KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "veszély"

 Rászoktak a kukázásra a vaddisznók

Kukákat fosztogatnak vaddisznók a budai Remete hegy lakóházai között. Az ott élők szinte minden éjjel találkoznak az állatokkal.

Tízezren menekülnek a láva elől

Tízezer embert kellett kitelepíteni lakhelyéről az Egyesült Államokhoz tartozó Hawaii szigetén, miután kitört a Kila-uea vulkán. A kitörést ötös erősségű földrengés kísérte, a napok óta folyamatosan mozgó talaj több helyen megrepedt és forró láva ömlik a felszínre.

 

Kitört egy vulkán Hawaii szigetén

Több tíz ezer embernek kellett elhagynia otthonát Hawaii szigetén, miután a világ egyik legaktívabb vulkánja kitört. A kitörést egy ötös erősségű földrengés kísérte, a napok óta folyamatosan remegő föld több helyen is megrepedt és ott forró láva ömlik a felszínre. Ha tovább folyik, akkor lakóházak, vagy teljes települések is semmivé válhatnak.

Facebook – profilokból szavazatok?

Botrány van a Facebook körül, de még nem tudható, mekkora. Felelőtlenül bántak vagy 2 milliárd felhasználójuk bizalmas személyes adataival. Egy brit cég legalább 30 országban értékesítette az így megszerzett ismereteket, amelyeket a vásárlók, leginkább kampánycsapatok a választók befolyásolására használtak.

Hürremnek új szövetségese van?

Pontosan öt évvel ezelőtt történt, hogy a szultán ágyasa ráébredt, mekkora veszélyben van ő és fia, Mehmed, ha Szulejmán kiteszi a lábát a palotából. Hürremnek most is szerencséje volt, és egy nem várt szövetségesre talált, aki nem volt más, mint Nigar Kalifa.

Hosszú ideig szétrohadt autóval dolgozhattak

Hosszú ideig szétrohadt, rozsdamarta autóval dolgoztak az ózdi mentők - ezt állítja a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke, aki néhány napja videót is készített az egyik autóról. Másnap lecserélték a kocsit egy fiatalabb járműre, de az sem működik kifogástalanul.

 

A Barátok közt egyik legveszélyesebb jelenetének forgatásán jártunk!

Egy kis lángból percek alatt óriási tűzvész keletkezhet. A híres sorozatban meg is történt a katasztrófa…

Baleset jogsi nélkül, ittasan

Részegen, jogosítvány nélkül, és kölcsönautóval szenvedett balesetet egy tizennyolc éves. Ráadásul gyorsan hajtott, amikor először egy jelzőlámpát döntött ki, majd az út mellett egy kerítés állította meg.

 

Kis híján tragédia történt

Megdöbbentő videót készített egy autó utasa egy közlekedési konfliktusról Amerikában: egy motoros és egy autós heveskedett egymással menet közben, aztán a viszályból kis híján tragédia lett, mikor az autósnak elege lett, és támadásba ment át.

 

Aktivisták hívták fel a figyelmet az atomerőmű veszélyeire

Egy hatalmas, felfújható hordót kísértek végig kenuval a Dunán azok, akik a jövőért, és a környezetért aggódnak. A hatalmas hordó az atomerőművekben keletkezett radiokativ hulladékokat tároló hordókat jelképezte. A környezetvédők között a Budapest-Bamako szervezője, a három gyerekes apa, Szabó Gál András is megjelent, és nem titkolta miért.

 

Kutyákat mérgeznek Pécelen

A kutyamérgezések sajnos országszerte szinte állandó problémának számítanak. Ilyen mérgezéseknél a legtöbb esetben nem derül fény sem az elkövető személyre, sem az okra. Pécelen az elmúlt hetekben 5 kutyamérgezés is történt, mindegyik ugyanabban az utcában. A helyi lakosok alig merik kivnni sétálni kedvenceiket. A mérgezett falatokhoz ráadásul a gyerekek is könnyen hozzáférhetnek. A rendőrök vizsgálják, hogy van-e bármilyen összefüggés a tudomásukra jutott esetek között. Az RTL Klub Híradójából kiderült, hogy már félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel a lakosok. A témával kapcsolatban Dr. Mile Attilával (helyi állatorvos) és dr. Panyik Anitával (ügyvéd) beszélgetett Anna és Miki. Kiderült, hogy mit tehetünk kedvencünk védelméért, valamint jogilag milyen lépésekre van lehetőségünk.

