KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "veszély"

Veszélybe került a Barátok közt Julijának élete?

Öt éve már annak, hogy a híres sorozat Illés Júliája komoly bajba került. A Reflektor úgy döntött, körbejárja a fiatal nő karakterét, vagyis hogyan és milyen körülmények között érkezett a Mátyás király térre, illetve Juli szerelmi életét is átvizsgáltuk tüzetesen.

Fürdőkádban mobilozott, meghalt a lány

Fürdés közben használta telefonját, így halt meg egy tizennégy éves lány az Egyesült Államokban. A tinit halálos áramütés érte valószínűleg akkor, amikor a vízzel teli kádból kihajolva bedugta telefonját a konnektorba, vagy amikor kezébe vette az épp töltőn lévő mobilt.

 

Sümbül végzetes hibát követett el?

Az aga boldogabb, mint valaha! Sose gondolta volna, hogy a szerelem egyszer őt is megtalálja. A nagy örömködésbe azonban becsúszik egy hiba. Az egyik légyott közben Sümbül kicsit többet iszik a kelleténél, és egy olyan titkot fecseg ki Hürremről, ami akár a szultána életébe is kerülhet.

Ajajj! Extrém helyzetbe került Nyári Dia!

A Barátok közt sztárja külföldi nyaralása során keveredett rizikós szituációba, amit ráadásul meg is örökített, így most együtt élheted át vele a vérfagyasztó pillanatot!

Veszély: eddig 33-an fizettek életükkel, mert tilosban úsztak

Csak a Dunában eddig 33-an fulladtak vízbe idén és még csak most kezdődik a strandszezon, amikor előkerülnek a jetskik a kajakok, és elözönlik a partokat az úszni nem, vagy csak alig tudó fürdőzők, akik sokszor nem mérik fel saját képességeiket vagy egyszerűen fittyet hánynak a szabályokra.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Igen! Beteljesült Musztafa és Mihrünissa szerelme!

Úgy tűnik, a herceg és a fiatal lány végre a saját érzéseire hallgatnak, és átengedik magukat a szerelemnek. Hiába, nagy kockázatot vállal ezzel Musztafa, ugyanis ha bárki megtudja, hogy Mihrünissa szíve hölgye, ezzel mindkettőjüket veszélybe sodorja.

Magyarország valóban az egymillió alkoholisták országa?

Dr. Kapitány-Fövény Máté pszichológus a fesztiválszezon kapcsán a magyarok alkohol- és drogfogyasztási szokásairól beszélt. Azon túl, hogy elmondta, mire érdemes odafigyelni, ha alkoholt iszunk, beszélt a party drogok veszélyeiről is.

Bár nagy a mosómedve cukiság-faktora, veszélyes háziállatként tartani!

Miután Anna alaposan megfogdosta a vedleni készülő boát, szóba került, hogy egyre többen tartanak otthon veszélyes állatokat. Kiderült, mi a helyzet a rókával és a mosómedvével, illetve az is, hogy miért veszélyes, ha az otthonunkba visszük őket.

Mi történik Berényi Ágiéknál: már Liza is veszélyben van?

Brigitta szépen kitervelte az Ágnes elleni merényletet, viszont azzal nem számolt, hogy miatta Liza akár veszélybe is kerülhet.

A Rota vírus veszélyei!

Hogyan lehet elkapni? Mik a tünetek és hogyan tudunk védekezni? Dr. Torzsa Péter család orvos válaszol!

Helikopterről figyelmeztettek a cápaveszélyre

Helikopterről figyelmeztették a cápaveszélyre az úszókat és a szörfösöket Kalifornia déli részén a Csendes-óceán partján. Az egyik strand közelében ugyanis 15 nagy fehér cápát láttak, legtöbbjük még fiatal állat volt. Április végén egy 35 éves nőre támadt cápa nem messze onnan.

Bécy hősiesen megmenti Alexát

Habár minden jól néz ki Alexa fellépésének kezdetén, hamar kiderül, hogy Johnny félreszervezte a dolgot, és a jelenlévő gengszterek szexpartizni szeretnének Alexával. Bécy az utolsó pillanatban egy blöffel menti ki Alexát és Kristófot az eldurvult helyzetből.

