KERESÉS search-close

ver

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ver"

Elrabolta és megerőszakolta: 12 évre ítélték

Tizenkét év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki elrabolt és fogvatartott egy fiatal lányt Miskolcon. Az eset 2014 nyarán történt, most ítélték el. A bíróság szerint erőszakkal vitte magával a munkahelyéről a nőt, a lakásban megverte és szexre kényszerítette. A nő napokkal később a lakásban felejtett telefonon tudott segítséget kérni. A férfi korábban többször volt büntetve. Most a bíróság úgy döntött, még feltételesen sem kerülhet szabadlábra.

Kínzó kérdés: mi történt a csirke kiontott vérével?

Az udvar nemrég rusztikus mészárszékké alakult, és megtörtént az első torokmetszés a baromfiudvarban. A csirkevágás melléktermékeként tekintélyes mennyiségű csirkevér maradt hátra, egyik olvasónk pedig Facebook-on tette fel a logikus kérdést: vajon mihez kezdtek a Farmerek az ínyencségnek számító csirkevérrel? Íme a válasz!

A Vámpírnaplók sztárja az életben sem fél a vértől

A gyönyörűséges Nina Dobrev hihetetlen képet posztolt magáról közösségi oldalán. Ami biztos, a bolgár származású színésznő nem fél egy kis vértől.

Párizs neve összeforrt a terrorizmussal

Egy éve már, hogy megtámadták a Charlie Hebdo szerkesztőségét, és megöltek tizenkét újságírót Párizsban.

Egy éve támadták meg a Charlie Hebdo szerkesztőségét

Egy éve már, hogy a terroristák lerohanták a Charlie Hebdo szerkesztőségét, és megöltek tizenkét újságírót Párizsban.

2015 a háború és béke éve volt

Egy évvel ezelőtt nyugodt, csendes, békés évet jósoltunk 2015-re, nem olyan lett. Minden képzeletet felülmúló menekültáradat, egyre véresebb terrortámadások, megerősödő ISIS, széthúzó Európa, háborúzó Oroszország és sok minden más is sújtotta a világot.

Gyomorforgató dolgok fogadták a NÉBIH szakembereit egy vágóhídon

Elképesztő látvány fogadta a NÉBIH ellenőreit egy Pest megyei vágóhíd ellenőrzésekor. Az üzemben a padozatot, a falakat és a berendezési tárgyakat alvadt vér, kosz és húscafatok borították, míg a vágást eldugult kézmosó és nem működő késfertőtlenítő mellett végeztek. A bezárásról a NÉBIH vezetőjét, Dr. Helik Ferencet kérdeztük.

Ennyire durva volt a világ legvéresebb párnacsatája

Az amerikai West Point Katonai Akadémián hagyomány, hogy az újoncokat óriási párnacsatával avatják be. Ha Ön cuki pizsamapartyt képzel a dolog mögé, akkor bizony súlyosan ki kell ábrándítanunk: erről a csapatépítésről úgy tértek vissza a résztvevők, mintha valódi bevetésen jártak volna. 30 diák súlyosan megsérült.

Hogyan keletkeznek a véraláfutások?

Dr. Tóth és asszisztense boxkesztyűt ragadtak, hogy demonstrálják a véraláfutások "születését".

Segítséget hívtak, de lemészárolták a kutyát

Brutális kutyamészárlás Szekszárdon. Szombaton este járókelők egy padhoz kötözve találták a magányos állatot, aminek ekkor még semmi baja nem volt. Értesítették a rendőrséget, hogy vigyék el a kutyát egy menhelyre. A szemtanúk másnap azonban óriási vértócsát találtak ott.

BRUTÁLIS: Megverték és levágták az ujjait

Pénzt adott kölcsön a szomszédjának és ez lett a veszte. Ezt állítja egy szolnoki férfi. Mikor már sokadjára akarta visszakapni a kölcsönadott pénzt, szomszédja egy verőemberrel együtt támadt rá saját lépcsőházukban. Baseball ütővel ütötték, majd egy bozótvágó késsel levágták az egyik ujját. A falakon még mindenhol látszanak a dulakodás nyomai.
 

Reflektor 13-07-29


szerző:
2013.07.30. 01:00
Reflektor 13-07-29

Reflektor: Lali retteg a vértől. Zámbó Krisztián házasodni készül.

Reflektor 12-11-14


szerző:
2012.11.14. 23:35
Reflektor 12-11-14

Reflektor: VV Eszter gyermeket vár. Robert Pattinson és Kristen Stewart egymás vérét szívja.

A szerelem rabjai 12-03-20

A szerelem rabjai, 93. rész - Tatiana megtagadja az apját. Juan elmegy az Achaval Urien házból. Alejandro és Carolina elmennek a DNS-vizsgálatra. Tatiana elmondja Guillónak, hogy ő is Achaval Urien-vér. Santiago kifizeti Osót a munkáért, de újabb feladatot ad neki. Victoria kitalálja, hogy Nicolas legyen Carlos testőre. Santiagót hazaengedik a kórházból. Tatiana külön szobát kap, Barbara nagyon féltékeny rá. Alejandrora rálőnek az utcán, de Tango megvédi. Tatiana Paz szemébe vágja, hogy nem ő volt az apja számára a legnagyobb szerelem. Paz össze van törve és elmegy otthonról.

Reflektor 11-12-12


szerző:
2011.12.13. 00:10
Reflektor 11-12-12

Reflektor: Fergeteges X-Faktor-koncert a Corvin sétányon. A pofonok földjén a ValóVilág 5 versenyzői.

Feladta magát a falunapi gyilkos


szerző:
2010.08.11. 19:25
Feladta magát a falunapi gyilkos

A Fókusz keddi riportja után jelentkezett a rendőrségen az a biztonsági őr, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy falunapon megölt egy férfit.

Megölte a nejét, mert mást főzött vacsorára

A férfi előbb leütötte az asszonyt, aztán a fejét a falhoz verte, majd otthagyta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való