Ki tudnak-e törni a celebek a skatulyákból?

Az internet, soha de soha nem felejt.Amióta fölénk szállt az a bizonyos digitális felhő, nincs menekvése szinte senkinek, még a celebeknek sem. Főleg, ha valakit például egy ezeréves videó alapján még be is skatulyáznak. Nagy kérdés, hogy ki tudnak-e ezekből törni, már ha egyáltalán ki akarnak törni...

VASÚTI ÁTJÁRÓ: áthajtottak a tilos jelzés ellenére

Meghibásodás - a tilos jelzés ellenére hajtottak át a sofőrök egy vasúti átjárón Látóképnél. A sorompó félig leengedve volt, a lámpák pirosan villogtak, de nem jött vonat, Egy busz utasa vette videóra, hogy hiába várakoznak a sínek mellett, a sorompó nem emelkedik fel. A sofőrök feltehetően ezt unták meg és hajtottak tovább. 

Veszély: megismétlődhet a hétvégén a 2013-as hóvihar

Havazás, hófúvás is lehet a hétvégén – erre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. Akár a 2013. márciusi rendkívüli hóvihar is megismétlődhet az Időkép szerint. Akkor március 15-én megbénult a közlekedés az országban, ezrek rekedtek az autópályákon a hó fogságában.

 

Szeméttenger fenyegeti Párizst

Évekkel ezelőtt vált Párizs központjától 24 kilométerre lévő terület egy nyitott lerakóvá, amit egyre többen használtak ki. Sok hajléktalan is ott ütött tábort, amit tavaly felszámoltak. Mára kezelhetetlenné vált a helyzet, már csak úgy beszélnek a szeméttengerről, hogy Párizst is fenyegeti.

 

Hobbija a zaklatás?

Zita a zaklatójától, Bencétől szeretne megszabadulni, aki arra is képes, hogy egész álló nap hívogassa a lányt. De vajon mi lehet ennek az oka?

Veszélyesek lehetnek a kémények

Három kéménytűzhöz riasztották egyetlen nap alatt a tűzoltókat Heves megyében. Csak a szerencsén múlt, hogy nem sérült meg senki. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy bár az idő melegebbre fordult, még hetekig szükség lehet a fűtésre. 

Színpadon lenni bizony néha veszélyes üzem!

Van, aki egy színpadi szerep kedvéért, míg mások a koncert élmény fokozásáért feszegetik határaikat, kockáztatva ezzel saját testi épségüket. A technika ördöge és a figyelmetlenség néha vicces, máskor inkább ijesztő színpadi baleseteket produkál.

Lajsz Andrásnak az egészsége a tét

Fél év alatt 20 kilót szedett fel magára Lajsz András, az elhízás miatt még kórházba is került. A mixer négy infarktust élt túl, az utolsó esetben szíve is leállt. Orvosa döbbentette rá arra, hogy ezt az életmódot nem folytathatja tovább, ezért szigorú diétába kezdett.

 

Horrorfilmbe való jelenet: veszély fenyegeti Lucát és Bandit?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 20-ai epizódjaiból!

Veszély fenyegeti Lucát és Bandit?

A fiatalok első randevúja idillinek indult, míg egy rejtélyes, kapucnis alak közbe nem avatkozott…

Leszakadó gumi okozott balesetet

Defekt miatt leszakadó gumidarab okozott balesetet az M5-ös autópályán. Egy román kamion pótkocsiján durrant el az egyik kerék, majd a leszakadt futófelület az autópályára repült. 

Ki tudtak menekülni a tűzből

Teljesen leégett egy körülbelül 150 négyzetméteres ház éjjel Budakeszin. A tüzet valószínűleg a meghibásodott kazán okozhatta. A lángok percek alatt átterjedtek a tetőre, ami az oltás közben be is szakadt. A tűzben senki sem sérült meg.

Meggyógyult az a nő, akibe tavaly villám csapott a strandon

Egy kivételével elhagyhatta gyógyszereit, már csak a vérhígítót szed korábbi tüdőembóliájára. Nem fáj semmije és azt mondja: lelkileg is túljutott a történteken. Gyermekei a közelből nézték végig a történteket. A nő az RTL Híradónak mesélt arról, hogyan jutott túl az egész család azon a szerencsétlen napon.