Bécy megmenti Alexát, és ő lesz a nap hőse

Alexa és Kristóf már kora reggel Nyírkátára utaztak a Johnny Disco szervezte exkluzív fellépésre. Amikor Bécy megtudta, hogy Johhny Alexával van, vérszemet kapott, és elindult utánuk vidékre...

Irma nagy veszélybe került! – VIDEÓ!

Emília és Natasa nem először került szorult helyzetbe, túszul ejtették őket. Most azonban nagyobb a baj, mint ahogy azt bárki gondolta volna.

Ede maga ellen fordítja Lalit

Niki titokban elviszi a görényeket állatorvoshoz – és rossz hírrel tér vissza: mindkét jószág életveszélyben van. Lali iszonyatosan padlón van, és bejelenti Edének, hogy ha a görények nem élik túl, akkor az ő útjaik örökre elválnak.

Ez lenne Magyarország egyik legbrutálisabb helye?

Három évvel ezelőtt a Házon kívül stábja úgy döntött, bemerészkednek hazánk egyik legdurvább és legkegyetlenebb épületébe. Ezen a napon nem máshova lestek be, mint a X. kerületi Hős utca, ahol, ha megáll az autós, könnyen kirabolhatják, illetve bűnözés, szemét, patkányok, drog a terrorelhárítás háta mögött.

Rania mindent késsel csinált a konyhában

Rania nem akarta a "fattyús" húst felhasználni, de Zsuzsa meggyőzte, hogy annak is a lábasban a helye. Rania-nak a rizs kibontása is gondot okozott, de egy újabb kés megoldotta a problémáját, Bence pedig megjegyezte, milyen tehetséges kukta.

A dolgozók nem kaptak oltást

Nem kaptak védőoltásoltást a hódmezővásárhelyi kórház dolgozói, pedig Makóról hozzájuk irányítják most a betegeket, az ottani kanyarójárvány miatt. Erről a kórház egyik sebésze írt levelet. A járványügyi központ szerint a vásárhelyi kórházban nincs közvetlen járványveszély.

Milán farkasszemet néz a kisbolt betörőjével!

A fiatal fiú egyszerűen vonzza a veszélyt és azokat a helyzeteket, amikor bajba kerülhet. Arra viszont valószínű még ő maga sem számított, hogy egy bűnözővel kell majd szembenéznie.

Ramóna leveti magát a lépcsőn, hogy elvetéljen

Amikor Barbi és Joe este látják, ahogy Ramóna leveti magát a lépcsőn, hogy véget vessen a gyerek életének, és a saját szenvedéseinek, Barbiban feléled az anyai ösztön.

 

VESZÉLYES TRÜKK: Hogy kaphatta el a szájával a kilőtt golyót a bűvész?

Németh Gábor az interjúban azért erősen túloz, mivel nem ő az első ember a világon, akit paintball golyót lövet a szájába. Az internetes videómegosztó oldalakon több külföldi bűvész is rendszeresen bemutatja ezt a trükköt előadásain. A történet ugyanaz. Aláírat valakivel egy golyót, majd azzal betölti a fegyvert és jöhet a lövés. Azért otthoni gyakorlatra senkinek sem ajánljuk ezt a mutatványt.

Sári Zsófikával együtt a lakóhajóra költözik

Sári kiborul, miután Lajos igazságtalanul megvádolja azzal, hogy tönkretett egy ruhát. Otthon az anyja Lajos pártját fogja, és nem áll ki Sári mellett. Sári kiborul, hogy még a saját anyja sem hisz neki, ezért összepakolja a ruháit, és kislányával együtt beköltözik a lakóhajóra.

 

Gábor életveszélybe kerül a drogoktól

Miután Joe drogot talált Gábornál, kirúgta az állásából. Dia megpróbálta jobb belátásra bírni Gábort, de ő inkább újra bulizni ment, az este azonban kis híján tragédiába torkollott...

 

 

Tüzek figyelmetlenség miatt

A szabadtéri tüzek kilencvenkilenc százalékát gondatlanság okozza a katasztrófavédelem szerint. Legtöbbször a szabadban égetett száraz levelek és gallyak lángjai terjednek tovább. Idén már több mint négyszázszor kellett nád- vagy bozóttüzet oltaniuk a tűzoltóknak. A kerti szemét égetése sok helyen tilos, ahol mégis engedik, ott szigorú szabályoknak kell megfelelni.

