KERESÉS search-close

vendég

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vendég"

Top 7 -  Amikor a jogászt kérdezik a magas vérnyomsáról

Mit lehet tenni, ha a stúdióba teljesen más vendég, más téma kapcsán érkezik, mint amire a műsorvezető felkészült? Verebes István ezt is megtapasztalta, aki nem egy elveszett ermber lévén, megpróbálta a legtöbbet kihozni a helyzetből. Mert, ahogy ő tanulta a kabaré műfajából: mindent be kell vallani!

Őrjöngött, majd a presszó egyik vendégre támadt egy szombathelyi férfi

Őrjöngött és verekedett a presszóban – a készenléti rendőrség fogta el azt a férfit Szombathelyen, aki vasárnap délután az egyik szórakozóhelyen veszekedett a felszolgálóval, majd a segítségére siető vendégre támadt. A rendőrség garázdaság miatt büntetőeljárást indított ellene.

Új lakókkal bővült a Villa

A játékosok hatalmas meglepetésre ébredhettek a minap, hiszen két váratlan vendég ácsorgott az udvaron...

Visszatér az Édesítő!


szerző:
2018.08.30. 16:20
Visszatér az Édesítő!

Molnár Andi műsora szombaton újra az RTL képernyőjén lesz látható, a műsorvezető Instagramján pedig egy kis bepillantást is engedett az előkészületekbe. Az már kiderült, hogy vendége ezúttal Ganxsta Zolee lesz, vele fedeznek majd fel olyan dolgokat, amelyekkel édesebb lesz az élet.

Így tusol egy pornószínésznő a villában!

A ValóVilág játékosait nagy meglepetés érte, hiszen Maya Gold vendégeskedett náluk. A pornószínésznő egy cseppet sem jött zavarba a meztelenkedéstől, ráadásul Oki is megpróbálta becserkészni…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való