KERESÉS search-close

vezérigazgató

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vezérigazgató"

Vidus Gabriella a TOP50 élén


szerző:
2019.05.16. 11:11
Vidus Gabriella a TOP50 élén

Az RTL Magyarország vezérigazgatója végzett az első helyen a Marketing&Media magazin legbefolyásosabb hazai médiásokat bemutató TOP50-es listáján, amelyet idén 13. alkalommal állított össze a magazin által felkért zsűri.

Nem bűncselekmény a lehallgatás!

Büntetni kéne, ha valakit megfigyelnek a munkahelyén. Ezt mondta Híradónknak az adatvédelmi hatóság elnöke. A Kúria hétfőn közzétett határozata viszont azt mondja, csak akkor történik bűncselekmény, ha valakit az otthonában hallgatnak le. Az ügyészség szerint emiatt azokat sem lehet felelősségre vonni, akik lehallgatták az állami TV vezérigazgatóját. Az Igazságügyi Minisztérium Híradónkkal azt közölte, vizsgálják a törvénymódosítás lehetőségét.

Forbes: a legbefolyásosabb magyar nők

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a legbefolyásosabb magyar nő a médiában. A magyarországi Forbes magazin 2017-ben is elkészítette az üzleti-, kulturális- és közélet, valamint a média szereplőinek női listáit.

Többet keresett a kormányfőnél

A miniszterelnöknél is magasabb a fizetése a Budapest 2024 Zrt. vezérigazgatójának. A 24.hu kérte ki a cégvezetők fizetési listáját, ebből derült ki, hogy Mihók Attila 1,8 millió forintot vihetett haza havonta. És jól kerestek az igazgatók is. Az ő bérüket külön nem részletezték, de mindenki egy millió forint fölötti fizetést kapott. A cég szerint ezek a bérek még mindig alacsonyabbak, mint amit a versenyszférában lehet keresni. A Momentumnál azt mondják, jó lenne tudni, hogy pontosan mit csináltak a vezetők ennyi pénzért. Lázár János tegnap jelentette be, hogy a Budapest 2024-et felszámolják.

Egyre több nő jelentkezik informatikusnak és fejlesztőnek

A digitális forradalom több nagy nemzetközi technológiai márka számára is hatalmas kihívásokat tartogat. Az elsőre férfiasnak tűnő informatikai és fejlesztői szektorban a nőknek is nagyobb szerepe lesz a jövőben.

10 pozíciót tölt be egyszerre

Egyszerre 10 vezetői posztot tölt be a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő 41 éves vezetője - tudta meg a Heti Válasz. A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan, hogy egy ember ennyi befolyásos posztot kapjon, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál viszont azt mondják, a vagyonkezelő vezérigazgatójának éppen az a dolga, hogy a stratégiai jelentőségű állami vállalatokban tisztségeket töltsön be.  

Az RTL vezérigazgatója a legbefolyásosabb

Megtartotta első helyét a legbefolyásosabb hazai médiaszemélyiségek között Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója. Az 50-es rangsorban is látszik, hogy milyen változások történtek a médiapiacon: a listán szereplők csaknem 40 %-a cserélődött. Idén először szerepel a listán Andy Vajna, miután megvette a TV2 csoportot.

150 százalék a vezetőknek, 2,5 százalék a dolgozóknak

A lehetséges maximumra, havi ötmillió forintra emelték januártól a MÁV vezérigazgatójának fizetését - ez derül ki a Nemzeti Gazdasági Minisztérium tájékoztatásából. Míg Dávid Ilona két és félszer keres többet idén, mint tavaly, addig a MÁV-nál akár sztrájk is lehet, mert a dolgozóknak mindössze 2 és fél százalékos emelést ajánlottak.

2-ről 5 millióra emelték a fizetését

Két és félszeresére, havi kettőről ötmillió forintra emelkedett a Magyar Posta vezérigazgatójának fizetése. Az RTL Híradó a Miniszterelnökségtől kért és kapott adatokat, amelyből kiderül, ötmillió forintra emelkedett az állami tulajdonú fejlesztési bank vezetőjének havi bére is.

Dagad a Volkswagen-botrány!


szerző:
2015.09.22. 18:45
Dagad a Volkswagen-botrány!

Akár 38 milliárd dollárnyi büntetést is kiszabhatnak a cégre az Egyesült Államokban, a német autógyár részvényei két nap alatt csaknem 40 százalékot estek, a vezérigazgató - pedig lapértesülések szerint - pénteken távozik a cégtől.

Vidus Gabriella az RTL Magyarország új vezérigazgatója

Kolosi Pétert pedig vezérigazgató-helyettessé nevezte ki július elsejétől az RTL Group. Rudas András, aki továbbra is a társaság felügyelőbizottságának elnöke marad, azt mondta: Vidus Gabriellánnak kulcsszerepe volt abban, hogy az RTL csatornacsalád egyértelműen a magyar reklámpiac vezetője lett, dinamikus vezetői egyénisége új fejezetet nyit majd az RTL Magyarország sikersztorijában.

Ahol a legmeghatározóbb médiaszemélyiségek összefutnak

A Marketing&Media - Top 50 gála partyján közel kétszázan vettek részt, ott voltak a legnagyobb cégek szakemberei, képviselői, vezérigazgatói. Kinek, és miért volt fontos a jelenlét? Van, aki egész egyszerűen egy szexuális élményhez hasonlította az eseményt!