Fontos üzenet! Dobó Ági veszélyben érzi családját

A gyönyörű modell, a 2010-es Miss World Hungary komoly fenyegetettségre hívja fel követői figyelmét. A kétgyermekes anyuka nemcsak saját magát, de egész családját is veszélyben érzi. Lehet, hogy nem is alaptalanul?

DK: veszélyes a 3-as metró

Plakátokkal figyelmeztet a DK a 3-as metró rossz állapotára és az azonnali felújításra. Az ellenzéki párt szerint tragédia történhet, ezért azt kérik a kormánytól és a fideszes városvezetéstől, ne húzzák tovább a korszerűsítést. Tarlós István főpolgármester nemrég azt mondta: halad a felújítás, hamarosan pedig a felújított szerelvényeket is üzembe helyezik.
 

Romba dőlt a családi ház

Gázrobbanás miatt összedőlt és kigyulladt egy családi ház a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron. Az ott élő nő életveszélyes állapotban, férje könnyebb sérülésekkel került kórházba. A robbanás akkora volt, hogy levitte az épület tetejét, bedőltek a falak, majd lángok csaptak fel a házban.  Még a szomszédos épületek is megrongálódtak. A helyiek úgy tudják, a család disznóvágásra készült, ezért több gázpalack is volt a házban, de a robbanás okát még nem lehet tudni pontosan.

Berényi Ágnes Ludwignak: „Jól szórakozol, igaz?!”

A helyzet egyre fokozódik a Schneider villában. A rendőrség újra ki akarja hallgatni Ágit a férje ügyében, ugyanis Gizi rettentően elszúrta a tanúvallomását, mindeközben pedig úgy tűnik, Ludwig állapota semmit sem javul.

Joe súlyos autóbalesetet szenved

Joe elkeseredettségében úgy dönt, hogy elhagyja Budapestet. Érzelmes búcsút vesz Sáritól, aztán útra kel, ám váratlanul tragikus balesetet szenved....

Óriási a hó, sok a csuklótörés

Volt ahol lapáttal kellett kiásni az autókat. Északkelet-Magyarországon esett a legtöbb hó, Miskolcon harminc, Kékestetőn pedig negyven centis a hóvastagság. A következő napokban már csak néhány centiméter várható, de bárhol az országban lehet havazás. A havas, csúszos utak és járdák miatt nagyon sok riasztást kapnak a mentők. Az elmúlt huszonnégy órában több mint háromezerhatszáz embert kellett ellátniuk. Csak a budapesti Merényi Kórházban kétszer annyi csukló és boka sérültet láttak el mint egy átlagos napon.

Magyar régészek a veszélyes Közel-Keleten

Szíriában és Irakban a háború felbecsülhetetlen értékű több ezer éves műemlékeket sem kíméli.  Magyar régészek önként vállalva a veszélyt segítenek a világörökség részeinek megóvásában.

Veszélyes helyeken járnak a Fókusz riporterei

A Fókusz két kollégája is nyugodtan nevezhetne egy túlélő valóságshow-ba. Ugyanis mindketten embert próbáló autós kalandtúrán vannak éppen a világ két távoli szegletében. Egyikük Afrikát szeli át az Afrika Race csapatával, másikuk pedig egy négyezer kilométeres mexikói flúgos futamon mutatja majd meg a Föld egyik legkülönlegesebb vidékét.

Veszélyben a földek termőképessége?

Újfajta területre, a termőföldekre kalauzol el Győrfi Pál és Geszler Dorottya. Mezőgazdasági szakemberek már a 70-es években felismerték, hogy a nagyüzemi termeléssel, a műtrágyák használatával nem lehet tovább kizsigerelni a földeket, mert a termőképességük kerülhet veszélybe. 

Veszélyforrás, ami otthonunk leégéséhez is vezethet

Amikor az egészségünkről van szó, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy miért is fontos a szellőzőrendszerek szakszerű tisztítása. 

Jó tudni! Mikor és hogyan használhatjuk okostelefonunkat vezetés közben?

A KRESZ igen szűkkörben értelmezi a telefonálás helyes, avagy helytelen használatát. Mivel egyáltalán nem egyértelmű a mostani jogszabály, sok a nyitott kérdés. Amire mindenképp figyeljünk, kézbe ne tartsuk telefonunkat, mert az baleset veszélyes, és büntetendő. Legyünk óvatosak és körültekintőek!

