymáson. Gizi élete újabb fordulatot vesz, de könnyen lehet, hogy ez az út a lejtő aljára vezet. Ludwig új bérlőt ajánl Attilának, de Ágnes közbelép és megakadályozza a tervet. Amikor Ludwig ezt megtudja, összevesznek, és a veszekedéssorozat végén megbocsáthatatlan dolgot tesz a feleségével.
 

Előző rész (2015. december 3.)

Vajon a Róbert és Rudi közt feszülő ellentét végleg tönkre teszi Aliz és Luca kapcsolatát? Sikerül Attilának kitérnie Ludwig gyanús ajánlata elől? Képes lesz-e Nóra ismét megbocsátani Róbertnek?

Következő rész (2015. december 3.)

Vajon a Róbert és Rudi közt feszülő ellentét végleg tönkre teszi Aliz és Luca kapcsolatát? Sikerül Attilának kitérnie Ludwig gyanús ajánlata elől?  Képes lesz-e Nóra ismét megbocsátani Róbertnek?

Nóri lánybúcsúja igen csak pikánsra sikeredett! Láttátok? Mit szóltok hozzá?

Arról már beszámoltunk, hogy Krisztián és Rudi mennyire lelkiismeretesen készültek Nóri lánybúcsúztatójára egy vetkőzős számmal. Eljött a nagy nap, a srácok egy kis cselhez folyamodtak, hogy a végén Nórit levegyék a lábáról. Fel is forrósodott a hangulat. Nézzétek!

Ez történt a 48. héten


szerző:
2015.11.27. 21:25
Ez történt a 48. héten

László és Gizella kapcsolata válságba kerül, mivel Gizella azt hiszi, Lászlónak van valaki az életében. Ludwig továbbra is gyereket akar Ágnestől. Ágnes felajánlja Nóráéknak, hogy tartsák a villában az esküvőt. Rudi, Ádám és Krisztián felejthetetlent alkot Nóra lánybúcsúján. Rudi megpróbálja átállítani Fasírtot az ő oldalukra, de a reakciója még őt is meglepi. Róbert dupla vagy semmit ajánl Rudinak, amikor az ki akarja egyenlíteni a tartozását. Vajon megoldódnak Rudi pénzügyi gondjai? Zsófi megtudja, hogy Tóbiás milyen gyógyulási módot választott.
 

Előző rész (2015. november 26.)

Ludwig bocsánatot kér Ágnestől, de vajon tényleg kibékülnek?  Krisztián és Rudi képesek kezelni a helyzetet Fasírttal?  Gizella kidobja Lászlót a lakásból Vali miatt.

Következő rész (2015. november 26.)

Ludwig bocsánatot kér Ágnestől, de vajon tényleg kibékülnek?  Krisztián és Rudi képesek kezelni a helyzetet Fasírttal? Gizella kidobja Lászlót a lakásból Vali miatt.

Előző rész (2015. november 25.)

Megbarátkozik László az új lakótárssal? Mit szól Zsolt a Fasírt által Rudinak felajánlott munkához? Beletörődik Ludwig, hogy Ágnes nem akar tőle gyereket?

Előző rész (2015. november 24.)

Belenyugszik Nóra abba, hogy máshol kell megtartani az esküvőt? Sikerül-e a további együttélés Hannának és Ádámnak? Hogyan szerez pénzt Krisztián és Rudi?

Előző rész (2015. november 17.)

Miklós szokatlan megoldása további bonyodalmakat szül.  Ottó randevúra hívja Lizát, amely nem megy simán.  Vajon hajlandó-e Aliz hazudni a rendőrségen Krisztián és Rudi kedvéért?

Következő rész (2015. november 17.)

Miklós szokatlan megoldása további bonyodalmakat szül. Ottó randevúra hívja Lizát, amely nem megy simán. Vajon hajlandó-e Aliz hazudni a rendőrségen Krisztián és Rudi kedvéért?

Előző rész (2015. november 9.)

Ludwig tovább fenyegeti Róbertet Ottón keresztül. Vali egyre inkább rátelepszik Lászlóra. Krisztián és Rudi egyre nehezebben viselik Alizt, mint lakótársat.

