KERESÉS search-close

vastag csaba

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vastag csaba"

Fókusz Plusz 2016-12-17


szerző:
2016.12.17. 18:50
Száguldás és szerelem a Sztár Gokartban

Fantasztikus versenyeket és futamokat ígért a Sztár Gokart 2016-os évada, melyben ismert személyiségek versenyeztek, például Dombóvári István, Hajdú Steve, Barabás Éva, Vastag Csaba. Az egyéni versenyzők mellett csapatok is megküzdöttek, nem is akármilyenek, hiszen több páros a valódi életben is egy párt alkot. Az egyik ilyen alakulat például Polyák Lilla és Gömöri András Máté, akik a verseny közben adtak exkluzív interjút kizárólag a Story Extrának.

Vastag Csaba nagybácsi lett!


szerző:
2016.06.23. 11:22
Vastag Csaba nagybácsi lett!

Az X-Faktor első évadának győztese egy tündéri videóban köszöntötte az új családtagot, és persze öccsét, Tomit.

Story Extra 2016-05-25


szerző:
2016.05.25. 16:55
Vastag Csaba az Éjjel-Nappal Budapestben!

Újabb szereplővel bővült az Éjjel-Nappal Budapest két évvel ezelőtt, nem is akárkivel! Regináék szóhoz sem jutottak, amikor az X-Faktor győztese nappal beállított hozzájuk.

Férfi szexszimbólumok: a férfiasság titka

Nők ezreitől kaptak, kapnak szerelmes leveleket, szexszimbólumként, férfiideálként is emlegetik őket, az ismert magyar férfiaknak önmagukról nagyon érdekes és figyelemreméltó véleményük van. Vastag Csaba például nem érti miért került be az általunk megkérdezettek körébe, Fehér Balázst zavarja saját jóképűsége, Oszter Sándor szerint pedig a férfiasság még ma is a határozottságot és a biztonság megteremtésének képességét jelenti a nők számára. Ernyey Béla pedig kimondottan örül, hogy Hugh Granthez hasonlítják.

VASTAG CSABA:

Zenészeknél, mint amilyen Vastag Csaba is, a kinézet varázsa annál erősebb, minél jobb a zene, és minél népszerűbb egy zenész vagy egy együttes. A tehetség, a hatás megszépít, elérhetetlenné, titokzatossá tesz. Csaba szerint a zenekarokban a lányoknak inkább a gitárosok tetszenek, mert ők tűnnek keményebb pasinak. Persze a varázslat nem ennyire egyszerű.

Story Extra 2016-05-12


szerző:
2016.05.12. 16:55
Vajon hogyan taktikáztak az első randijukon a sztárok?

Három évvel ezelőtt felkerestünk négy különböző, ám hasonlóképpen szívtipró férfit, akik az első randijukról meséltek a Fókusz kameráinak.

Fókusz Plusz 2016-04-30


szerző:
2016.04.30. 18:50

Fókusz 2016-04-29


szerző:
2016.04.29. 17:25
Dombi és Vastag Csaba feladta a leckét

Az X-Faktor első győztese és a Showder Klub humoristája is fogós képrejtvényt tett közzé a Facebookon. Te milyen gyorsan jössz rá a helyes megfejtésre?

Amikor még a sztárokon is ott pihent a tojáshéj

Három évvel ezelőtt soha nem látott videó felvételeket bányászott elő az X-Faktor és Csillag Születik lelkes jelentkezőiről a Fókusz stábja. Milyenek voltak és milyenek lettek? Lerántjuk róluk a leplet!

Őrült rajongók törtek Vastag Csaba életére?

Egy évvel ezelőtt az X-Faktor felfedezettje kénytelen volt kitiltani néhány rajongót a koncertjeiről, azok vállalhatatlan magatartása miatt. Az énekes már-már úgy érezte, hogy az életére törtek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való