Előző rész (2016. december 16.)

Joe rájön, hogy valami nem stimmel és veszélyben a házassága. Simon a Patrival töltött este helyett Bálinttal lelkizik. Karesz és a kölykök beköltöznek az elhagyatott lakóhajóra.

 

Miért csak a halálos esetek után figyelnek fel újra az agyhártyagyulladásra?

A fertőző agyhártyagyulladásnak több típusa van, a B-re és a C-re is létezik védőoltás. De míg a C-t támogatja a TB, és jövőre már ingyenes is lesz, a B típusú meglehetősen drága. Az elmúlt napokban két súlyos agyhártyagyulladásos eset miatt került ismét a sokszor halállal végződő betegség a figyelem központjába.

 

Évekig éltek veszélyben

Életveszélyes villanyvezetékek mellett éltek évekig egy régi pécsi bányászházban, ez egy ellenőrzéskor derült ki. A szolgáltató először levágta a vezetéket, majd ideiglenest épített, de az csak januárig működik. Addig a lakóknak egyesével be kellene köttetniük a villanyt, de erre nincs pénzük. Az egyik érintett szerint 200 lakásban lehet hasonló gond az egykori bányászkolóniában.

Hogyan óvhatjuk meg a fiatalokat az internet veszélyeitől?

Már nem csak azt kell megkérdezni a gyerektől, hogy merre járt, hanem azt is, hogy merre böngészett az interneten. A szülői óvintézkedések ellenére a fiatalok napi szinten futhatnak bele szexuális tartalmakba, kiközösítésekbe vagy éppen pedofilokba. A probléma annyira valódi, hogy a szakemberek most összeültek, hogy kitalálják, mit lehet tenni.

Siklóernyővel lebegett ÉNB Lali

Gyerekkori álma teljesült az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjának, Lalinak, ugyanis végre kipróbálhatta a siklóernyőzést. A sorozat mókamestere azt állította, egyáltalán nem félt a repülés során, pedig egy pillanatra igen veszélyes helyzetbe kerültek oktatójával, akár le is zuhanhattak volna.

Sebestyén Balázs videója – Evakuálták a tábort!

Két éve a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor veszélybe került, ugyanis a festői Kruger Nemzeti Parkban tűz ütött ki az egyik erdőben. A stábot kiköltöztették, és a műsorvezetők azt is elárulták, a tábornak is pakolnia kellett.

Sebestyén Balázs videója – Evakuálták a tábort!

Két éve a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor veszélybe került, ugyanis a festői Kruger Nemzeti Parkban tűz ütött ki az egyik erdőben. A stábot kiköltöztették, és a műsorvezetők azt is elárulták, a tábornak is pakolnia kellett.

Ismét medvéktől félnek Észak-Magyarországon

Tavaly ilyenkor már forgattunk Nógrád megyében arról, hogy visszatértek a ragadozók hozzánk. Állítólag most már tucatnyi medvét láttak, esténként nem mernek egyik faluból a másikba átmenni az emberek, az erdőkből már senki nem mer az éj leple alatt fát hazavinni, és szarvasbőgést sem hallani már. De, mit kell tenni, ha a közelünkben feltűnik egy medve?

Félix nagyobb bajban van, mint gondolná! – Attila nyomozásba lendült!

Azt biztosan állíthatjuk, hogy Félix az oka a Mátyás király téri robbanásnak, már csak az a kérdés, mit akart ezzel a veszélyes tervvel elérni? A miérteket keressük!

Attila magánnyomozásba kezd a robbanás miatt

Ági felkéri Attilát, hogy nyomozgasson egy kicsit a robbanás ügyében, mert az gyanítja, Félixnek benne van a keze. Úgy tűnik, Attila tényleg talált valamit. 

VIDEOPREMIER: Celeb vagyok

Négy évvel ezelőtt ezzel a beköszönő szöveggel indult útjára az a felhívás, mely mindenkit megmozgatott, aki csak látta. Hogy miről is van szó?

Erről: „Amikor is Sebestyén Balázs a mikrofont botkormányra váltja és Vadon János első tiszttel közösen elkötnek egy utasszállítót. A repülő persze zsúfolásig tömve celebritásokkal. Hogy eljutnak-e Dél Afrikába, a felelőtlen pilóták mekkora galibát okoznak, és ki, hogyan éli túl a zuhanást, na azt mostantól egy ország figyeli majd szájtátva.”