 

Börtönbe is kerülhet a drónt irányító személy

Félelmetesen közel repült egy drón egy leszállóban lévő repülőgéphez. Az amerikai légügyi hatóság és az FBI is nyomoz a drón miatt.

 Komoly lavinaveszély az Alpokban

Lavinák zártak el a külvilágtól több települést az Alpok olasz, svájci és osztrák részén, de a legmagasabb fokozatú lavinaveszélyre figyelmeztetnek a hatóságok Franciaországban is. A hétvégén két hegymászó halt meg a Tátrában is, amikor elsodorta őket egy hógörgeteg.

Vigyázat! Életveszélyes kihívások az interneten!

Bizonyára már ti is hallottatok a „Tide Pod” kihívásról, amiben a fiatalok mosószer kapszulát nyelnek le. Viszont nem csak ez az egyetlen veszélyes "megmérettetés" kering a világhálón. Forgács Mariann, social média szakértő felhívta a figyelmet a kockázatokra.
 

Egyre több a savas támadás Londonban

Megdöbbentő adatot tett közzé a Scotland Yard. Tavaly több mint 400 savas-lúgos támadás történt egyedül Londonban. Az ilyen brutális merényleteket főként bandatagok követik a riválisok ellen. De számos esetben vétlen járókelőket is megtámadtak.

Felvételen: átszáguldott a lezárt sorompón

Megelőzte a kocsisort, és a piros jelzésen át, lassítás nélkül átszáguldott a vasúti átjárón egy autós. A szakértő szerint gyakorlatilag minden létező szabályt megszegett az autós.

Szarvas rohant az álló autóba

Szarvas rohant egy szinte álló autóba. A sofőr észrevette őket, lelassított, két állatot át is engedett, ám egy harmadik a kocsinak rohant. A szarvas feje betörte a hátsó ablakot, ahol ráadásul két gyerek ült. Nagyobb baj is lehetett volna, a gyerekeket az üvegszilánkok sebesítették meg.

Két halálos tűz hajnalban

Sopronban egy családi ház gyulladt ki. Az épp arra járőröző rendőrök értek oda először. A házban lakó idős férfit kimentették, de feleségét már nem tudták kihozni, ő a helyszínen meghalt. Budapesten pedig egy lakás égett a 6. kerületben. A tűzoltók oltás közben egy férfit holtan találtak.

„Bevándorlás veszély” - nem mindenki tudta, mitől fél

A polgármesterek közül sem mindenki tudta, hogy mitől kell félni. Ez derül ki az Index videójából, amely a településvezetők pénteki összejövetelén készült, ahol - ahogy fogalmaztak - a bevándorlás szervező irodák miatti veszélyről tanácskoztak. A Megyei Jogú Városok Szövetségének felhívásához most a kormánypártok is csatlakoztak, és arra kérik a településeket, hogy határozatban utasítsák el a menekültek betelepítését.

Túl kevés hímteknős születik

Veszélyben a korallzátonyok óriásteknősei. A magyarul közönséges levesteknősnek nevezett állatokat az emberek mellett a globális felmelegedés veszélyezteti. A tojásból kikelő teknősök nemét ugyanis a fészek körüli hőmérséklet határozza meg.

Többször fosztott ki alvó utast

Visszaeső, ezért három év tíz hónap börtönt kapott a férfi, aki kifosztott egy alvó utast néhány napja a Nyugati téren. Egy mobiltelefont vett el, tettét végig kamera rögzítette.

A tavakon mennyire biztonságos még a jégpáncél?

2015-ben ezen a napon befagyott a Velencei tó is, így egyre többen merészkedtek a jégre. Habár akkor sem volt tilos, a szakemberek szerint sok helyen életveszélyes volt jégre menni. Egyenletlen a tó medre, van ahol 5 centiméter, máshol 10 centiméter a jég vastagsága. A rendőrség vízügyi szakemberei folyamatosan gyakorolták a jégről mentést.

Egy nő életét mentette meg a fiatal X-Faktoros!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon számoltunk be arról, hogy Tóth Marcellt és a ház többi lakóit álmukból vertek fel, ugyanis az épületben egy lakás gyulladt ki. A lángoló lakásban egy fiatal nő aludt, aki végül nem sérült meg, de otthona lakhatatlanná vált. A fiatal zenész exkluzív interjút adott Híradónknak.

