KERESÉS search-close

verekedő

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "verekedő"

Elfogták az áruházi verekedőket

A páros egy másik párra támadt az egyik budaörsi hipermarketben hétfőn. A történteket Vujity Tvrtko vette fel telefonnal. Az újságíró Híradónknak elmesélte, hogy mit látott. A rendőrök kihallgatták a támadókat, akik szabadlábon védekezhetnek.

Pénzbüntetésre ítélték a verekedőt

Negyed millió forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság első fokon azt a nőt, aki tavaly novemberben ököllel hasba vágta a Hír TV egyik munkatársát az országos roma önkormányzat ülésének szünetében. A bíróságon levetítették azt a felvételt, amin jól látszik az is, hogy a nő nem csak a technikust, hanem a kameraoptikát is megütötte. A nő a tárgyaláson azt mondta, nem akart ütni, csak az arcát akarta védeni, hogy ne lássák.

VEREKEDŐ POLGÁRMESTER: Önvédelemre hivatkozik Tiszacsege polgármestere, amiért verekedett egy idős gazdával

Az idős férfinak több bordája megzúzódott és az orra is eltört.  A vita egy halastó miatt alakult ki, ami először a polgármesteré volt, de a gazda nemrég megvette. Azt, hogy ki kezdte a verekedést, a rendőrség vizsgálja. Egyelőre mindkét férfi a másikat okolja.

Életfogytiglan járhat a kegyetlen verekedőknek

Akár életfogytiglani börtönt is kaphatnak a hangácsi kettős gyilkosság gyanúsítottjai.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való