Óriási botrányt okozott az X-Faktor versenyzője!

Két évvel ezelőtt hatalmas tömeg várta az R-GO fellépését. Szikora Robi és csapata előtt még egy meglepetésben részesülhetett a közönség. Az tehetségkutató egyik legextrémebb figurája az énekestől kapott engedélyt arra, hogy a várva várt koncert előtt felléphessen saját szerzeményével a színpadra. Hörcher Lászlót csúnyán kifütyülték a nézők.

Zacher Gábornak is van függősége!

Ki az egyetemről, ki a tévéből, valaki pedig egy komoly hangvételű hajnali telefonhívásból ismeri meg Zacher Gábort. A csuklója tele van fesztiválbelépőkkel, imádja a koncerteket. A médiában sajátos, szókimondó stílusa miatt figyeltek fel rá egykor, mert nem kertel, akkor sem, ha nem olyan kellemes a fülnek az, amit mond.

BOMBA: Így dolgoznak a tűzszerészek

Két éve mutatta be a Híradó, hogy a tűzszerésznek milyen veszélyes feladatik vannak, illetve azt is, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézniük. A felvételen jól látszik, profi módon  tisztogatja az építkezésen talált gránátot, egy II. világháborús robbanószerkezetet hatástalanítanak a tűzszerészek. Igen jól látszik, ahogy a két szakmabeli hogyan lazítja meg és csavarja ki milliméterről-milliméterre a gránát úgynevezett gyújtószerkezetét.

„A detox nem buli!” – Fesztivál és alkohol

Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője se hagyná ki a jó hangulatú fesztiválokat, habár ő inkább dolgozik olyankor, mintsem bulizik. Pál az alkohol mértékletességére hívja fel a figyelmünket, és mindenféle szépítés nélkül mesél arról, hogy mi történik egy fiatallal, ha túl sokszor nézett a pohár fenekére.

Farkastámadás: Mit tehetnek a bükkiek ellene?

Kezdenek félni a bükkiek a hegyekben garázdálkodó farkasoktól. A vadállatok ilyen mértékű pusztítást még nem végeztek: ezúttal tucatnyi birkát és egy kecskét is megöltek. Jogos a helyeik kérdése: nekik is tartaniuk kell-e a farkasoktól, és lelőhetik őket, ha meglátják bármelyiket?

A HPV veszélyeire hívja fel a figyelmet Peller Mariann!

A méhnyakrák a második legelterjedtebb betegség a nőknél, és sajnos ha későn kezdik el a kezelését, nagy százalékban halálos kimenetelű. Ezért is fontos a védőoltás!

Milyen veszélyeket rejt a tinédzserkori testépítés?

Tavaly, ezen a napon a Fókusz stábja nekilátott megtudakolni, hogy valóban igaz-e a hír, fiatalon káros lehet a testépítés. Annyi bizonyos, a szakértő szerint a korai testépítés mindenképpen káros. Ha egy tini mégis strandizomra gyúr, a legfontosabb, hogy a törzsizmait is kellően megerősítse, hiszen a túlzott terhelés a növekedés rovására is mehet.

Mániákus gyújtogató miatt ég fél Kalifornia

Feltehetően egy mániás gyújtogató miatt tombol tűzvész nem messze Los Angelestől. Több mint 80 ezer embert kellett eddig kitelepíteni. A tűzről és az oltásról félelmetes képek készültek robotrepülőkkel, úgynevezett drónokkal.

 

Emília: „Az életedért a csillagokat is lehazudom az égről”

Sallai komolyan a fejébe vette, hogy minden áron megbünteti a pszichológusnőt. A férfi meg akarja bosszulni az öccse halálát.

Ez történt a Silk Way Rally első hetén – Újra versenyben a magyar csapat

Majd 11 ezer kilométer, három országon és a Góbi sivatagon keresztül egészen Pekingig. Ez várt az idei verseny mezőnyére, melyben két magyar csapat is szerepel. Izgalmas heten vannak túl!

Exkluzív: Rió egyik nyomornegyedében jártunk

Amikor Michael Jackson a Santa Marta favellában forgatta egyik szenzációs klipjét, a helyi drogbanda vezetője személyesen szavatolta a biztonságát. A zenész később meghálálta a szíveslátást. Riporterünket egy helyi öt gyerekes férfi vezette, ott, ahol a rendőrök ma is csak kibiztosított fegyverrel mernek megjelenni.