Adventi gyertya okozott tüzet

Egy adventi koszorú gyertyája okozott tüzet. A lakók otthon voltak, és megpróbálták eloltani a tüzet, de ez csak a tűzoltóknak sikerült. A katasztrófavédelem szakemberei minden évben azt kérik, hogy ne hagyjuk őrizetlenül a gyertyákat, ennek ellenére a karácsonyi időszakban nő a lakástüzek száma.

 

Hogyan légy biztonságban télen is a volán mögött?

Október végén már beszéltünk a téli gumi fontosságáról, most pedig Rusznák András, igazságügyi gépjármű szakértő segítségével azt is megtudhattuk, hogy ezen kívül hogyan készítsük fel az autónkat a zord időjárásra.
 

FELVÉTELEN: lángra kapott az utasokkal teli busz

Kigyulladt egy utasokkal teli busz Tatabányán. A menetrendszerinti járat vezetője szerencsére időben észrevette a lángokat, elkezdte az oltást még a tűzoltók előtt és leterelte a járműről a több mint hatvan utast. A balesetben senki sem sérült meg, az üzemeltető KNYKK. Zrt. szerint a motortér teljesen, az utastér részben kiégett, az anyagi kár jelentős.

Cicciolina csak a kígyó farkát szerette volna megfogni

Rami és Chris, a vadőr és kígyószakértő felvilágosították a celebeket, hogy milyen veszélyes állatokkal vannak körülvéve a dzsungelben. Foghattak fekete sast, ölyvet és veszélyes kígyókat is. Ezt a feladatot talán Cicciolina élvezte a legjobban...

Szerinted beválhat Hanna legújabb haditerve?

Úgy tűnik, Giginek nemcsak a vagyona van veszélyben, hanem talán az élete is.

Több autó is kiégett

Kigyulladt egy használtautó kereskedés hajnalban Budapesten. Három épület is égett. Két kocsi megsemmisült a tűzben. Az egyik helyiségben egy gázpalackot találtak a tűzoltók, emiatt veszélyes volt megközelíteni az épületet.

Szulejmán élete veszélybe került?

Az uralkodót mostanában rengeteg minden nyomasztja: lánya válása, Musztafa eltitkolt házassága, Rüsztem felmondása, és közeleg a hadjárat. A mindig erős Szulejmán az egyik pillanatban összeesik, és úgy tűnik, nagyobb a baj, mint hinnénk.

Drog, pénz, lebukás a Barátok köztben

Míg Géza azt hitte, nagyon jó úton halad, és a drogosztásban nincsen semmi veszély és félni valója, ahhoz képest az egyik alkalommal valaki felvételeket készített róla. Öt éve, pontosan ezen a napon Géza lebukott.

Milán: ˝tudom, hogy csak megjátssza, hogy amnéziás˝

A fiatal fiú nagyon is tisztán látja Miklós helyzetét…

Vigyázat: támad a bárányhimlő

Deliága Éva, gyermekpszichológus bárányhimlő veszélyeire hívta fel a figyelmet, és elárulta: ma már védőoltással is megelőzhető a betegség! Felnőttkorban viszont nem árt vigyázni, ugyanis súlyos szövődmények léphetnek fel.

Gyakran fáj a fejed otthon? Vigyázat, szén-monoxid-mérgezés is lehet!

Megérkezett az ősz, lehűlt a levegő, hamarosan itt a fűtésszezon! Hajdu Márton az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a szén-monoxid-mérgezés veszélyeire hívta fel a figyelmet, és azt is elárulta, mit tegyünk, ha jelezni kezd a készülék.

Kertész Vilmos, most nagy bajban vagy!

De nemcsak ő, hanem Bözsi mama is…

Megdöbbentő: évente nyolcszáz magyar férfinál diagnosztizálnak mellrákot

Évente nagyjából nyolcszáz mellrákos esetet diagnosztizálnak férfiaknál Magyarországon, harmincan bele is halnak a betegségben. Ez látszik a Nemzeti Rákregiszter adataiból. Ez Rétvári Bence parlamenti államtitkár egy ellenzéki kérdésre adott válaszából derül ki.  Az RTL Híradó által megkérdezett onkológus szerint ez azért lehet, mert a tünetek ellenére a férfiaknak eszükbe sem jut, hogy emlődaganatuk lehet. Ráadásul mivel náluk nincsen kifejezetten veszélyeztetett korcsoport, ezért náluk szűrő program sincs.

