KERESÉS search-close

veszélyes állat

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "veszélyes állat"

Megölte saját „dinoszaurusz-madara”

Madártámadás áldozata lett egy 75 éves amerikai férfi Floridában. Egy kazuár végzett vele. A Délkelet-Ázsiában és Ausztrália északi részén őshonos, röpképtelen madár ráugrott a testére, amikor a férfi elesett, majd tőrszerű karmaival összevagdosta.

Istenes Bence cápák és mérgező állatok közelébe került

A Survivor játékosai életveszélyes állatok között töltenek el heteket a forgatások alatt, a legtöbb méreggel támad áldozatára. 

Elkobozták a „házi” szervált

Szervált, vagyis vadállatot koboztak el egy szegedi nőtől, természetkárosítás miatt ítélték el. Egy évre próbára bocsátotta a bíróság, mert engedélyek nélkül tartotta a ragadozót egy üdülő udvarán, Szegeden. A szervál közepesen veszélyes állatnak minősül, csak a természetvédelmi hatóság engedélyével lehet tartani.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való