Anakondát fogtak Budapest utcáin!

Két éve annak a hihetetlen történetnek, ami a XVIII. kerület egyik utcájában zajlott. A sétáló emberek lettek figyelmesek a furcsa élőlényre, ami szimplán meghaladta a két métert. Időközben a kígyó gazdája is előkerült, aki persze nem kaphatta vissza az állatot.

Előző rész (2016. július 28.)

Vajon rendbe jön Bözsi? Máté elhivatottan készül élete első randevújára. Képes-e Tóbiás egy kis időre elszakadni Bencétől? Emília veszélyes helyzetben találja magát.

Bartha Zsolt csúnyán hazudott

Öt éve annak, hogy Zsófi és Zsolt még bőven egy párt alkottak. A fiatal lány rájön, hogy Bartha elköltötte a félretett pénzét, amiből ruhaboltot szeretett volna nyitni. Később kiderült, ennél sokkal rosszabb dolgok is történtek.

Az életünk is múlhat egy bevásárláson?

A férfiak többsége nem nagyon figyel az élelmiszerek higiéniai szabályaira, ugyanis nem veszik elég komolyan a mellőzésük veszélyeit – természetesen tisztelet a kivételnek. Fontos, hogy már a kosárba kerüléskor, valamint a szállításkor is figyeljünk az élelmiszerek elkülönítésére!

Joe-t kommandósok teperték le

Az Éjjel-Nappal Budapest bunyósának nem lehetett túl jó napja három évvel ezelőtt, pont ezen a napon. Joe-hoz rendőrök érkeztek, házkutatási paranccsal. Orgazdasággal vádolták a férfit, akiről kiderült, nem először volt gondja az igazságszolgáltatással.

A Mátyás király tér egyik lakója szorult helyzetbe került

Az eset már régebben történt, öt éve, mikor Gizi az állatkertben véletlenül rossza ajtón ment be. Ha épp nincs az egyik gondozó, borzasztó nagy bajba került volna a nő. A medve barlangja nem játék.

Ági életveszélybe kerül – Rablótámadás áldozata lesz?

Ágnes egy harcos típus, le se tagadhatná, hogy Berényi vér csörgedezik az ereiben. Önálló, talpraesett nő, aki nem fél senkitől sem. Most viszont nagyobb bajba került, mint valaha.

Előző rész (2016. június 28.)

Megdöbbentő információ kerül elő a kúttal kapcsolatban. László és Gizella valóban készek egy kisbaba örökbefogadására? Júlia megtudja, hogy Péter otthagyta az elvonót. Ágnes élete veszélybe kerül a villában.

 Mitől veszélyes a lakóhelyünk közelében egy reptér?

Annak ellenére, hogy két hete az autópályán kényszerleszállt kisgép sikertörténet, az emberek zúgolódnak, sokaknak ez az utolsó csepp volt. Mi a lényeg? Mitől veszélyes a lakóhelyünk közelében egy reptér, ha veszélyes egyáltalán.

Özönvíz Szentendrétől Dunabogdányig

Ne kezdjünk el pánikolni, mert szerencsére ez az eset három évvel ezelőtt történt. Mindent kamerára vett a Fókusz stábja, közben kisállatokat mentettek, és térdig gázoltak a Dunában.

Rio: a tétek

Önök közül nyilván nem sokat tervezik, hogy augusztusban Rióba utazzanak, de gondolom majdnem mindannyian nézzük majd az olimpiát – ha tényleg lesz. Most azt lehet gondolni, hogy tényleg lesz. Rió 2016.

UV-veszélyben a babák!

A bébik bőre háromszor annyi UV sugarat nyel el, mint egy felnőtt emberé. Ahhoz hogy a kicsik is élvezni tudják a nap sugarait, be kell tartani néhány nagyon fontos szabályt. Lássuk mire kell vigyázni!

Hogy lesz így Európa-bajnokság?