 

Szilárd rémisztő trükkel próbálta feldobni kapcsolatát

Karoláéknál egy veszélyesnek tűnő férfi kereste Szilárdot, ami felzaklatta a lányt. Joe, egy rosszul sikerült ebédet követően, elmenekült Tamarától, és egy másik nővel töltötte a nap hátralevő részét. Evelin durván összeveszett Rolanddal, ezért a fiú faképnél hagyta lakótársait, míg a lányok Andorral indultak el új albérletet keresni.

Már Flordiában is érezni az Irma hurrikán erejét

A Karib-térség után már Flordiában is érezni az Irma hurrikán erejét, ez pedig a legnagyobb sztárok villáit is érinti. A közelgő katasztrófa a hét végén fejti ki majd a legpusztítóbb hatást, az evakuálás már napokkal korábban megkezdődött.

Liza: „ha nem akarod, hogy meghaljak, teljesítened kell egy feladatot”

Ludwig kezd tényleg becsavarodni? Egyre durvább üzenetekkel bombázza Ágit.

Fontos kérdés: mit tegyük, ha villámlik?

Évente 200 és 500 ezer közötti a villámlások száma Magyarországon. A jó hír az, hogy az esetek 15-20 százalékába csap be valahova, viszont azt is jó tudni, mit tegyünk, ha egy óriási viharban találjuk magunkat. Két évvel ezelőtt ennek járt utána a Fókusz stábja.

Bezárás fenyegeti a szülészetet

Az RTL Híradó úgy tudja, bezárás fenyegeti az esztergomi kórház szülészeti osztályát, ha sürgősen nem találnak orvost. Információink szerint az amúgy is létszámhiánnyal küzdő osztályon egy másik orvos mellett a vezető főorvos is felmondott, és ha nem találnak helyette valakit, bezárhatják az osztályt. Az Egészségügyi Ellátó Központtól kapott adatok szerint a kórház szülészeti osztályán csak két szakorvos dolgozik teljes állásban. A kórház főigazgatója és az Egészségügyi Ellátó Központnál is azt írták, hogy az ellátás zavartalan.

Hozzánk is érkezett mérgezett tojás

Mégis érkezett Magyarországra mérgezett tojás. Ezt az Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közölte. Mostanra derült ki, hogy ide is jutott a rovarírtóval szennyezett szállítmányból, mégpedig Németországból és Lengyelországból. Ez egy budapesti vállalkozáshoz érkezett, a cég kizárólag vendéglátóhelyekre szállított. Az ellenőrök az egész szállítmányt visszahívták és zárolták. Az élelmiszerellenőrök közölték azt is, hogy a méreganyag mennyisége olyan kicsi az egészséget nem veszélyezteti.

Bandi életveszélybe sodorja magát?

Előzetesben lenni nem móka és kacagás, amit most a fiatal Berényi is kénytelen megtapasztalni.

Halálosak is lehetnek a szelfik!

Sok embernek egy jól sikerült szelfi mindent megér... Pár hete lehetett olvasni, hogy szelfizés közben esett a vízbe a Szardínián nyaraló magyar lány. Egy szelfizés érdekében a Margit hídról is esett már le egy lány... Megnéztük, miért kockáztatnak sokan ennyit egy jól sikerült fotó kedvéért!

Te mit tennél Berényi Ági helyében?

Liza édesanyja elkeseredésében Julihoz fordul segítségért…

Így védhetik meg magukat és családjukat a nyugdíjasok!

Önvédelmi oktatás idős korban? Ma már ez is lehetséges, sőt egészséges is! Ismerje meg ön is a leggyakoribb veszélyhelyzeteket, és tanulja meg kezelni őket könnyedén, bármilyen korban. Fürtös János önvédelmi szakértő, és Kovács Ildikó önvédelmi instruktor elkalauzolták a nézőket a hatékony önvédelem világába!

Következő rész (2017. július 26.)

Vajon mibe keveredik Natasa Félixet követve? Ádám megismerkedik a Tóbiásékra veszélyt jelentő Sárival. Júlia magyarázkodni kényszerül döntései miatt. Milán hogyan békíti ki végül Lucát?

Vaddisznók okoznak riadalmat Miskolcon

A helyiek szerint az egyik hétvégi házas városrészben csapatostul járnak a vadállatok. Tönkreteszik a kerteket, kitúrják a növényeket, és az ott lakók semmit nem tudnak tenni ellenük.

Veszélybe került a Barátok közt Julijának élete?