Következő rész (2015. november 9.)

Ludwig tovább fenyegeti Róbertet Ottón keresztül. Vali egyre inkább rátelepszik Lászlóra. Krisztián és Rudi egyre nehezebben viselik Alizt, mint lakótársat.

Ez történt a 26. héten


szerző:
2015.06.26. 21:16
Ez történt a 26. héten

Gizella megígéri Aliznak, hogy nem adja ki titkát Péterrel. Rudi egyáltalán nem veszélytelen üzletet akar csinálni a legújabb zsákmányból, és meg is egyezik a százalékokban Zsolttal. Gizella és Bözsi szemét-háborúba kezdenek, miután Gizella megtudja, hogy Bözsi legújabb tevékenysége rontja az ő üzletét. Júlia rá akarja beszélni Attilát, hogy vegyék be Ágnest az egyik üzletükbe, mert az anyagilag megéri. Attila rájön, hogy Liza apja nem Ágnes első férje, és felszólítja Ágnest, hogy ezt közölje a lánnyal. Vajon mit tesz Ágnes? Róbert ellopja Miklós ajándékötletét Timi születésnapjára, mire Miklós dührohamot kap, amivel súlyos döntés elé állítja Nórát. Miklós és Zsolt együtt mennek el egy indulatkezelő tréningre. Vajon mire jutnak a végén? Luca, Nóra segítségével, ellenperrel fenyegeti meg az őt kisemmizni próbáló amerikai céget.

Következő rész (2015. június 23.)

Zsoltot újra kiborítja valami. Mivel győzi meg Tóbiás Kingát elkötelezett apaságáról? Mit tesz Bözsi a közösségi kert rombolójával?

Előző rész (2015. június 22.)

Aliz és Péter megtartják-e a titkukat? Kinga kínos kérdéssel szembesíti Zsófit. Hogyan végződik Rudi első rablása?

Következő rész (2015. június 22.)

Aliz és Péter megtartják-e a titkukat? Hogyan végződik Rudi első rablása?

Ez történt a 25. héten


szerző:
2015.06.19. 21:15
Ez történt a 25. héten

Kiderül, hogy a Lucának levelet küldő amerikai kutyaruhás cég valószínűleg Lucától lopta az ötletét. Nóra jogi segítséget kínál a családnak. Hanna és Ádám megbeszélik, hogy egy ideig nem találkoznak. Aliz és Péter majdnem lebuknak Gizella előtt, aki végül rájön az igazságra. Nóra megtudja, hogy Miklós már tudott Zsuzsa betegségéről, és nekiesik a férfinak. Tóbiás és Zsófi előveszik régi tervüket, hogy gyermeket vállaljanak. Aliz könyvklubjában Júlia Miklóst nevezi meg arra a kérdésre, hogy kit választana, ha aktuális párja meghalna. Attila véletlenül hallja ezt. Vajon mit tesz? Miklós összeveszik Nórával, amikor az Róberttel utazna Berlinbe Zsuzsa látogatására. Rudi új illegális pénzszerzési ötlettel áll elő, Zsolt igent mond az ajánlatra, de Zsolt meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerül Rudi előtt.
 

Előző rész (2015. június 19.)

Vajon megtartja Gizella a titkot? Nóra nem tud megbocsátani Miklósnak. Rudi rájön, hogy Zsolt átverte.

Következő rész (2015. június 19.)

Vajon megtartja Gizella a titkot? Nóra nem tud megbocsátani Miklósnak. Rudi rájön, hogy Zsolt átverte.

Előző rész (2015. június 18.)

Hogy alakul Nóra útja Németországba? Rudi új üzleti ötlettel áll elő Zsoltnak. Rájön-e valaki Aliz és Péter titkára?

Következő rész (2015. június 18.)

Hogy alakul Nóra útja Németországba? Rudi új üzleti ötlettel áll elő Zsoltnak. Rájön-e valaki Aliz és Péter titkára?

Reflektor 14-08-21


szerző:
2014.08.22. 00:25
Reflektor 14-08-21

Reflektor: Danics Dóra hajmeresztő ugrásra szánta el magát. A Barátok közt sztárja bemutatja a szerelmét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való