Veszélybe kerülhet a két hét múlva kezdődő labdarúgó Európa Bajnokság. Franciaországban napok óta tartanak a kormány népszerűtlen munkaügyi intézkedései elleni zavargások. Emberek ezrei vonultak az utcára, gyújtogatnak, összecsapnak a rendőrökkel és kitartóan tüntetnek a munkaerő piaci szabályozás tervezett lazítása ellen, ami a dolgozók könnyebb kirúgását és felvételét tenné lehetővé, valamint egyéni alkuhoz köti a túlórabéreket, aminek nagyon szigorú szabályozása volt eddig.

Rablóbandák, halálos betegségek, politikai káosz - életveszély Rióban?

Biztonságban lesz-e a magyar csapat és szurkolótábora Rióban? Brazíliából aggasztóak a hírek, a szúnyogok terjesztette Zika-vírus és a terrorfenyegetés is veszélyt jelenthet.

Veszélyben Keanu Reeves!

Már 17 év is eltelt az első Mátrix-film óta, amiben Reeves főszereplő volt, de van, aki még mindig a bűvöletében él. Egy feltételezett rajongó Reeves háza előtti postaládában hagyott egy mobiltelefont az alábbi üzenettel: „Holnap hívom a mobilt. Találkoznunk kell, amint elkezdtem építeni az új világot.”

Szulejmán utolsó imája – „Átjárja szívemet a vér”

Az uralkodóra most igen nagy felelősség hárul, serege Velence ellen indul. Mindezek mellett nincs már Ibrahim, aki a legnehezebb órákban is hű társ volt.

Feljuthatott az Annapurnára Klein Dávid

Klein Dávidnak első magyarként sikerült feljutnia a 8091 méteres Annapurna csúcsára. A hírt egyelőre csak nemzetközi szaklapok jelentették be, hivatalosan nem erősítették meg. Klein Dávid egyelőre úton van az alaptábor felé, ahonnan telefonon fogja tájékoztatni itthon várakozó csapatát. A sok lavina miatt egyébként ez a Himalája egyik legveszélyesebb hegye, eddig több mint hetvenen haltak meg a hegyoldalban, köztük 2012-ben egy magyar is.

Nóráék nagy bajban vannak – túlélik a támadást?

Az ominózus gyújtogatós eset óta Nórát és Emíliát összeköti a félelem, a bátorság és a küzdeni akarás. Épp kezdenének kijönni a gödörből, mikor Haller becsönget az ajtón.

Bali béget majdnem megfojtották a rajongók – VIDEÓ!

Mondhatnánk azt, hogy nincs min csodálkozni, hiszen a szuperszexi színész nők ezreinek szívét rabolta már el, és ez csak a kezdet.

Európa kedvenc üdülőhelyein is terrortámadásokra számíthatunk?

Az olasz titkosszolgálat kiszivárgott jelentése szerint az Iszlám Állam terroristái kedvelt európai üdülőhelyeken tervezhetnek merényleteket, mozgó árusnak álcázva magukat. Tényleg ekkora a veszély, vagy túldimenzionáljuk az egészet?


 

Veszélyes vérszívók

A kullancsok a Földön mindenhol megtalálhatók, nemcsak az erdőkben, de már a városok parkjaiban is. Így soha nem lehet elég óvatos az ember. Na de hogyan védekezzünk ellenük?

Előző rész (2016. április 14.)

Attila közelebb kerül a gyilkossági ügy megoldásához. Vajon jól végződik Bözsi és Vilmos romantikus piknikje? Ádám kellemetlen meglepetésről szerez tudomást. Nóra és Emília időben észreveszik, hogy veszélyben forog az életük?

A terrorizmus története

Bármilyen furcsa nem az Iszlám Állam nevű terrorszervezet merényleteiben haltak meg a legtöbben Európában. A baszk ETA és az észak-ír IRA terrorakcióiban több százan veszítették életüket. A kontinens első terrorista merénylete miatt pedig kirobbant az első világháború.

Elhoztuk a legizgalmasabb pillanatokat – nézzétek!

A palotában rendkívül forrong a levegő: Hürrem nyíltan provokálja Sah és Hatice szultánát, Ibrahim halála egy nagyon fontos ember érkezését idézi elő, közben Mihrimah és Taslicali szerelme veszélyben forog. Összegyűjtöttük nektek a legizgalmasabb jeleneteket.

Klímamenekültek: 2050-re 700 millióan is lehetnek

Drámai. A legtöbb szakember csak így jellemzi a globális felmelegedés hatását. Amely miatt már eddig több százezren hagyták el hazájukat. A klímamenekültek száma 2050-re elérheti a 700 millió főt.