Több mint 2 milliót keres a MÁV vezérigazgatója

Se a MÁV vezérigazgatója, se a kormány közlekedési államtitkára nem válaszolt híradónknak arra a kérdésére, hogy miért kereshet bőven a kétmilliós határ felett Dávid Ilona, a MÁV vezérigazgatója. Még a 2010-es választások után ígérte meg Orbán Viktor, hogy bevezetik a kétmilliós bérplafont. Híradónk egy rendezvényen érte utol a MÁV vezetőjét.

Szerinte nő nem alkalmas elnöknek

Amerika új közéleti sztárja vagy antisztárja egy texasi cég női vezérigazgatója. Kijelentette ugyanis közösségi oldalakon, hogy nő nem lehet az Egyesült Államok elnöke, mert női hormonokkal háborút sem lehet indítani, és a Bibliában is az áll: nő ne legyen vezető.

Andreas Rudas az RTL ideiglenes vezetője

Az RTL Csoport kedden Andreas Rudast nevezte ki az RTL Magyarország ideiglenes vezérigazgatójává. Az RTL Csoport közép-európai és ázsiai ügyekért felelős regionális alelnöke Dirk Gerkenst váltja, aki 2001 óta vezette az RTL Magyarországot. A végleges vezérigazgató kinevezéséről később döntenek. Az RTL Csoport azt szeretné, hogy a magyar társadalommal való kapcsolatok erősítése érdekében az új vezérigazgató helyi, magyar vezető legyen.

Őrizetben a Buda-Cash vezérigazgatója

Kilenc alkalmazottat hallgattak hétfőn ki gyanúsítottként a rendőrök. Csalással és a számvitel rendjének megsértésével gyanúsítják őket. A brókerház korábbi felügyelőbizottsági elnöke pedig hétfőn elnézést kért az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága előtt, amiért nem észlelték a bűncselekményre utaló jeleket. Antali Károly meghallgatását Rogán Antal bizottsági elnök kezdeményezte, miután a Nemzeti Bank vizsgálata szerint 15 éve hamisították az adatokat a társaságnál.

Nyomozás indult az Elios Zrt ügyében

Nyomozás indult Tiborcz István, Orbán Viktor miniszterelnök veje cégének ügyében. Az Elios Innovatív Zrt. ellen az LMP tett feljelentést még tavaly decemberben. Az ellenzéki párt szerint a cég által elnyert közbeszerzésekben közreműködött Tiborcz István üzlettársa, akinek ráadásul az Elios Zrt-ben is érdekeltsége volt. A cég vezérigazgatója korábban azt mondta, a cég növekedésének semmi köze ahhoz, hogy Orbán Viktor veje az egyik tulajdonos.
 

Leváltották Vitézy Dávidot


szerző:
2014.12.03. 18:40
Leváltották Vitézy Dávidot

A civil tiltakozás ellenére leváltották Vitézy Dávidot a Budapesti Közlekedési Központ éléről, csütörtökön már nem is kell bemennie a munkahelyére. Annak ellenére, hogy az új vezérigazgató csak januárban kezd el dolgozni. Vitézy volt az egyik legfiatalabb vezérigazgató, az MSZP éppen ezért kritizálta.
 

A magyar sajtószabadságról vitáznak

A magyar sajtó helyzetéről tárgyalnak az Európai Parlamentben. A vitanapot a Demokratikus Koalíció képviselői kezdeményezték. Meghívták több magyar média vállalat vezetőjét is, akik beszédet mondanak. Felszólal többek között az RTL Klub vezérigazgatója is.
 

Mi a siker titka a milliárdos médiamágnás szerint?

Hogyan lett az egykori orvostanhallgatóból az ország legnépszerűbb műsorainak, az X-Faktornak és a Csillag Születiknek a producere?

Strauss-Kahn szembesítésre hivatalos

Szembesítésre hívták be egy párizsi rendőrőrse Dominique Strauss-Kahn-t és az őt szexuális erőszakkal vádoló francia írónőt.

Nemi erőszak miatt őrizetben az IMF-vezér

Szexuális erőszakkal, törvénytelen fogvatartással és nemi erőszak kísérletével gyanúsítják Dominic Strauss-Kahnt.

Az RTL Klub vezére a legbefolyásosabb

A „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” listát továbbra is Dirk Gerkens, az RTL Klub első embere vezeti.

Világsztárok pózolnak a magyar divatcézár ruháiban

Angelina Jolie, Helena Bonham Carter és Sarah Jessica Parker. Ők csak néhányan azok közül a hírességek közül, akik egy magyar származású, Vietnámban élő divattervező ruháiban pompázhattak már.

800 millióval tartozik a Ganz-Röck dolgozóinak

A kiskunfélegyházi gyár munkásai már nyolcadik napja sztrájkolnak, van akinek már élelemre sincs pénze.

Előzetesben a Főtáv vezetője


szerző:
2010.07.23. 13:57
Előzetesben a Főtáv vezetője

Kovács Lajost különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

Őrizetben a Főtáv vezérigazgatója

Kovács Lajost különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

FKF-botrány: Demszkyről is szó volt

Városházi vezetők megdöbbentek a Fővárosi Közterület-fenntartó vezérigazgatójának vallomásán.

A vagyon kötelez


szerző:
2010.01.20. 19:47
A vagyon kötelez

150 milliárdja van, és hátrányos helyzetű gyerekeket támogat. Csányi Sándor, Magyarország második leggazdagabb embere a Fókuszban!

Távozik a MÁV vezérigazgatója


szerző:
2009.10.15. 13:20
Távozik a MÁV vezérigazgatója

Heinczinger István munkaviszonya közös megegyezéssel szűnik meg. Végkielégítést nem kap.

Menesztették a vagyonkezelő vezérét

Végkielégítés nem jár Tátrai Miklósnak, aki szerint a felmondás több ponton jogsértő, ezért bírósághoz fordul.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való