Öt éve már annak, hogy a híres sorozat Illés Júliája komoly bajba került. A Reflektor úgy döntött, körbejárja a fiatal nő karakterét, vagyis hogyan és milyen körülmények között érkezett a Mátyás király térre, illetve Juli szerelmi életét is átvizsgáltuk tüzetesen.

Fürdőkádban mobilozott, meghalt a lány

Fürdés közben használta telefonját, így halt meg egy tizennégy éves lány az Egyesült Államokban. A tinit halálos áramütés érte valószínűleg akkor, amikor a vízzel teli kádból kihajolva bedugta telefonját a konnektorba, vagy amikor kezébe vette az épp töltőn lévő mobilt.

 

Sümbül végzetes hibát követett el?

Az aga boldogabb, mint valaha! Sose gondolta volna, hogy a szerelem egyszer őt is megtalálja. A nagy örömködésbe azonban becsúszik egy hiba. Az egyik légyott közben Sümbül kicsit többet iszik a kelleténél, és egy olyan titkot fecseg ki Hürremről, ami akár a szultána életébe is kerülhet.

Ajajj! Extrém helyzetbe került Nyári Dia!

A Barátok közt sztárja külföldi nyaralása során keveredett rizikós szituációba, amit ráadásul meg is örökített, így most együtt élheted át vele a vérfagyasztó pillanatot!

Veszély: eddig 33-an fizettek életükkel, mert tilosban úsztak

Csak a Dunában eddig 33-an fulladtak vízbe idén és még csak most kezdődik a strandszezon, amikor előkerülnek a jetskik a kajakok, és elözönlik a partokat az úszni nem, vagy csak alig tudó fürdőzők, akik sokszor nem mérik fel saját képességeiket vagy egyszerűen fittyet hánynak a szabályokra.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Igen! Beteljesült Musztafa és Mihrünissa szerelme!

Úgy tűnik, a herceg és a fiatal lány végre a saját érzéseire hallgatnak, és átengedik magukat a szerelemnek. Hiába, nagy kockázatot vállal ezzel Musztafa, ugyanis ha bárki megtudja, hogy Mihrünissa szíve hölgye, ezzel mindkettőjüket veszélybe sodorja.

Magyarország valóban az egymillió alkoholisták országa?

Dr. Kapitány-Fövény Máté pszichológus a fesztiválszezon kapcsán a magyarok alkohol- és drogfogyasztási szokásairól beszélt. Azon túl, hogy elmondta, mire érdemes odafigyelni, ha alkoholt iszunk, beszélt a party drogok veszélyeiről is.

Bár nagy a mosómedve cukiság-faktora, veszélyes háziállatként tartani!

Miután Anna alaposan megfogdosta a vedleni készülő boát, szóba került, hogy egyre többen tartanak otthon veszélyes állatokat. Kiderült, mi a helyzet a rókával és a mosómedvével, illetve az is, hogy miért veszélyes, ha az otthonunkba visszük őket.

Mi történik Berényi Ágiéknál: már Liza is veszélyben van?

Brigitta szépen kitervelte az Ágnes elleni merényletet, viszont azzal nem számolt, hogy miatta Liza akár veszélybe is kerülhet.

A Rota vírus veszélyei!

Hogyan lehet elkapni? Mik a tünetek és hogyan tudunk védekezni? Dr. Torzsa Péter család orvos válaszol!

Helikopterről figyelmeztettek a cápaveszélyre

Helikopterről figyelmeztették a cápaveszélyre az úszókat és a szörfösöket Kalifornia déli részén a Csendes-óceán partján. Az egyik strand közelében ugyanis 15 nagy fehér cápát láttak, legtöbbjük még fiatal állat volt. Április végén egy 35 éves nőre támadt cápa nem messze onnan.

Bécy hősiesen megmenti Alexát

Habár minden jól néz ki Alexa fellépésének kezdetén, hamar kiderül, hogy Johnny félreszervezte a dolgot, és a jelenlévő gengszterek szexpartizni szeretnének Alexával. Bécy az utolsó pillanatban egy blöffel menti ki Alexát és Kristófot az eldurvult helyzetből.

Bécy megmenti Alexát, és ő lesz a nap hőse

Alexa és Kristóf már kora reggel Nyírkátára utaztak a Johnny Disco szervezte exkluzív fellépésre. Amikor Bécy megtudta, hogy Johhny Alexával van, vérszemet kapott, és elindult utánuk vidékre...