Újra megnyílt a föld Pamuk határában

A kráter néhány tíz méterre van a vasúttól, és a szakemberek szerint a földomlás a síneket is veszélyezteti. Esős időben ugyanis a szakadékból sárlavina indul a vasúti töltés felé.

Júlia bátor lépésre szánta el magát

Juli bizonyára nem gondolta volna, hogy milyen komoly helyzetek elé lesz állítva a zárkában, és valószínű arra végképp nem, hogy az erőszak néha jót is szülhet. Szerencsére, időben vette észre a dolgoknak a súlyát, és merész lépésre szánta el magát.

Juli bátor tettre szánta el magát

Júliának komoly döntést kellett hoznia, bátor volt, és merész lépésre szánta el magát.

Előző rész (2016. március 03.)

Nóra szerepjátéka veszélyessé válik. Rudit majdnem maga alá gyűri a bűntudat. Andrea ultimátumot ad Zsoltnak. Ágnes Ottó ellen kitalált terve fordítva sül el.

Kullancsinvázióra figyelmeztetnek

Kullancsinvázó fenyeget tavasszal az enyhe tél miatt. A kullancsok közül ráadásul egyre több terjeszti a súlyos betegségeket: vírusos agyvelő, agyhártyagyulladást, és a Lyme-kórt. Nem csak a kirándulóknak kell vigyázniuk, sok a kullancs a parkokban is, így akár egy futás vagy kutyasétáltatás alatt is megfertőződhetünk.

Aliz és Luca veszélyben vannak

Nikol nem tréfál, fegyverrel fenyegette meg Alizt, és mint tudjuk, ennek a fele sem tréfa.

Rudi próbálja menteni a menthetőt

Rudi talán felfogta, milyen nagy bajba sodorta Kriszt, és most már Alizt is. A kérdés az, sikerül-e megállítania Nikolt.

Megfojthatja a gyereket a kabátzsinór

Beakad a csúszdába kabátzsinór és megfojtja a gyereket, vagy éppen szemen csapja magát a húzókával - százféle veszélyes gyerekruhát tiltott be a fogyasztóvédelmi hatóság. Bár évről évre kevesebb a balesetveszélyes ruha, a hatóság szerint érdemes átnézni az interneten található listát, mert mindig találnak korábban már betiltott darabokat a polcokon.

Következő rész (2016. február 19.)

Zsolt és Emília hatalmi harca folytatódik. Vilmos halastavat, kutyát és adósságot örököl. Tóbiás megtudja, hogy elfolyt Zsófi magzatvize. Vajon képes lesz Krisztián megölni Rudit?

Következő rész (2016. február 18.)

Vajon okkal nem bízik meg Ádám Liliben? Túljár Zsolt Emília eszén? Zsófi és Tóbiás képesek lesznek együttműködni a baba érdekében? Eleget tesz Krisztián Haller kegyetlen kérésének?

Aknamezők és homokdűnék, exkluzív riport a Bamako-raliról!

Fegyveresek zavarták meg az állandóan mosolygó afrikai emberek és nyüzsgő gyerekek látványát. A mesébe illő gyümölcsvásárlást egy brutális terrorcselekmény nyomainak fürkészése váltotta fel egy luxusszállodában. Az életre szóló kalandtúrát idén kicsit átírta a félelem és a terrorfenyegetettség. De a legbevállalósabb ralisok így is útnak indultak a flúgos futamon!

A Berényi testvérek összefogtak

Ludwig most tényleg túllőtt a célon. A Berényi testvérek ellenlépésre szánták el magukat.

Zika-vírus Európában - világméretű járványt jósol a WHO

Néhány hónappal ezelőtt még alig hallott valaki a Zika-vírusról, most pedig már egészségügyi vészhelyzetet hirdettek miatta.

Zika vírus: a magyar kismamák is veszélyben vannak?

Zika. Egy vírus, amely hetek óta foglalkoztatja az egész világot, és amely a legfrissebb adatok szerint most úgy tűnik, nagyobb egészségügyi kockázatot jelent a világ lakossága számára, mint a több mint tízezer áldozatot követelő Ebola. De mi is ez a vírus pontosan? Mi terjeszti,  és veszélyben vannak -e a magyar kismamák is?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!