Irma nagy veszélybe került! – VIDEÓ!

Emília és Natasa nem először került szorult helyzetbe, túszul ejtették őket. Most azonban nagyobb a baj, mint ahogy azt bárki gondolta volna.

Ede maga ellen fordítja Lalit

Niki titokban elviszi a görényeket állatorvoshoz – és rossz hírrel tér vissza: mindkét jószág életveszélyben van. Lali iszonyatosan padlón van, és bejelenti Edének, hogy ha a görények nem élik túl, akkor az ő útjaik örökre elválnak.

Ez lenne Magyarország egyik legbrutálisabb helye?

Három évvel ezelőtt a Házon kívül stábja úgy döntött, bemerészkednek hazánk egyik legdurvább és legkegyetlenebb épületébe. Ezen a napon nem máshova lestek be, mint a X. kerületi Hős utca, ahol, ha megáll az autós, könnyen kirabolhatják, illetve bűnözés, szemét, patkányok, drog a terrorelhárítás háta mögött.

Rania mindent késsel csinált a konyhában

Rania nem akarta a "fattyús" húst felhasználni, de Zsuzsa meggyőzte, hogy annak is a lábasban a helye. Rania-nak a rizs kibontása is gondot okozott, de egy újabb kés megoldotta a problémáját, Bence pedig megjegyezte, milyen tehetséges kukta.

A dolgozók nem kaptak oltást

Nem kaptak védőoltásoltást a hódmezővásárhelyi kórház dolgozói, pedig Makóról hozzájuk irányítják most a betegeket, az ottani kanyarójárvány miatt. Erről a kórház egyik sebésze írt levelet. A járványügyi központ szerint a vásárhelyi kórházban nincs közvetlen járványveszély.

Milán farkasszemet néz a kisbolt betörőjével!

A fiatal fiú egyszerűen vonzza a veszélyt és azokat a helyzeteket, amikor bajba kerülhet. Arra viszont valószínű még ő maga sem számított, hogy egy bűnözővel kell majd szembenéznie.

Ramóna leveti magát a lépcsőn, hogy elvetéljen

Amikor Barbi és Joe este látják, ahogy Ramóna leveti magát a lépcsőn, hogy véget vessen a gyerek életének, és a saját szenvedéseinek, Barbiban feléled az anyai ösztön.

 

VESZÉLYES TRÜKK: Hogy kaphatta el a szájával a kilőtt golyót a bűvész?

Németh Gábor az interjúban azért erősen túloz, mivel nem ő az első ember a világon, akit paintball golyót lövet a szájába. Az internetes videómegosztó oldalakon több külföldi bűvész is rendszeresen bemutatja ezt a trükköt előadásain. A történet ugyanaz. Aláírat valakivel egy golyót, majd azzal betölti a fegyvert és jöhet a lövés. Azért otthoni gyakorlatra senkinek sem ajánljuk ezt a mutatványt.

Sári Zsófikával együtt a lakóhajóra költözik

Sári kiborul, miután Lajos igazságtalanul megvádolja azzal, hogy tönkretett egy ruhát. Otthon az anyja Lajos pártját fogja, és nem áll ki Sári mellett. Sári kiborul, hogy még a saját anyja sem hisz neki, ezért összepakolja a ruháit, és kislányával együtt beköltözik a lakóhajóra.

 

Gábor életveszélybe kerül a drogoktól

Miután Joe drogot talált Gábornál, kirúgta az állásából. Dia megpróbálta jobb belátásra bírni Gábort, de ő inkább újra bulizni ment, az este azonban kis híján tragédiába torkollott...

 

 

Tüzek figyelmetlenség miatt

A szabadtéri tüzek kilencvenkilenc százalékát gondatlanság okozza a katasztrófavédelem szerint. Legtöbbször a szabadban égetett száraz levelek és gallyak lángjai terjednek tovább. Idén már több mint négyszázszor kellett nád- vagy bozóttüzet oltaniuk a tűzoltóknak. A kerti szemét égetése sok helyen tilos, ahol mégis engedik, ott szigorú szabályoknak kell megfelelni.

Fontos üzenet! Dobó Ági veszélyben érzi családját

A gyönyörű modell, a 2010-es Miss World Hungary komoly fenyegetettségre hívja fel követői figyelmét. A kétgyermekes anyuka nemcsak saját magát, de egész családját is veszélyben érzi. Lehet, hogy nem is alaptalanul?

DK: veszélyes a 3-as metró

Plakátokkal figyelmeztet a DK a 3-as metró rossz állapotára és az azonnali felújításra. Az ellenzéki párt szerint tragédia történhet, ezért azt kérik a kormánytól és a fideszes városvezetéstől, ne húzzák tovább a korszerűsítést. Tarlós István főpolgármester nemrég azt mondta: halad a felújítás, hamarosan pedig a felújított szerelvényeket is üzembe helyezik.
 

Romba dőlt a családi ház

Gázrobbanás miatt összedőlt és kigyulladt egy családi ház a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron. Az ott élő nő életveszélyes állapotban, férje könnyebb sérülésekkel került kórházba. A robbanás akkora volt, hogy levitte az épület tetejét, bedőltek a falak, majd lángok csaptak fel a házban.  Még a szomszédos épületek is megrongálódtak. A helyiek úgy tudják, a család disznóvágásra készült, ezért több gázpalack is volt a házban, de a robbanás okát még nem lehet tudni pontosan.

Berényi Ágnes Ludwignak: „Jól szórakozol, igaz?!”

A helyzet egyre fokozódik a Schneider villában. A rendőrség újra ki akarja hallgatni Ágit a férje ügyében, ugyanis Gizi rettentően elszúrta a tanúvallomását, mindeközben pedig úgy tűnik, Ludwig állapota semmit sem javul.

Joe súlyos autóbalesetet szenved

Joe elkeseredettségében úgy dönt, hogy elhagyja Budapestet. Érzelmes búcsút vesz Sáritól, aztán útra kel, ám váratlanul tragikus balesetet szenved....

Óriási a hó, sok a csuklótörés

Volt ahol lapáttal kellett kiásni az autókat. Északkelet-Magyarországon esett a legtöbb hó, Miskolcon harminc, Kékestetőn pedig negyven centis a hóvastagság. A következő napokban már csak néhány centiméter várható, de bárhol az országban lehet havazás. A havas, csúszos utak és járdák miatt nagyon sok riasztást kapnak a mentők. Az elmúlt huszonnégy órában több mint háromezerhatszáz embert kellett ellátniuk. Csak a budapesti Merényi Kórházban kétszer annyi csukló és boka sérültet láttak el mint egy átlagos napon.

Magyar régészek a veszélyes Közel-Keleten

Szíriában és Irakban a háború felbecsülhetetlen értékű több ezer éves műemlékeket sem kíméli.  Magyar régészek önként vállalva a veszélyt segítenek a világörökség részeinek megóvásában.

Veszélyes helyeken járnak a Fókusz riporterei

A Fókusz két kollégája is nyugodtan nevezhetne egy túlélő valóságshow-ba. Ugyanis mindketten embert próbáló autós kalandtúrán vannak éppen a világ két távoli szegletében. Egyikük Afrikát szeli át az Afrika Race csapatával, másikuk pedig egy négyezer kilométeres mexikói flúgos futamon mutatja majd meg a Föld egyik legkülönlegesebb vidékét.

Veszélyben a földek termőképessége?

Újfajta területre, a termőföldekre kalauzol el Győrfi Pál és Geszler Dorottya. Mezőgazdasági szakemberek már a 70-es években felismerték, hogy a nagyüzemi termeléssel, a műtrágyák használatával nem lehet tovább kizsigerelni a földeket, mert a termőképességük kerülhet veszélybe. 

Veszélyforrás, ami otthonunk leégéséhez is vezethet

Amikor az egészségünkről van szó, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy miért is fontos a szellőzőrendszerek szakszerű tisztítása. 

Jó tudni! Mikor és hogyan használhatjuk okostelefonunkat vezetés közben?

A KRESZ igen szűkkörben értelmezi a telefonálás helyes, avagy helytelen használatát. Mivel egyáltalán nem egyértelmű a mostani jogszabály, sok a nyitott kérdés. Amire mindenképp figyeljünk, kézbe ne tartsuk telefonunkat, mert az baleset veszélyes, és büntetendő. Legyünk óvatosak és körültekintőek!

Előző rész (2016. december 16.)

Joe rájön, hogy valami nem stimmel és veszélyben a házassága. Simon a Patrival töltött este helyett Bálinttal lelkizik. Karesz és a kölykök beköltöznek az elhagyatott lakóhajóra.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!